pozdrawiam
Sat, 16 Aug 2003 - 13:36
LUDZIE INSTALUJCIE CS I GRAJCIE Z NAMI PO LANIE --- GRAMY CODZIENNIE OD 23 --- NARAZIE JEST NAS LEKKO PONAD 10 OSÓB --- JAK NIE MACIE GRY A CHCECIE GRAĆ TO WAM JĄ PRZEŚLE PRZEZ GG ---A JAK GRACIE W TOMIE W COS INNEGO TO TEŻ WALNIJCIE POSTA
Kwasny
Tue, 19 Aug 2003 - 01:14
LOL jaka masz xywe na TVTOmie ????? :afro:
pozdrawiam
Wed, 20 Aug 2003 - 01:41
NIE UDZIELAM SIE W TOMIE, TYLKO GRAM CS. NIE JESTEM NAWET ZAREJESTROWNY W UŻYTKOWNIKACH Z LENISTWA. A TAK POZA TYM TO UŻYWAŁEM WIELU KSYW ALE ZOSTAŁO NA IDIOTYCHNYM POZDRAWIAM. A TO DLATEGO ŻE NIKT JESZCE NIE "UKRADŁ" MI TEGO NICA, BO MOJE PORZEDNIE NICY SĄ W POWSZECHNYM UŻYCIU NA NASZEMIASTO. LUDZIE POPROSTU WYPISUJĄ JAKIEŚ BREDNIE PODPISUJĄ MOIMI EX NICKAMI A PÓĹšNIEJ SIĘ Z TYM SPRZECZAJĄ. NIE MA JAK TO MIEĆ PUSTO W GŁÓWCE
Jashi
Sat, 30 Aug 2003 - 14:47
A sŁyszaŁem cuŚ ostatnio, Że na TOM'ie zwiĘkszyli przepustowoŚĆ dwukrotnie i za takĄ samĄ cenĘ. Bardzo dobrze !!!. Bo za 46 zeta plus kablÓwka, transfer 64 to cholerne Ĺşdzierstwo.Tera ponoĆ za tĄ samĄ cenĘma byĆ 128. I taki maŁe pytanko czy z TOM'em da siĘzaŁatwiĆ przekierowanie portu ? MoŻe siĘkto pytaŁ ? ChciaŁem z kumplem pograĆ.
Kwasny
Sat, 30 Aug 2003 - 19:59
Z tego co wiem przekierowanie portu jest teraz zablokowane, Za duzo osob stawialo na zewnatrz FTPy i dlatego lacze bylo bardzo obciazone. Juz niedlugo ma byc dostepne IP zewnetrzne, ale niestety za dodatkowa oplata !!!!
Master
Sun, 31 Aug 2003 - 21:05
Tak w Telpolu i Tomie(te firmy sa jakoŚ poŁaczone) powiekszyli transfer z 64 do 128 za tĄ samĄ cene czyli 46,01 zŁ, ale od 1 pazdziernika tak bĘdzie. Pozdr. :afro:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.