Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: SkaFest-klub enigma 17.02.2007
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Impreza
mary cha
witam

druga impreza w dabrowskim klubie Enigma.zapraszamy wszystkich chetnych do uczestnictwa.duza frekwencja to gwarancja nastepnej imprezy tematycznej.

plakat- http://c.wrzuta.pl/wi14367/1cbb961d002243f...C3kspB&ft=f

pozdro
picaro
spoko maryś że założyłeś nowy temacik, bo juz wrzuciłem plakat w tym wcześniejszym, ale luzik, damy go jeszcze raz biggrin.gif

No i trzeba wspomnieć, że na plakacie nie ma wszystkiego!!! Po koncercie lekka zmiana klimatu w strone rytmów dub&roots reggae, czyli taki mały soudsytemik, który pociągnie mam nadzieje do białego rana Papaj (jeśli oczywiście publicznośc dopisze, tak jak poprzednio, w co nie wątpie cool.gif ).

więc do zobaczenia!

Jak tylko chcecie i możecie to powiedzcie o imprezce znajomym !!!
mary cha
wrzucalem info na szybko bo glowny organizator biggrin.gif nie odzywal sie na gg<a prosilem go o szczegolowe info>

jeszcze prosba do userow-niech ktos wrzuci link na strone zaglebie.info -nie jestem tam zarejestrowany.
PDG
Będzie się działo Picaro, oj będzie...
pozdrówki
:)
wreszcie sie cos zaczyna dziac smile.gif
oby ta Enigma rozwijala sie i imprez coraz wiecej a nie za jakis czas tfu tfu...
PDG
Jak ludzie dopiszą to myślę, że będzie dobrze... wystarczy tylko to by były osoby, które będą chętne na imprezki tego typu. Wtedy myślę, że zacznie wszystko iść w dobrym kierunku. pozdrawiam
Gość
impreza raczej niezbyt udana, nie bede sie doszukiwal jakie byly przyczyny , moge opisac. awantura co 10 minut, policja, pijane dzieci, agresywna ochrona. słyszałem ze włascicielka nie planuje narazie imprez ale moze plotka
mary cha
impreza raczej niezbyt udana, nie bede sie doszukiwal jakie byly przyczyny , moge opisac. awantura co 10 minut, policja, pijane dzieci, agresywna ochrona. słyszałem ze włascicielka nie planuje narazie imprez ale moze plotka

hmmm-to ja chyba bylem na innej imprezie.bawilem sie w enigmie od ok 22 do 2.awantury ani jednej nie widzialem,policja krecila sie na dworze<ale to normalne-zwlaszcza ze sa ferie i dzieci szwendaja sie po parku i okolicach centrum>,ochrona-caly czas siedzieli przy wejsciu i sie slowem nie odzywali.

co do klimatu-mogl nie przypasc niektorym do gustu z racji muzyki<ska>jak i ludzi<oi,punk:D>poza tym to impreza tematyczna i raczej nie dla wszystkich.

p.s. gosciu-jesli mozesz to napisz cos wiecej a nie same ogolniki.chetnie wyslucham co bylo nie tak i przekaze te cenne informacje organizatorom aby w przyszlosci uniknac bledow.
Gość
to chyba faktycznie mówimy o innych imprezach:| ochroniarze o maly wlos nie rozniesli pewnej panny na kawalki, policjanta widzialem jak gadal przed wejsciem z baba z obslugi, fakt bójek jakis ostrych nie było. mi sie nawet podobalo ale mysle ze to jedna z ostatnich tego typu imprez w tymk lokalu
wykształciuch
jak dla mnie to było spoko, dużo śmiesznych ludzi (same znajome twarze), fajna muza ska oi punk potem reegae dancehall ogólnie w porządeczku... a nagle jakas laska ni z tego ni z owego zaczela opowiadac mi o sexie ze swoim chlopakiem, pozdrawiam:) ajesli chodzi o afery to widizałem tylko ze coś sie działo przed wejściem w okolicach godziny 1.30
picaro
jak dla mnie to też było w porządku, choć mówiłem organizatorowi żeby raczej w reggae pójść i tak miało być, tylko jakoś tak wyszło, że się zgadaliśmy z kapelami ska, a że je lubimy to czemu nie biggrin.gif Tak przypuszczałem, że tak będzie jeśli chodzi o publikę i to pogo pod scenką, ale cóż jak napisał marycha to impra tematyczna.
Błędów organizacyjnych kilka to fakt, że było, ale człowiek się uczy z czasem, więc jak będzie następna biba to będzie lepiej i raczej Reggae i nawet jak nie w Enigmie to coś innego się wymyśli w końcu ten lokal nie jest taki super, a babka szybko zmięknie jak jej obroty spadną, bo jakieś super disco to tam nie jest laugh.gif
szkoda tylko, że dużo ludzi uciekło po koncercie, i nie było komu potańczyć, choć ja się pobujałem jak zawsze, tańce i hulańce mi nie straszne biggrin.gif niestety zdaje sobie sprawę, że to że ludzi uciekli i nikt później nie przyszedł to wina plakatu, po prostu nie było na nim wystarczającego info. Ale i tak jak na impre zorganizowaną w niecałe dwa tygodnie to wyszło luz.

i wielkie dzięki dla organizatorów i trochę dla siebie, no i oczywiście dla kapel

a co do koleżanki którą wynieśli to troszkę ją znam i wiem, że to nie jej pierwsza taka akcja, ona chyba to lubi wink.gif
no a co do policji i całej tam reszty jakiś nie smaczków to ja w sumie nic nie widziałem, ale nawet jak się coś działo to przecież w końcu bawiła się oi młodzież więc tak być powinno, hehe
no i kupa znajomych, fajnie że wpadli ludzie, których nie widziałem po kilka lat, więc opłaca się to robić choćby i po to mimo, że troszkę do tego dopłaciłem, te 12zł za klej polimerowy, laugh.gif

pzdr
michu
imprezka ogólnie udana. Żadnych dymów nie widziałem, więc się nie wypowiadam.
Osobiście bardzo chętnie jeszcze raz widziałbym taka bibkę w Dąbrowie, tak samo jak imprezy sounsdsystemowe; wszak jamaican rythmz to nie tylko Bob Marley (z całym szacunkiem, zresztą on też zaczynał od ska!)
Wszystkim zdziwionym publiką na tego typu imprezie polecam http://www.soundcrazy.pl/ na tamtejszym forum jest kilka fotek z imprezy:
http://www.soundcrazy.pl/forum/viewtopic.php?t=2049
Gość
Jak to była udana impreza to nie chce widzieć tych nieudanych . ta wcześniejsza była o jakieś 3 levele lepsza i bardziej pro. to Ci sami organizatorzy? chyba nie nie?
PDG
Stary jasne, że imprezka się udała koncert był git, a że ochrona dała ciała to już wina właścicielki Enigmy, że takich ludzi wystawiła na bramkę (napompowanych tępaków z mózgami ślimaków, do cholery to nie dyskoteka) . A jeżeli chodzi o organizację to była dopięta w dniu koncertu na maxa, tylko właściciele enigmy zmieniali zdanie co do umowy kilka razy w ciągu godziny i to mieszało w tym wszystkim dosyć sporo,więc było trochę kłopotów, ale to sie wytnie. Daliśmy rade. Mam nadzieję, że imprezek w rytmach ska będzie wiecej w dabrowie. A porównywać SKA FEST do ostatniej imprezy nie masz co bo tamta bibka to bujający Sound System (niezła biba była), a Ska Fest to koncert z dość inną publiką, Ska to nie rurki z kremem wink.gif pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.