Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Afera Rywina
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > OFF-TOPIC > Hyde-Park
Misiek
Od pewnego czasu, tzn. prawie od samego poczĄtku obserwujĘco siĘdzieje w tej sprawie i z ogromnĄ ciekawoŚciĄ oglĄdam pracĘKomisji Śledczej. Doskonale to obrazuje, Że nasza Rzeczpospolita jest w dalszym ciĄgu "krajem kolesiÓw", i nie mÓwiĘtu tylko o osobach oskarŻonych, ale rÓwnieŻ o czŁonkach komisji. Chyba zapomnieli, po co ta komisja zostaŁa powoŁana, i teraz kaŻdy z nich lansuje siĘjak moŻe. KaŻdy uŚwiadomiŁ sobie Że ma swoje 5 minut (niestety, detektywi Ziobro i Rokita chyba troszkĘprzesadzajĄ - panowie do "Idola" !!!). Dla mnie i tak nic wiĘcej w tej sprawie siĘnie wyjaŚni. Dowody najbardziej obciĄŻajĄce ktÓrĄkolwiek ze stron juŻ dawno "zniknĘŁy", wiĘc dla mnie praca komisji juŻ nie ma sensu... no, moŻe poza rozrywkowym.
:) :) :)

Maksymalny burdel jest na najwyŻszych stoŁkach, to nikogo nie powinno teŻ dziwiĆ, Że we wŁadzach samorzĄdowych rÓwnieŻ dzieje siĘco chce.

Nie bÓjcie siĘzmiany na lepsze !!!
Talkowski przed KomisjĘŚledczĄ !!!
ania
Ja ogladaŁam na poczĄtku (tzn. do Millera, chociaŻ nie przetrzymaŁam caŁego dnia popisÓw pana Ziobro) i potem gdy byŁy konfrontacje. Teraz patrzĘjednym okiem na JakubowskĄ.

Od samego poczĄtku miaŁam wraŻenie, Że ta komisja nic nie wyjaŚni (chociaŻby z powodu skŁadu), nie mniej i tak Ładne kwiatki wychodzĄ podczas jej pracy. Natomiast z samego skŁadu najbardziej denerwuje mnie NaŁĘcz (kto zrobiŁ tego czŁowieka przewodniczĄcym???), a usypia Ziobro (niby mĄdry facet, ale ma w sobie coŚ takiego, Że dziaŁa na mnie jak tabletka nasenna). RokitĘlubiĘ, wiĘc zdecydowanie nie bĘdĘobiektywna tongue.gif Gepard Śledczy w spÓdnicy, niejaka pani BŁochowiak jest trochĘŚmieszna, trochĘirytujĄca, a posŁanka Beger to taki smaczek - folklor lokalny tongue.gif

Pozdrawiam

Ania
rafi
Pamietajcie o GRUPIE TRZYMAJACEJ WLADZE :) ona nigdy nie spi i caly czas MATACZY. Badzcie czujni biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.