![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 9 Dołączył: wto, 21 lis 06 Nr użytkownika: 312 ![]() |
witam forumowiczów
![]() nie wiecie czy beda karnety na nowy sezon? i czy beda jakies wzmocnienia? pozdrawiam;) |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
trzeba bedzie chyba zalozyc nowy temat dotyczacy przygotowan i nowego sezonu LSK a tu skonczyc na swietowaniu
![]() z ZI ![]() ktory to z Was? ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 193 Dołączył: czw, 10 lis 05 Skąd: Broadway Nr użytkownika: 167 ![]() |
A ja mam pytanie o tego pana ze zdjęcia - pierwszego od prawej. Mam wrażenie, że on mnie uczył WF-u w szkole podstawowej nr 29 (na Morcinka) z 15 lat temu. Czy to jest trener?
-------------------- (...) Miliony much nie moga sie mylic!
|
|
|
![]()
|
|
![]() baczny obserwator:) ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 94 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 358 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A ja mam pytanie o tego pana ze zdjęcia - pierwszego od prawej. Mam wrażenie, że on mnie uczył WF-u w szkole podstawowej nr 29 (na Morcinka) z 15 lat temu. Czy to jest trener? ..trener.. -------------------- ..w LSK znów w hali się spotkamy..WYGRAMY WYGRAMY WYGRAMY!!!..
..na dobre i na złe..i w kazdej lidze..będziemy zawsze tam,gdzie one będą grać.. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Trener Kawka był nauczycielem WFu... Wiem bo moją siostre też uczył WFu
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Myślę że jeśli chodzi o trybuny to pretensji do nikogo nie można mieć. Te dwa mecze były niezwykle ważne, skoro dziewczyny chciały mieć taki komfort..
Mam nadzieję że w LSK to tak jak pisał :) będzie frekwencja to i będą rozłożone trybuny. Poza tym reprezentacji Polski w siatkówce męskiej na sparingu z Australijczykami z którymi niegdyś grali na hali, jakoś rozłożone trybuny nie przeszkadzały. -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 7 Dołączył: sob, 09 gru 06 Skąd: DG - Strzemieszyce Nr użytkownika: 365 GG: 4323878 ![]() |
Poza tym reprezentacji Polski w siatkówce męskiej na sparingu z Australijczykami z którymi niegdyś grali na hali, jakoś rozłożone trybuny nie przeszkadzały. I na ostatnim meczu Polek z Chinkami też wszystko było ładnie, pieknie z rozłożonymi trybunami i na dodatek jeszcze te jakby stojące płotki ograniczały pole gry o dobre pół metra jak nie więcej ... :) |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
ZRYWAM Z DZIENNIKIEM ZACHODNIM!!!
Po wczorajszym meczu ZERO informacji! Jeśli nie zdążyli napisać tekstu, mogli chociaż zamieścić sam tytuł i parę fotek. |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
A pierwszy od lewej kolega z klasy, a Kawka nasz nauczyciel WFu heh. Dorota Wojtczak tez w naszej klasie
![]() Co do trybun to stawiam ze jednak nie spodziewali sie tylu kibicow i probuja teraz jakos wybrnac DZ spozniony QUOTE ![]() ![]() SIATKÓWKA Dąbrowa Górnicza w Lidze Siatkówki Kobiet! dziś Jeżeli siatkarki MMKS-u Dąbrowa Górnicza z taką samą determinacją będą broniły Ligi Siatkówki Kobiet, jak o nią walczyły, to kibiców nigdy im nie zabraknie. Drużyna Waldemara Kawki w czwartym meczu finału serii B pokonała Wisłę Kraków 3:2 i rywalizację play off wygrała 3:1. Bohaterką spotkania była Marzena Wilczyńska, która w czwartym secie w niemal beznadziejnej sytuacji zastąpiła Andreę Pavelkovą i poderwała zespół do walki. Po jej atakach piłka raz po raz trafiała w boisko po stronie Wisły i właśnie jej przypadł zaszczyt zdobycia ostatniego punktu, który zadecydował o wejściu do LSK - Wygrałaś ten mecz! Zrobiłaś to! - darły się jej prosto do ucha koleżanki z drużyny. Wilczyńska wzruszona uciekła na bok, ale wpadła prosto na dziennikarzy. - Prosiłam trenera, żeby mnie wpuścił na parkiet. Wiedziałam, że to będzie mój dzień - wykrzyczała w ogólnym tumulcie pani Marzena. To się nazywa kobieca intuicja! Dąbrowianki cieszyły się z awansu w strumieniach szampana, obsypane konfetti i serpentynami. Dziękowały kibicom za doping, podrzucały trenera w górę, zewsząd odbierały gratulacje, a te najważniejsze od trenera Andrzeja Niemczyka, który stwierdził, że nie może go zabraknąć na takim meczu. Ten spontaniczny chaos przebijał się także w ich wypowiedziach. - Chciałabym podziękować kibicom, którzy nam bardzo pomogli. Po pierwszym secie byłyśmy bardzo przybite, ale powiedziałyśmy sobie, że przy takim dopingu nie możemy się poddać. Ta determinacja przydała się nam także w czwartym secie. Teraz jestem bardzo szczęśliwa i... brak mi słów. To mój największy sukces portowy, jeszcze do mnie to nie dochodzi - powiedziała Ewelina Sieczka. - W czwartym secie niektóre z nas, jak nie wszystkie, pospuszczały głowy. Myślałam, że nie da się już z tego wyjść. Przed oczami miałam wyjazd do Krakowa i same czarne myśli. Ale udało się! Wygrałyśmy przegrany mecz! Naszym "czarnym koniem" była Marzena Wilczyńska. To ona poprowadziła nas do zwycięstwa. Ona i publiczność, która musiała zastąpić 11. i 12. zawodniczkę, bo nas jest tylko dziesięć - dodała Anna Białobrzeska. - Powiem szczerze, że mam dość. Chciałbym wyjechać gdzieś daleko, zaszyć się gdzieś i zapomnieć o siatkówce. W ostatnich dniach towarzyszyło nam ogromne napięcie. Nocy poprzedzającej czwarty mecz nie udało mi się spokojnie przespać. To napięcie jeszcze z nas nie zeszło. Myślę, że zejdzie za dwa-trzy dni. Albo będzie trzeba się jakoś rozluźnić - dodał tajemniczo Waldemar Kawka. Jarosław Galusek - Dziennik Zachodni -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: pią, 01 cze 07 Nr użytkownika: 716 Płeć: Kobieta ![]() |
WITA, WITAM , WITAM WSZYSTKICH BAAAARDZO SERDECZNIE
![]() Przede wszystkim ogromne podziękowania za obecność, organizacje i świetny doping !!!!!!! Byliście naszym dodatkowym zawodnikiem i gdyby nie wy to nie wiem jak ten mecz by się potoczył !!! Na wszystkich naszych ligowych spotkaniach naraz, nie było tyle kibiców co na tych dwóch ostatnich... Już wiem że to wszystko dzięki wam... to wy rozwieszaliście plakaty, szykowaliście bębny, trąbki, syreny...nakręcaliście „nowych” kibiców...stworzyliście niezapomnianą atmosferę , która tak bardzo nam pomogła w najtrudniejszych momentach ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkich i każdego z osobna ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
pozdr...
Ten post edytował endriu nie, 03 cze 2007 - 01:06 -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam serdecznie jeszcze raz.
Dziekujemy za wszystko. A tu przekazuję podpisy dla forumowiczów od druzyny ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: pią, 01 cze 07 Nr użytkownika: 716 Płeć: Kobieta ![]() |
Dokładnie... teraz już tylko odpoczynek :-) No i dzisiaj wizyta na dniach DG ...
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 103 Dołączył: pią, 10 lis 06 Skąd: Mydlice North Nr użytkownika: 277 ![]() |
Gratulacje dla dziewczyn! I oczywiście dla p. Kawki, który przez chyba 2 lata męczył mnie na WFie w LO
![]() -------------------- 127.0.0.1 sweet 127.0.0.1
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 7 Dołączył: czw, 31 maj 07 Nr użytkownika: 713 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 229 Dołączył: śro, 06 gru 06 Nr użytkownika: 357 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dzis na dniach DG było tak:
Nasze zawodniczki po kolei są przedstawiane przez ZAPOWIADACZA z kabaretu DNO (chyba taki poziom reprezentuje ten kabaret) ale najlepiej wypowiedziane słowo przez niego brzmiało :nasze siatkarki awansowały do 1 LIGI!!!!!!!!!!!!!!! Rozbawił mnie gostewk no cóż można nie wiedzieć zdarza się. Ja tradycyjnie pokrzyczałem: Marzena, Marzena, a ludzie patrzyli na mnie jak na głupka. Reakcje powiem szczerze dziwne i obojętne. Cóż wiele osób chyba jeszcze nie rozumie sportu i sukcesu jaki to miasto otrzymało od naszych wspaniałych dziewczyn. Pora się uczyć mili Państwo. Chciałem się odnieść do tych co nie weszli na halę i kopali w drzwi i wyzywali na cały świat. Przez cały ale to dosłownie cały sezon była zapelniona mała trybuna, a hala świciła pustkami. Dlaczego nikt nie chodził z Was na ligę i żałował wyłożyc 5 zł? Dosłownie pięć złotych. Z Sokołem mecze były za darmo też nie było za wiele osób. Wyjazd do Krakowa -też nie za wiele osób. Nagle w DG nadkomplet, mam wrażenie że wiele osób obecnych w czwartek na meczu to tzw. kibice sukcesu. Oczywiście nie mam nic przeciwko żadnemu kibicowaniu i nić przeciw różnym formom kibicowania, ale mili Państwo trzeba zdać sobie sprawę żę siatkówka to nie tylko mecz o awans i na tym się kończy to jest sezon, w którym gra skałada sie z 18 meczy w sezonie zasadniczym. Dochodzą do tego sparingi oraz play-offy. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,189 Dołączył: nie, 26 cze 05 Skąd: z bagien Nr użytkownika: 148 Płeć: Kobieta ![]() |
wpadam na forum licząc, że może zapowiedziany wrzucony na YouTube filmik sobie obejrzę, a tu kicha....
![]() Robert123, to typowe, wspomnieć choćby Małysza ![]() ![]() ------ a co do gafy z I ligą... wg mnie to nie jego wina, lecz pomieszanych nazw. Pierwsza liga to pierwsza liga, a kolejna to kolejna, ale nie pierwsza i nazwa wzięta z sufitu tego nie zmieni... Ale że nikt nie chce być kolejny, to wymyślamy "ekstraklasy", może jeszcze hipersuperklasy, a bedące niżej nadal nazwiemy pierwsza ligą, bo wstyd drugą , trzecia , czwartą.. ![]() ![]() Czy pierwszoligowiec jest gorszy od ekstraligowca ![]() ![]() ![]() Ten post edytował pulsatilla1214 nie, 03 cze 2007 - 03:22 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: pon, 21 maj 07 Nr użytkownika: 697 ![]() |
Witam
Chcialbym wyjasnic kilka moze malo znaczacych kwestii dla pewnych ludzi. Kwesti, ktore tak naprawde odegraly bardzo wazne znaczenie. Jesli chodzi o nie rozlozone trybuny- moze to jest dla pewnych osob problem i powod do robienia wielkiego "ale". Lecz na zadawane pytanie: "dlaczego nie rozlozyli dolnych trybun?" odpowiem moze w malo kulturalny sposob bo pytaniem na pytanie. Dlaczego Wisła Kraków na pierwszych 2 meczach nie schowala koszy, ktore wystawaly zaraz za boiskiem??? Druga sprawa ze tak jak juz wczesniej Robert napisal chyba nikt nie spodziewal sie takiej ilosci kibicow. Oczywiscie chwala kazdemu z Nich z osobna za doping i atmosfere, ktora stworzyli podczas obu meczy-szczegolnie podczas drugiego. Pomimo wielu zastrzezen co do calosci zakonczonego sezonu uwazam ze wszyscy co do jednego jestescie winni tym Dziewczynom i Trenerowi ogromny szacunek! za prace i zdrowie ktore caly zespol pozostawil na parkiecie ale rowniez poza nim w ciagu calego minionego zespolu. A mam czelnosc to powiedziec poniewaz jeszcze niedawno byly slowa krytyki( i to tej nie obiektywnej), w momecie kiedy zespol byl w srodku sezonu. Prosze nie odbierac tego personalnie. Lecz tyczy sie to osob, ktore jeszcze niedawno mogly "pluc" na zespol, krytykowac niepowodzenia jednoczesnie kibiujac druzynom przeciwnym, afiszujac sie jako "wierni kibice". Jesli ktos uwaza sie za Kibica to jakim prawem zaglada osobie, ktora dla miasta Dabrowa Gornicza pozostawila kawal zdrowia na parkiecie, w kieszen ile kto zarabia i kibicuje przeciwnikowi. A bylem swiatkiem glupich odzywek z tybun jakie padaly w trakcie meczy i wielu innych nieprzyjemnych zachowan w stosunku do zawodniczek jak i calego zespolu. Mam w tym momecie pytanie:a kto z Was choc raz pofatygowal sie na trning siatkarek i porozmawiam z nimi jak sie trenuje? Zobaczyl ile potu i zdrowia zostawiaja na hali? I jakim prawem ktos taki rzuca z trybun glupie i prostackie teksty dotyczace zarobkow i postawy zawodniczek? Niech znajdzie sie choc 1 osoba, ktora na to pytanie odpowie szczerze prosto w oczy! A jesli ktos taki jest to bardzo chcialbym zobaczyc ta osobe po 1 trningu jaki przechodza siatkarki lub siatkarze i co mialby do powiedzenia?! Jak mozna krytykowac kogos w polowie zadania ktore wykonuje? To niestety przykra prawda. Jes;i chodzi o Trenera. Najlatwiej krzyczec z trybun: " co Ty robisz?", "zmien ja", "wez czas", "zrob zmiane" i tak dalej... To jest co najmniej smieszne, jak nie wq..... dla calego zespolu. Gdyby to wszystko bylo takie latwe to Dabrowa Gornicza juz dawno gralaby w LSK i pewnie zdobylaby niejedno Mistrzostwo Polski. Wiec Gratuluje muslenia tym ktorzy tak uwazaja. To swiadczy o ich inteligencji- albo raczej o jej BRAKU! NIkt nie rozumie ze nie mozna zbudowac zespolu na Ekstraklase w jeden sezon- na pstrykniecie palem. To kwestia czasu, znalezienia kilkunastu osob, ktore razem beda ze soba wspoldzialac w jednym celu... A osoba odpowiedzialna za wynik czyli Trener odpowiada za to przed swoim pracodawca a nie przed kibiceami- z calym szacunkiem dla kibicow, ale sa pewne hierarchie. Tak jak w kazdej firmie. I Trener moze co najwyzej odpowiedziec na pewne pytania. Pozdreslam moze bo w cale nie musi. Dlaczego? Bo to ona odpowiada za wynik i bierze cala odpowiedzialnosc za gre zespolu a pierwsza lepsza osoba.. A najlatwiej jest zwolnic Trenera! Ale to nie oznacza nic dobrego, bo ZESPÓŁ to nie tylko 12 zawodniczek ale rowniez calae zaplecze trenerskie i kadrowe. Łacznie 15 roznych charakterow, ktore przez przynajmniej 10 miesiecy w roku widuja sie codziennie przez co najmniej 2 godziny z czego przynajmniej 1,5 miesiaca spedzaja na obozach siedzac ze soba 24h. Kto to wytrzyma a juz kto to wszysto ogarnie zeby nie dochodzilo do sporoz, klotni itp. Ale to juz odrebny temat Druga sprawa to kwstia posuniec kadrowych jakie zachodza w klubach po kazdym sezonie. Kazdy zespol majacy wazne cele postawione na nadchodzacy sezon stara sie dobrac sklad druzyny w taki sposob aby efektem bylo zrealizowanie celow jakie zostaly postawione przed druzyna. Takie rzeczy maja miejsce w kazdym zespole. Wiec gdzie sa osoby, ktore dalej uwazaja ze pobycie sie poszczegolnych zawodniczek "lekka reka" bylo bledem???!!! Pewnie teraz nikt taki sie nie znajdzie bo jest wynik i ciezko znalesc argumet przeciwko. Ale takich glosow bylo pelono. No i?!?!?! Jakos zespol dal rade pomimo wszelkich przeszkod i braku "znamienitych zawodniczek ukochanych przez co poniektorych ludzi". Swiadczy to o tym ze jednak "ktos" mial racje ze dokonal takich zmian. Trecia sprawa.KIBICE. Bede szczery i moze kogos obraze w tym momecie o ile nie zrobilem tego juz wczesniej. Jakikolwiek zespol nie bedzie istnial bez Kibicow. Nie wiem czy rozumiecie dlaczego pisze slowo "Kibic" z duzej litery. Bo nie ma sensu budowac klubu bez ludzi ktorzy mimo swoich prywatnych zajec robia wszystko by wspomuc klub=Druzyne, i ktorzy kazdy swoj wolny czas spedzaja na zalatwieniu wszystkich "drobnych" rzeczy ktore maj ogromny wplyw na prezentacje ale rowniez funkcjonowanie Zespołu. Owszem wielu uwaza ze kibic ma prawo "to czy tamto". Ale jako KIBIC ma rowniez obowiazki: jak wspaierac, promowac, i slawic Swoja Duzyne i Miasto bez wzgledu na wszystko. A mysle ze wtedy Druzyna bedzie razem z Wami- Kibicami. Konczac. Skonczyl sie sezon. Najwaznieszy sezon bo wielu juz przekreslilo ten Zespol i Trenera z wielu glupich powodow. A tu co mamy?!?!?! AWANS DO LSK!!!!!!!!!!! Upragniony Awans o ktory DG starala sie juz od ponad roku. Czas na podsumowania. Oceny. Teraz juz mozna, bo to koniec tego WSPANIALEGO sezonu. Mamy Awans do LSK. Czyli EKSTRAKLASE SIATKOWKI KOBIET. No i?!?! Wielu to zaskakuje wielu nie. Jedni uwazaja to za sukces inni za cos zlego. Jesli promocja miata DG jest czym zlym to ja chyba kompletnie nie znam sie na sporcie i jestem laikiem. Moze tak jest anprawde. Lecz jesli to wszystko ma sens i te dziewczyny nie na prozno zostawily zdrowie zeby w calej Polsce bylo glosno o DG ktora "nieoczekiwanie" pokonala tak "wspanialy" zespol jak Wisla Krakow to znaczy ze bylo warto ". Dziekuje wszyskim ktorzy wlozyli serce i zdrowie zeby osiognac ten sukces- A przede wszystkim Trenerowi I calemu Zespolowi MMKS DG. No i oczywiscie Wam KIBICE bez ktorych te najwazniesze 2 mecze mogly by .......... nie wazne. Zrobiliscie wspaniala robote i wygladalo to wspaniale-byliscie tym 8 zawodnikiem na boisku-8 bo tym 7 jest libero :-) P.S. Nie spieprzcie tego! BO TO NAJLATWIEJ |
|
|
![]()
|
|
![]() baczny obserwator:) ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 94 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 358 Płeć: Mężczyzna ![]() |
..ogranicze sie do krotkiego komentarza co do powyzszego postu..nie masz chyba zbytnio pojecia o czym piszesz i co mowisz..kolejny gosc ktory slowa krytyki nazywa "pluciem na zespol"..rozmawialem z trenerem Kawka i sam przyznal ze nasze sugestie i slowa krytyki wcale nie byly czyms zlym..wiec skoro najbardziej zainteresowany tak mowi to czemu Ty masz czelnosc wyglaszac kolejna nietrafna opinie??
![]() ..zrozum wreszcie ze w pewnych chwilach nie wygladalo to za dobrze i to co zostalo powiedziane mialo na ce3lu wlasnie osiagniecie takiego sukcesu jaki dziewczyny osiagnely.. ..ale nie bede tlumaczyl,bo te tlumaczenia padly tu juz po tysiackroc i skoro przez pol sezonu tego nie zrozumiales juz pewnie piotrze nie zrozumiesz.. ..piszesz pierwszy post z calym stekiem atakow na krytykujacych po meczu w Sosnowcu.. spytam wiec.. ..nie wiem kim jestes..czy kibicem..czy kims innym.. ..jesli kibicem...to gdzie byles kiedy od polowy sezonu nakrecalismy sprawe koszulek dla dziewczyn,plakatow,wiekszej informacji o meczach w miescie?? ..gdzie byles kiedy rozklejalismy plakaty przed play-offami gdzie tylko sie dalo,zeby wszyscy mogli ujrzec te 3000 w hali..myslisz ze ta frekwencja,ktora niezaprzeczalnie w sezonie byla smieszna wziela sie nagle sama z siebie?? ..ciesz sie z sukcesu tak jak my sie z niego cieszymy,bo mamy tez drobna satysfakcje ze kazdy z nas mial w to drobny wklad..teraz trzeba sie postarac zeby to co mamy w garsci szybko sie nie ulotnilo,a krytyka tak jak radosc jest nieodlacznym elementem sportu..konstruktywna krytyka prowadzi do "lepszego".. ..i szkoda ze tego nie rozumiesz a w jednym poscie na koniec sezonu wylales swoje dlugie obserwacje.. pozdrawiam i zycze wiekszego zaangazowania w oprawy i sukcesy w meczach dziewczyn w LSK.. PS..endriu wrzuc link do tego filmiku i nie zrazaj sie pierdolami..widzisz ze co niektorzy chyba musza po prostu cos napisac proforma.. -------------------- ..w LSK znów w hali się spotkamy..WYGRAMY WYGRAMY WYGRAMY!!!..
..na dobre i na złe..i w kazdej lidze..będziemy zawsze tam,gdzie one będą grać.. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 229 Dołączył: śro, 06 gru 06 Nr użytkownika: 357 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Piotrze.
Masz rację i znasz moje stanowisko w pewnych sprawach. Niejednokrotnie rozmawialiśmy i wiem w którym momencie ja popełniłem błędy, ale potrafiłem się do nich przyznać. KOŃCZĄC SPRAWĘ ROZKLĄDANEJ TRYBUNY - tak miało być i koniec, a tak jak napisał Piotr kosze w Krakowie były pod głowami zawodniczek, tak było i trzeba było to zobaczyć, co tam się działo jakakolwiek akcja obronna poza linię końcową groziła kontucją. Co do trenera, nieraz krzyczałem czas, w trudnych chwilach - ale tak jak napisałeś to trener odpowiada za wynik i on wie co ma robić -SŁUSZNA RACJA!!! Sternik - trener odpowiada za okręt i on decyduje kto gra a kto nie, zgadzam się z tym. Ja jako piszący sprawozdania - potraktowałem za ostro trenera po meczu z SMS, jeszcze raz w tym miejscu przepraszam. Nigdy nikomu do kieszeni nie zaglądałem i nie interesuje mnie kto ile zarabia. Powiem tak - ZA DOBRZE WYKONANĄ PRACĘ NALEZY SIĘ GODZIWA ZAPŁATA. Niejdnokrotnie byłem na spraingach i wem ile wyżeczeń, ile własnego zdrowia i nerwów poświęcił trener, zawodniczki i reszta dryużyny. Nerwy, stresy i nie wiem co jeszcze. Mecze spraingowe, rozmowa z trenerem, nie wiem co jeszcze, dzwonienie do klubu dogrywanie sprawy plakatów, załatwienie bębna tak, tak własny czas i poświecenie. Dla mnie nie jest ważne, że ktoś tam mnie dziś wytknie na mieście i powie to ten walił w bęben. Sprawa klubu i atmosfera na hali była dla mnie sprawą najważniejszą i możesz wiedzieć tak będzie nadal. Poza tym chciałem dotrzeć z informacją o siatkówce w DG do jak największej liczby widzów i myślę, że to mi się również udało. Chodzę na siatkówkę od 3 lat w DG, w tym sezonie nie opuściłem żadnego meczu w DG i byłem na 6 wyjazdach (3 x Krkaów, Sosnowiec, Chorzów i Częstochowa) + sparing w Zawierciu, na więcej niestety czas nie pozwolił. Z moich ust na żadną zawodniczkę nigdy nie poleciały i nie polecą słowa krytyki, w trudnych chwilach o ile wiesz był z naszej strony doping, np. mecz z Chemikiem odliczaliśmy 1,2,3 blok i bilismy brawo. Bylismy ci zapaleńcy z drużyna na dobre i na złe. Sam osobiście musiałem przepraszać sędzinę panią N. po sławetnym meczu w Krakowie (rozpisywał się tu nie będę, a zainteresowani wiedzą o co chodzi). Grupka zapaleńców (powtarzam zapaleńców, których nie interesowały zarobki ale sprawy czysto sportowe) interesowała się drużyną. (Pisanie do włądz miasta, pisanie na forach proszenie o PROOCJĘ SIATKÓWKI W MIESCIE DG- przede wszystkim INFORMACJA!!!!, której brak był aż nadto widoczny). Sam osobiście byłem u pana K. razem z innym forumowiczem i poruszaliśmy bardzo ważne kwestie dotyczące drużyny, zadawaliśmy trudne pytania na które często odpowiedź była dziwna lub wymijająca. Możesz wierzyć, że od wtorku nadal będę działał w kierunku załatwienia szalików, koszulek dla klubu kibica tylko pozostanie jedno pytanie ile osób się do mnie dołączy? Mam nadzieję, ze nie będę sam. Dokładnie było tak jak piszesz swój własny czas, nasze zaangażowanie i poświęcenie (grupka zapaleńców) dało skutek. Chciałbym podziękować w tym miejscu za plakaty na mecze z Chorzowem i Wisłą, to była super robota ze strony klubu, brawo. Mam nadzieję, ze takie plakaty będa również na LSK- inaczej sobie nie wyobrażam tego. To ja napisałem "lekką ręką pozbyto się.." Przyznaję się do tego i po raz kolejny mogę powiedzieć ... przepraszam. Pani, która odeszła od nas też się tak "zachowuje" jak u nas w DG. JESZCZE RAZ PRZEPRASZAM. Teraz wiem dlaczego odeszła. Ja potrafię przyznać się do własnych błędów i wyciągam z nich wnioski na przysłość. Obecnie ja jako kibic - sprawozdawca będę potrzebował wiele osób do pomocy, trzy czy cztery osoby nie dadzą rady, bądźmy szczerzy. Tutaj potrzebna jest w chwili obecnej grupa ludzi, którzy w jeszcze większym stopniu zaangażują się i pomogą. Czas 1 ligi dobiegł końca. Zbieram sie powoli do podsumowania sezonu przez drużynę i umieszczę je tutaj. PODSUMOWANIA NIE BEDZIE NA TEJ STRONIE I JUŻ MOJEGO NEWSA NA TEJ STRONIE TEZ NIE ZOBACZYCIE A DLACZEGO O TYM PONIZEJ MODERATOR JEST NAJWAZNIEJSZY!!!!!!!!!!!!!! CHLOPISKO SOBIE SOBIE NIE ZDAJE SPRAWY Z TEGO ILE CZASU WYMAGA NAPISANIE RELACJI Z MECZU CZY WLEPIENIE ZDJĘC, ECH SZKODA SŁOW. ZA DOBRA ROBOTĘ ENDRIU ZOSTAŁ WYRUGOWANY, A PEWNIE JA BEDE NASTEPNY. ZAPRASZAM NA STRONE SIATKÓWKI TAM BEDZIE PODSUMOWNIE. Ten post edytował Robert123 nie, 03 cze 2007 - 10:16 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:22 |