![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 32 Dołączył: czw, 16 lis 06 Skąd: Reden Nr użytkownika: 301 ![]() |
Tylko dzięki Forum trafiłem na mecz, i warto było, gra miała swoją dramaturgię, a najważniejsze że wygraliśmy. Rozglądałem się i kombinowałem gdzie ci forumowicze siedzą stawiałem na okolice bębna, ten szaman z bębnem to było coś, bez niego doping nie miałby takiej siły. Dzięki za mecz siatkarkom, dzięki kibicom i dzięki bębnowi.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
CIĘŻKO BYŁO, ALE DOBRZE SIĘ SKOŃCZYŁO!!!
Takiej imprezy sportowej w naszej hali jeszcze nie było! Brawa dla: Dziewcząt i całej ekipy - walecznych do samego końca, Pana Spikera, Pana Bębenisty, Publiczności, Organizatorów i Wszystkich, którzy dobrze życzyli naszej drużynie. Pan Niemczyk miał Złotka, Pan Kawka ma Brylanty! Może UM wyda kalendarz 2008 z pięknymi zdjęciami naszych siatkarek? Dostępny w sprzedaży dla szarego mieszkańca. Na okładce cała drużyna, a potem dla każdej Pani 1 miesiąc? A tak na marginesie - Dziewczyny zdecydowanie lepiej grają i wyglądają w strojach niebieskich. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 3 Dołączył: pią, 16 mar 07 Nr użytkownika: 566 ![]() |
BYłem, widziałem, podobało mi się. Marzenka i dziewczyny pokazały klase na boisku jak i później świętując do samego rana. Toastom nie było końca!!!
Jednym kawior i szampan - drugim pociąg do Białegostoku !!! PZDR dla: Marzki, Sieki, SIwej, Izy, Uli, Ewy, Andy, Gosi, Krysi, Karolka, Wiery, Waldiego, Pitrka i oczywiście Yara, który wczoraj bezdyskusyjnie wygrał ZŁOTY OBCAS i tytuł LWA PARKIETU!!! |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 25 Dołączył: sob, 13 sty 07 Nr użytkownika: 400 ![]() |
Hej witam wszystkich kibiców a zwlaszcza Roberta123(poznali[my sie wczoraj w Cantry Club)BÓRAKI Z CHALI -CO do meczyku impreza na duzym poziomie Marzena byla poprostu the best kibice siódmy zawodnik na parkiecie
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
dzieki Endriu za foty!
Moze Zibar wrzuci filmik, wczoraj widac swietowal ![]() do masazysty Jarka T! ale zes sobie znalazl robote ![]() ![]() PS. strona hali zablokowana. Czyzby wyczerpany jakis limit? ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Moze Zibar wrzuci filmik, wczoraj widac swietowal ![]() do masazysty Jarka T! ale zes sobie znalazl robote ;) Jesli tu zagladasz to zarejestruj sie i odezwij na privie ;) ![]() ![]() ![]() Gratulacje dla dziewczyn, było ostro... ale sie skończyło nieszczęŚLIWIE ![]() Wieczorem coś napisze i powrzucam bo mnie z kompa wyrzucają ;) bo mój jest w przeprowadzce ![]() PS Jeszcze mi szumi w głowie od krzyku i walenia Roberta w "benben klubowy" :lol Ten post edytował Zibar pią, 01 cze 2007 - 11:42 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
PZDR dla: Marzki, Sieki, SIwej, Izy, Uli, Ewy, Andy, Gosi, Krysi, Karolka, Wiery, Waldiego, Pitrka i oczywiście Yara, który wczoraj bezdyskusyjnie wygrał ZŁOTY OBCAS i tytuł LWA PARKIETU!!! czy to prawda ze w Antidotum? ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: pią, 09 mar 07 Nr użytkownika: 544 ![]() |
Witam forumowiczów :)
To mój pierwszy post na tym forum zainspirowany zresztą głównie wczorajszymi wydarzeniami w HWSDG. Do dziś jeszcze czuje entuzjazm i radość jaka udzieliła mi się zaraz po zdobyciu jakże cennego 15-tego punktu w decydującym secie. Potem wyprawa do pubu ... oblewanie zwyciestwa ... nowi znajomi ... wizyta dziewczyn z drużyny, które po raz pierwszy miałem okazję poznać na żywo ... toasty .. kufle pełne złocistego piwa ... ehh ta moja biedna głowa ![]() To był naprawdę udany wieczór i nie tylko dlatego, że nasz siatkarki dostały się do LSK (czego im szczerze gratuluję !) ale również dlatego, że przez moment czułem się fragmentem wielotysięcznej układanki, która złożyła się w obraz zwycięstwa. Dziękuję za te niezapomniane wrażenia dziewczynom z drużyny MMKS, kibicom (zwłaszcza tym najbardziej aktywnym z bębniarzem na czele ![]() Pozdrawiam i życzę NAM podobnej frekwencji na każdym spotkaniu :) Ten post edytował Diader pią, 01 cze 2007 - 13:47 -------------------- Jestem jaki jestem - nic mniej i nic więcej ....
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Arbas co do strojów to dla mnie wyglądają lepiej w biało-czerwonych. Ale fakt faktem lepiej grają w niebieskich. Czyżby szczęśliwe stroje?
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 7 Dołączył: sob, 09 gru 06 Skąd: DG - Strzemieszyce Nr użytkownika: 365 GG: 4323878 ![]() |
Po tym całym sezonie ... a głównie play offach, to jak dla mnie to powinny mieć ZŁOTE stroje
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Ciekawa dyskusja na forum wisły.... Może się dołączymy wszyscy?
http://www.wislakrakow.com/forum/showthrea...796&page=17 -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dajcie spokój... nie kopie się leżącego
![]() Poza tym , Wisła jeszcze ma szanse... i to nie tylko z boiska, zielone stoliki i bogaci sponsorzy moga wszystko !!! Przypomnijcie sobie co się stało z Dalinem ! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() baczny obserwator:) ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 94 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 358 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dajcie spokój... nie kopie się leżącego ![]() Poza tym , Wisła jeszcze ma szanse... i to nie tylko z boiska, zielone stoliki i bogaci sponsorzy moga wszystko !!! Przypomnijcie sobie co się stało z Dalinem ! ..przeciez nikt ich Zibar nie kopie..tylko nawet godnosci nie maja zeby sie przyznac do porazki.. ..bedzie pisal jakies chore wyimaginowane sprawy..to co napisalem jest niczym innym jak prawda,ktora nie moga teraz przelknac bo dla nich "mialo byc od poczatku tak pieknie".. -------------------- ..w LSK znów w hali się spotkamy..WYGRAMY WYGRAMY WYGRAMY!!!..
..na dobre i na złe..i w kazdej lidze..będziemy zawsze tam,gdzie one będą grać.. |
|
|
![]()
|
|
Moje zdanie na ten temat znasz, czy chcesz się zniżać do dyskusji na takim poziomie ???
Twój wybór !!! Zamiast o tym, piszcie o radości jaka zapanowała nie tylko wśród zawodniczek, ale o szczerym uniesieniu tysięcy ludzi w naszym mieście, i czy jest ono młodsze, mniejsze nie ma zaczenia, TERAZ ma swoje pięć minut a w przyszłym sezonie LSK - i oby tak już na zawsze !!![color=#FF0000] -------------------- |
|
|
![]()
|
|
QUOTE I ten "śmieszny kolega" nie miał czapki wędkarskiej a WIŚLACKI KAPELUSZ prawie spadlem z fotela ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() baczny obserwator:) ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 94 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 358 Płeć: Mężczyzna ![]() |
prawie spadlem z fotela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ..w LSK znów w hali się spotkamy..WYGRAMY WYGRAMY WYGRAMY!!!..
..na dobre i na złe..i w kazdej lidze..będziemy zawsze tam,gdzie one będą grać.. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 229 Dołączył: śro, 06 gru 06 Nr użytkownika: 357 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dokładnie ZIBAR!!! Podpisauje się obiema rękami pod tym co napisaleś, mamy swoje forum i trzeba zachować godność i spokój, a nie zniżać sie do poziomu dyskusji ktora po prostu nam nie przystoi. Z całą powagą panowie, ale wpisywanie głupot na czyichś forach świadczy tylko o nas, ze zaczepiamy, że to a tamto. Tak jak pisał ZIBAR cieszmy się tym co mamy. Trzeba umieć sycić się sukcesami we własnym gronie i gronie przyjaciół.
Klika wyjaśnień z mojej strony: 1. Rozkładana trybuna była nie rozłożona, gdyż zawodniczkom naszym źle grałoby się, gdyż zawężyłoby się pole gry. 2. Co do mojej osoby serdecznie Wam wszystkim dziękuję za miłe słowa pod moim adresem. Zrobiłem co mogłem z tym bębnem, ręka boli jak nie wiem co, ale warto było. 3. Wiele osób dziś dziękuje za wspaniały doping i atmosferę, ale ja chciałbym wszystkim tu obecnym przypomnieć jak to się zaczęło - od przegranego meczu w Sosnowcu z SMS 1-3. Było ciężko, początki były trudne i niełatwe. Zaczęliśmy tworzyć wspólną małą grupę wyjazdy do Sosnowca, Częstochowy czy Krakowa oraz "użyczenie" bębna od PANA DUKOWICZA WIELKIE SŁOWA UZNANIA I PODZIĘKOWANIA DLA NIEGO ZA WYROZUMIAŁOŚĆ!!! Relacja mini - live z Rumi, gdzie grały nasze dziewczęta scementowały atmosferę, która była coraz lepsza. Pojawiły się wywiady, relacje z meczy (od samego początku niżej podpisany je pisał, choć nie mógł umieszczać wywiadów, gdyż nie miał legitymacji prasowej). 4. Niżej podpisany wystosował różne pisma do UM- do pana Koćmy, do pana Karlika, gdzie został przyjęty razem z Endriu i zostały omówione sprawy, które najbardziej kulały strony można tak to nazwać znalazły wspólny język. 5. Wspólne mecze sparingowe, zainteresowanie drużyną spowodowaly, że wytworzony klimat oraz atmosfera nie uległy zatraceniu, choć do końca sukcesu było ...daleko. PO i mecze z Sokołem jeszcze nie do końca pokazały, że drużynę stać na awans. Mecz w Chorzowie wygrany 3-2 nie utwierdził w przekonaniu ani kibiców ani dziennikarzy, że drużyna dąbrowska jest w stanie nawiązać wyrównaną walkę z Wisłą. Po tym meczu nasz trener powiedział: W KRAKOWIE ZAGRAMY VA BANQUE. Słowa trenera potwierdzily się i jak powiedział trener - przegraliśmy drugi mecz z różnych przyczyn. Powiem tak, ten mecz był przegrany zarówno i przez zawodniczki (przewaga w pierwszym secie roztrwoninona) jak i przez kontrowersyne decyzje sędziów. To my kibice, którzy byliśmy w Krakowie stworzyliśmy wspaniały doping, co było zaskoczeniem dla miejscowych. 6.Potem nastąpiły przygotowania do meczy z Wisłą i akcja PLAKAT, której efekty były bardzo widoczne. Niżej podpisany jeszcze raz wszystkim dziękuje i zaprasza do aktywnego wzięcia udziału w kolejnych meczach. Niebawem na forum podsumuję sezon, będzie również wywiad z panem Karlikiem a także z trenerem o planach na przyszłość. Na dziś wystarczy, czas mi odpocząć od BĘBNA po ATRAKCJACH I EMOCJACH.Zamykam komputer i idę spać, gdyż spałem dwie godziny dzisiejszej nocy. JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ ZA MIŁE SŁOWA POD MOIM ADRESEM. 7. Co do Wisły Kraków, jak mogą niech awansują do LSK zawsze byłby bliższy wyjazd i byłoby ciekawie. Może zagrają z zębem i powalczą tak jak my z nimi? Niech wygra lepszy w sportowej rywalizacji, być moze niedzielny mecz o 14.40 będzie na TVP3 i za jej pośrednictwembędziemy mogli śledzić losy rywalizacji. Aha chciałbym powiedzieć ze całą robotę robiliśmy razem z forumowiczami za zwykłe FREE... Ten post edytował Robert123 pią, 01 cze 2007 - 16:55 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 312 Dołączył: sob, 13 wrz 03 Skąd: Zagłębie Dąbrowskie (Sosnowiec) Nr użytkownika: 21 ![]() |
Wszystko co istotne zostało już napisane:
![]() Zobacz więcej: http://www.zaglebie.info/wobiektywie/thumb...s.php?album=204 Pozdrawiam -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Emocje, emocji i jeszcze raz emocje i niepewnośc do końca
dla tych co nie mogli być choć mała namistka http://video.google.pl/videoplay?docid=-40566405792131698 Ten post edytował Zibar pią, 01 cze 2007 - 17:43 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
dzieki za relacje, fotki, filmiki!
1. Rozkładana trybuna była nie rozłożona, gdyż zawodniczkom naszym źle grałoby się, gdyż zawężyłoby się pole gry. ale tak samo mialyby przeciwniczki, a do tego mialyby blisko siebie naszych kibicow Mam nadzieje ze jesli bedzie frekwencja w LSK to juz sie to nie powtorzy. Pomijajac ze bez wysunietych trubun wyglada to kiepsko a kibice gdzies u gory i daaaaaleko. PS. a wiecie kto prowadzil relacje live na stronie mmksu? -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 02:25 |