![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() baczny obserwator:) ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 94 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 358 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE tylko kto tam tak uporczywie napierniczał w ten bęben i to w rytm pewnego rodzaju muzyki i brzmiało jak TECHNO?! ..no trzeba bylo byc..zobaczylbys jaka atmosfere wprowadzal ten beben z oklaskami 2 tys ludzi w jego rytm podczas serwisow dziewczyn..jakby to nie brzmialo-brzmialo przecudownie ![]() ..a swoja droga ja po tym co wczoraj zobaczylem,dzis zrezygnowal bym nawet z koncertu Beatlesow gdyby mieli zagrac dzisiaj w Dabrowie..hahaha Ten post edytował gregorian79 czw, 31 maj 2007 - 13:13 -------------------- ..w LSK znów w hali się spotkamy..WYGRAMY WYGRAMY WYGRAMY!!!..
..na dobre i na złe..i w kazdej lidze..będziemy zawsze tam,gdzie one będą grać.. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
dzisiaj zdecydowanie będzie najlepszy z dni dąbrowy, które to zaczynają się dopiero jutro hehe
|
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
@Zibar nagraj dzisiaj filmik z ostatnia pilka w I lidze! ![]() Pewnie - wszyscy Dąbrowiacy na to dziś czekają.... PS Ale dla dramaturgii może lepiej jak nagra mi się tak jak wczoraj, bez ostatniej ![]() Dopiero jak w domu włączyłem to zauważyłem, że aparat przestał nagrywać kilka sekund przed ostatnią piłką ![]() a wszyttkim życzę dziś takiego widoku i zapraszam na Halę[u] ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
QUOTE ![]() ![]() Siatkarki z Dąbrowy górniczej jedną nogą w serii A! dziś MMKS Dąbrowa Górnicza w ciągu godziny w trzech setach rozprawił się z Wisłą Kraków w trzecim meczu finałowym serii B siatkówki kobiet. Jeżeli dzisiaj drużyna trenera Waldemara Kawki wygra ponownie, to wywalczy awans do serii A, czyli profesjonalnej Ligi Siatkówki Kobiet. Mecz, na który cała Dąbrowa Górnicza czekała z wielkim napięciem od niemal dwóch tygodni, nie przyniósł spodziewanych emocji. Największy opór Wisła stawiła w pierwszym secie, ale po raz ostatni prowadziła 6:5, by chwilę później stracić cztery punkty z rzędu. Z kolei w trzecim secie Anna Białobrzeska kapitalną serią zagrywek wręcz zmasakrowała rywalki. Po meczu w ekipie MMKS-u zapanowała taka radość, jakby czwartkowy mecz był już tylko formalnością. - Rozpoczęłyśmy ten mecz bardzo nerwowo, ale rywalki nie potrafiły tego wykorzystać, bo same popełniały mnóstwo błędów. Później grałyśmy już bardzo dobrze i Wisła nie miała szans. Wysoka przewaga w trzecim secie to przede wszystkim zasługa naszego bloku - powiedziała skromnie Białobrzeska, którą po meczu wyściskał siatkarz Wkrę-metu Częstochowa Marcin Wika. - Muszę przyznać, że nie spodziewałem się tak łatwego zwycięstwa. Siła Wisły jest ogólnie znana, to faworyt rozgrywek. Teraz my jesteśmy trochę bliżej awansu, ale nie można popadać w euforię. Po tak łatwym zwycięstwie trudno się odpowiednio zmobilizować na kolejny mecz, a nam potrzebne jest jeszcze jedno zwycięstwo - ostrzegał Waldemar Kawka. - Co zrobić, żeby w czwartek powtórzyć ten wynik? Już odpowiadam - mówił Marek Kisiel, prezes Śląskiego Związku Piłki Siatkowej. - Trzeba balangi i seks odłożyć na czwartek. - W takim razie idę pogadać z dziewczynami - powiedział trener Kawka i poszedł do szatni. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie no
![]() ![]() ale co racja to racja, dzis sponsoerm MMKS-u powinny być Pudliszki czyli pełna koncentracja - gra się do trzech zwycięstw a Wisła nie odpusci chociaż z drugiej strony mamy wszystkie atuty w ręku ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 7 Dołączył: sob, 09 gru 06 Skąd: DG - Strzemieszyce Nr użytkownika: 365 GG: 4323878 ![]() |
Przydałby sie na dziś jeszcze jeden bęben ... i jakieś przyśpiewki (bo aż fajniej sie robi jak parenaście osób coś konkretnego zaczyna śpiewać [tak jak robła to grupka kibiców w meczu koszykówki z Tych])
Jedyne co mnie dziwi to taka w sumie obojętność ludzi ... klaskają bo inni klaskają ... a jakby tak 50% obecnych na hali zaczeła ze średnim tonem w jeden rytm coś krzyczeć... to efekt najlepszego dopingu w hitorii klubu murowany ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() baczny obserwator:) ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 94 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 358 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Przydałby sie na dziś jeszcze jeden bęben ... i jakieś przyśpiewki (bo aż fajniej sie robi jak parenaście osób coś konkretnego zaczyna śpiewać [tak jak robła to grupka kibiców w meczu koszykówki z Tych]) Jedyne co mnie dziwi to taka w sumie obojętność ludzi ... klaskają bo inni klaskają ... a jakby tak 50% obecnych na hali zaczeła ze średnim tonem w jeden rytm coś krzyczeć... to efekt najlepszego dopingu w hitorii klubu murowany ![]() ![]() ![]() ..no my Sosna probujemy zawsze i wciaz cos poderwac ludzi..ale widac jeszcze chyba nie przyzwyczajeni za bardzo i jedni nie wiedza po co tam sie znalezli,drudzy przecierali wczoraj oczy ze zdziwienia i nie mieli czasu spiewac.. ![]() ..tyle na razie..trzeba isc syrene rozkrecic i reke rozruszac bo serwisow Wisly dzisiaj znow sporo ![]() ..dzis zamowilem "w centrali" siatkarskie swieto w Dabrowie..co bysmy dlugo nie zapmnieli ostatniego dnia maja 2007 ![]() ..o 18tej zaczynamy widowisko krotko i na temat i coby nikt dzis gardel nie oszczedzal..Zibar osobiscie sabotazystow bedzie nakrecal aparatem dla potomnosci ![]() Ten post edytował gregorian79 czw, 31 maj 2007 - 16:06 -------------------- ..w LSK znów w hali się spotkamy..WYGRAMY WYGRAMY WYGRAMY!!!..
..na dobre i na złe..i w kazdej lidze..będziemy zawsze tam,gdzie one będą grać.. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 7 Dołączył: sob, 09 gru 06 Skąd: DG - Strzemieszyce Nr użytkownika: 365 GG: 4323878 ![]() |
z naszej strony (ja i pare kolegów ze strzemieszyc) możemy obiecać gdzieś od 17:10 obecność w 3 rzędzie sektora I :) wczoraj niestaty za późno przyjechalismy... i posiadalismy w róznych meijscach na hali ... a pojedynczo niebyło sensu śpiewać :)
Tyle odemnie ... do zobaczenia na hali :) |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 393 Dołączył: nie, 19 lut 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 187 ![]() |
Dziewczyny do boju !!!!!!!!!!!
Oby dzisiaj skończył się sezon !!!!!! pozdro |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
a ja wlasnie wpadlem do domu, juz za pono troche na mecz :/
dla takich skazanych jak ja najlepsza relacja jest tu http://siatkowka.mmks-dabrowa.com/live/ 1-1 i 3 set zaczal sie dobrze a potem nei wiem co sie stalo tyle punktow straconych z rzedu :/ -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Taaaa też śledzę, zamiast się uczyć.. :/
Chyba kicha będzie z tego dziś.. set 4 przegrywamy 3:8 ![]() -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
nie wiem co sie tam dzieje. Chyba sie juz poddaly :/ a w Krakowie bedzie niezwykle ciezko po tym meczu
Edit. odrobily do 1 pkt moze nie wszystko stracone ![]() edit2. i remis! edit3. i prowadza 11-10 ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Prowadzimy 12:10 hehe co siatkówka to siatkówka, szkoda że nie dałem rady iść na mecz..
Niezłe emocje muszą być. Będzie TB? ![]() -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
|
|
![]()
|
|
15-13 podniosly sie!
jak wygraja tego seta to w tie-breaku powinny byc na fali i powinno byc dobrze! edit 18-13 ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
17-13 hehe będzie TB będzie TB.. musi być!!
edit 19-13 musi być TB.. nie ma innego wyjścia Ten post edytował kwintosz czw, 31 maj 2007 - 19:30 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
|
|
![]()
|
|
co za horror w tym secie!!!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Mamy TB uff... no to teraz tylko nie przespać początku TB i będzie dobrze..
-------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
|
|
![]()
|
|
ale emocje i zwroty w setach! (19-25), (25-18), (17-25), (25-16)
ja nei czekam tych 60s tylko sam odswiezam co chwile hehe swietnie 5-2!! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
5-2 w TB nie jest źle
edit 9-6 .... 6 piłek od LSK!! Ten post edytował kwintosz czw, 31 maj 2007 - 19:45 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 265 Dołączył: czw, 19 paź 06 Nr użytkownika: 239 ![]() |
widzę, że nie tylko mnie zżerają nerwy przed komputerem,
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 05:18 |