![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 229 Dołączył: śro, 06 gru 06 Nr użytkownika: 357 Płeć: Mężczyzna ![]() |
1. Obecni na spotkaniu ustalili:
- rozlepiają palakty w ustalonych miejscach (szkoły, sklepy, bary itp, z pominięciem słupów ogłoszeniowcych) - namawiają znajomych do czynnego wzięcia udziału w meczach - biorą czynny udział w dopingu i zdzierają gardła, jeszcze bardziej niz w Krakowie 2. Pozostali proszeni są o : - zaproszenie jak największej liczby potencjalnylnych widzów - przyłączenie się do dopingu - wzięcie ze sobą trąb, syren, i bębnów |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 229 Dołączył: śro, 06 gru 06 Nr użytkownika: 357 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Co do "AKCJI PLAKAT" Rozwiesiłem plakty w barach gdzie leją piwo, szkołach oraz sklepach Słupy ogłoszeniowe - po ostaniej akcji w meczu z Sokołem celowo omijałem, gdyż oklejanie słupów plakatami moim zdaniem mija się z celem. Wczoraj miałem 30 dzis dostałem dodatkowa pulę około 30 z czego 20 dałem jednemu człowiekowi, który będzie rozwieszał plakaty na Manhatanie. Łączna ilość plakatów to 45 do rozlepienia zostało mi 10. Spotkałem się w 80 % z życzliwością i nikt nie stawiał większych przeszkód w powieszeniu palaktu. Co do frekwencji jestem spokojny -zrobiliśy WSZYSY SUPER ROBOTĘ i za to wszystkim mogę być wdzięczmy i podziękować.
Myslę, że każdy z nas wie o jaką stawkę gramy i WSPOMOŻE KLUB DOPINGIEM i gardła również żałował nie bedzie. zawodniczki po rozmowie ze mną powiedziały, ze zagraja na maksimum swoich mozliwości. |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tutaj też plakat przywieszą tylko nie wiem czy taśma wytrzyma
![]() ![]() Plakacik był zerwany ![]() Ten post edytował Zibar nie, 27 maj 2007 - 21:11 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Hehehe forum wisły: http://wislakrakow.com/forum/showthread.ph...796&page=16
Nieźle kombinują... I widać obawiają sięsztuczek takich, jak oni sami nam zafundowali.... No niestety na hale się nie załapią bo miejsc mam nadzieje dla nich nie będzie! -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() AdminAdminów:) ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 60 Dołączył: śro, 18 paź 06 Nr użytkownika: 236 Płeć: Mężczyzna ![]() |
wjazd jest za free, więc wejdzie kto będzie chciał, a konkretniej ten kto szybszy
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 115 Dołączył: śro, 30 sie 06 Skąd: Dąbrowa Górnicza Centrum Nr użytkownika: 217 ![]() |
Mam w domu trąbkę kolejową, którą kiedyś moja mama trąbiła na pociągi:) Wezmę ją no i zjawimy się w przynajmniej 8 osób na hali w środę i będziemy dopingować nasze kobietki. Będzie ciężko ale trzeba być dobrej mysli, bo na pewno my kibice, będziemy "siódmą zawodniczką" naszych miłych pań:)
|
|
|
![]()
|
|
Flashek mam nadzieję, że dołączysz do niżej podpisanego, który bedzie bębnił i na pewno mnie poznasz czym nas będzie więcej tym lepiej. Zróbmy PIEKŁO to o czym marzę a nie będzie źle, gwiżdżmy na Kraków, deprymujmy je swoim zachowaniem, a pomożemy w ten sposób własnej drużynie, zobaczycie. Flasheh liczę na Ciebie i mam nadzieję, że przyjdziesz z tą trąbką i pomożesz. Każda forma dopingu będzie mile widziana.
SERDECZNE PODZIĘKOWANIA DLA "LEPIACZY" PLAKATÓW ROBOTA WYKONANA NA 5 BRAWO!!!!! To co Wszyscy LEPIĄCY zrobili zasługuje na WIELKIE SŁOWA UZNANIA. Mi został juz tylko jeden plakat i powieszę go jutro na 3 maja w zakaładach bukmacherskich. |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Fajnie, że przyjdziecie, każda dodatkowa osoba doda sił naszej drużynie.
Tak jak posze Robert, trzeba gwizdami, okrzykami, trąbieniem deprymować Wisłę jak tylko się da. Odliczanie końcowe rozpoczęte, pozostały juz godziny do pierwszego gwizdka !!! Ciekawi mie frekwencja. Myslę , że będzie mocno uzależniona od pogody, jak będzie deszczowo imho - hala się wypełni !!! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Ostatki prasowe
QUOTE Siatkówka: MMKS Dąbrowa Górnicza gra o awans do LSK tod2007-05-29, ostatnia aktualizacja 2007-05-29 19:52 Przed zespołem MMKS-u najważniejsze spotkania w historii klubu. Jeżeli dąbrowianki wygrają w środę i w czwartek we własnej hali z Wisłą Kraków, to w przyszłym sezonie zagrają w siatkarskiej elicie. Po dwóch meczach w Krakowie jest remis. Przypomnijmy, że do Ligi Siatkówki Kobiet awansuje zespół, który pierwszy wygra trzy spotkania. Trener Waldemar Kawka jest optymistą. - Już teraz mogliśmy prowadzić 2:0. Wynik drugiego spotkania [MMKS przegrał 0:3 - przyp. red.] nie oddaje tego, co działo się na boisku - przypomina. Hala w Dąbrowie Górniczej to prawdziwa twierdza. Nasz zespół ostatni raz przegrał na własnym parkiecie podczas ubiegłorocznych spotkań barażowych z AZS-em Poznań. Mecze z Wisłą początkowo miały się odbyć podczas weekendu, ale zostały przełożone w związku z powołaniem do kadry juniorek Eweliny Sieczki z MMKS-u. Początek obu spotkań o godzinie 18. Wstęp wolny! Jeżeli po czwartkowym spotkaniu będzie remis, piąty, decydujący mecz odbędzie się w Krakowie. Przegrany dostanie jeszcze jedną szansę: baraż z AZS-em Białystok. Źródło: Gazeta Wyborcza Katowice QUOTE Wydruk z portalu www.sportowefakty.pl.
Data: 30.05.07 02:24, Autor: Kinga Bernacka<kinga.bernacka@gmail.com>, Źródło: inf. własna Dwa mecze do szczęścia czyli zapowiedź spotkań MMKS Dąbrowa Górnicza – Wisła Kraków Gra w Lidze Siatkówki Kobiet to nie tylko prestiż ale bardzo często także większe budżety, lepsze zawodniczki a tym samym walka o wyższe cele. Nic więc dziwnego, że zarówno dla Wisły Kraków jak i dla Dąbrowy Górniczej finał I Ligi Kobiet to absolutnie najważniejsze mecze sezonu dlatego zarówno dziś jak i jutro oba zespoły zrobią wszystko aby wygrać i zapewnić sobie awans do najwyższej klasy rozrywkowej. Po pierwszych dwóch meczach finałowych, rozegranych w Krakowie, w rywalizacji do trzech zwycięstw jest remis (3:2 dla Dąbrowy i 3:0 dla Wisły) jednak lekką przewagę w tej chwili wydają się mieć zawodniczki MMKS-u bo kolejne spotkania odbędą się na ich boisku. Jest to o tyle ważne, że Dąbrowa Górnicza jest zespołem, który nie przywykł przegrywać przed własną publicznością i po raz ostatni we własnej hali schodził z boiska pokonany przed rokiem w czasie barażów z AZSem Poznań. Ten atut z pewnością będą chciały wykorzystać podopieczne Waldemara Kawki a pomóc im może w tym świadomość, że w rundzie zasadniczej wygrywały już z Wisłą na własnym boisku (3:1). Na pewno jednak Wisła Kraków w Dąbrowie Górniczej nie jest bez szans bo tak klasowy zespół jest w stanie wygrać na każdym terenie. Szczególnie teraz gdy do składu wraca podstawowa atakująca zespołu Magdalena Piątek, której brak w pierwszych dwóch meczach finałowych był bardzo widoczny. Wydaje się, że problemy zdrowotne ma już za sobą także Sylwia Wojcieska i że ona również będzie dziś i jutro do dyspozycji trenera Ryszarda Litwina. Jest jeszcze oczywiście Magdalena Śliwa, co prawda jej wychwalanie powoli może się już stawać nudne ale jej wpływu na grę Wisły po prostu przecenić nie można. Zbliżające się mecze początkowo miały odbyć się w ostatni weekend jednak z powodu udziału Eweliny Sieczki w eliminacjach do Mistrzostw Świata juniorek PZPS zdecydował się na zmianę terminów. Oba zespoły miały więc kilka dni więcej na przygotowania i z pewnością obaj trenerzy zrobili wszystko by wykorzystać ten czas jak najlepiej. A który z nich będzie się cieszył z awansu do LSK? Wydaje się, ze szansę obu zespołów są równe a ponieważ żeby awansować zarówno Wisła jak i MMKS potrzebują jeszcze dwóch zwycięstw bardzo możliwe, że aby wyłonić zwycięzcę tej rywalizacji dwa mecze rozegrane w Dąbrowie Górniczej mogą nie wystarczyć... Zarówno dzisiejszy jak i jutrzejszy mecz odbędą się w Dąbrowie Górniczej. Początek obu spotkań o godzinie 18.00 – wstęp wolny. Ten post edytował Zibar śro, 30 maj 2007 - 09:25 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
QUOTE SIATKÓWKA MMKS czy Wisła?
dziś Już w czwartek MMKS Dąbrowa Górnicza może świętować awans do Ligi Siatkówki Kobiet. Dzisiaj trzeba wykonać jednak pierwszy krok i pokonać w hali Centrum Wisłę Kraków. Oba mecze rozpoczną się o godz. 18.00. Niespełna dwa tygodnie temu MMKS wygrał pierwsze finałowe spotkanie w Krakowie, co było ogromną niespodzianką. Wisła rzadko przegrywa we własnej hali, a biorąc pod uwagę wszystkie spotkania w sezonie, była to dopiero druga porażka krakowianek. Ale MMKS także jest niepokonany we własnej hali. Jesienią 2006 roku zmusił do kapitulacji właśnie Wisłę, a jedynej porażki w Dąbrowie doznał rok temu podczas meczów barażowych z AZS AWF Poznań. (gal) - Dziennik Zachodni -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() baczny obserwator:) ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 94 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 358 Płeć: Mężczyzna ![]() |
..to byla druga porazka w sezonie ,ale to dopiero 50% porazek z tym zespolem z ktorym juz maja dwie,jakie Wisla bedzie miala w ostatecznym rozrachunku..
![]() ..juz mi sie atmosfera udziela i jakos mnie nosi..hehe..jeszcze chwila jeszcze chwila ![]() Ten post edytował gregorian79 śro, 30 maj 2007 - 11:09 -------------------- ..w LSK znów w hali się spotkamy..WYGRAMY WYGRAMY WYGRAMY!!!..
..na dobre i na złe..i w kazdej lidze..będziemy zawsze tam,gdzie one będą grać.. |
|
|
![]()
|
|
QUOTE Przywiozą awans? 30 maja - Siatkówka. Po dwóch spotkaniach w Krakowie rywalizacja o awans do Ligi Siatkówki Kobiet przenosi się do Dąbrowy Górniczej. Tamtejszy MMKS podejmie Wisłę Enion. Środowy mecz będzie niezwykle istotny dla obydwu ekip, bo zwycięzca zrobi olbrzymi krok w stronę awansu do ekstraklasy. Z obozu krakowianek dochodzą wieści, że przygotowania zostały dopięte na ostatni guzik. W Dąbrowie Górniczej wiślaczki mają zameldować się w okolicach południa, dzięki czemu będą mogły wypocząć w hotelu po podróży. Do składu powraca Magdalena Piątek, najskuteczniejsza zawodniczka krakowskiego zespołu. - Ze zdrowiem jest jak najlepiej. Powoli wracam do siebie - mówi rekonwalescentka i z wielką nadzieją patrzy na potyczki z MMKS-em: - Jesteśmy nastawione bardzo optymistycznie i chcemy wywieźć co najmniej jedno zwycięstwo. Więcej powinna grać także Sylwia Wojcieska, która była mocno oszczędzana w pierwszych grach finałowych play-offu. Dla Wisły, jak i MMKS-u awans do LSK jest priorytetem w tegorocznych rozgrywkach. W Dąbrowie Górniczej finałowe spotkania mają dodatkowy kontekst: sekcja boryka się z problemami finansowymi. Jeśli podopieczne Waldemara Kawki nie awansują, kibice zagłębiowskiego klubu będą musieli najprawdopodobniej pożegnać się z siatkówką w swoim mieście. Na meczach z Wisłą spodziewany jest komplet w hali przy alei Róż, która może pomieścić trzy tysiące widzów. Stan rywalizacji wynosi 1:1. Gra się do trzech zwycięstw. Przegrany dostanie jeszcze jedną szansę na awans: poprzez baraże z AZS-em Pronarem Białystok. Oba mecze (dzisiejszy i jutrzejszy) w Dąbrowie rozpoczynają się o godz. 18. źródło: Gazeta Wyborcza ![]() życzymy Wiśle zwycięstwa... w BARAŻACH ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() baczny obserwator:) ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 94 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 358 Płeć: Mężczyzna ![]() |
...daj Pan Bucku te trzy tysiaczki ujrzec moim slepkom
![]() ..ciekawe kto pisal ten artykul..z jednej strony Wisla zapieta na ostatni guzik..z drugiej strony wspomnienie o klopotach finansowych MMKSu i rozwiazaniu sekcji..niech przestana za przeproszeniem p..ć i nakrecac niepotrzebnie sztuczna chora atmosfere te pismaki..oczywiscie Wyborcza..jak nie Teletubis pedalem,to jutro po meczu przyjada osobiscie bracia bliznieta z Warszawy i sekcje MMKSu rozwiaza..a w Wisle sielanka,atmosfera mlekiem i miodem plynaca..kur..cze..rece opadaja..przed meczami w Krakowie tez mialo byc gladkie dwa zero..o maly wlos,gdyby paluchow nie maczal ten klub ktory zapina wszystko na ostatnie guziki w delikatnie ta rzecz nazywajac kalem byloby na odwrot..ale w sprawie sedziowania widac tez guziki wtedy pozapinali.. ..zeby czasem nie sprawdzil im sie czarny scenariusz i nie musieli porozpinac troche tych guzikow przed barazami z Bialymstokiem..bo jakos ani Piatek czy Sobota,czy inne "owoce" dawno juz przestaly przerazac kogokolwiek w Dabrowie..niech sobie odpoczna od poludnia w hotelu..i wyjda na hale i zobacza gwardie ktora do tej pory tylko Pani Sliwa ogladala na reprezentacji..haha..do zobaczenia za 5 godzin z nadziejami,wiara i siatkarskim pozdrowieniem.. ![]() Ten post edytował gregorian79 śro, 30 maj 2007 - 13:34 -------------------- ..w LSK znów w hali się spotkamy..WYGRAMY WYGRAMY WYGRAMY!!!..
..na dobre i na złe..i w kazdej lidze..będziemy zawsze tam,gdzie one będą grać.. |
|
|
![]()
|
|
a z drugiej strony ciekawe kto pozwoli sekcje zamknac,ktora notabene jest wizytowka dabrowskiego sportu..chyba sobie nie wyobrazaja ze przyjdzie Pan prezydent do nas i powie "dziewczyny nie awansowaly to zamykam sekcje"..jakby to bylo takie latwe proste i przyjemne to by we wszystkich sportach byly tylko ekstraklasy,bo kluby drugoligowe by likwidowali poniewaz wszystkie awansowac nie moga..ktos chyba zapomnial ze klub to nie sa 4 litery same w sobie tylko to jest atmosfera,kibice i pare jeszcze innych spraw zyjace we wspolnej symbiozie..dla Pana ktory pisal ten artykul wyjasnienie bo chyba jest lekko ograniczony.."Symbioza - zjawisko ścisłego współżycia przynajmniej dwóch gatunków, które przynosi korzyść każdej ze stron lub jednej, a drugiej nie szkodzi"..i niech skoncza gadanie i przyjda na mecz zobaczyc ile pozapinany na ostatni guzik ma kibicow w Krakowie a ile ma majaca byc na dniach rozwiazana sekcja..moze to bedzie dla nich jakis wyznacznik..
..tyle w temacie bo mi sie juz zaczelo cisnienie podnosic.. ![]() -------------------- ..w LSK znów w hali się spotkamy..WYGRAMY WYGRAMY WYGRAMY!!!..
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
podobno jak narazie jest 2-0 dla naszych!
![]() Edycja: koniec ZWYCIESTWO 3-0 ostatni set podobno 25-12 ![]() ahh jeszcze powtorzyc to jutro! ekipa naszych forumowiczow pewnie nie wroci szybko do domu zeby zdac relacje ![]() Edycja2: 25:21,25:16,25:12 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 115 Dołączył: śro, 30 sie 06 Skąd: Dąbrowa Górnicza Centrum Nr użytkownika: 217 ![]() |
Brawo dziewczyny! Świetna gra!! Wisła po prostu nie istniała w dzisiejszym meczu! Proszę tylko jutro o powtórkę i będzie suuuuupeeeer:) Gratulacje!!!
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 20 Dołączył: sob, 12 maj 07 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 682 ![]() |
Dziewczyny świetnie czytały grę, aż dziw bierze, że w Wiśle rozgrywała Mistrzyni Europy. Bardzo fajnie szła gra środkiem, ze skrzydeł trochę gorzej (bardzo lekkie ataki), no i dobra gra w obronie - refleks. Kraków po prostu nie istniał ani przez chwilę!
|
|
|
![]()
|
|
VICTORY
Kto nie był niech żałuje, i zmobilizuje się na jutro, żeby wspomóc dziewczyny jeszcze bardziej niż dziś, jak wrócę zapodam filmik z aparatu z ostatnich piłek. Tylko napiszcie mi jak to umieścić na stronie (adresy darmowego szybkiego hostingu i parę słów instrukcji) TAKIEGO WIDOWISKA ZE STRONY DRUŻYNY I KIBICÓW DG JESZCZE NIE WIDZIAŁA !!!! Ten post edytował Zibar śro, 30 maj 2007 - 19:53 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 20 Dołączył: sob, 12 maj 07 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 682 ![]() |
http://www.speedyshare.com/
instrukcja myślę niepotrzebna :) No właśnie kibicami jestem trochę zawiedziony, dopingu nie było, nie licząc braw i bębna, spiker robił co mógł, ale i tak tylko chwilami było słychać okrzyki "ostatni" albo "em em kaes". Chwilami miałem ochotę krzyknąć "płooooomień" ![]() Ten post edytował yoopiter śro, 30 maj 2007 - 19:57 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 08:22 |