IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

31 Stron V  « < 20 21 22 23 24 > »   
Closed TopicStart new topic
> Siatkówka Kobiet - I Liga, sezon 2006/2007
Robert123
post pon, 21 maj 2007 - 12:37
Post #421

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 357

U W A G A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

U W A G A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WTĘP NA MECZE MMKS DĄBROWA GÓRNICZA - WISŁA KRAKÓW BEZPŁATNY !!!!!!!!!!!!
Mecze odbędą się w dniach 30 i 31 maja 2007 o godzinie 18.00
Go to the top of the page

+Quote Post
zidane
post pon, 21 maj 2007 - 12:45
Post #422

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 696

QUOTE(Robert123 @ May 21 2007, 9:37 ) *
U W A G A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

U W A G A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

U W A G A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WTĘP NA MECZE MMKS DĄBROWA GÓRNICZA - WISŁA KRAKÓW BEZPŁATNY !!!!!!!!!!!!
Mecze odbędą się w dniach 30 i 31 maja 2007 o godzinie 18.00

mam pytanko kto wreszcie podjął meską decyzje o wpuszcaniu za darmo. do tej pory nie było to mozliwe. widzę robercie że śa jakieś efekty mojego ataku pozdrawiam. mój atak to nic osobistego chce by było lepeij.

Mod.:
Zmiejszyłem ilośc wykrzykników bo rozwalały stronę

Ten post edytował Zibar wto, 22 maj 2007 - 06:38

+Quote Post
Zibar
post pon, 21 maj 2007 - 12:59
Post #423

Sportowa Dąbrowa

Grupa: MODERATOR
Nr użytkownika: 267

Piszesz, że wiesz o sporcie w DG sporo, a nie wiesz, że na wiekszość spotkań o dużym znaczeniu wstęp jest wolny ?
Dotyczy to obecnego sezonu (patrz mecze z Sokołem w II rundzie), jak i poprzedniego, kiedy MMKS grał w barażach z AZS Poznań a prezydentem był JT (który nomen omen na mecze przychodzi choć nie jest juz na stołku)

--------------------
pzd
Zibar

>>>>>>Sportowa Dąbrowa<<<<<

+Quote Post
endriu
post pon, 21 maj 2007 - 14:32
Post #424

Ja tutejszy, z bagna

Grupa: Moderator Sport
Nr użytkownika: 359
GG: 1276813 status gadu-gadu

pozdr...

Ten post edytował endriu nie, 03 cze 2007 - 01:26

--------------------
To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.

+Quote Post
Zibar
post pon, 21 maj 2007 - 17:12
Post #425

Sportowa Dąbrowa

Waldemar Kawka: Magda Śliwa potrafi oczarować
dzisiaj, 13:01:21
- Przed wyjazdem do Krakowa podział punktów wziąłbym w ciemno - powiedział po dwumeczu z Wisłą Kraków trener MMKS Dąbrowa Górnicza Waldemar Kawka. - Teraz pozostał pewien niedosyt.

MMKS w finale play off I ligi siatkarek odniósł zwycięstwo 3:2 i zanotował porażkę 0:3 z Wisłą Enionem Kraków. Teraz dwa kolejne spotkania - 30 i 31 maja - zostaną rozegrane w Dąbrowie Górniczej. - Mieliśmy szanse wygrać drugie spotkanie, ale o naszej porażce zadecydowały różne względy - powiedział trener Kawka. - Nasza zawodniczka Ewelina Sieczka została powołana do reprezentacji juniorek na eliminacje mistrzostw świata w Spale. Dlatego PZPS przełożył nam mecze, ale i tak jednej zawodniczki nie będziemy mieli przez tydzień w klubie."

W fazie zasadniczej MMKS Dąbrowa Górnicza pokonała Wisłę Enion Kraków. - W ogóle u siebie nie przegraliśmy od dwóch lat nie licząc porażki z AZS-em Poznań w ubiegłorocznym barażu - powiedział Waldemar Kawka. - Zresztą były wówczas w górze nasze piłki meczowe, nie zostały wykorzystane, ale to już historia.

Jak podkreślił Waldemar Kawka motorem napędowym Wisły jest Magdalena Śliwa. - Oczywiście Ameryki tym stwierdzeniem nie odkryłem - powiedział. - Przy dobrym przyjęciu Magda Śliwa potrafi wyczarować akcje ofensywne, ryzykownym zagraniem zmylić przeciwnika. Na porażkę Wisły z nami złożyły różne względy. Na pewno nie można mieć pretensji do krakowskiej rozgrywającej.

Z Waldemarem Kawką rozmawialiśmy przed niedzielnym meczem Dialogu Gwardii Wrocław z Pronarem Zeto Astwą AZS Białystok. Białostoczanki wygrały czwarte spotkanie i w play off zwyciężyły 4-2.

- Nie wiem jak potoczą się losy tej rywalizacji - mówił Waldemar Kawka. - Na razie każdy wygrywa u siebie. Może więc w barażu zwycięży Białystok, który ostatni mecz ma u siebie. Tej drużynie daję minimalnie więcej szans. Mam jednak nadzieję, że nas nie będzie dotyczyć przeciwnik z 9. miejsca w LSK. Chcemy awansować bez dodatkowego barażu.

źródło: lsk.net.pl
nadesłał(a): Tomasz Tadrała

I tak trzymać - nie ma co myśleć o barażach, bo szansa na bezpośredni awans jest bardzo duża.
Dziewczyny, ostro trenujcie, na mecz wyjzcie skoncentrowane a wszystko się ułoży po myśli MMKS-u.
Przecież to Wisła teraz będzie grała pod większą presją, a mamy przykład z piątku, że gorzej radzą sobie w sytuacjach stresowych.

--------------------
pzd
Zibar

+Quote Post
gregorian79
post pon, 21 maj 2007 - 20:02
Post #426

baczny obserwator:)
**

Nr użytkownika: 358

..cholerka..ale mi sie spodobaly te slowa trenera..az mi sie mordka usmiechnela laugh.gif ..haha..
..racja..widzielismy ze nawet Pani Sliwie przytrafiaja sie proste bledy..chyle czola doswiadczeniu,bo kilkoma akcjami zaimponowala..tylko ze nie mozna mowic non stop ze po drugiej stronie jest Pani Sliwa bo to taka sama rozgrywajaca jak kazda inna..mecz u siebie z rundy zasadniczej + te 2 lata o ktorych mowil trener i wyjazdowy pierwszy mecz w Krakowie pokazal ze jednak sie da..i umiejetnosci jest na tyle..
..w drugim meczu moim zdaniem troche malo funkcjonowal blok i do tego jak wspomnialem wczesniej masa bledow wlasnych zadecydowala o wyniku..
..u siebie dziewczyny zagrajcie skoncentrowane,na pelnej parze i bez "zwalniania" rak..
..obecny stan rywalizacji i dwie szanse u siebie sprawiaja ze nie ma innego wyjscia jak pojsc za ciosem..
..spokojnie,nic na sile i bez nerwow,a bedzie szlo tak jak nas przyzwyczailiscie niejednokrotnie biggrin.gif
..licze i wierze w dwa podobne spotkania jak z Wisla u nas w zasadniczej..spokojnie i z polotem biggrin.gif ..hehe

--------------------
..w LSK znów w hali się spotkamy..WYGRAMY WYGRAMY WYGRAMY!!!..

..na dobre i na złe..i w kazdej lidze..będziemy zawsze tam,gdzie one będą grać..

+Quote Post
gregorian79
post pon, 21 maj 2007 - 20:21
Post #427

**

..kazdy kto tu zajrzy mysle ze po kilku cytatach mesle ze nie bedzie dal sie prosic..
..PELNA MOBILIZACJA...
Apropos wyjazdu Powiem że powstał pomysł aby pojawić się w Dąbrowie w pewnej liczbie
Ktoś by się na to pisał??

no a jakies większe szczegóły mamy jechac tam na własną renkę czy jakoś zbieralibyśmy sie tam ...hmm??

Dokładnie mecze przełożone na 30 - 31 maja (śr/czw).Ode mnie też parę osób by pojechało Czyli stwierdzam że pomysł ma jakieś szanse na powodzenie

..nie wiem na ile to sie zisci ale wypadaloby nakrecic godna atmosfere..
..zbierac znajomych,przyjaciol i zorganizujmy prawdziwe siatkarskie swieto w te 2 dni biggrin.gif

--------------------

..na dobre i na złe..i w kazdej lidze..będziemy zawsze tam,gdzie one będą grać..

+Quote Post
Robert123
post pon, 21 maj 2007 - 21:23
Post #428

UZYTKOWNIK

Jestem po rozmowach z dyrektorem MMKS i ustalenia są następujące:
1. Oba mecze prowadzi ... PIOTREK, gośc który prowadził mecze z Sokołem, więc ona nas nakręci jeszcze bardziej.

2. SYRENA I BĘBEN - po raz kolejny powtarzam będą,
kto może niech jeszcze załatwi inne sprzęty grające i wspomoże. Każde gardło jest potrzebne.

3. W drugi dzień na "naszej" stronie po której siedzimy będą kartki w barwach klubu.

4. Wstep bezpłatny na oba mecze.

5. SPOTKANIE O GODZINIE 17.00 PRZED HALĄ W ŚRODĘ I OMÓWIENIE PEWNYCH TEMATÓW.

6. Klub szykuje kilka niespodzianek na oba mecze, ale ja obiecałem i postanowiłem o tym nie mówic, PROSZĘ PRZYJDŹCIE I POMÓZCIE NASZYM DZIEWCZĘTOM

+Quote Post
endriu
post pon, 21 maj 2007 - 21:36
Post #429

Ja tutejszy, z bagna

pozdr...

Ten post edytował endriu nie, 03 cze 2007 - 01:35

--------------------

+Quote Post
gregorian79
post pon, 21 maj 2007 - 21:51
Post #430

**

QUOTE(endriu @ May 21 2007, 21:36 ) *

haha..umiesz Andrzejku humor poprawic..to co..obok plakatow meczowych wieszamy przed hala ta fotke z napisem.."tego klienta nie obslugujemy.."?? laugh.gif ..buhahha

--------------------

+Quote Post
endriu
post pon, 21 maj 2007 - 21:58
Post #431

Ja tutejszy, z bagna

pozdr...

Ten post edytował endriu nie, 03 cze 2007 - 01:36

--------------------

+Quote Post
Robert123
post pon, 21 maj 2007 - 22:50
Post #432

UZYTKOWNIK

MILI PAŃSTWO temat "TYCH DWOJGA" UZNAJĘ ZA ZAMKNIĘTY I ZAKOŃCZONY DOSYĆ I KONIEC STOP!!!!!!

Mod.:
Puste miejsca wycięte, według życzenia wink.gif

Ten post edytował Robert123 wto, 22 maj 2007 - 15:44

+Quote Post
gregorian79
post wto, 22 maj 2007 - 01:17
Post #433

**

..no to teraz juz wiadomo..to czego my nie widzielismy caly mecz, Andrzej wreszcie rozwiazal- tajemnicza zagadka sedziowskiej paranoi...co widac doskonale na fotce Pani sedzina Niewiarowska po prostu zasnela bidulka na stolku i mecz jej niespodziewanie umknal..a Pan Ciechanowsk(Jan Stanislaw zreszta laugh.gif ) wyglada jakby nie zwazajac w jakim celu pojawil sie w hali Wisly, wpatrzony w nia z gwizdkiem w ustach, caly mecz myslal czy ja obudzic czy nie,lekko sie krepujac laugh.gif
..jednym slowem na Reymonta "cyrk zajechal"(choc w okrojonym repertuarze, bo obok parkietu dostrzeglem jedynie clowna i magika),tylko organizatorzy zapomnieli transparentu wywiesic laugh.gif (a moze mnie on tez po prostu umknal, skoro tym "dwojgu dyrygentom" umknelo tak wiele rzeczy tego dnia na parkiecie:lol:)

..a teraz na powaznie..
ze strony PZPS..
Komunikat Wydziału Rozgrywek w sprawie III rundy play off w I lidze

Wydział Rozgrywek Polskiego Związku Piłki Siatkowej podaje zestawienia par na III rundę play off w I lidze wraz z obsada sędziowska.
UWAGA - nastąpiła zmiana w obsadzie sędziowskiej, wszystkie zmiany zaznaczone są kolorem czerwonym.
I Liga Kobiet

Mecz o I miejsce- do trzech wygranych

I termin:19-20.05.2007
TS Wisła Kraków - MMKS Dąbrowa Górnicza
S1- Niewiarowska Magdalena
S2-Ciechanowski Jan
S gł.-Żelazny Adam

..czyzby spiaca krolewne ktos wkrecil na ostatnia chwile w impreze?? biggrin.gif

..a tu jeszcze lepiej..wszyscy troje nagla zmiana obsady sedziowskiej..nie doszukuje sie niczego,ale mam nadzieje,ze dokoptowani nagle podobnie jak Pani Niewiarowska sedziowie..tzn.Pani Sokol,Pan Cyfert i Pan Wieczorek nie maja juz przed meczem koncepcji na wynik potyczki..
II termin:30-31.05.2007 roku
MMKS Dąbrowa Górnicza - TS Wisła Kraków
S1- Sokół Katarzyna - Wroclaw
S2- Cyfert Marcin -Wroclaw
S.Gł.- Tadeusz Wieczorek - Uwaga!!! Będzin... laugh.gif no Panie Tadeuszu..nie zebym uzyl tu zwrotu "tuz za miedza" laugh.gif

Ten post edytował gregorian79 wto, 22 maj 2007 - 01:40

--------------------

+Quote Post
Robert123
post wto, 22 maj 2007 - 10:43
Post #434

UZYTKOWNIK

PANOWIE JUTRO O 17.00 pod halą zbiórka omawiamy wszystko.

Ten post edytował Robert123 wto, 22 maj 2007 - 12:04

+Quote Post
Zibar
post wto, 22 maj 2007 - 13:23
Post #435

Sportowa Dąbrowa

Siatkarska uczta w Dąbrowie Górniczej dopiero w przyszłą środę i czwartek

Po piątkowym zwycięstwie MMKS-u w Krakowie kibice z Dąbrowy Górniczej nie mogą się już doczekać meczów z Wisłą we własnej hali. Każdej z drużyn do awansu brakuje dwóch zwycięstw, więc rywalizacja o awans do Ligi Siatkówki Kobiet powinna zakończyć się w Dąbrowie. Trzeba się jednak uzbroić w cierpliwość, bo spotkania nie odbędą się w sobotę i niedzielę, jak były wcześniej planowane, ale dopiero w przyszłą środę i czwartek (30-31 maja, godz. 18.00).

- Musieliśmy przełożyć te mecze, bo trener Andrzej Urbański w ostatniej chwili powołał Ewelinę Sieczkę do kadry na kwalifikacje do mistrzostw świata juniorek (Spała, 23-27 maja - red.). Dla nas to kłopot, bo dziewczyna przez tydzień nie będzie trenować w klubie, a to dla nas bardzo ważny moment. Musimy wykorzystać to, że wywieźliśmy z Krakowa jedno zwycięstwo i mamy teraz dwa mecze u siebie. Swoją drogą szkoda, że nie udało nam się wygrać obu spotkań, bo wynik 0: 3 nie oddaje przebiegu drugiego meczu - powiedział Waldemar Kawka, szkoleniowiec MMKS-u.

W pierwszym spotkaniu bardzo dobrze zagrała Izabela Kunc, wprowadzona na boisko w trzecim secie. - Ona już nie raz poderwała drużynę do walki. W Krakowie udowodniła, że Wisła niesłusznie się jej pozbyła - stwierdził trener Kawka. Dzień później Dąbrowie nie pomógł już żaden Joker. Za to Wiśle pomagały własne ściany.

Teraz we własnej hali zagrają siatkarki MMKS-u, a to jest poważny atut. Do tej pory drużyna Waldemara Kawki przegrała tylko jeden mecz u siebie - w ubiegłym sezonie barażowy o wejście do LSK z AZS-em Poznań. Wtedy atak na ligę zakończył się niepowodzeniem. Jak będzie teraz?

Jarosław Galusek - Dziennik Zachodni

--------------------
pzd
Zibar

+Quote Post
gregorian79
post wto, 22 maj 2007 - 18:21
Post #436

**

..spojrzcie..mam tylko jedo marzenie..obejrzyjcie ten film z kosza..bedzie LSK mam nadzieje ze kiedys poziom w DG dorowna..ja to dziewczynom obiecuje z mojej strony:P

http://www.chuligani.com/index.php?show=de...lmu=39&id=8

..obejrzyjcie..dla mnie halowe mistrzostwo swiata w zgraniu sektorami:)

--------------------

+Quote Post
Dziun
post wto, 22 maj 2007 - 20:37
Post #437

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 244

QUOTE(Robert123 @ May 21 2007, 18:23 ) *
3. W drugi dzień na "naszej" stronie po której siedzimy będą kartki w barwach klubu.

Czy mógłbyś powiedzieć, która strona jest "nasza"? Będę na meczu i chcę usiąść po "właściwej" stronie;-)

+Quote Post
szer
post śro, 23 maj 2007 - 06:24
Post #438

UZYTKOWNIK

Grupa: FdZD
Nr użytkownika: 152
GG: 7413760 status gadu-gadu

Każda strona jest nasza! Ale napewno chodzi i wielką trubune :).

--------------------
33001,04

+Quote Post
Zibar
post śro, 23 maj 2007 - 08:37
Post #439

Sportowa Dąbrowa

QUOTE(Dziun @ May 22 2007, 20:37 ) *
Czy mógłbyś powiedzieć, która strona jest "nasza"? Będę na meczu i chcę usiąść po "właściwej" stronie;-)

Po dzisiejszej "naradzie" się wszystko wyjaśni, która jest nasza strona laugh.gif to niezwocznie napiszemy.

--------------------
pzd
Zibar

+Quote Post
Arbas
post śro, 23 maj 2007 - 21:37
Post #440

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 307

Czołem Usportowieni Forumowicze!

Jeśli odbyło się zapowiadane spotkanie o 17-tej przed halą, to czy nieobecni nie z własnej winy, będą mogli przeczytać na ten temat krótkie info?
Jako nieobecny z góry dziękuję.

Na meczu będę i przywiozę jeszcze paru wielbicieli siatkówki.
Bardzo liczymy na nasze piękne zawodniczki i życzymy WYGRANEJ!!!

+Quote Post

31 Stron V  « < 20 21 22 23 24 > » 
Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 10:49
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza