![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Co do Twojego postu Gregorian: o pewnych rzeczach nie wypada pisać na forum publicznym - powiem tak -sprawy są na dobrej drodze spotkamy się na meczu z Sokołem Zibar powie Tobie wszystko - spotkał się z panem Karlikiem. Ja nie byłem niestety w pt. na pierwszym meczu MMKS i nie wiem nic co było ustalone. ale tak ogolnie Zibar moglby sie pochwalic :) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() baczny obserwator:) ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 94 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 358 Płeć: Mężczyzna ![]() |
cholerka ta praca..tyle mnie omija ciekawego przez nia..spotkamy sie w sobote na kobietkach to pogadamy wreszcie moze na temat bo zostaje w tyle pomalu z wiadomosciami:)
-------------------- ..w LSK znów w hali się spotkamy..WYGRAMY WYGRAMY WYGRAMY!!!..
..na dobre i na złe..i w kazdej lidze..będziemy zawsze tam,gdzie one będą grać.. |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wprawdzie mecz naszych siatkarek dopiero w sobotę, ale już jutro i pojutrze zostaną rozegrane spotkania, które najprawdopodobniej zadecydują o układzie tabeli, a aktualnie musimy liczyć na to na co jeszcez niedawno liczył trener Piasta i jego kibice - a mianowicie na potknięcia rywala. Piast ma bojowy program wywiezienia 6 pkt. z Chorzowa i Sosnowca, mam nadzieję, żę to im się nie uda. Liczę na postawę zwłaszcza uczennic z Sosnowca, bo chyba w Chorzowie bądzie bój na śmierc i życie, zwłaszcza, że obydwa zespoły wykazuja tendencję wzrostu formy, i dlatego trochę podmęczony Piast, może pogubić punkty w Sosnowcu (najlepiej trzy). No, ale pożyjemy zobaczymu - już za 48 godz. wszystko będzie jasne, a potem już wszystko w palcach naszych siatkrek, które powinny zrehablitować się Sokołowi za pierwszą serię mocnym 3:0, czego naszym siatkarkom i wszystkim dąbrowskim kibicom serdecznie życzę.
za siatka.org QUOTE I liga: Przed meczem Sokół Chorzów - Piast Szczecin Już we wtorek wielkie siatkarskie święto w Chorzowie. W meczu 18. kolejki I ligi kobiet Sokół podejmie ubiegłorocznego spadkowicza z LSK Piast Szczecin. Na tym meczu kibiców nie powinno zabraknąć ..... i to nie tylko z tego powodu, że na Śląsk przyjeżdża drużyna, która rok temu grała jeszcze w LSK. Drugim ważnym elementem jest to, że kibice w Chorzowie będą mogli zobaczyć w akcji trenera Piasta Ireneusza Kłosa, który jeszcze niedawno prowadził naszą kadrę siatkarek. Bojowe nastroje panują w obu zespołach. Przyjezdne zdają sobie sprawę, iż wygrana we wtorkowym meczu z Sokołem i środowym z SMS-em pozwoli im przeskoczyć w tabeli klub z Dąbrowy Górniczej. Piaściary swoje ostatnie spotkanie rozegrały 20 stycznia kiedy to „rozjechały” w Łodzi ostatni w tabeli Start. Następne spotkanie z SMS-em zostało właśnie przełożone na 7 lutego. Zawodniczki miały czas na wyleczenie kontuzji, a tych w drużynie ze Szczecina było co nie miara. Prócz odpoczynku "piaściary" nie próżnowały i po raz kolejny w tym sezonie sparowały się z innym pierwszoligowcem Chemikiem Police. Punktowany trening wygrały szczecinianki 4:0. W Chorzowie również panują dobre nastroje. Po słabszym początku roku Sokół znów zaczął grać dobrze. Ostatnia fenomenalna wygrana w Bełchatowie z tamtejszą Skrą wzbudza wielki podziw. Chorzowianki przegrywając w czwartym secie 22:15 nie poddały się i wygrały go do 23. Piąta partia również należała do przyjezdnych. Siatkarki z Chorzowa grały do końca i ich trud został nagrodzony. Jednak w meczu z Piastem zapewne już tak łatwo nie będzie. Chorzowianki muszą zagrać na maksimum swoich możliwości. Ani na chwile nie może wkraść się w ich grę rozluźnienie. W dużej mierze sukces gospodyń zależeć będzie od gry w obronie i dyspozycji atakujących Moniki Konsek i Agnieszki Starzyk. Choć i pozostałe zawodniczki muszą również zagrać tak jak potrafią najlepiej. Zdzisława Kania i jej team bardzo chcą się zrewanżować za porażkę w Szczecinie. Natomiast Piast przyjeżdża na Śląsk i Zagłębie po sześć punktów. Z iloma wyjedzie zobaczymy.... Początek spotkania o godzinie 16.00. źródło: inf. własna nadesłał(a): Sławomir Pawlak Poza tym, to spotkanie pokaże co możemy oczekiwać w sobotę na naszej hali. PS Prośba do moderatorów, aby posty o juniorkach zostały przeniesione do oddzielnego tematu rozpoczynając od wiadomości #225 Endriu, bo to jeszcze nie koniec ich zmagań a jest już sporo informacji na ten temat. to jeszcze nie koniec ich zmagań a jest już sporo informacji na ten temat. Ten post edytował Zibar pon, 05 lut 2007 - 20:11 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 229 Dołączył: śro, 06 gru 06 Nr użytkownika: 357 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Brawo panowie z CSiR i panowie z MMKS - to co poniżej napiszę, to smutna prawda, a resztę niech dopisze rzeczywistość.
1. Po co umożliwiać naszym siatkarkom treninigi w hali Centrum - skoro lepiej zorganizowac targi spozywcze, a siatkarki niech trenują w Szkole na Chopina. Pewnie Panowie myslicie super, ciekawy jestem czyj interes Wy reprezentujecie, jeśli miasta to smiem wątpić, raczej swój prywatny. Zniszczyć, zdeptać, zaorać - oto Wasza dewiza. Za niedługo w tym mieście nic nie bedzie. Proponuję, następnym razem zorganizować wystawę psów rasowych w celu unemożliwienia odbywania treningu koszykarzom i siatkarkom - zdobędziecie pieniądze, sławe i zorganizujecie następną imprezę w pustej hali poniewaz to tylko potraficie!!!!!. Ludzie siatkarki do piątku nie będa trenować w hali Centrum. To jest jakaś paranoja!!!!!!!. Co dalej - najlepiej zamknijcie ta halę - niech stoi pusta - taki stan rzeczy widac Wam odpowiada. Moje zarzuty są dosyć mocne - możemy się spotkać i porozmawiać, ale nie potraficie nic, powiedzcie kiedy ostatnio w DG była impreza wysokiej rangi, kiedy? Zamiast zabiegać o finał PP w siatkówce czy to kobiet czy mężczyzn siedzicie z założonymi rekami, a hala ..... stoi pusta. Po co było budowac tą halę, komu i czemu ona ma służyć??? 2. W przypadku przegrania meczu przez siatkarki jak i koszykarzy - sztab szkoleniowy obu drużyn powinien Wam "podziekować" za wspaniała "pomoc". I to by było na tyle - jeszcze się gotuje. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 229 Dołączył: śro, 06 gru 06 Nr użytkownika: 357 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Teraz już wszyscy wiemy jaka jest "pomoc" w awansie siatkarek czy koszyskarzy. Moze nalezałoby wyjaśnic parę kwestii:
1. trenując w hali o mniejszych wymiarach- zawiodnik/zawodniczka - nie ma możliwości tzw"obycia", czy "wczucia" sie w parametry tejże hali, nie ma możliwości zrobienbia siatkarskiego "padu" gdyz grozi to kontuzją, a niejednokrotnie trening to czysta "partyzantka" 2. Przechodząc do hali Centrum- zawodnik, czy zawodniczka jest zagubiony/a, inne minusy takego podejścia, nie można zrealizować założen taktycznych nie można przeprowadzić skutecznej akcji, gdyz gra sie odbywa na boiskach niepełnowymiarowych. Ps. Endriu, Zibar, oraz Gregorian - spotykamy sie na hali tam gdzie ostatnio na meczu z łodzią. jutro i w środę trzymamy mocno kciuki za Chorzów i SMS Sosnowiec. Start sobota 16.00. Spotkanie 15.30 |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Sokół Chorzów - Piast Szczecin 3:1 21:25, 26:24, 25:17, 25:19
![]() Coś niesamowitego Piast przegrał !!! No ale z drugiej strony zwiększają się moje obawy co do sobotniego spotakania, dziewczyny trzymajcie się i ćwiczcie solidnie bo to już drugi prezent Szczecinianek dla Was - nie zmarnujcie tego ![]() PANOWIE I PANE ZAPROŚCIE WSZYSTKICH ZAJOMYCH NA MECZ W SOBOTĘ BO SZYKUJE SIĘNIEZŁE WIDOWISKO Ten post edytował Zibar wto, 06 lut 2007 - 18:40 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
W sobotę nasze siatkarki czeka arcytrudny pojedynek - powiem tak - zwycięstwo zapewni spokojnie drugie miejsce poniewaz dziś Sokół Chorzów - Piast Szczecin 3:1 21:25, 26:24, 25:17, 25:19 to jest radosna, albo wręcz mozna powiedzieć cudowna wiadomość, ale........
1. Zawodniczki nie trenują w hali ------ targi spozywcze są ważniejsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2. Poza tym te wahania formy..... nie jestem zbytnim optymistą (chodze realnie po ziemi i jestem nastawiony pesymistycznie przed tym sobotnim meczem-nie chcę się nastawiac na to że, nasze siatkarki wygrają kolejny mecz, a potem dostanę sierpowego powalajacego..) 3. Zobaczymy co pokażą : Agnieszka Starzyk i Weronika Kaczmarek; - mam obawy, ze będą "siały" spustosznie, mają coś do udowodnienia......Sokół już jest drugi. 3. Cóż to jest ostania szansa na zajęcie drugiego miejsca, ale tak jak napisałem zachowuję spokój przez tydzien do meczu z Legionovią - nie krytykujmy, spokojnie czekajmy, na wyciąganie wniosków przyjdzie czas. Myślę, ze wszystko zostało powiedziane i należy poczekać. W sobotę zdzieramy gardła i jestśmy z Wami dziewczyny. Niech nasz doping poprowadzi Was do zwycięstwa i doda Wam skrzydeł. Jutro wypada trzymać kciuki za SMS Sosnowiec I tradycyjnie jak mawial prof. Jan Tadeusz Stanisławski: i to by było na tyle. |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja proponuje wiekszym gronem pojsc na mecz a przy okazji po meczu (mam nadz iz bedziemy swietowac zwyciestwo) zrobic spotkanie forumowe - co Wy na to? :)
pozdr link do tematu spotkanie forumowe wklejam ponizej: http://www.dabrowa-gornicza.org/index.php?showtopic=1733 Ten post edytował Hator wto, 06 lut 2007 - 23:52 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() baczny obserwator:) ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 94 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 358 Płeć: Mężczyzna ![]() |
...dostalismy prezent ktory moze przy odrobinie naszego rowniez wkladu dac spokojne drugie miejsce..jestem dobrej mysli i dzis 50% dobrego nastroju juz jest..na kolejne 50% mam nadzieje w sobote:)..wszak trzeba by liczyc na siebie..:)
..wnioski przyjda same..jak w kazdym meczu u siebie jestem dobrej mysli..co do spotkanka jestem za..bo bedzie pewnie co przedyskutowac po meczu:) -------------------- ..w LSK znów w hali się spotkamy..WYGRAMY WYGRAMY WYGRAMY!!!..
..na dobre i na złe..i w kazdej lidze..będziemy zawsze tam,gdzie one będą grać.. |
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Wzmianka o kibicach z Dąbrowy.
QUOTE Przemysław Reszka(wice prezes Sokoła Chorzów): Dziewczyny udowodniły przede wszystkim sobie że stać je na wiele - wielkie gratulacje za przełamanie w drugim secie i wolę walki w całym meczu. Tak jak już kiedyś mówiłem - pełna przed meczowa koncentracja, wiara w zwycięstwo w połączeniu z walką o każdy punkt musi zaprocentować. Dzięki od kibiców za ładna siatkówkę i dla kibiców [b](również tych z Dąbrowy Górniczej) za sportowy doping. [/b] Mam nadzieję że sobotnie derby przyniosą również wiele sportowych emocji - może z takim samym happy endem ....? Zbieramy siły na sobotę , to będzie istna wojna!!! Przy max. koncentracji i wspięciu się na wyżyny własnych umiejętności zarówno zawodniczek jak i szkoleniowców powinniśmy obejrzeć niesamowite widowisko. Życzę wszystkim zainteresowanym atmosfery i wyniku jak na meczu z Wisłą. Ciężka to będzie potyczka , ale nasze dziewczyny potrafią grać z mocnym rywalem. Trzymajmy kciuki!!! pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
..o prosze..chyba inni tez czytaja forum skoro takie wzmianki
![]() ..ja dodam tylko ze jakby troche zal.. QUOTE Początek pierwszego seta należał do gospodyń. Najpierw as serwisowy Agnieszki Starzyk, później atak w taśmę Kingi Kasprzak, a za chwile atak Weroniki Kaczmarek i na tablicy wyników było już 3:0. ..ale co sie stalo to sie nie odstanie ![]() ..biorac pod uwage QUOTE Najskuteczniejsze w ataku były: Agnieszka Starzyk(Sokół) – 23 punkty ..zapowiada sie dobry mecz w sobote..licze rowniez na happy end tyle,ze po naszej stronie ![]() -------------------- ..w LSK znów w hali się spotkamy..WYGRAMY WYGRAMY WYGRAMY!!!..
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Takie moje rozmyślania.
Oby nie stało sie tak , że gdzie dwóch sie bije tam Sokół korzysta! Teoretycznie poza meczem w Dąbrowie Sokół do końca sezonu można powiedzieć , że będzie miał z górki , tylko teoretycznie cięższy mecz z KSZO , oczywiście zachowując taką dyspozycję jak obecnie. Przed nami ,poza sobotą jeszcze zostaje Częstochowa i Kraków , oraz nie można lekceważyć Rumii w Rumii.Nikogo nie można lekceważyć!!! Wniosek. Nie ma innej alternatywy , tylko zwycięstwo w sobotę!!! I ot cała magia sportu ![]() Kciuki należy trzymać!!! pozdr... P.s Gregorian podzielam "co sie stało to sie nie odstanie" ![]() -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
Takie moje rozmyślania. Oby nie stało sie tak , że gdzie dwóch sie bije tam Sokół korzysta! też mi to cały czas po głowie chodzi, Sokół dostał skrzydeł, więc sobota jest bardzo ważna dla sytuacji u góry tabeli, a przed nami również trudny mecz ze zwyszkującym SPS P.Cz. u nich na hali no i oczywiscie Wisła, która nas ma na celowniku za jedyna porażkę. Zespół nasz musi być maksymalnie skoncentrowany i wykorzystać atut własnej hali do maksimum. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Niespodzianek ciąg dalszy.
SMS PZPS Sosnowiec-Piast Szczecin 3:0!!! (33:31 , 25:17 , 25:22) Brawo uczennice!!!Byłyście nam coś winne ![]() I set - Piast prowacdził do stanu 24:24 , później walka punkt za punkt. Trochę więcej szczęścia miały uczennice. II set wyrównana walka do stanu 9:9 później uczennice odjeżdżają i wygrywają seta. Kontuzji doznaje "prowadząca" Piasta Kinga Kasprzak , nie wraca juz do gry. III set SMS prowadzi 10:6 , nast. jest po 14 i walka punkt za punkt , ale uczennice robią mniej błędów , a poczynania Piasta są bardzo nerwowe co doprowadza do zwycięstwa uczennic. A i jeszcze Ireneusz był bardzo smutny , przesiedział cały mecz na "taborecie" , jakieś problemy?? Tak więc Piast oddał 6 punktów co nas bardzo cieszy!!! Myślę żę nasze dziewczyny swój limit "darowizn" już wyczerpały. Cóż myślę że sobota będzie nasza!!! Do boju dziewczyny , do boju trenerze!!! P.s. Pozdrowienia dla kibiców z Dąbrowy , którzy byli świadkami tej niespodzianki. Wychodzili w innych humorach niż dwa tygodnie temu. ![]() pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
Rozumię, że byłeś na meczu !
Napisz no nam jak w takim razie spisywała się zawodniczka nr 8 jak dobrze pamiętam Staniucha ? W meczu z MMKS-em rozegrała znakomite spotkanie, czy dziś tez miała swój dzień ? Piast ma wyraźnego doła, ale teraz najważniejszy jest mecz z Sokołem, a to będzie bardzo trudne spotkanie, ale tak jak juz wspominano, miejmy nadzieję, że MMKS pokaże charakter w walce z trudnym przeciwnikiem i obejrzymy widowisko takie jak w meczu z Wisłą ![]() Dodam jescze, że 18 kolejkę spokojnie można nazwać kolejka niespodzianek, i nie same sensacyjne wyniki tutaj na to się składają. W kolejce tej tylko dwa spotkania odbyły sie w zaplanowanym terminie, a pozostałe były rozgrywane w dość dziwnych godzinach. Rozumię chęc zaoszcedzenia na wydatkach związanych z wyjazdami, ale takie coś powinno być już uwzględnione na etapie tworzenia planu rozgrywek, a przenoszenie terminów tylko w niecodzienhych sytuacjach (jak choćby żałoba narodowa). Jak tak dalej pójdzie to część spotkan będzie rozgrywana bez udziału kibiców lub przy ich symbolicznym udziale (patrz. dzisiejszy mecz w S-cu o godz. 14.00 ![]() Sensacyjne wynik kolejki: SMS PZPS I Sosnowiec MMKS Dąbrowa Górnicza 3:1 25:16, 20:25, 27:25, 29:27 Sokół Chorzów Piast Szczecin 3:1 21:25, 26:24, 25:17, 25:19 SPS Politechnika Cz-wa Skra Bełchatów 3:0 25:21, 25:17, 25:21 UMKS Łańcut TS Wisła Kraków 2:3 Co do postawy Kłosa QUOTE Miało być sześć punktów przywiezionych ze Śląska, a jest zero. Mieliśmy wyprzedzić drugą w tabeli Dąbrowę Górniczą, a spadliśmy na czwartą pozycję. Tego nikt się nie spodziewał. Wczoraj Piast Szczecin przegrał z Sokołem Chorzów, a dziś z SMS-em Sosnowiec 3:0 (33:31, 25:17, 25:22). – Podłamany jestem – mówi trener Piasta Ireneusz Kłos. Nie wyobrażałem sobie, że z tego wyjazdu nie zdobędziemy chociażby punktu. Teraz nie pozostaje nam nic innego jak się szybko pozbierać – dodaje trener.
Sobotnia wygrana młodych siatkarek ze Szkoły Mistrzostwa Sortowego nad drugą w tabeli Dąbrową Górniczą okazała się nie być przypadkiem. Dziś zespół z Sosnowca pokonał dość gładko Piasta Szczecin, aspirującego do awansu do LSK. Mecz mógłby się pewnie potoczyć zupełnie inaczej gdyby nie pierwszy set. Dosyć, że szczecinianki go przegrały 33:31, to jeszcze straciły Kingę Kasprzak. Zawodniczce odnowiła się kontuzja mięśni brzucha i do końca meczu już nie zagrała. W kolejnych partiach nasze zawodniczki nie były już wstanie przeciwstawić się grającym pewnie i z determinacją gospodynią. Przegrały kolejno do 17 i 22. Piast: Dutkiewicz, Rolińska, Kasprzak, Róg, Szymańska, Chojnacka, Benderska (libero) oraz Związek, Bury, Twaróg. źródło: własne Ten post edytował Zibar śro, 07 lut 2007 - 19:47 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Byłem na meczu (szacunek dla mojego Prezesa "wszystkie Ryśki to fajne chłopy")
![]() I spotkałem tam zatwardziałych kibiców MMKS-u!!! Co do Pani nr 8 Staniuchy młodszej. Rozegrała dobre spotkanie , cały SMS był dzisiaj monolitem i to było furtką do sukcesu!!! Jej zagrywki były atomowe , może dwa razy się pomyliła , ale Piast nie miał dużych problemów z odbiorem tych zagrywek , ataki Pani Staniuchy , aż miło było popatrzeć , chyba tylko trzy poszły w las na około dwadzieścia , szalała na skrzydłach i z szóstej strefy , ale reasumując ona jest przyszłością żeńskiej siatkówki,moim zdaniem, ma dziewczyna smykałkę i wykonuje swoje zadania sumiennie i nie wstrzymuje ręki ,o czym się przekonaliśmy na meczu w Sosnowcu z MMKS-em. Muszę pochwalić wszystkie uczennice , grały tak jak z nami , tylko wydaje mi się ,że MMKS był lepszy od Piasta ( ugraliśmy seta) , może jakby Kinga Kasprzak nie doznała kontuzji obraz meczu byłby inny.To tylko gdybanie. Było to emocjonujące spotkanie , było widać presję w Piaście na wynik , a uczennice nie mając nic do stracenia z uśmiechem ograły po raz kolejny faworytki!!! Na pochwałę zasługuje też postawa trena SMS-u , trzymał rękę na guziku i zagrał praktycznie wszystkimi uczennicami. Ireneusz jak już pisałem siedział na "taboretce" zero życia , był przeziębiony i coś przemyśliwał. pozdr... Ten post edytował endriu śro, 07 lut 2007 - 20:37 -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
"podano nam deser na talerzu" - jak nasz zespół go nie zje to drugi raz nie dostanie.
Sytuacja jest klarowna i jasna każdy mecz - anliza gry przeciwnika i stuprocentowa, a moze maksymalna koncentracja na pozostałe mecze. Cóż innego Wam dziewczyny pozostało? Zrobie taką minę ![]() O sobotnim meczu powiedziane zostało wszystko, każdy wie z kim gramy i kto będzie miał komuś coś do udowodnienia. Rywal - moim zdaniem - "najcięższy", kazdy wie dlaczego. Z naszej strony pozostaje zdzieranie gardeł i doping od początku do końca. Poniżej przedstawiam "rozkład jazdy" MMKs, Piasta i Sokoła, ta ostatnia drużyna niespodziewanie dla wszystkich wlączyła się do rywalizacji. d- mecz u siebie, w-mecz na wyjeździe MMKS: Sokół (d); Częstochowa (w); Legionowo (d); Ostrowiec Św (w); Łańcut (d); Kraków (w); Police (d); Rumia (w); ocena: nasze dziewczyny maja niełatwe mecze i niestety koncentracja i mobilizacja u Was drogie zawodniczki i panie trenerze powinna być pełna, do każdego rywala należy podejść z pelnym szacunkiem. wyjazdów wcale łatwych nie ma jak popatrzymy na terminarz: Ostrowiec Św, Czestochowa czy Kraków, a nawet Rumia- no właśnie Rumia. Sokół: MMKS (w); Sosnowiec (w); Częstochowa (d); Legionowo (w); Ostrowiec Św (d); Łańcut (w); ocena: jak widać dzięki zwyżce formy Chorzów błyszczy a prym widą pani K. i pani S, (jaka szkoda, ze u nas nie grają), Chorzów ma słabszych rywali od naszej drużyny i przy każdym naszym potknięciu może nas minąc w tabeli. Dlatego - ważne jest to co napisałem do Was dziewczęta i do pana panie trenerze. żarty już na bok- wchodzimy w decydującą fazę rozgrywek. Uwążam, ze Sokół może sporo jeszcze "namieszać", a kluczowe znaczenie b edzie iał sobotni mecz, jego zwycięzca stanie się na pewno posiadaczem a zarazem sdobywcą drugiego miejsca. Piast: Legionowo (w); Ostrowiec Św (d); Łańcut (w); Kraków (d); Police (w); Rumia (d); Bełchatów (w); ocena: Piast podobnie jak nasza drużyna jest nieobliczalny i pomimo straty punktowej na pewno nie odpuści walki o drugie miejsce. Jednak nierówna gra , wahania formy i kontuzje zawodniczek przyczyniają sie do takiego a nie innego obrazu gry reprezentowanego przez tą drużynę. Cóż walczcie o drugie miejsce Szanowne Panie z DG, a zapewne wyjdzie to na mi Wam na zdrowie. Ten post edytował Robert123 czw, 08 lut 2007 - 20:18 |
|
|
![]()
|
|
Teraz z inej plaszczyzny: kto może niech przyniesie trąbki, doping na maksa, ja biorę kapeulsz zorganizujmy się. Może pojawią się nasze dziewczyny w innych kompletach koszulek. Badźmy w bojowych nastrojach i nie żałujmy gardeł.
Doping, doping i jeszcze raz doping. Ja postanowiłem milczeć i tak czynię (w kwesti trenera i zawodniczek -czas i spokój leczy rany.). Nie żałujmy naszych strun głosowych. To najważniejszy mecz w sesji zasadniczej.!!!!! |
|
|
![]()
|
|
Doping bedzie..i to nie podlega podwazeniu
![]() ..co do kwestii terminarza pokazanego przez Roberta widac jak na dloni jak wazny jest teraz mecz z Sokolem.. trzeba go po prostu wygrac..w przypadku zwyciestwa zrobi sie 7 pkt nad Sokolem(z jednym meczem wtedy Sokola wiecej) i 8 nad Piastem co daje arcykomfortowa sytuacje patrzac na nasz rozpis gier..nawet porazki w trudnych meczach z Wisla i Czestochowa(wybralem mysle najtrudniejsze ![]() ..trzeba bezwzglednie wykorzystac prezenty Piasta z dwoch kolejek i odskoczyc bezpiecznie teraz we wlasnej hali.. ![]() ..taki moj plan dajacy troszke spokoju na kolejne spotkania, a na realizacje czekam jak zwykle do soboty ![]() Ten post edytował kwintosz czw, 08 lut 2007 - 00:28 -------------------- ..w LSK znów w hali się spotkamy..WYGRAMY WYGRAMY WYGRAMY!!!..
|
|
![]()
|
|
Autor: waldemar - 2007-02-08 17:41:16
A teraz na wesoło drodzy fani dziewczyn.(emocje opadły) Wiecie dlaczego MMKS i Piast polegli w Sosnowcu? Nie wiecie! A ja wiem.Terminy potyczek w Sosnowcu obu drużyn odbyły się w nieodpowiednim terminie.Przełom stycznia i lutego to wystawianie ocen semestralnych np. z wf-u.ha ha ha .Uczennicom groziła 5 z "wf-u" , więc chciały się poprawić na 6-kę i to im się udało.Szacunek dla dziewczyn z SMS-u!!!Dlatego żądam od PZPS-u w nast. sezonie , aby SMS w w/w terminie wyjechał gdzieś na Baleary itp. i nie psuł krwi innym drużynom, kibicom ha ha ha.Pozdro dla kibiców w Szczecinie. To byłem ja Waldek z Dąbrowy.Wszystko przed nami. Powyższy cytat pochodzi ze strony ligowca ze Szczecina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 10:49 |