![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
sportowefakty:"Dzięki wygranej MMKS powiększył przewagę nad zespołem Ireneusza Kłosa do czterech oczek, jednak ekipa ze Śląska ma o jeden mecz rozegrany więcej."
Ze Śląska?Ekipa? A Piast pewnie z trójmiasta ![]() A hanysy , gorole ,to już nie... pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tak sobie patrzę na tabelę i nie mogę odżałować tych straconych punktów w Łańcucie i w Dąbrowie
![]() Środa będzie prawdziwym testem, ale przez te gubione punkty podczas całego sezonu już nie można odpuścić żadnego spotkania ! Liczę na pełną moblilizację i czekam niecierpliwie na wieści ze Szczecina !!! Wprawdzie nie można liczyć na słabość przeciwnika, to jednak dochodzą do nas dobre sygnały z Piasta. Może to nawet gorzej dla naszych dziweczyn, bo po ostatnich występach to widać, że wkrada się rozprężenie (żeby nie powiedzieć lekceważenie) QUOTE W ostatniej kolejce 1 ligi kobiet w 2006 roku oba zespoły z naszego regionu wygrały swoje spotkania. W pierwszym meczu pod wodzą trenera Ireneusza Kłosa, Piast Szczecin wygrał na wyjeździe zgodnie z przewidywaniami z TPS Rumia 0:3 (21:25, 23:25, 15:25). Natomiast do sporej sensacji doszło w Policach. Chemik pokonał wicelidera rozgrywek Dąbrowę Górniczą 3:1(25:21, 20:25, 28:26, 26:24). - Uważałem ten zespół za najlepszy w naszej lidze. Jednak z nami się nie popisały dziewczyny, wyszły na parkiet jakby przed meczem już z nami wygrały. Zlekceważyły nas, a my to wykorzystaliśmy. Może przyda im się taki zimny prysznic – powiedział po meczu trener PSPS-u Police Mariusz Bujek. jeśli przeciwnik jest słabszy. QUOTE Kontuzja Marty Szynańskiej Piast przygotowuje się do meczu z bezpośrednim rywalem do awansu MMKS Dąbrowa Górnicza. Przygotowania zakłócają liczne urazy. Kontuzja barku wykluczyła z treningów rozgrywającą Martę Szymańską. Rozgrywająca ból poczuła podczas meczu ze Skrą Bełchatów. - Nie prosiłam o zmianę, bo nie chciałam zawieść drużyny, później było jednak coraz gorzej i konieczna była wizyta u lekarza. Okazało się, że jest to problem ze stożkiem rotacyjnym. Teraz czekam na efekty zabiegów - mówi Marta. Dopiero od poniedziałku zajęcia wznowią przyjmująca Anna Związek (ból kolana) i Paulina Rolińska (leczy wirusowe zapalenie jelit). Ćwiczy, ale z mniejszym obciążeniem, przyjmująca Kinga Kasprzak (kłopoty z mięśniami brzucha). źródło: gazeta.pl, nj Tak więć "sprężta się dziewczyny, bo dubla nie będzie" Powodzenia i przynajmniej 2 pkt. życzę Ten post edytował Zibar pon, 15 sty 2007 - 09:40 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Przyjechałem przed chwilą z Łańcuta i czytam Twojego posta Zibar. Cholernie żal tych punktów , które pozostały w Łańcucie . Rozmawiałem z kolegą na temat tego meczu , powiedział ,że gały miał wlepione w dziewczyny z Łańcuta. Nie grały one nic nadzwyczajnego , ale nasze bardzo się gubiły , nie kończyliśmy ataków.Może to był podobny mecz jak z Rumią , tylko zabrakło trochę szczęścia?
Tak jak piszesz musi być pełna mobilizacja , a będzie dobrze.Wiadomo , z drużynami z czuba tabeli nasze są super , ale dlaczego nie można było z Rumią , Łańcutem czy z Policami zagrać tak jak z Częstochową? Bądźmy dobrej myśli. W środę może być super.Nowy tren Piasta jest jeszcze "myślami w Japonii" ![]() Trzymajmy kciuki!!! P.s Słuchałem jakiegoś radia z podkarpacia RD czy cóś wracając z Łańcuta i podali wiad.. sportowe. Nie podali ,że Żurawski podał do sądu tp sa itd , tylko były informacje o rozgrywkach siatkarek i koszykarzy klubów z regionu I liga, II liga III liga kadetki , juniorki itd. Bardzo mi się to spodobało. pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
W środę pojedynek na szczycie: Piast Szczecin podejmie MMKS Dąbrowa Górnicza. Szczecinianki walczą o awans do ekstraklasy i do rozgrywek play-off chcą przystąpić z jak najwyższej pozycji.
W tej chwili są na trzecim miejscu z dorobkiem 27 pkt. Wyprzedzają je Wisła Kraków i dzisiejszy rywal - MMKS Dąbrowa Górnicza, do której szczecinianki mają cztery punkty straty (ale jedno spotkanie rozegrane mniej). Wydaje się, że Wisła na razie jest poza zasięgiem, ale MMKS można prześcignąć. Piast musi jednak wygrać z Dąbrową. - Dla obu zespołów to bardzo istotny mecz, dlatego możemy spodziewać się zażartego pojedynku, wzbudzającego dreszcz emocji u kibiców - podkreśla trener Piasta Ireneusz Kłos. Przy wygranej 3:0 lub 3:1 szczecinianki będą traciły tylko punkt do ślązaczek. Szybko powinny wskoczyć na drugą lokatę. Przypomnijmy, że do rozgrywek play-off kwalifikuje się osiem najlepszych drużyn sezonu zasadniczego. Faza play-off obejmuje trzy rundy. Gospodarzami pierwszych meczów są te zespoły, które zajęły wyższe miejsca na koniec rundy zasadniczej. O miejsca 1.-4. gra się do trzech wygranych. W pierwszych dwóch meczach oraz w piątym (w przypadku konieczności jego rozegrania) gospodarzem jest drużyna, która jest wyżej notowana. - Wtedy będziemy mogli kontrolować sytuację i spokojnie przygotowywać się do play-off - planuje Kłos. - Zajęcie przez nas pierwszego miejsca też jest możliwe, ale Wisła musiałaby pogubić punkty i przegrać z nami. Na razie koncentrujemy się na środowym spotkaniu i nie wybiegamy zbyt daleko w przyszłość. Podczas przygotowań do meczu szkoleniowiec nie mógł liczyć na pełen skład. Rozgrywająca Marta Szymańska, przyjmująca Anna Związek i środkowa Paulina Rolińska dopiero w poniedziałek rozpoczęły treningi z drużyną. - Są wszystkie, ale czasu, żeby wszystko dopracować, mieliśmy niewiele. Dyspozycja tych dziewczyn w dzisiejszym meczu to zagadka, ale mam nadzieję, że da się to jakoś uregulować. Chciałbym, żeby Marta Szymańska wystąpiła, bo na dziś jej zmienniczka Magda Strąg nie posiada jeszcze takich umiejętności - mówi Kłos. - Są trudności, ale nie załamujemy rąk. Trzeba to jakoś przezwyciężyć. Lepsze nastroje panują w szeregach przeciwnika. Wszystkie zawodniczki są w pełni sił. MMKS rewelacyjnie rozpoczął sezon. Długo, bo do 10. kolejki cieszył się mianem niepokonanego. Nieoczekiwanie przegrał wtedy z outsiderem UMKS Łańcut, a później jeszcze z beniaminkiem z Polic. - Dąbrowa to doświadczony zespół. Musimy z nim zagrać na wysokim poziomie i to nie tylko jedna zawodniczka, ale cała drużyna - uważa Kłos. Piast swoją siłę upatruje w agresywnej zagrywce i regularnym przyjęciu. - Czeka nasz ciężki mecz, ale podchodzimy do niego spokojnie. Gdyby przytrafiła nam się przegrana, to rozczarujemy siebie i wszystkich dookoła. Nie możemy do tego dopuścić - mówi kapitan Piasta Paulina Chojnacka. Mecz rozpocznie się o godz. 18.30 w hali przy ul. Wąskiej. źródło: gazeta.pl Dobre nastroje u naszych dziewczyn + przeciwnik z czuba tabeli...Będzie dobrze. pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
Środowy hit kolejki w Szczecinie ! ! ! Już w środę (17 stycznia), w hali Szczecińskiego Domu Sportu odbędzie się zdecydowanie najciekawsze spotkanie 15 kolejki I ligi kobiet. Szczecińskie siatkarki zmierzą się z MMKS Dąbrowa Górnicza. Zespół gości to aktualny wicelider, który nad trzecim w tabeli Piastem ma 4 pkt. przewagi, ale szczecinianki pauzujące w poprzedniej kolejce mają o jeden mecz rozegrany mniej.
Co ważne, Piast jest w zasadzie "zdrowy" - z gry wyłączona będzie jedynie Paulina Dutkiewicz, która przeszła operację kolana. Nasza środkowa wróci do gry za 2-3 tygodnie. ŚRODA, 17 stycznia godzina 18:00 Jak przystało na konfrontację w ligowej czołówce, emocji brakować nie może. MMKS w ubiegłym sezonie walczył o awans do LSK z AZS Poznań - 9 drużyną ekstraklasy i zarazem sprawcą spadku Piasta do I ligi. Miesiąc temu (16 grudnia 2006) MMKS niespodziewanie poległ w Policach - Chemik wygrał po wspaniałym meczu 3:1. W tym sezonie cała trójka tj. Wisła Kraków, MMKS Dąbrowa oraz Piast aspiruje do najwyższej klasy rozgrywkowej. Warto przypomnieć, że w tym sezonie runda play-off będzie dość skomplikowana i w najkorzystniejszej sytuacji znajdą się zespoły z 1 i 2 miejsca (nie będą one grały w I rundzie play-off). Wisła Kraków jest już raczej poza zasięgiem Piasta (9 pkt. przewagi), ale walka o drugą lokatę rozegra się najprawdopodobniej właśnie między Piastem i MMKS. Do rozpoczęcia play-off jeszcze trochę czasu, ale kibice w Szczecinie w rundzie zasadniczej obejrzą już tylko 4 spotkania (łącznie z meczem z MMKS). źródło :strona piasta pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Szlagier w Szczecinie- zapowiedź 15 kolejki spotkań I ligi kobiet Spotkanie pomiędzy drugim i trzecim zespołem w tabeli tym razem przyćmi rywalizację na pozostałych pierwszoligowych parkietach. Siatkarki Piasta Szczecin i MMKS Dąbrowa Górnicza w meczu drugiej kolejki rundy rewanżowej zmierzą się w pojedynku, który być może rozstrzygnie o tym, która z tych ekip będzie po sezonie miała okazję zagrać w spotkaniu barażowym o awans do LSK. Teoretycznie faworytem meczu jest Piast, jednak wobec ostatnich kontuzji w zespole ze Szczecina, szanse nieco się wyrównują. Piast Szczecin- MMKS Dąbrowa Górnicza Kontuzje, kontuzje i jeszcze raz kontuzje. Tak obecnie wygląda sytuacja kadrowa w zespole Piasta. Jeżeli dodamy do tego fakt, że już w środę w szczecinie rozegrany zostanie kto wie czy nie najważniejszy mecz w sezonie dla obu ekip, to chyba każdy bez kłopotu zrozumie, jak twardy orzech do zgryzienia ma trener Ireneusz Kłos. Dużo lepiej sytuacja kadrowa wygląda natomiast w ekipie trenera Waldemara Kawki. Bardzo dobre są również nastroje, bowiem po ostatnich wpadkach, siatkarki ze Śląska chyba odnalazły formę. Dowodem tego może być gładka wygrana ze Skrą Bełchatów. Jest to o tyle cenne, że w sobotę pauzował zespół Piasta Szczecin i dzięki temu, drużyna chociaż częściowo mogła przygotować się do tego arcyważnego meczu. Pod znakiem zapytania stoi jednak forma zawodniczek Piasta. Z powodu kłopotów zdrowotnych dopiero od poniedziałku treningi wznowiły Paulina Rolińska i Anna Związek. Kłopoty z mięśniami brzucha ma Kinga Kasprzak, lecz w tym wypadku chyba nikt z sympatyków zespołu ze Szczecina nie dopuszcza myśli o absencji tej zawodniczki w tak ważnym meczu. Sympatycy Piasta wierzą, że ich pupilki skutecznie zrewanżują się przeciwniczkom za przegraną w drugiej kolejce. Wówczas gładko 3:0 triumfowały zawodniczki MMKS Dąbrowa Górnicza. Powtórzyć ten wynik zespołowi miejscowych będzie niezwykle trudno. Przed kilkunastoma dniami Szczecinianki dopiero w piątym secie wywalczyły zwycięstwo w meczu ze Skrą. W tym meczu jednak, wygrana za dwa punkty chyba nie usatysfakcjonuje ekipy trenera Kłosa. Obecnie MMKS ma cztery punkty przewagi nad Piastem przy jednym meczu rozegranym więcej. Bardzo prawdopodobne jest, że środowa rywalizacja wyłoni drużynę, która przystąpi do walki o awans do LSK z barażu. Typ redakcji: 3:1 dla Piasta Szczecin Mój typ 3:1 dla MMKS, a jak Wy to widzicie ? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Widzę punkty w Szczecinie! Ale wyniku nie napiszę bo i tak dziewczyny zrobią "inny wynik"
![]() Trzymajmy kciuki. Gdyby Piast był 10-ty w tabeli to obawy były by uzasadnione.A tak wierzę że będzie pęłna mobilizacja , a to kluczowa przesłanka do sukcesu w tej specyficznej "kobiecej"dyscyplinie sportu. ![]() Trzymajmy kciuki!!! pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
To fakt, też jak myślę o meczu z ŁKS-em to mnie ciarki przechodzą
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 229 Dołączył: śro, 06 gru 06 Nr użytkownika: 357 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Napiszecie, ze jestem PESYMISTA. Otóz tak jestem taki po meczu z Rumia napisałem, że drużyna nie wygra z Bełchatowem (moja pierwsza pomyłka), napisałem rózwnież ze MMKS przegra z Piastem. Swoje zdanie podtrzymuję i uważam - że MMKS nie ugra tam nawet seta. Po obserwacji gry i zatraceniu formu i pełnej dyspozycji nie sa to przypuszczenia wzięte z nikąd. Niestety - tak jak napisałem po meczu z Rumią i nadal tak uważam- w tym sezonie drużyna JUŻ NIC NIE OSIĄGNIE. Zobaczycie, że te 7 straconych pkt. będzie się "CIĄGNĘŁO' za drużyną do samego końca rozgrywek. MÓJ TYP: Piast - MMKS 3-0.
Kto pociągnie grę w trudnych chwilach, kto zmobiizuje drużyne - nie ma kto. Obym sie mylił w tym co napisałem, oby moje przypuszczenia się nie sprawdziły, ale nie daję w dzisiejszym meczu naszym zawodniczkom najmniejszych szans. W naszej drużynie brak jest liderki, która poderwałaby druzynę, wskrzesiła ducha walki. Po tym medczu zaspiewamy sobie piosenkę ELEKTRYCZNYCH GITAR: "To już koniec, nie ma już nic jesteście wolni możecie iść" . I to by było na tyle |
|
|
![]()
|
|
QUOTE Już jutro w środę (17.01), kolejna kolejka siatkarskiej 1 ligi kobiet. Obie nasze drużyny zagrają we własnej hali, z zespołami wyżej notowanymi w ligowej tabeli od nich. Piast Szczecin zmierzy się z wiceliderem rozgrywek Dąbrową Górniczą, natomiast Chemik Police z Sokołem Chorzów. Tak się złożyło, że każda z naszych drużyn ma 4 punkty straty do swoich rywalek. Aby to zniwelować muszą jutro wygrać, najlepiej za trzy punkty, ale łatwo nie będzie. Piast Szczecin Trener Piasta Szczecin Ireneusz Kłos może mówić o sporym szczęściu, że nie musiał w sobotę grać. W zespole miał prawdziwy szpital, trenował tylko z siódemką zawodniczek. W poniedziałek z pewnością mu trochę ulżyło jak na trening po kontuzjach przyszły prawie wszystkie zawodniczki. Jedynie środkowa Paulina Dutkiewicz nadal przechodzi rehabilitacje. Po tej przerwie można się jedynie obawiać formy naszych siatkarek w konfrontacji z bardzo silnym zespołem. – Dąbrowa gra bardzo równą siatkówkę, ale bez fajerwerków. Nie popełnia prostych błędów. Jej atutem jest to, że od 2-3 lat grają prawie w niezmienionym składzie – ocenia przeciwników trener Piasta Ireneusz Kłos. Prawie - robi wielka różnię ![]() Robert lepiej być pesymistą i się dać mile zaskoczyć, niż odczuwać to co po Łańcucie i Policach ![]() Normalnie bym obstawał przy 3:1 dla Piasta, ale jest dużo przesłanek, że Szczecinanki są osłabione, no i Dąbrowa ma im coś do udowodnienia za sezon 2004/2005 ![]() za siatka.org QUOTE Niezbyt wiele czasu na odpoczynek siatkarki I ligi. Już dziś rozegrają 15. kolejkę spotkań. Mecz na szczycie odbędzie się w Szczecinie, gdzie tamtejszy Piast podejmie wicelidera tabeli MMKS Dąbrowa Górnicza. Emocji nie powinno zabraknąć również w Policach i Łańcucie. Piast Szczecin- MMKS Dąbrowa Górnicza Kontuzje, kontuzje i jeszcze raz kontuzje. Tak obecnie wygląda sytuacja kadrowa w zespole Piasta. Jeżeli dodamy do tego fakt, że już w środę w Szczecinie rozegrany zostanie kto wie czy nie najważniejszy mecz w sezonie dla obu ekip, to chyba każdy bez kłopotu zrozumie, jak twardy orzech do zgryzienia ma trener Ireneusz Kłos. Dużo lepiej sytuacja kadrowa wygląda natomiast w ekipie trenera Waldemara Kawki. Bardzo dobre są również nastroje, bowiem po ostatnich wpadkach dąbrowianki chyba odnalazły formę. Dowodem tego może być gładka wygrana ze Skrą Bełchatów. Jest to o tyle cenne, że w sobotę pauzował zespół Piasta Szczecin i dzięki temu, drużyna chociaż częściowo mogła przygotować się do tego arcyważnego meczu. Pod znakiem zapytania stoi jednak forma zawodniczek Piasta. Z powodu kłopotów zdrowotnych dopiero od poniedziałku treningi wznowiły Paulina Rolińska i Anna Związek. Kłopoty z mięśniami brzucha ma Kinga Kasprzak, lecz w tym wypadku chyba nikt z sympatyków zespołu ze Szczecina nie dopuszcza myśli o absencji tej zawodniczki w tak ważnym meczu. Sympatycy Piasta wierzą, że ich pupilki skutecznie zrewanżują się przeciwniczkom za przegraną w drugiej kolejce. Wówczas gładko 3:0 triumfowały zawodniczki MMKS Dąbrowa Górnicza. Powtórzyć ten wynik zespołowi miejscowych będzie niezwykle trudno. Przed kilkunastoma dniami Szczecinianki dopiero w piątym secie wywalczyły zwycięstwo w meczu ze Skrą. W tym meczu jednak, wygrana za dwa punkty chyba nie usatysfakcjonuje ekipy trenera Kłosa. Obecnie MMKS ma cztery punkty przewagi nad Piastem przy jednym meczu rozegranym więcej. Bardzo prawdopodobne jest, że środowa rywalizacja wyłoni drużynę, która przystąpi do walki o awans do LSK z barażu. Typ redakcji: 3:2 dla MMKS-u Oby się prawdziło Były trener Piasta QUOTE Piast dysponuje większym potencjałem. Góruje nad MMKS w ataku i bloku. Z kolei Dąbrowa lubi szybką, precyzyjną grę przesuniętym środkiem. Często atakują z jednej nogi. Stanowi to duże utrudnienie przy postawieniu bloku. Samym środkiem nie da się jednak wygrać meczu, bo wystawy na środek nie są tak liczne. Dlatego szczecinianki powinny się skupić na blokowaniu skrzydeł. Znacznie przewyższają Dąbrowę w ofensywie, mają większą siłę ognia. Jeżeli chodzi o rozegranie, to siły obu ekip są porównywalne. Marta Szymańska lepiej dogrywa do skrzydeł, a rozgrywająca Dąbrowy lepiej rozumie się z koleżankami przy grze w pierwsze tempo. Decydujące będą zagrywka i blok. Piast musi liczyć na zagrywki z wyskoku Pauliny Chojnackiej, Kingi Kasprzak, a także na trudną do odbioru "brazylijkę" Szymańskiej. Najlepszą blokującą w obu drużynach jest Paulina Rolińska, co również daje Piastowi przewagę. W przyjęciu umiejętności drużyn są porównywalne.
źródło: Gazeta Wyborcza Ten post edytował Zibar śro, 17 sty 2007 - 13:54 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Ciekawe czy Ania wyjdzie w pierwszej szóstce?
Jak pamiętam Iza z Wisłą nie grała. Czyżby sentymenty? pozdr... Ten post edytował endriu śro, 17 sty 2007 - 14:53 -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
LUDZIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Piast Szczecin - MMKS Dąbrowa Górnicza 1:3 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Też tak to przeżywam Zibar. Popłakałem się . A to prawda???
Piast Szczecin MMKS Dąbrowa Górnicza 1:3 Laski są THE BEST , i są THE BEAST. I niech tak pozostanie. Idę po browarka ![]() pozdr... Ten post edytował endriu czw, 18 sty 2007 - 07:45 -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
Prawda, prawda...
![]() ![]() ![]() ![]() Pierwszy mały kroczek w kierunku LSK po dwóch kroczkach do tyłu wykonany ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
36;38 w czwartym , mają rozmach nasze dziewczyny!!!
pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
Łołłłł niecodzienny wynik
![]() Piast Szczecin - MMKS Dąbrowa Górnicza 1:3 25:22, 20:25, 23:25, 36:38 ciekawe czy ktoś z ekipy nagrywał mecz, chetnie bym obejrzał to spotkanie !!! Jest potwierdzenia na ligowcu QUOTE Niestety nasze siatkarki z Piasta Szczecin przegrały z MMKS Dąbrową Górniczą 1:3 (25:22, 20:25, 13:25, 36:38). Tym samym Dąbrowa powiększyła przewagę nad naszym zespołem.
Wkrótce więcej o meczu. Ten post edytował Zibar śro, 17 sty 2007 - 20:59 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 229 Dołączył: śro, 06 gru 06 Nr użytkownika: 357 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Powiem tak ŻAL 7 pkt........ mogło być PIĘKNIE, a tak miejsce numer DWA pozostanie z naszą drużyną do końca sezonu. Za dzisiejszy mecz WIELKIE SŁOWA UZNANIA. ZNOWU SIĘ POMYLIŁEM!!!!!! Gratuluję WAM DZIEWCZYNY, jeszcze raz, ale ...... (POWIECIE jestem MARUDĄ......) nie zpominajmy z kim gramy 27. I.2007z ostatnim ŁKS-em Łódź i nie popadam w HURRAOPTYMIZM gdyż znając osotatnie "POPISY" naszych dziewcząt może być różnie, brak koncentracji, czy zlekceważenie przeciwnika wiadomo jak może się skończyć.
Kolejna rzecz to prawdopodobnie z PIASTEM zagramy w barażach w pierwszej rundzie czyli półfinale. Daleka droga jeszcze do końca, jeszcze poczekajmy, jeszcze sie nie śpieszmy, spokojnie z ocenami, jedna jaskółka wiosny nie czyni. Taką formę należy zachować do końca sezonu. MAM PROŚBĘ DO WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW I SYMPATYKÓW SATKÓWKI I MMKS. MOŻE WSZYSCY RAZEM ZBIERZEMY SIĘ I BĘDZIEMY DOPINGOWAĆ NASZE DZIEWCZĘTA W SOSNOWCU NA SMS. KTO WIE GDZIE W SOSNOWCU BEDZIE MECZ I O KTÓREJ GODZINIE PROSZONY JEST O PODANIE NA TYM FORUM. Z TEGO CO WIEM TO HALA JEST W MILOWICACH A MECZ MA BYC W PIERWSZA SOBOTĘ LUTEGO. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 53 Dołączył: czw, 23 lis 06 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 322 ![]() |
Nieoficjalnie Wisła Kraków wygrała 3:2 z Częstochową i straciła punkt
![]() Ten post edytował Toster śro, 17 sty 2007 - 22:05 -------------------- MMKS Dąbrowa Górrnicza ->>>>>> http://www.mmks-dabrowa.cba.pl <<<<<<- MMKS Dąbrowa Górnicza
|
|
|
![]()
|
|
Kochani. Mam"trzy jakże ważne trzy"miejsca w "nie napisze że w samochdzie" , i planuję wyjazdy do Czh-wy, Sosn, Krakowa.Aby być tam gdzie się dzieje!!!
Zapraszam jak chcecie kibicować naszym dziewczynom.Moje GG:6786693 pozdr... nie zpominajmy z kim gramy 27. I.2007z ostatnim ŁKS-em Łódź i nie popadam w HURRAOPTYMIZM gdyż znając osotatnie "POPISY" naszych dziewcząt może być różnie, brak koncentracji, czy zlekceważenie przeciwnika wiadomo jak może się skończyć. Dziewczyny muszą mieć w głowach , że Łódź jest na drugim miejscu w tabeli!!!A będzie dobrze. Ale jeszcze.... Gratulacje dla DZIEWCZYN I TRENA!!!Bo z tej radości o tym zapomniałem! pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
A tak było w Szczecinie:
http://www.ligowiec.net/fotorelacja/n2425/0 Jeszcze raz gratulacje!!! pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 05:17 |