IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

167 Stron V  « < 22 23 24 25 26 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Komunikacja KZK GOP, Autobusy & Tramwaje
Ocena 5 V
mucha
post pon, 08 sty 2007 - 11:21
Post #461

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 167

Zajmijcie sie takimi rzeczami + dewastacją przystanków czy też autobusów a nie ich upiękrzaniem jakie by ono nie było mnie też nie każde sie podoba ale to nie dewastacja!

A czy jakikolwiek email do kogokolwiek sprawi, że społeczeństwo zmądrzeje, "sporządnieje" i przestanie dewastować przystanki? Na to nie mamy wpływu. Ale mamy wpływ na to jak kierowcy, a więc jak się zdaje przewidywalne i uspołecznione istoty ludzkie będą traktować pojazdy komunikacji PUBLICZNEJ powierzone ich opiece. Swoją drogą mnie te ozdoby nigdy specjalnie nie raziły i dopiero po przeczytaniu tego wątku zacząłem je zauważać.

jak by na to nie patrzeć to drugi dom dla kierowcy i jak będzie się w nim żle czuł to co będzie ? proste będzie wkurzony i jak zobaczy takiego gościa jak Ty biegnącego do drzwi to sobie po prostu odjedzie , jego prawo , pasażer ma czekać na autobus.

A tu się mylisz. Jest dokładnie odwrotnie. Ale jaki widać komuna wiecznie żywa.

Podobno ktoś przesłał jakiegoś meila odnośnie ozdób ,tyle podsłuchałem w rozmowie kierowców i widziałem już autobus w którym zerwano okleiny , piękny ! sad.gif jak by ktoś szyby pożygał .

Jak kierowca zrobił to na złość szefowi, żeby udowodnić, że może być gorzej niż z jego naklejkami, to tylko pogratulować inteligencji!

Ten post edytował mucha pon, 08 sty 2007 - 11:24

--------------------
(...) Miliony much nie moga sie mylic!
Go to the top of the page

+Quote Post
Guest_Ja_*
post pon, 08 sty 2007 - 12:49
Post #462

Guests

Czy uważacie że naklejka na przedniej szybie komuś przeszkadza czy też poprawia bezpieczeństwo pasażerów ? szyba jest ogromna a nie widziałem żeby coś chroniło kierowce przed słońcem poza jakimś kawałkiem czegoś przed nim.Wątek szmat jak to nazwano z boku kabiny , nie wiem czy podobało by mi sie jak ktoś oglądał by mnie cały czas z boku czy też z tyłu i co mam w kabinie , przecież są różne zboczki i bandziory tak że wydaje mi sie że to nie tylko ozdoby dla ozdób co innego miśki, proporczyki itp no cóż władowane wszystko do jednego wora to jednak chyba nie fer.

+Quote Post
vacu
post pon, 08 sty 2007 - 13:44
Post #463

Smokin' nigga

Nr użytkownika: 85
GG: 2275899 status gadu-gadu
Tlen: vacu status tlen

QUOTE(Ja @ Jan 8 2007, 12:49 PM) *
Czy uważacie że naklejka na przedniej szybie komuś przeszkadza czy też poprawia bezpieczeństwo pasażerów ? szyba jest ogromna a nie widziałem żeby coś chroniło kierowce przed słońcem poza jakimś kawałkiem czegoś przed nim.Wątek szmat jak to nazwano z boku kabiny , nie wiem czy podobało by mi sie jak ktoś oglądał by mnie cały czas z boku czy też z tyłu i co mam w kabinie , przecież są różne zboczki i bandziory tak że wydaje mi sie że to nie tylko ozdoby dla ozdób co innego miśki, proporczyki itp no cóż władowane wszystko do jednego wora to jednak chyba nie fer.

A wyobraź sobie kobietę w banku, która zawiesza sobie kilka proporczyków, nakleja na okienko folię, dokleja jakieś naklejki-reklamy i wiesza firankę do połowy wysokości okienka. Ciężko co?
No to teraz pytanie czym różni się praca w banku od pracy kierowcy? Tu i tu odwalają dniówkę i do domu, to nie dalekobieżne kursy gdzie kierowcy w aucie spędzają całe dni i tygodnie...

Tu nie chodzi o bezpieczeństwo a o ESTETYKĘ, poza tym jak kierowca "syfi" to i pasażerowie myślą, że im wolno.

+Quote Post
Guest_Ja_*
post pon, 08 sty 2007 - 14:25
Post #464

Guests

QUOTE(vacu @ Jan 8 2007, 11:44 AM) *
A wyobraź sobie kobietę w banku, która zawiesza sobie kilka proporczyków, nakleja na okienko folię, dokleja jakieś naklejki-reklamy i wiesza firankę do połowy wysokości okienka. Ciężko co?
No to teraz pytanie czym różni się praca w banku od pracy kierowcy? Tu i tu odwalają dniówkę i do domu, to nie dalekobieżne kursy gdzie kierowcy w aucie spędzają całe dni i tygodnie...

Tu nie chodzi o bezpieczeństwo a o ESTETYKĘ, poza tym jak kierowca "syfi" to i pasażerowie myślą, że im wolno.

CO NAJWYŻEJ JAK SIE POMYLI TO POLICZY JESZCZE RAZ, jak ktoś przeszkodzi kierowcy lub go słońce oślepi to lepiej żeby ciebie nie było przed tym autobusem .Czy widzisz różnice ?

+Quote Post
Guest_Ja_*
post pon, 08 sty 2007 - 14:42
Post #465

Guests

Poruszyłeś temat tzw. pracowników (bankowych) czyli biurowych .A czy byłeś kiedykolwiek w którymś biurowcu ?
wejdz i wyraż swoją opinie np na temat strojów czy też wystroju pokojów , spytaj koniecznie o prace ,warunki i przejdz przez sale kierowców .Kto dobrze pracuje ? pracownik ZADOWOLONY . Ja napisałem co innego proporczyki a co innego okleiny i żle się stało że to jest w jednym worku

+Quote Post
mucha
post pon, 08 sty 2007 - 15:13
Post #466

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 167

QUOTE(Ja @ Jan 8 2007, 02:42 PM) *
Poruszyłeś temat tzw. pracowników (bankowych) czyli biurowych .A czy byłeś kiedykolwiek w którymś biurowcu ?
wejdz i wyraż swoją opinie np na temat strojów czy też wystroju pokojów , spytaj koniecznie o prace ,warunki i przejdz przez sale kierowców .Kto dobrze pracuje ? pracownik ZADOWOLONY . Ja napisałem co innego proporczyki a co innego okleiny i żle się stało że to jest w jednym worku

Mam pytanie: Czy ty jesteś kierowcą? Bo tak to wygląda, chociaż się nie przedstawiłeś.

A poza tym moje zdanie jest być może zbieżne z twoim. Jeżeli okleiny na szybie mają zapobiegać oślepianiu przez słońce, to faktycznie niedobrze jest je wrzucać do jednego worka z proporczykami.

--------------------
(...) Miliony much nie moga sie mylic!

+Quote Post
:)
post pon, 08 sty 2007 - 15:46
Post #467

IX :)

Grupa: ADMINISTRATOR
Nr użytkownika: 8
GG: 1234567 status gadu-gadu
Tlen: test status tlen

QUOTE(mały @ Jan 8 2007, 08:39 AM) *
może w piśmie do KZKGOP (odnośnie tych 'ozdób') warto by jeszcze poruszyć temat autobusów które odjeżdżają wcześniej niż w rozkładzie? No chyba że to tylko ja mam takiego pecha. Jeżdżę autobusami "od wielkiego dzwonu" ale akurat wczoraj uciekł mi 175, mimo że byłem minutę przed czasem. Kolejny autobus był za godzinę, a taxi bagatela 40 zyli ohmy.gif.

vacu odnosnie ozodb pisze do PKM Sosnowiec a nie KZKGOP.
ja tez mialem czesto problem z linai 644 ktora jezdzila sobie 2-3 min wczesniej

mucha ma racje ze nie mozemy miec zadnego wplywu na dewastacje co chyba jest jasne. PKM i KZKGOP tez nie chcieliby dewastacji i bez sensu jakiekolwiek pisanie w tej sprawie. No chyba ze np zniszczona calkiem wiata od dluzszego czasu i wtedy zeby im zwrocic na to uwage

@ "Ja" - zachecam Cie do rejestracji :)

Co do ewentualnego razenia i folii ochronnych - to niech wszyscy naklejaja jednakowe i jednakowo, i najlepiej czarne, a w ostatecznosci biale albo czerwone - pasujace do barw. A teraz samowolka i rozne wzorzaste a do tego powycinane "ozdobnie".

a co do miskow i innych to chyba wszyscy sie zgadzamy ze to nie PKSy we Wloszczowej (czyt niby poprawnie po wloszczowsku- Wloszczowie tongue.gif )

Mod : poprawnie, poprawnie po polsku smile.gif Zagadnienie obszernie przedstawiłem na forum w temacie dworca tu, na dole strony:
http://www.dabrowa-gornicza.org/index.php?...c=24&st=160

Ten post edytował pulsatilla1214 pon, 08 sty 2007 - 16:21

--------------------

+Quote Post
mały
post pon, 08 sty 2007 - 16:08
Post #468

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 370

QUOTE(ja @ Jan 8 2007, 11:06 AM) *
Ustaw sobie zegarek biggrin.gif

Tak się składa że mój zegarek pokazuje właściwą godzinę (aż z ciekawości sprawdziłem).
QUOTE(ja @ Jan 8 2007, 11:06 AM) *
i jak zobaczy takiego gościa jak Ty biegnącego do drzwi to sobie po prostu odjedzie , jego prawo , pasażer ma czekać na autobus.

Niestety nie było mi dane nawet zobaczyć tylnych świateł autobusu. Idąc twoim tokiem rozumowania, to kierowca ma też prawo podjechać sobie do Reala (bo żona kazała zrobić zakupy), podwieźć kolegę, pojechać inną trasą, bo nudzi mu się ciągle jeździć jedną i tą samą.
@mucha Też odnoszę wrażenie że anonimowo odwiedził nas kierowca.

+Quote Post
Guest_Ja_*
post pon, 08 sty 2007 - 16:11
Post #469

Guests

No dokładnie , jestem jednym z kierowców i to co sie teraz dzieje po tym mejlu to szkoda gadać , totalna bzdura. Mnie to akurat specjalnie nie dotyczy ale wiem co złego narobiliście tymi okleinami ( nie mówie o ozdóbkach ) bo te okleiny są b. przydatne ,chociaż mogły by być jednokolorowe pasujące do koloru autobusu ale cóż ,stało sie . Co do jazdy przed czasem , to tak jak powiedziałem ustawić zegarki , jest to niemożliwe (poza starymi łupami ) czas jest wyświetlany co do sekundy odjazdu i ruszenie autobusem przed czasem to sygnał w dyrekcji , są montowane komputery i nawet otwarcie drzwi poza przystankiem jest odnotowane no i spowiedz oczywiście , unijne przychodzą już wyposażone w komputery.

+Quote Post
mały
post pon, 08 sty 2007 - 16:18
Post #470

UZYTKOWNIK

QUOTE(Ja @ Jan 8 2007, 04:11 PM) *
No dokładnie , jestem jednym z kierowców i to co sie teraz dzieje po tym mejlu to szkoda gadać , totalna bzdura. Mnie to akurat specjalnie nie dotyczy ale wiem co złego narobiliście tymi okleinami ( nie mówie o ozdóbkach ) bo te okleiny są b. przydatne ,chociaż mogły by być jednokolorowe pasujące do koloru autobusu ale cóż ,stało sie . Co do jazdy przed czasem , to tak jak powiedziałem ustawić zegarki , jest to niemożliwe (poza starymi łupami ) czas jest wyświetlany co do sekundy odjazdu i ruszenie autobusem przed czasem to sygnał w dyrekcji , są montowane komputery i nawet otwarcie drzwi poza przystankiem jest odnotowane no i spowiedz oczywiście , unijne przychodzą już wyposażone w komputery.

Jeszcze raz powtarzam, ZEGAREK MAM USTAWIONY. Akurat linią 175 jeżdżą z reguły stare Ikarusy, no cóż kierowca widocznie spieszył się na niedzielną kolację.
Jeśli te okleiny są przydatne, to co stoi na przeszkodzie żeby wprowadzić jakiś jeden wzór, kolor. Może to trochę potrwa, ale do lata może zdoła się wypracować jakiś kompromis.

+Quote Post
post pon, 08 sty 2007 - 16:19
Post #471

QUOTE(Ja @ Jan 8 2007, 04:11 PM) *

Kierowcy powinni sie dogadac z wladzami PKM i to PKM powinien zakupic jednakowe, estetyczne i pasujace folie, i naklejac je chetnym w jednakowy sposob. Zorganizujcie sie i zeby to wygladlo. Wtedy chyba nikomu by to nie przeszkadzalo!
Autobusy stanowia wizytowke miast.

Co do jazdy przed czasem wlasnie tak mialem w unijnych Jelczach na 644 jakis czas temuw czasach gdy obowizaywal jeszcze objazd na Korzencu - przed objazdem autobusy pojawialy sie czseto kilkaminut wczesniej niz powinny (mimo ze byly na ten czas inne tymczasowe rozklady)

--------------------

+Quote Post
vacu
post pon, 08 sty 2007 - 16:25
Post #472

Smokin' nigga

@Ja: po pierwsze jakbyś przejrzał wątek to zobaczyłbyś, że te nieszczęsne okleiny nie były głównym tematem (może tak to odebrało PKM ale to już nie moja wina, ja główny nacisk położyłem na "ozdoby"). Poza tym tak jak napisał : ) to gdyby te folie były jednakowe to OK ale teraz każdy nakleja sobie chyba sam a nie każdy ma poczycie estetyki.
Po drugie - jak kto ma w biurze to jego sprawa (vide stanowiska pracowników Google) o ile spełnione są dwa warunki: dyrekcja nie ma nic przeciwko i biura tego nie odwiedzają klienci. Jeśli biuro jest odwiedzane przez klientów to trudno mi sobie wyobrazić firmę, która pozwala takie biuro ozdaniać bez ograniczeń.

I jeszcze jedno - w pierwszym mailu do PKM nie było ani jednego słowa o okleinach - gdyby wówczas PKM zareagował jak trzeba problemu by nie było...

[Edycja]
Żeby nie było wątpliwości wplejam treść maila do PKM (odpowiedzi na razie brak):
Witam!

W liście datowanym 11 grudnia 2006 (14:45:17) napisano:

> Witam !
> Przedsiębiorstwo Komunikacji Miejskiej Sp. z o.o.o w Sosnowcu
> pragnie Pana przeprosić za zaistniałą sytuację jaka miała miejsce w
> autobusach naszego przedsiębiorstwa. Dziękujemy Panu za cenne uwagi.
> Pragnę Pana zapewnić ,że "ozdoby" zostały usunięte z autobusów
> obsługujących linie komunikacyjne poprzez stosowne polecenie.

> Z poważaniem :
> Ewa Musiał

W cytowanym wyżej liście zapewniła mnie Pani, że wątpliwej jakości
"ozdoby" zostały z autobusów usunięte tymczasem na forum
www.dabrowa-gornicza.org przeprowadziliśmy ankietę, z której
wynika, że jeszcze dużo jest w tej kwestii do poprawienia. Poniżej
przedstawiam zgłoszone przez użytkowników ww. forum przypadki wciąż
"ozobionych" pojazdów wraz z numerem bocznym i opisem (opisy są
wiernymi cytatami wypowiedzi użytkowników):
- #312 - (Solaris SU15) - "Śliczna fioletowa firanka w kwiatki
na drzwiach i kierowcy i... uwaga... na gaśnicach obok kabiny
kierowcy. Może żeby gaśnice nie zmarzły ? Do kompletu
wiązanka kilku plastikowych róż w kolorze herbacianym na słupku
między szybami przednimi. Urocze zestawienie kolorystyczne."
- #306 - (Solaris) - "Na przedniej szybie biała folia, na szybie
kabiny i na jednym płacie przednich drzwi."
- #090 - (Man) - "Dużo jest zielonej folii"
- #188 - (Ikarus) - "Ma obklejony dookoła wyświetlacz czerwoną folią"
- #021 - "Ma z kolei folię żółtą, również dookoła całego
wyświetlacza."
- #095 - "Ma zaklejoną na czarno szybę w kabinie kierowcy"
- "Chyba wszystkie Solarisy z lat 2002-2003 mają zawieszone szmaty,
szczególnie dużo ma ich #069"
- #063 i #066 - "Mają na kabinach przyklejone niewielkie ilości
folii"
- #012 - "Ma czerwoną folię na przedniej szybie i dużo witrażyków na
kabinie"
- #016 - "Ma obleśną kabinę od jakiegoś miga"
- #040 - "Ma zaklejony żółtą folią płat przednich drzwi- zmniejsza to
widoczność"
- #038 - "Ma dużo zielonej folii na kabinie i przedniej szybie"
- #039 - "Ma niebieską folię na płacie drzwi"
- #051 - "Ma zdjęcie przedstawiające tygrysa na szybie kabiny, poza
tym dużo czarnej folii, 053 folia na przedniej szybie i wykonany
przez kierowcę napis Jelcz"
- #093 - "Ma na przedniej szybie naklejkę wykonaną z fragmentu
reklamy Warki"
- #192 - (Ikarus) - "Ozdobiony"
Zapraszam także do zapoznania się z innymi opiniami - znajdują się one
w tym wątku: http://www.dabrowa-gornicza.org/index.php?showtopic=944
(zwłasza ostatnie 6-7 stron wątku).
Chciałbym zauważyć, że kierowcy autobusach w innych miastach (vide
Kraków) potrafią obyć się bez różnego rodzaju naklejek i proporców
przez co autobusy wyglądają schludnie i czysto. Moim zdaniem
niepotrzebne ozdoby mogą zachęceć także wandali do upiększenia
pojazdów - bo w końcu skoro kierowca może to dlaczego oni nie?
Proszę o odpowiedź czy coś w tej sprawie zostanie zrobione i ew.
kiedy.

Jak widać kwestia folii na przedniej szybie pojawiła się tylko 3 razy (na maila słusznej długości).

Ten post edytował vacu pon, 08 sty 2007 - 16:29

+Quote Post
Hator
post pon, 08 sty 2007 - 16:30
Post #473

FdZD

Grupa: MODERATOR
Nr użytkownika: 6

pkm ma 2 mozliwosci:
albo okleiny jednakowego kolorku
albo jakies uvex'y dla kazdego kierowcy
i bedzie po problemie.

Swoja droga dziwie sie wladzom PKM Sosnowiec, ze nie zauwazaja tego problemu.
panie kierowco - zapraszamy do rejestracji :)
pozdr

--------------------

+Quote Post
Guest_Ja_*
post pon, 08 sty 2007 - 16:32
Post #474

Guests

I to jest właśnie nie znajomość tematu . Dogadać sie z dyrekcją ? mie ma nawet takiej opcji nie mówiąć o zakupie czegokolwiek , kierowca dla nich jest naprawde niczym ! miomo że to właśnie on pracuje na firme i od niego zależy dochud firmy. Co do jazdy przed czasem , zegarki są ustawiane automatycznie jak i odbiór z wozu wszystkich danych . tak że żle napisany program w kompie lub rozkład jazdy, czyli programista lub firm KZKGOP a jeśli kierowca to już był na dywaniku i premi nie ma ?

+Quote Post
pulsatilla1214
post pon, 08 sty 2007 - 16:36
Post #475

UZYTKOWNIK

Grupa: MODERATOR
Nr użytkownika: 148

No dokładnie , jestem jednym z kierowców i to co sie teraz dzieje po tym mejlu to szkoda gadać

Gratulacje, Sławku biggrin.gif ! Reakcja mówi, że warto tongue.gif

Co do czasu odjazdu - wyregulujcie sobie w dyrekcji i w autobusach czas do sygnału czasu puszczanego w Programie I Polskiego Radia dokładnie o godzinie 12 z Głównego Urzędu Miar. Nieraz jadąc autobusami PKM Sosnowiec widziałem kilkuminutowy poślizg na wyświetlaczu elektronicznym czy kasowniku!!!

+Quote Post
Guest_Ja_*
post pon, 08 sty 2007 - 16:40
Post #476

Guests

QUOTE(vacu @ Jan 8 2007, 02:25 PM) *
@Ja: po pierwsze jakbyś przejrzał wątek to zobaczyłbyś, że te nieszczęsne okleiny nie były głównym tematem (może tak to odebrało PKM ale to już nie moja wina, ja główny nacisk położyłem na "ozdoby"). Poza tym tak jak napisał : ) to gdyby te folie były jednakowe to OK ale teraz każdy nakleja sobie chyba sam a nie każdy ma poczycie estetyki.
Po drugie - jak kto ma w biurze to jego sprawa (vide stanowiska pracowników Google) o ile spełnione są dwa warunki: dyrekcja nie ma nic przeciwko i biura tego nie odwiedzają klienci. Jeśli biuro jest odwiedzane przez klientów to trudno mi sobie wyobrazić firmę, która pozwala takie biuro ozdaniać bez ograniczeń.

I jeszcze jedno - w pierwszym mailu do PKM nie było ani jednego słowa o okleinach - gdyby wówczas PKM zareagował jak trzeba problemu by nie było...

[Edycja]
Żeby nie było wątpliwości wplejam treść maila do PKM (odpowiedzi na razie brak):

Jak widać kwestia folii na przedniej szybie pojawiła się tylko 3 razy (na maila słusznej długości).

ALE TAK TRAKTUJE BIURO KIEROWCÓW !!! NIC NIE MAMY DO GADANIA !! i niech teraz nie dziwi nikogo że nie dość że guzik zarabiamy to jesteśmy nękani bez prawa głosu, w każdym przypadku

+Quote Post
post pon, 08 sty 2007 - 16:44
Post #477

QUOTE(Ja @ Jan 8 2007, 04:32 PM) *
I to jest właśnie nie znajomość tematu . Dogadać sie z dyrekcją ? mie ma nawet takiej opcji nie mówiąć o zakupie czegokolwiek , kierowca dla nich jest naprawde niczym ! miomo że to właśnie on pracuje na firme i od niego zależy dochud firmy. Co do jazdy przed czasem , zegarki są ustawiane automatycznie jak i odbiór z wozu wszystkich danych . tak że żle napisany program w kompie lub rozkład jazdy, czyli programista lub firm KZKGOP a jeśli kierowca to już był na dywaniku i premi nie ma ?

@Ja zachecam ponownie do rejestracji - bylbys cennnym zrodlem informacji! wink.gif

hmm a jakies zwiazki zeby sie tym zajely?

a jak z pensjami - PKM planuje w tym roku jakiekolwiek podwyzki? Podobno najgorzej mieli kierowcy zatrudnieni na umowe zlecenie (zarabiali duzo mniej) ale juz chyba maja normalnie zatrudniac?

Nie dosc ze odpowiedzialna praca to do tego mozna dostac po glowie od dresiarzy :/

@vacu
moze w obronie trzeba bedzie napisac maila zeby PKM przyklejal chetnym jednakowe i pasujace folie tongue.gif

@pulsatilla1214

albo z atomowego dcf77 jaki mam w domku hehe. Obecnie odbiorniki dcf77 sa juz bardzo tanie i popularne

--------------------

+Quote Post
Guest_Ja_*
post pon, 08 sty 2007 - 16:45
Post #478

Guests

QUOTE(pulsatilla1214 @ Jan 8 2007, 02:36 PM) *
Gratulacje, Sławku biggrin.gif ! Reakcja mówi, że warto tongue.gif

Co do czasu odjazdu - wyregulujcie sobie w dyrekcji i w autobusach czas do sygnału czasu puszczanego w Programie I Polskiego Radia dokładnie o godzinie 12 z Głównego Urzędu Miar. Nieraz jadąc autobusami PKM Sosnowiec widziałem kilkuminutowy poślizg na wyświetlaczu elektronicznym czy kasowniku!!!

Nie wiem co mamy za czas < pewnie Kzkgop biggrin.gif chcieliśmy aby był zegar na zajezdni do ustawiania < odp. NIE DA SIE !!!
przecież kierowcy płacą kary za jazde przed czasem to po co zajezdnia ma zegar kupować

+Quote Post
vacu
post pon, 08 sty 2007 - 16:50
Post #479

Smokin' nigga

QUOTE(:) @ Jan 8 2007, 04:44 PM) *
@vacu
moze w obronie trzeba bedzie napisac maila zeby PKM przyklejal chetnym jednakowe i pasujace folie tongue.gif

No myślę nad tym właśnie. Teraz mi trochę głupio ale nie przyszło mi do głowy, że akurat do tych folii się przyczepią.

Swoją drogą również zachęcam Pana Kierowcę do rejestracji - choćby aby przeglądać ten wątek. Po pierwsze znając sytuację od podszewki będzie można precyzyjniej wyrażać swoje oczekiwania, po drugie jak widać mamy jakąś tam moc sprawczą biggrin.gif więc kto wie - może i pomóc w jakiejś sprawie kierowcom się uda ;)

+Quote Post
mały
post pon, 08 sty 2007 - 16:54
Post #480

UZYTKOWNIK

Wczoraj, albo przedwczoraj wyczytałem gdzieś (w DZ albo w Wyborczej), że na Śląsku jest problem z kierowcami autobusów. Wielu odchodzi (wyjeżdża do Anglii), a często nawet porzucają pracę bez wypowiedzenia. Jeśli to jest prawda (podobno w Gliwicach od zaraz przyjmą 15 kierowców), to dziwne, że traktują was w taki sposób.

+Quote Post

167 Stron V  « < 22 23 24 25 26 > » 
Reply to this topicStart new topic
5 Użytkowników czyta ten temat (5 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 06:13
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza