![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
np.
dabrowa-gornicza.org dabrowagornicza.org dabrowa-gornicza.net dabrowagornicza.net mozna takze kombinowac cos z "forum" - wtedy bedzie wiele mozliwosci chocby: dgforum.net dgforum.org dgforum.info dabrowa-forum.com dabrowa-forum.net dabrowa-forum.org dabrowa-forum.info i odwrotnie itd itp szkoda ze to takie dlugie i odpada: ![]() forummieszkancow.com forummieszkancow.net forummieszkancow.org forummieszkancow.info -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Także niestety nie jestem w stanie wspomóc na chwile obecną pieniążkami, gdyż znajduje się w środku sezonu ogórkowego czyli miesięcy gdy nie wpływa mi stypendium za studia, więc każdy grosz jest dla mnie ważny.
![]() Ewentualnie chętnie mogę pomóc w wypozycjnowaniu forum na googlach, dodawanie do katalogów, wymiana linków itd itp. :) Co do samej domeny, wydaje mi się że powinna być prosta do zapamiętania. Jak dla mnie, jeśli zależy nam na kasie to wybór powinien paść na jakąś spośród tych domen: dabrowa-gornicza.org dabrowagornicza.org dabrowa-gornicza.net dabrowagornicza.net Składniałbym się osobiście jednak na domene org. Pozdrawiam 8) |
|
|
![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Decydowac panowie i panie bo w poniedzialek chce ta sprawe doprowadzic do finishu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
ciekawe kiedy sie Kwasny pojawi.
Jeszcze mamy miesiac na odnowienie domeny. Chyba 49zl +vat na kolejny rok -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
czas ucieka nikt sie tematem nie interesuje (brak tez odp na PM, GG
![]() niedlugo forum juz nie bedzie -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Spoko, jakoś byłem ostatnio zajęty. :) - odezwę się do Ciebie na gadu jutro.
No nie dobrze.. miejmy nadzieję że forum nie zostanie bez serwera.. trzeba działać. Pozdrawiam -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
Najwazniejsze zeby znalezc Kwasnego (on sam sponsoruje nam juz serwer - dzieki!) zeby powiedzial na czym stoimi - tu chyba namiary ma przynajmniej Krawiec.
Niech potwierdzi kwote i poda konto. To przeciez wystarczy 12 osob po 5 zl a mamy 550 zarejestrowanych i co najmniej kilkudziesieciu najbardziej aktywnych uzytkownikow. Wiec moze Ktos jest zainteresowany dalszym funkcjonowaniem. Wkoncu to Forum Mieszkancow ![]() Zakup domeny byl swietna decyzja. Nie przedluzenie byloby wielka strata PS. Ja wracam za ponad tydzien -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja tam mogę parę złotych dołożyć i dofinansować forum! Powiedzcie ino, do keidy trzeba tą nową domenę, ile kosztuje całość, aby wiedział, jaki wkład bym wniósł
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Ja tam mogę parę złotych dołożyć i dofinansować forum! Powiedzcie ino, do keidy trzeba tą nową domenę, ile kosztuje całość, aby wiedział, jaki wkład bym wniósł ![]() Zwykle domeny .org kosztują ok. 50-60 pln, przedłużenie może mniej. A termin to chyba 18 września... W razie czego też się dorzucę ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 06:29 |