![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 392 Dołączył: sob, 07 lut 04 Skąd: DG - Stary Gołonóg Nr użytkownika: 42 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A ja siĘdowiedziaŁem z ulotki, ktÓrĄ dostaŁem od Kapitana Nemo (fajnie przebrany goŚciu), ktÓry poruszaŁ siĘkabrioletem...
Ale nie poszedŁem. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 500 Dołączył: czw, 04 wrz 03 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 19 ![]() |
Akurat przechodziŁem w niedzielĘok. 16 przez park i faktycznie, koŁo Nemo odbywaŁ siĘ"niesamowity" koncert De Mono. Ludzi masa, jakieŚ 200 (sŁownie: dwieŚcie) osÓb :!: w wiekszoŚci to byŁy caŁe rodziny, ktÓre pewnie akurat wybraŁy siĘna spacer - atmosfera piknikowa. Sam koncert przypominaŁ raczej granie "do kotleta" (muzycy chyba na ciĘzkim kacu byli) - ludzie popijajĄcy piwko, kilku typÓw ŚpiĄcych na Ławkach lub trawnikach, sielaneczka. Bez Żadnych problemÓw moŻna byŁo sobie wejŚĆ za scenĘponiewaŻ nie byŁo tam NIKOGO :!: a pewnie jakbym siĘpostaraŁ to z wejŚciem na scenĘteŻ nie byŁoby kŁopotu. Brawo za organizacjĘtak fantastycznej imprezy w naszym mieŚcie :!:
No i oczywiŚcie zastanawia mnie okazja z jakiej odbyŁ siĘkoncert, poniewaŻ nic mi do gŁowy nie przychodzi, moŻe to jakaŚ prywatna uroczystoŚĆ Thalkovsky'ego. :? -------------------- Ten kraj to jest po prostu Polska
W tym kraju możesz ukraść, nigdy dostać Odwrócony do góry nogami raj Ten kraj, ten kraj, ten kraj ... |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
06.08.2005
WSTĘP WOLNY NEMO parking POWER HORSE TECHNO MARATON 2 TIRY NA PARKINGU od 12.00 do 5.00 C-Bool ; Johnny ; Driver Dragon ; Enigmato ; Marq ; Ali B ; Enclava ; Marshya ; Luka ; Sleeper ; Double You |
|
|
![]()
|
|
Rafi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 25 sie 03 Skąd: DG City Nr użytkownika: 15 ![]() |
Moze mnie ktos osiwecic, jaki gatunek muzyczny prezentuja soba przedstawione powyzej kapele? I czy sa one znane w kregu fanow tegoz gatunku?
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 36 Dołączył: pon, 18 lip 05 Nr użytkownika: 155 ![]() |
z tego co tu i Ówdzie sŁyszaŁem jest to jakiŚ rodzaj techno
![]() ale niestety wiĘcej nie wiem bo siĘzbytnio technem nie interesuje pozdro -------------------- iśc swoją drogą nie dac satysfakcji wrogom!!
(molesta-"isc swoją drogą") to rap gra człowieku!!!!!!!! (molesta-"rap gra") |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
pewnie to bedzie pierwsza i ostatnia taka nocna imreza w DG bo znowu zaczna protestowac ci z parku narodowego na Adamieckiego i ci z Krolowej Jadwigi, ktorym przeszkadzala rampa
![]() A kilka dni temu jezdzil po DG pietrowy autobus radia planeta i power horse i reklamowal jakas inna impreze. Fajnie to wygladalo - prawie jak love parade - muza na full, w drzwiach rurki przy ktorych tanczyly dziewczyny. Do tego nie mial dachu i na gornym poziomie impreza ![]() Pojezdzil wolniutko po centrum, postal pod PKZ i przez dluzszy czas mial byc na Pogorii. Fajnie sie ludzie dziwili ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
CO Z DNIAMI DĄBROWY ??????
Jak zawsze odbywąły sie one na koniec Maja :!: Juz przynajmniej miesiąć wczesniej wiadomo było kto , co i jak :?: Jest 23 maj i CISZA :!: A do tego NAsze Miasto obchodzi 90 rocznice nadania praw miejskich :!: Ale CO SIE STAŁO :?: :?: :?: |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
QUOTE(klocek) CO Z DNIAMI DĄBROWY ??????
Jak zawsze odbywąły sie one na koniec Maja :!: Juz przynajmniej miesiąć wczesniej wiadomo było kto , co i jak :?: Jest 23 maj i CISZA :!: A do tego NAsze Miasto obchodzi 90 rocznice nadania praw miejskich :!: Ale CO SIE STAŁO :?: :?: :?: Jakiś czas temu czytałem - tylko nie wiem czy tu na forum czy w DZ, że w ramach jakichś tam cięć nie będzie w tym roku imprez czyli dni DG, dożynek [chyba w strzemieszycach były] itp. a przynajmniej miasto nie będzie organizować. Szczegółów nie pamiętam, bo wtedy myślałem, że to jaja jakieś ale teraz widzę, że możliwe, że to była prawda i albo dni DG nie będzie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Moze kolo gospodyn wiejskich z Łosnia spoznia sie z przygotowaniem swojego eztra specjalnego wystepu na 90lecie DG ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
16-18 czerwca
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
:)+--> QUOTE(:)) 16-18 czerwca[/quote]
No faktycznie. Ale poza tym, że będą pokazy astronomiczne nic nie wiadomo ![]() |
|
|
![]()
|
|
Rafi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 25 sie 03 Skąd: DG City Nr użytkownika: 15 ![]() |
Jest juz na stronie UM info o Dniach Dąbrowy (natretnego banera nie mozna przegapic
![]() Zgodnie z przewidywaniami ma byc Budka Suflera. |
|
|
![]()
|
|
a bylo tyle krzyku ze te dni z okazji 90 lecia beda jakies wyjatkowe i trzeba tyle kasy a wystarczylo na Budke Suflera. Fajnie ze bedzie tez Dno, no ale reszta to naprawde dno
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 294 Dołączył: pią, 25 lut 05 Skąd: DG Nr użytkownika: 125 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jak ktoś był na DNIE i Budce Suflera niech napisze swoje wrażenia. Chcemy wiedzieć czy warto było pójść i zedrzeć sobie zelówki
![]() PS. Pogoda raczej nie dopisała organizatorom :twisted: |
|
|
![]()
|
|
jesli mialo sie parasol to chyba warto :) Niemal calemu koncertowi towarzyszyla burza i mielismy dodatkowe efekty swietlne
![]() ![]() A na Dnie to wiadomo ze bylo sporo ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:28 |