![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 37 Dołączył: śro, 21 lip 10 Nr użytkownika: 3,980 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam,
dziś tj 03.01.2015 około godziny 22.30 na skrzyżowaniu przy nemo (na górze) błąkał się owczarek niemiecki, był dość młody i miał obrożę więc pewnie komuś zginął. Pies był bardzo przestraszony, zatrzymałem się i zacząłem go wołać ale gdy zobaczył, że idę w jego kierunku i wołam do niego pobiegł w stronę osiedla adamieckiego. Siedział i wyglądał jakby na coś czekał więc możliwe, że wróci z powrotem na skrzyżowanie. Może ktoś go szuka i ta informacja się przyda. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
https://www.facebook.com/dabrowa.gornicza.1...6916446/?type=1
Na FB takie było ogłoszenie - a ponieważ nie znam się na rasach to wrzucam ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 37 Dołączył: śro, 21 lip 10 Nr użytkownika: 3,980 Płeć: Mężczyzna ![]() |
To niestety nie ten pies
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: nie, 04 sty 15 Nr użytkownika: 5,586 Płeć: Mężczyzna ![]() |
3 stycznia (sobota) ok. godziny 15:00 w okolicach ulicy Maksymiliana Hubera w Zabrzu (Maciejów) zaginął pies rasy owczarek niemiecki.
Na szyi miał metalową obrożę. Pies reaguje na imię: Lucky. Wszystkich, którzy widzieli psa proszę o kontakt. Dla znalazcy przewidziana nagroda. Czy nie orientuje sie Pan czy tamten Pies miał METALOWA obrozę( łańcuszek) https://www.facebook.com/photo.php?fbid=324...e=1&theater Ten post edytował asiulkast nie, 04 sty 2015 - 14:56
Załączony plik
|
|
|
![]()
|
|
Miał jednak wydaje mi się, że był sporo młodszy i bardziej "włochaty". Być może rzuciła mi się "odznaka" ze szczepienia z adresem weterynarza, jednak nie wiem czy nie była to siła sugestii bo mój pies ma taką samą. Niestety było ciemno.
Dzisiaj przejeżdżając tamtędy rano widziałem takiego samego (albo podobnego) psa na spacerze (na smyczy) z kimś na trawniku pomiędzy jezdniami. Wczoraj w niedaleko tego trawnika ewidentnie na coś czekał więc pomyślałem, ze może to tamten i fajnie, że się znalazł... -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:16 |