![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 39 Dołączył: wto, 30 paź 12 Nr użytkownika: 5,094 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,221 Dołączył: czw, 22 kwi 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 80 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No i proszę - czasem warto naskrobać coś na Forum i zwrócić się o pomoc
![]() Na mój apel z przed kilku dni odnośnie pomocy przy wyprowadzeniu bloku 32 na Manhattanie ze spółdzielni "Lokator" zareagował radny Szymon Widera który notabene kandyduje z ramienia Niezależnych w okręgu nr 3. Co najważniejsze nie obiecuje gruszek na wierzbie tylko już realnie zaczął działać o czym mnie poinformował. To jest właśnie konkretna sytuacja i ja chcę aby tacy ludzie mnie reprezentowali w RM!!! Wszystko w temacie. Ten post edytował Bathurst pon, 13 paź 2014 - 21:11 -------------------- Moje osobiste i subiektywne spojrzenie na Dąbrowę Górniczą - zapraszam
www.facebook.com/blogdabrowski.blogspot i http://blogdabrowski.blogspot.com |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 530 Dołączył: wto, 03 cze 08 Nr użytkownika: 1,319 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No i proszę - czasem warto naskrobać coś na Forum i zwrócić się o pomoc ![]() Na mój apel z przed kilku dni odnośnie pomocy przy wyprowadzeniu bloku 32 na Manhattanie ze spółdzielni "Lokator" zareagował radny Szymon Widera który notabene kandyduje z ramienia Niezależnych w okręgu nr 3. Co najważniejsze nie obiecuje gruszek na wierzbie tylko już realnie zaczął działać o czym mnie poinformował. To jest właśnie konkretna sytuacja i ja chcę aby tacy ludzie mnie reprezentowali w RM!!! Wszystko w temacie. a coś więcej możesz napisać? |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 694 Dołączył: nie, 26 lis 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 337 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A tu jest odpowiedź Pana Prezydenta na moje zapytanie na temat ZCO:
Robert Markowski Panie Prezydencie może mógłby Pan wydać jakieś oświadczenie na temat Zagłębiowskiego Centrum Onkologii, szpital wybudowany miał już dawno działaś a tu kończy się rok i nadal jest nieczynny i co chwilę czytamy co tam się dzieję, czy odwoła Pan dyrektora Grzywnowicza za to co On tam robi? i jaka jest zła prasa o Dąbrowie Górniczej w związku z tym Centrum. Kandyduje Pan ponownie na Prezydenta i myślę że wielu Dąbrowian chciałoby poznać plany i szczegóły co dalej będzie z ZCO i Naszym szpitalem. 22 godz. temu · Lubię to! Zbigniew Podraza Panie Robercie, na temat szpitala w Dąbrowie w ostatnim czasie zostało już wiele powiedziane, zwłaszcza rzeczy negatywnych i pozwoli Pan, że wszystkich tych doniesień prasowych komentować nie będę. Uważam, że w obecnej chwili szpitalowi potrzebny jest przede wszystkim spokój i wiem, że dyrektor szpitala robi wszystko by jak najszybciej Zagłębiowskie Centrum Onkologii zaczęło służyć mieszkańcom. około godziny temu · Lubię to! |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Typowy PR poczekajmy jak sprawa ucichcie i wszyscy o tych patologiach zapomna, a jak zapomna dalej bedziemy krecic lody.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Politycy albo maja to we krwi albo przechodzą specjalne szkolenie - jak pięknie i na okrągło mówić nie mówiąc nic konkretnego...
Akurat prezydent IMHO powinien to skomentować i wyjaśnić sprawę, zamiast apelować o ciszę nad trumną. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 571 Dołączył: wto, 15 sty 13 Skąd: Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 5,133 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tylko że odpowiadając na to pytanie uczciwie przed wyborami mogłaby to być jego trumna.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Z zaskakujących (przynajmniej dla mnie) rzeczy:
1/ na listach Niezależnych nie ma pana Stachowicza (który cichaczem zniknął również ze strony Niezależnych, choć jeszcze ostatnio na niej był, drugą taką osobą jest pan Wartak - pierwszy raz o nim w ogóle z owej strony się dowiedziałem, choć ponoć z mojego okręgu jest, na listach go nie ma, ale na stronie nadal wisi - pełna profeska...). 2/ pan Jaszczura startuje z list PiS - czyżby KNP nie było aż tak prężne i rozwojowe, więc dla dorwania się do władzy warto pakt z diabłem zawrzeć? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() kocham Moje Miasto ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 494 Dołączył: śro, 11 cze 08 Skąd: Bajba, Centrum, Gołonóg Nr użytkownika: 1,335 Płeć: Mężczyzna ![]() |
pana W. nie znasz? wyjaśniam:działał w strukturach KPN (Konfederacja Polski Niepodległej), poseł na Sejm R.P. I kadencji, były dyrektor Liceum Plastycznego, obecnie członek PO.
o nawet jest w Wikipedii Ten post edytował mawwm pią, 17 paź 2014 - 18:06 -------------------- Kto nie tworzy nic, ten tworzy chaos R.P. Feynman
|
|
|
![]()
|
|
No proszę czyli całkiem konkretny człowiek. Tyle, że jak wspomniałem na liście go nie ma...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() kocham Moje Miasto ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 494 Dołączył: śro, 11 cze 08 Skąd: Bajba, Centrum, Gołonóg Nr użytkownika: 1,335 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No proszę czyli całkiem konkretny człowiek. Tyle, że jak wspomniałem na liście go nie ma... może i dobrze... (reszta jest milczeniem) ![]() -------------------- Kto nie tworzy nic, ten tworzy chaos R.P. Feynman
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
chyba lepiej ze do rzadzenia sie nie pcha nauczyciel-chemik, bo to troche jakby operacje na sercu i naczyniach krwionosnych mial przeprowadzac technik hydraulik. Choc Pan Borkowski wciaz udaje intelektualiste mimo ze jest po zawodowce. Niech nas los strzeze przed takimi reprezentantami.
Ten post edytował xMarcinx pią, 17 paź 2014 - 18:47 |
|
|
![]()
|
|
chyba lepiej ze do rzadzenia sie nie pcha nauczyciel-chemik, bo to troche jakby operacje na sercu i naczyniach krwionosnych mial przeprowadzac technik hydraulik. Wiesz, skoro gość przez 17 lat był dyrektorem szkoły, powinien mieć pojęcie o zarządzaniu. Z drugiej strony - podchodząc do tego w ten sposób należałoby skreślić większość radnych. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
nauczyciel i pojecie o zarzadzaniu? niby skad z kursu dla przyszlych dyrektorow gdzie jest 8h zarzadzania? a cala reszta to prawo oswiatowe i inne takie biurokratyczne twory?! jakie to techniki i narzedza menedzerskie moze znac?
Ten post edytował xMarcinx pią, 17 paź 2014 - 21:42 |
|
|
![]()
|
|
W takim razie jakie Twoim zdaniem kompetencje powinien posiadać kandydat na radnego (i w jaki sposób potwierdzone)? MBA? 10 letnie piastowanie funkcji prezesa spółki notowanej na giełdzie?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
spolka na gieldzie to cos innego.. wystarczy ze bedzie znal sie na NPM, TQM, Good goverance i rozumial czym jest ekonomizacja sektora publicznego oraz jak wspoczesnie definiowany jest interes spoleczny. Bedzie potrafil klasyfikowac koszty i tworzyc polityke jakosci, kozystac z podstawowych narzedzi menedzera w sekt. publicznym i rozumial na czym polega ewaluacja projektow publicznych.Cala reszta moga sie zajac jego prawnicy.
Ten post edytował xMarcinx pią, 17 paź 2014 - 22:16 |
|
|
![]()
|
|
Marcin, ja rozumiem, że jest piątek wieczorem, ale odstaw już to, czym się raczysz, przesadziłeś
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 571 Dołączył: wto, 15 sty 13 Skąd: Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 5,133 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Narkotyki palą styki
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
w usa to jest podstawowa wiedza kazdego kongresmena, w polsce od wejscia do unii powinna byc..
|
|
|
![]()
|
|
Iiiijasssne. Poza tym kongresmen a radny to jakby nie całkiem analogiczne funkcje...
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 08:11 |