![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 571 Dołączył: wto, 15 sty 13 Skąd: Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 5,133 Płeć: Mężczyzna ![]() |
W Sosnowcu taka debata miała miejsce bo wygrana Kazia w pierwszej turze jest raczej nierealna więc musi się wykazać. U nas sytuacja dla obecnego włodarza jest komfortowa to po co ma się wychylać na ostrzał a wartość kandydatów opozycyjnych równa jest zeru.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 694 Dołączył: nie, 26 lis 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 337 Płeć: Mężczyzna ![]() |
W Sosnowcu taka debata miała miejsce bo wygrana Kazia w pierwszej turze jest raczej nierealna więc musi się wykazać. U nas sytuacja dla obecnego włodarza jest komfortowa to po co ma się wychylać na ostrzał a wartość kandydatów opozycyjnych równa jest zeru. A ja myślę że będzie 2 tura, choć pewnie wygra Podraza, sam będę glosował w pierwszej turze na kogoś innego ale potem pewnie na obecnego Prezydenta, sorry taki mamy klimat w Dąbrowie |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jak mozna w drugiej turze zaglosowac na Podraze, skoro kiedy dochodzi do II tury to znaczy ze jest godny rywal i wystarczy znowu go wybrac? Logika godna menedzera Podrazy.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Ale rywal z drugiej tury może mu odpowiadać mniej niż urzędujący prezydent.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
Jak mozna w drugiej turze zaglosowac na Podraze, skoro kiedy dochodzi do II tury to znaczy ze jest godny rywal i wystarczy znowu go wybrac? Logika godna menedzera Podrazy. w 1 turze na administratora forum mamy kandydatow: : ) (obecny) xMarcinx Kamil_ danielmdc uzytkownik Rokko31 zna : ) w roli sprawowania wladzy jako administrator nad forum, ale w pierwszej turze najbardziej podchodzi mu Kamil_ niestety do 2 tury przechodzi: : ) xMarcinx jego faworyt odpadl, z GODNEJ dwojki, ktora zostala wybrana przez wiekszosc ludzi, zdecydowanie blizej mu do : ), jednego z dwoch GODNYCH kandydatow tak to moze wygladac ![]() CYTAT Eee tam - kampania jest nudziarska xMarcinx robi emocje, atakujac innego uzytkownika forum ![]() -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja atakuje? Ja po prostu zapomniałem ze menedżer Borkowski tez bierze udział w wyborach
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 694 Dołączył: nie, 26 lis 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 337 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Proszę proszę, Prosty jakimś pedagogiem jesteś czy cuś? że tak pięknie wytłumaczyłeś
![]() A Mnie można atakować w przeddzień wyborów i w wybory jestem funkcjonariuszem publicznym także mam nietykalność... ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
Dopóki w tym chorym kraju nie będzie wprowadzonej zasady jednomandatowych okręgów wyborczych dopóty partie polityczne będą robić ludzi w konia. Przecie właśnie w obecnych wyborach wprowadzono jednomandatowe okręgi wyborcze do rad. Ale radni w miastach na prawie powiatu będą jeszcze wybierani większościowo. Moim zdaniem jednomandatowe okręgi nie wypalą bo partyjni kacykowie otrzymają jeszcze większą władzę przy układaniu list wyborczych. A ludzie i tak będą głosowali na partie, a nie na ludzi. Ten post edytował bzenek pią, 07 lis 2014 - 23:12 |
|
|
![]()
|
|
![]() kocham Moje Miasto ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 494 Dołączył: śro, 11 cze 08 Skąd: Bajba, Centrum, Gołonóg Nr użytkownika: 1,335 Płeć: Mężczyzna ![]() |
... Panie Pasek, jest pan (swietnym) fotografem i przedsiębiorca, ale wyjeżdżanie z menedzerem to porazka, .... Tomasz Pasek "swietny fotograf ale i przedsiębiorca, ale wyjeżdżanie z menedzerem to porazka", Miałem przyjemność realizować kilka poważnych projektów z Tomkiem, Tomasz Pasek to nie tylko "FotoPasek" - zakład fotograficzny to pasja i tradycja rodzinna. Jest jeszcze TPTechnology, czy tak trudno "wyguglać"? Ten post edytował mawwm pon, 10 lis 2014 - 12:55 -------------------- Kto nie tworzy nic, ten tworzy chaos R.P. Feynman
|
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Haha dzisiaj odwiedziłem rodziców, oni serio podchodzą do sprawy, zbierają ulotki, programy itd. Więc z ciekawości sobie przejrzałem i zwróciłem uwagę na jedną. Nie pamiętam nazwiska ani partii (chyba SLD) ale na pierwszej stronie stał starszy facet z jakimś medalem i statuetką i podpis: "Jan Kowalski. Bohater."
Nie no, ci kandydaci naprawdę mają ludzi za idiotów. A może słusznie? ![]() ![]() A tak z ciekawości - z tych ulotek wieje nudą, nie ważne jaka partia, stowarzyszenie itd. ciąglę na jedno kopyto: "chcę poprawić bezpieczeństwo", "chcę uzdrowić służbę zdrowia", "usprawnię edukację" bla bla bla, i tak się zastanawiiam czym się kierujecie przy wyborze ![]() ![]() Ten post edytował vacu pon, 10 lis 2014 - 17:48 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Haha dzisiaj odwiedziłem rodziców, oni serio podchodzą do sprawy, zbierają ulotki, programy itd. Więc z ciekawości sobie przejrzałem i zwróciłem uwagę na jedną. Nie pamiętam nazwiska ani partii (chyba SLD) ale na pierwszej stronie stał starszy facet z jakimś medalem i statuetką i podpis: "Jan Kowalski. Bohater." Nie no, ci kandydaci naprawdę mają ludzi za idiotów. A może słusznie? ![]() ![]() To chyba ten Pan: Stanisław Góra |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Haha dzisiaj odwiedziłem rodziców, oni serio podchodzą do sprawy, zbierają ulotki, programy itd. Więc z ciekawości sobie przejrzałem i zwróciłem uwagę na jedną. Nie pamiętam nazwiska ani partii (chyba SLD) ale na pierwszej stronie stał starszy facet z jakimś medalem i statuetką i podpis: "Jan Kowalski. Bohater." Nie no, ci kandydaci naprawdę mają ludzi za idiotów. A może słusznie? ![]() ![]() To chyba ten Pan: Stanisław Góra Bardzo możliwe. Oczywiście to godne pochwały co zrobił jednak sam ten fakt nie predestynuje go to sprawowania władzy. Miałem coś tu napisać ale jednak facet zrobił coś porządnego to mu daruję ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mały a ty dalej w Ruchu Palikota działasz, czy sobie darowałeś?
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Dzisiaj sobie Pan Podraza zrobił niezłą kampanie wyborczą wieczorem z PKZ, ludzi cały plac.
|
|
|
![]()
|
|
Dzisiaj sobie Pan Podraza zrobił niezłą kampanie wyborczą wieczorem z PKZ, ludzi cały plac. Nikt moze nie zauwazył ale ja dzis rano zauwazylem, ze pan Pasek i jego banda syfiarzy dopełnili obrazu odpustu/targowiska rozstawiajac na kazdym wolnym skrawku trawnika slupki z reklamowkami. Czy takie cos w ogole jest legalne?? Ja juz ciezko przelykam walajace sie i oblepiajace wszystko plakaty, juz jakos w milczeniu wywalam codziennie ze skrzynki kilogram spamu z mordami kandydatow wszelkiej masci ale te slupki juz mnie wyprowadzily z rownowagi dzisiaj... Panie Pasek, a moze by tak w nocy zrobic akcje i plakaty poprzyklejac na przednie szyby aut jakims mocnym klejem lub w formie tych rwacych sie na kawaleczki naklejek? Ale by bylo fajnie, kazdy by rano zauwazyl, na 100% ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Na Rondzie Budowniczych HK w Gołonogu też to rano widziałem.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 59 Dołączył: czw, 06 lut 14 Nr użytkownika: 5,326 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Rano przejeżdżałem przez Manhatan i tam to jakaś masakra z tymi tabliczkami... dosłownie cała ulica pomiędzy Piłsudskiego a 11 listopada w jedną i drugą stronę plus jeszcze od ronda w górę w stronę szkoły to samo... To się w pale nie mieści.... A oczywiście do sprzątania tego się pewnie kwapić nie będą....
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
O tym, o czym piszecie, napisał też Marcin Bazylak na swoim facebooku:
CYTAT Dzisiejszego poranka, 13 listopada 2014, na cztery dni przed wyborami, mieszkańcy Dąbrowy Górniczej mieli okazje przekonać się, co potrafi Tomasz Pasek i jego komitet „Niezależnych”. Na niemal wszystkich skwerach i zieleńcach rozpanoszyły się sosnowieckie maciejki.
KW "Niezależni Tomasza Paska" zaśmiecił nasze miasto powbijanymi w zieleńce tabliczki z nazwą ich komitetu. Zdesperowany kandydat na prezydenta pokazał tym samym, jaki ma stosunek do porządku i przestrzegania prawa w Dąbrowie Górniczej. Ludzie „Niezależnych” łamali prawo umieszczając tabliczki w pasie drogowym bez uzyskania niezbędnych zgód i bez opłat za umieszczenie reklam. Podczas gdy większość kandydatów z pozostałych komitetów wyborczych, zgodnie z prawem wiesza plakaty i umieszcza je w miejscach do tego przeznaczonych, "Niezależni" pokazali dzisiaj, że w dążeniu po władzę posuną się nawet do działań łamiących przepisy. Zwracam się z apelem do kandydatów z listy "Niezależnych" i kandydata na prezydenta z tego komitetu o powstrzymanie się od takich praktyk, Przynoszą one szkodę wszystkim tym, którzy ubiegają się o poparcie wyborców. Brak szacunku do mieszkańców i prowadzenie kampanii bez poszanowania prawa zniechęca do wszystkich kandydujących. |
|
|
![]()
|
|
Po trupach do celu Panowie i Panie, a co tam zieleń najważniejsze żebym został Prezydentem to potem Wam pokażę jak się rządzi.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:22 |