![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 171 Dołączył: nie, 18 sty 09 Skąd: Dąbrowa Górnicza Z-ce Nr użytkownika: 3,132 Płeć: Mężczyzna GG: 3986289 ![]() |
Witam!
Posiadam do sprzedania samochód Honda Civic 5d po liftingu. Auto kupione w polskim salonie (komplet dokumentów + wszystkie kluczyki), pierwsza rejestracja 10.1997r., jestem jego 3 właścicielem. Honda wyposażona jest w bardzo dobry, sprawdzony silnik 1.4 o mocy 90 KM (D14A8). Spalanie 7,7l / 9l / 10l LPG. Silnik zalany jest w pełni syntetycznym olejem 5W-40 Castrol Magnatec. Auto wyposażone jest w sekwencyjną instalację gazową Landi Renzo Omegas. Stan techniczny oraz optyczny samochodu oceniam na bdb, środek auta jest czysty i pachnący. Auto posiadam od połowy marca br., przejechałem nim ok 8 tys km i ani razu mnie nie zawiodło. Sprzedaję je wyłącznie z powodu kupna większej Hondy od znajomego (przy okazji pozdrawiam!). Od momentu zakupu wymieniłem: - akumulator Bosch S4 45 Ah (240 zł), - olej Castrol Magnatec 5W-40 HC Synthese + filtry (200 zł), - tarcze Delphi przód, klocki SPS przód, łożyska JP przód (440 zł), - rozrząd (pasek Mitsuboshi, rolka Koyo, uszczelka Aisin, pompa wody (400 zł), - paski klinowe, sworzeń wahacza, poduszka silnika dolna lewa, uszczelka pokrywy zaworów, rolka napinacza. Jak widać na zdjęciach auto zostało lekko zmodyfikowane: - amortyzatory delpfi + sprężyny Ventura -40/-40 (600 zł, dokładam oczywiście oryginalne kolumny w cenie - stan bdb), - filtr powietrza K&N (100 zł, w oryginalnej obudowie, nie stożek), - piękne felgi aluminiowe 15" (1000 zł) z nowymi oponami Vredstein Sportrac3 195/50 (960 zł). Auto posiada bogate wyposażenie: wspomaganie kierownicy, centralny zamek z alarmem (Skorpion), elektryczne szyby i lusterka, dwie poduszki powietrzne, blokada skrzyni biegów, sprawna klimatyzacja, skórzana kierownica. Jako gratis dokładam do Hondy opony zimowe Dębica Frigo na felgach stalowych 14". Istnieje możliwość zakupu Civica na standardowym zawieszeniu i stalówkach 14" z letnimi oponami Fulda. Cena będzie wtedy oczywiście sporo niższa (~ 6800 zł) Zapraszam do obejrzenia auta i na jazdę próbną do Dąbrowy Górniczej, dzielnica Ząbkowice. Ceny oczywiście do rozsądnej negocjacji. Ewentualnie przygarnę Opla Astre II, najlepiej 1.6 8V z LPG. ![]() Uploaded with ImageShack.us http://allegro.pl/show_item.php?item=3504489775 http://tablica.pl/oferta/honda-civic-mb2-1...D5-ID3oWUd.html |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 171 Dołączył: nie, 18 sty 09 Skąd: Dąbrowa Górnicza Z-ce Nr użytkownika: 3,132 Płeć: Mężczyzna GG: 3986289 ![]() |
Sprzedane. Ten post edytował Reaper śro, 30 paź 2013 - 18:11 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 06:23 |