![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
@pulsatillla
ja przeciez srednio pisze tylko 1,7 posta dziennie ![]() Pisalem ze nie chodzi mi o rangi jako takie - nazwane a jedynie o grafike - kwadraciki, ktorych liczba roslaby tak samo jak i rosnie przeciez licznik -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Rangami moze niech sie zajmie :) Oczywiscie,jesli zechce.
Ja postaram sie od jutra zajac troche technicznymi sprawami. Sorrki,ale ostatnio naprawde nie bylem dysponowany i stad moje zaniedbanie forum. |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
chcialbym sie przypomniec w kilku sprawach
1) buttony gg, skajp, tlen 2) okienko do mini czatow 3) automat newslettera owiedzmy raz na 2-3 tyg - albo choc jakas korespondencja masowa z trescia wpisana recznie cos w tej sprawie da sie zrobic? pozdr -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
chcialbym sie przypomniec w kilku sprawach 1) buttony gg, skajp, tlen 2) okienko do mini czatow 3) automat newslettera owiedzmy raz na 2-3 tyg - albo choc jakas korespondencja masowa z trescia wpisana recznie cos w tej sprawie da sie zrobic? pozdr Powinno sie dac. ![]() Niekiedy deklaruje sie,ze "wezme sie za to jutro",ale jak to zycie. Czesto wynikaja jakies problemy i nie ma sie praktycznie czasu. Wiec teraz powiem moze POSTARAM SIE ZROBIC W NAJBLIZSZYM CZASIE ![]() Priorytetem bylo dla mnie przywrocenie forum i uwierzcie mi,zajelo to ponad 2 h. Choc bezproblemowo. |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
taki shoutbox potrafi czasem rozwalic forum i przeciazyc serwer
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,189 Dołączył: nie, 26 cze 05 Skąd: z bagien Nr użytkownika: 148 Płeć: Kobieta ![]() |
Ale myślę ze znacząco wplywa na obnizenie ilości off-topicu
![]() Zawsze to miejsce, gdzie mozna sie wyszalec bardziej na luzie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Co do shoutboxa to jakoś nie szczególnie uważam by to było przydatne, ale jeśli większość będzie chciała.
![]() Co do buttonów by podawać swoje gg, skype czy tlen to jestem jak najbardziej. ![]() To samo dotyczy masowej korespondencji. Od czasu zmiany adresu, czy któryś z adminów wysyłał takie listy?? ![]() ![]() -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Do adminów/modów/użytkowników - Mam taką prośbę/sugestię:
W związku z tym, że tamaty dotyczące sportu w naszym mieście przyjęły się i stały się jednym z najbardziej aktywnych na forum a liczba osób uczestniczących w ich tworzeniu stale rośnie, czy istniałaby możliwość wydzielenia ich z działu Imprezy i stworzenia oddzielnego działu pod nazwą np. Sportowa Dąbrowa. Pozwoliłoby to na lepszą organizację w granicach zagadnień sportowych a nowi użytkownicy forum i zaglądający tutaj "goście" łatwiej odnajdowliby tematykę. Dla poparcia mojej propozycj przytoczę kilka liczb obrazujących sytuacje: Tematy dot. sportu - 14 (w tym 5 aktywnych) Liczba odpowiedzi - ok 450 Liczba wyświetleń - pow. 7 tysięcy. Co o tym myslicie ? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 229 Dołączył: śro, 06 gru 06 Nr użytkownika: 357 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jestem jak najbardziej za odzieleniem - wzorem Zibara, podpisuje sie i proszę równbież abyście to zrobili. W pewnym momencie serwer może nie wytrzymać, gdyż liczba transferu zostanie przekroczona. W miarę możliwości panowie zróbcie to i wydzielcie temat sportu do odrębnego działu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Moje skromne zdanie Zibar. Jestem za Twoją propozycją , jak pomysł zostanie zrealizowany będzie porządek i przejrzystość. Może każda sekcja będzie miała odrębny temat i swojego "informatora".
Warto spróbować! pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ze swej i pulsatilla'i strony to jestesmy ZA.
poruszymy temat w "pokoju technicznym" PS to zalezy do adminow - mozecie do nich pisac na PM :) kwasny i master Ten post edytował Hator pon, 12 lut 2007 - 00:25 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
ok :)
chyba nikt nie ma przeciwwskazan to na poczatek dam nazwe "Sportowa Dąbrowa" chyba ze chcecie inna to sie zmieni. No i jaki dac opis? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Proponuję " Wszystko o sporcie w mieście"
PS Dziękujemu za szybką realcje Administratorów i moderatorów, niniejszym nowy dział Forum rozpoczął swą działalność dnia 12 lutego 2007 r. miejmy nadzieję z korzyścia dla rozwojulokalnego sortu, na wszystkich poziomach. Ten post edytował Zibar pon, 12 lut 2007 - 11:10 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
ja caly czas prosze o przyciski do gg i skajpa
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
ja caly czas prosze o przyciski do gg i skajpa Twoje zyczenie zostalo spelnione ![]() Dodalem GG, Tlen i Skype nie mam Skype'a wiec sprawdz czy dziala i daj znac :) Aby dodac komunikatory nalezy wejsc do panelu kontrolnego -> Dane Osobiste -> Edytuj informacje o profilu i dodac na dole Aby dzialal status Tlena nalezy w swoim komunikatorze odznaczyc w ogolne -> ja w katalogu -> "nie pokazuj mojego stanu w katalogu uzytkwonikow" Byc moze w Skypie tez trzeba gdzies ustawic jesli sie nie pokazuje enjoy -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Twoje zyczenie zostalo spelnione ![]() Dodalem GG, Tlen i Skype nie mam Skype'a wiec sprawdz czy dziala i daj znac :) Aby dodac komunikatory nalezy wejsc do panelu kontrolnego -> Dane Osobiste -> Edytuj informacje o profilu i dodac na dole Aby dzialal status Tlena nalezy w swoim komunikatorze odznaczyc w ogolne -> ja w katalogu -> "nie pokazuj mojego stanu w katalogu uzytkwonikow" Byc moze w Skypie tez trzeba gdzies ustawic jesli sie nie pokazuje enjoy z GG jest ok natomiast status skype zachowuje sie tak ze jak klikam na niego to dzwoni do użytkownika "test" nie zaleznie od wpisanego loginu. Powinno być: skype:"login"?call a jest: skype:test?call "login" to oczywiscie wpisana nazwa uzytkownika skype bez " " Ten post edytował Sebastian22 czw, 10 maj 2007 - 17:21 |
|
|
![]()
|
|
dzieki - poprawione, powinno juz byc ok
![]() Chcecie jeszcze jakis komunikator? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Myślę, że więcej się już nie opłaca dodawać.
![]() ![]() ![]() -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
nie dziala klik bezposrednio przelaczajacy na gg - bo na skajp i tlen pojawia sie "lapka"
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 08:11 |