![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,221 Dołączył: czw, 22 kwi 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 80 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jest nowe forum
![]() ![]() -------------------- Moje osobiste i subiektywne spojrzenie na Dąbrowę Górniczą - zapraszam
www.facebook.com/blogdabrowski.blogspot i http://blogdabrowski.blogspot.com |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
Jesli znajdziecie jeszcze tematy do przeniesienia to piszcie
![]() sam sie zastanawiam czy przeniesc tam tez polityke smieciowa i uporzadkowanie gospodarki wodno-sciekowej -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,221 Dołączył: czw, 22 kwi 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 80 Płeć: Mężczyzna ![]() |
politykę śmieciową jak najbardziej
-------------------- Moje osobiste i subiektywne spojrzenie na Dąbrowę Górniczą - zapraszam
|
|
![]()
|
|
tematy które zostały jeszcze moim zdaniem do przeniesienia do nowego podforum:
- promocja turystyki - ogródki działkowe po namyśle uporządkowanie gospodarki wodno-ściekowej też bym przerzucił - to jednak ekologiczne przedsięwzięcie. Ten post edytował Bathurst sob, 09 lut 2013 - 12:04 -------------------- Moje osobiste i subiektywne spojrzenie na Dąbrowę Górniczą - zapraszam
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,635 Dołączył: pon, 16 lut 09 Skąd: Centrum Nr użytkownika: 3,199 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Proponuję synchronizację zegarów - forumowy jest ekstra godzinę do przodu...
-------------------- pozdrawiam,
Sylwester Dominik Historia miasta uwieczniona na fotografiach i pocztówkach. Zapraszam na www.dawnadabrowa.pl i www.facebook.com/dawnadabrowa |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 765 Dołączył: nie, 17 cze 12 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 5,028 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Liczba gości 123 osoby godzina 17.45 oby jak najwięcej osób nas czytało
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 765 Dołączył: nie, 17 cze 12 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 5,028 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mam takie pytanie do administratora użytkowników forum czy istnieje taka możliwość że jak dodam jakiś post i zatwierdze go czy mogę go całkowicie usunąć z forum /wiem że istnieje możliwość edycji dodanego posta / albo przenieść napisany post do innego działu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
można tylko edytować i to przez pewien czas, później się blokuje. To wszystko żeby nie było nadużyć
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Pomysle nad zmiana skryptu. Minęło 14 miesięcy, jakieś widoki na realizację? W końcu przesiadłem się na Androida i tapatalk by się przydał... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Ja tutaj kiedyś dawałem taką propozycję aby nawiązać kontakt z Urzędem Miasta i przekazywać im informacje różnego typu to co każdy gdzieś z nas zobaczy jakieś usterki,nieprawidłowości różne nasze uwagi ,tematy co by poprawić w mieście ,zmienić na lepsze ,aby jednak była taka osoba która by się tym zajęła dla dobra naszego miasta co wy na to ?.
|
|
|
![]()
|
|
![]() kocham Moje Miasto ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 494 Dołączył: śro, 11 cze 08 Skąd: Bajba, Centrum, Gołonóg Nr użytkownika: 1,335 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a jaki jest sens dublować stronę naprawmy to
-------------------- Kto nie tworzy nic, ten tworzy chaos R.P. Feynman
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Pomysle nad zmiana skryptu. Minęło 14 miesięcy, jakieś widoki na realizację? W końcu przesiadłem się na Androida i tapatalk by się przydał... Raz w miesiącu będę przypominał. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Sprawa numer jeden - co ze zmianą silnika forum?
Sprawa numer dwa - należałoby chyba zmienić sposób aktywacji nowych userów, już któryś raz dostaję pytanie na gg od nowo zarejestrowanego użytkownika, czemu jego konto jest wciąż nieaktywne. Zerknąłem z ciekawości na listę użytkowników - niektórzy czekają na aktywację ponad 3 tygodnie. Ciekawe ilu z nich faktycznie jeszcze wróci, a ilu odpuści, czując się olanymi. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Sprawa numer jeden - co ze zmianą silnika forum? Mam taką propozycję - domyślam się, że adminowi brak czasu na takie zabawy, ale może sprawdziłby, ile kosztowałoby zlecenie takiej zmiany jakiemuś szpecowi i zrobimy zrzutkę? Nie powinny być to jakieś kosmiczne kwoty raczej. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Z obserwacji innych miast zagłębiowskich te miasta nie posiadają takiego forum jak nasze gdzie są tak rozbudowane różne działy tematycznie i tyle spraw jest poruszanych ważnych ,cieszmy się tym że nasze miasto ma takie forum jako nieliczne z miast zagłębia.
|
|
|
![]()
|
|
Poza DG Czeladź ma forum - i to całkiem prężnie działające. Aczkolwiek najwięcej tam mają polityki, w najbardziej paskudnej wersji.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
No obecne forum ma kilka niedoskonałości. Ale czy któryś darmowy silnik jest we wszystkim lepszy od tego starego? Najpoważniejsze to te nieszczęsne załączniki i problemy niektórych z rejestracją. Mamy zabezpieczenie przed rejestrowaniem przez roboty. Wygląda na to, że niektórzy mają problem z aktywacją, jakby nie dostali maila, albo ląduje on gdzieś w spamie. Najgorzej chyba z Gmailem. Staram się co kilka dni przeglądać i "popychać" takie aktywacje ręcznie.
Problemem jest dużo modyfikacji, które nie wiadomo już gdzie są w kodzie. Po przejściu na inny silnik na pewno przestanie działać część linków umieszczonych w postach kierujących wewnątrz forum. No ale wkońcu trzeba będzie podjąć decyzję. Te darmowe skrypty rozwijają się bardzo wolno. Sam wygląd to kwestia gustu i przyzwyczajeń. Najczęściej po zmianach na początku większość narzeka. Takie http://www.skyscrapercity.com od początku wygląda tak samo, jedynie aktualizacje. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
No obecne forum ma kilka niedoskonałości. Ale czy któryś darmowy silnik jest we wszystkim lepszy od tego starego? W tej chwili to chyba każdy z popularniejszych. CYTAT Problemem jest dużo modyfikacji, które nie wiadomo już gdzie są w kodzie. Patrząc po funkcjach forum - nie widzę nic specjalnie nietypowego, czego nie byłoby (albo nie dałoby się dodać) w phpBB3. Jest za to kilka funkcji, których tu mi brakuje - a przydałyby się: 1) link do nieprzeczytanych postów; 2) foldery w wiadomościach prywatnych (i limit wiadomości oddzielny dla każdego folderu); 3) podbijanie tematu. CYTAT Po przejściu na inny silnik na pewno przestanie działać część linków umieszczonych w postach kierujących wewnątrz forum. To może być faktycznie problem - ale z drugiej strony nie kojarzę, by aż tak często pojawiały się wewnętrzne odsyłacze, można poprosić userów, żeby zgłaszali zauważone niedziałające linki. Poprawy mogą wymagać również posty korzystające z BBCode'a zmieniającego rozmiar tekstu. I emotki. CYTAT Sam wygląd to kwestia gustu i przyzwyczajeń. Najczęściej po zmianach na początku większość narzeka. Normalka ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,635 Dołączył: pon, 16 lut 09 Skąd: Centrum Nr użytkownika: 3,199 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pozostaje mi tylko podpisać się pod wpisem Leszka
![]() -------------------- pozdrawiam,
Sylwester Dominik Historia miasta uwieczniona na fotografiach i pocztówkach. Zapraszam na www.dawnadabrowa.pl i www.facebook.com/dawnadabrowa |
|
|
![]()
|
|
Czy jest taka możliwość jeżeli dodam dany post a chciałbym go całkowicie usunąć czy da się to zrobić ,wiem że istnieje takie coś jak modyfikacja ,ale brakuje opcji usuń post całkowicie.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 08:11 |