![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 29 Dołączył: nie, 10 lip 05 Nr użytkownika: 150 ![]() |
Mieszkam w Dabrowie od niedawna (tzn od dwoch miesiecy) a dzisiaj do meza przyjezdzaja koledzy z Poznania i co tu kryc nie chce zeby by mi sie po domu krecili wiec chce ich "wyrzucic na miasto".I w zwiazku z tym mam pytanie.Gdzie moga cos zjesc dobrego i napic sie jakiegos piwka ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 392 Dołączył: sob, 07 lut 04 Skąd: DG - Stary Gołonóg Nr użytkownika: 42 Płeć: Mężczyzna ![]() |
"Tower", ulica Okrzei (to w centrum); "Pod Lasem" na Staszicu, adresu nie pamiĘtam.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(marzenagr) Mieszkam w Dabrowie od niedawna (tzn od dwoch miesiecy) a dzisiaj do meza przyjezdzaja koledzy z Poznania i co tu kryc nie chce zeby by mi sie po domu krecili wiec chce ich "wyrzucic na miasto".I w zwiazku z tym mam pytanie.Gdzie moga cos zjesc dobrego i napic sie jakiegos piwka ?
Przyslij ich do mnie ![]() ![]() ![]() Tylko puzniej nie chce miec problemow z Toba ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
QUOTE(Kwasny) QUOTE(marzenagr) Mieszkam w Dabrowie od niedawna (tzn od dwoch miesiecy) a dzisiaj do meza przyjezdzaja koledzy z Poznania i co tu kryc nie chce zeby by mi sie po domu krecili wiec chce ich "wyrzucic na miasto".I w zwiazku z tym mam pytanie.Gdzie moga cos zjesc dobrego i napic sie jakiegos piwka ?
Przyslij ich do mnie ![]() ![]() ![]() Tylko puzniej nie chce miec problemow z Toba ![]() KwaŚny, jeŚli ta kobieta jest polonistkĄ, toŚ przepadŁ. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 29 Dołączył: nie, 10 lip 05 Nr użytkownika: 150 ![]() |
Nie jestem polonistkĄ ale blisko.... :) DzieujĘza wszystkie propozycje. MĄz wrÓciŁ caŁy i zdrowy tylko jakoŚ z maŁĄ iloŚciĄ pieniĘdzy :)
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
QUOTE(marzenagr) Nie jestem polonistkĄ ale blisko.... :) DzieujĘza wszystkie propozycje. MĄz wrÓciŁ caŁy i zdrowy tylko jakoŚ z maŁĄ iloŚciĄ pieniĘdzy :)
No i to najwaŻniejsze. Pochwal siĘ, w takim razie, gdzie tak dobrze siĘbawiŁ. KaŻdy z nas ma swoje bary i puby gdzie dobrze siĘbawi, tylko nie zawsze sĄ godne polecenia na wiĘkszĄ imprezĘ. ChoĆ tam gdzie ja chodzĘ, jest wcale przyjemna piwniczka do posiedzenia, tyle Że jedynie do 21 - 22. |
|
|
![]()
|
|
A wiĘc chwalĘsiĘgdzie byŁ mĄŻ. PoniewaŻ mieszkamy przy WSB wiec mĄŻ szukaŁ czegoŚw tamtym rejonie Żeby nie wracaĆ za daleko. No i znalazŁ bo otworzyli nowy PUB.Nazwy niestety nie pamiĘtam.
|
|
|
![]()
|
|
QUOTE(marzenagr) A wiĘc chwalĘsiĘgdzie byŁ mĄŻ. PoniewaŻ mieszkamy przy WSB wiec mĄŻ szukaŁ czegoŚw tamtym rejonie Żeby nie wracaĆ za daleko. No i znalazŁ bo otworzyli nowy PUB.Nazwy niestety nie pamiĘtam.
Wiem gdzie, to siĘkiedyŚ nazywaŁo Piramida, bodajŻe. Moi koledzy byli tam kiedyŚ i zapewne teraz teŻ bĘdĄ staŁymi bywalcami. Mnie niestety nie po drodze. KiedyŚ po pracy chodzilismy na browarek, teraz auto zabraŁo resztki tamtych chwil, jakŻe miŁych i sympatycznych. Tylko Żona nigdy nie wiwdziaŁa o ktÓrej wrÓcĘ. |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tak byŁ to bar o nazwie "Piramida" , a wŁasnie dziŚ idĄc przejsciem otrzymaŁem ulotke reklamujĄcĄ ze w tamtym miejscu powstaŁ Pub o nazwie "Inferno".
|
|
|
![]()
|
|
I po ile oni tam browara lejĄ w tym Inferno? MoŻe i wiadomo po ile Okocimia czarnego majĄ.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 392 Dołączył: sob, 07 lut 04 Skąd: DG - Stary Gołonóg Nr użytkownika: 42 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Kwasny) ... (Nie,nie nie dziwki i te sprawy) ...
:24: CZEMU NIE :?: :?: :?: :24: |
|
|
![]()
|
|
QUOTE(TeodorMotor) QUOTE(Kwasny) ... (Nie,nie nie dziwki i te sprawy) ...
:24: CZEMU NIE :?: :?: :?: :24: Sodoma i Komora na tym forum.Domagam siĘemotikonÓw w biustonoszach. Tfu, panie. |
|
|
![]()
|
|
DowiedziaŁem siĘdzisiaj, ze piwo w tym lokalu o ktÓrym tu prawimy kosztuje 6 zeta. SŁownie SZEŚĆ zŁotych. Niby rabat dla studentÓw jest, ale po rabacie 4,5 to i tak masa kasy.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:18 |