![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 14 Dołączył: wto, 31 mar 09 Nr użytkownika: 3,267 Płeć: Kobieta ![]() |
Odsprzedam rezerwację 3 noclegów w ZAKOPANEM w terminie 10-13 stycznia 2013 (czw-nd), w pokoju 2 osobowym z łazienką, miejsce kwatery - chwilkę nad górnym zakończeniem Krupówek - blisko i na Krupówki i na Wielką Krokiew.
Uzyskałam dobrą cenę za nocleg jak na termin kiedy odbywają się skoki narciarskie i jak na taką lokalizację i standard - 50zł/osobę/dobę - całość za 2 osoby i 3 noce wychodzi 300zł. Zapłacona zaliczka w wysokości 150zł, drugie 150zł należy dopłacić na miejscu w gotówce. noclegi są w kwaterze: http://www.mati.zakopane.pl/gabi/opis.htm lub strona druga : http://www.gabi.zakopane.pl/ Odsprzedam swoją rezerwację za kwotę którą wpłaciłam, czyli 150zł - posiadam potwierdzenie przelewu, plus będziemy załatwiać przepisanie nazwiska rezerwującego bezpośrednio u właścicielki. Niestety sprawy zawodowe pokrzyżowały nam plany i jestem zmuszona zrezygnować z wyjazdu. Zachęcam, warto poczuć ten fantastyczny klimat !!!! tel. kontaktowy: 796 466 901 Ten post edytował clover nie, 23 gru 2012 - 15:16 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,635 Dołączył: pon, 16 lut 09 Skąd: Centrum Nr użytkownika: 3,199 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czyli - popraw mnie jeśli się mylę - 150pln dla Ciebie plus 150pln do dopłacenia na miejscu. Dobrze zrozumiałem?
-------------------- pozdrawiam,
Sylwester Dominik Historia miasta uwieczniona na fotografiach i pocztówkach. Zapraszam na www.dawnadabrowa.pl i www.facebook.com/dawnadabrowa |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 14 Dołączył: wto, 31 mar 09 Nr użytkownika: 3,267 Płeć: Kobieta ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
już nieaktualne
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 06:20 |