IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Meble Kuczyński - ostrzeżenie
Kornelia
post czw, 31 maj 2012 - 15:30
Post #1

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 4,065

Piszę tego posta, by ustrzec inne osoby przed problemami jakie wiążą się z zamówieniem mebli w firmie Meble Kuczyński z Radomska. W tej firmie zamówiłam meble kuchenne i to był mój największy błąd. Miałam czekać 1,5 m-ca, ostatecznie kuchnia została zrobiona po 3 miesiącach. Przez kolejne 2 miesiące brakowało mi drzwiczek, bo Panowie coś źle wymierzyli.... Duże opóźnienia wynikają przede wszystkim z faktu, ze z właścicielem firmy kompletnie nie można się skontaktować, ani tym bardziej porozumieć kiedy już odbierze telefon. Po 2 miesiącach użytkowania urwały się drzwiczki i po zgłoszeniu i uznaniu tej reklamacji - Pan Dariusz Kuczyński pomimo licznych zapewnień do tej pory nie wykonał należycie przedmiotu reklamacji. Na telefony do tej firmy straciłam już wystarczająco dużo pieniędzy... jeszcze więcej nerwów i cierpliwości.
A może ktoś z Was również jest pokrzywdzony przez tą firmę? Proszę o kontakt meblekuczynski@gazeta.pl . Może w większej grupie uda nam się coś zdziałać.

Ja już niewiele mogę zrobić, ale ostrzegam innych - nie kupujcie mebli od tej firmy. Nie warto tracić pieniędzy i nerwów!!
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie
Kornelia   Meble Kuczyński - ostrzeżenie   czw, 31 maj 2012 - 15:30

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:21
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza