![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zacząłem się rozpisywać, jakie podając działania, aby odświeżyć elity polityczne … Ale widzę, że takie akcje są już powadzone w Internecie: http://www.youtube.com/watch?v=znpGi6shPCw http://www.facebook.com/STOP.JEDYNKOM Wchodzicie w to? Szczerze? To ta kampania średnio mi się podoba? Dlaczego? Bo nie zawsze na "jedynce" jest "stary pierdziel" oraz nie zawsze na dalszym miejscu jest kandydat młody, który prezentuje jakiekolwiek wartości dla nas wyborców. Poza tym wydaje mi się, że pomysłodawcy tej akcji uważają wyborców za bezmyślne bydło, które przy wyborach kieruje się tylko i wyłącznie logiem partii nie patrząc na wartość merytoryczną poszczególnych kandydatów - a nie do końca to jest prawda ... Tak więc ja bym poszedł w innym stronę - głosujmy świadomie - i to wystarczy ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 373 Dołączył: nie, 22 paź 06 Nr użytkownika: 241 ![]() |
Co to znaczy - świadomie?
Nie oszukujmy się, tak naprawdę niewielka grupa ludzi śledzi to wszystko, co się dzieje w polityce - większość jest zniesmaczona poziomem tych koryciarzy i ma to gdzieś Zgadzam się w 100% z tym, co napisał trzy miesiące temu Rafał: Najważniejsze jest to, co dzieje się właśnie teraz - układanie list wyborczych. Można by sparafrazować towarzysza Stalina: nieważni są ci, którzy głosują, ważni są ci, którzy układają listy. I dodać, że układają je w błogim przekonaniu, iż Polacy są stadem baranów, zawsze stawiających krzyżyk przy jedynce. Bo, jak na razie, Polacy potwierdzają słuszność tej opinii. Prawo obdarowywania swych dworaków "jedynkami" stanowi, obok prawa dysponowania budżetową dotacją, główne narzędzie sprawowania przez prezesowskie błagarodja władzy nad partią; toteż pilnie strzegą one, aby nikt nie próbował ich decyzji podważać. -------------------- Mały77 ? to się naprawdę samo nie oczyści, musimy działać razem, głośno o tym mówić i tą świadomość dopiero budować Ten post edytował rouse sob, 10 wrz 2011 - 12:10 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 7 Dołączył: śro, 15 cze 11 Nr użytkownika: 4,676 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pewnie, że wchodzę w akcje stop jedynkom, czas na zmiany, wielkie zmiany. Czas na młodych zdolnych. Starzy już pokazali co potrafią.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 373 Dołączył: nie, 22 paź 06 Nr użytkownika: 241 ![]() |
Zacząłem się rozpisywać, jakie podając działania, aby odświeżyć elity polityczne … Ale widzę, że takie akcje są już powadzone w Internecie: http://www.youtube.com/watch?v=znpGi6shPCw http://www.facebook.com/STOP.JEDYNKOM Wchodzicie w to? Szczerze? To ta kampania średnio mi się podoba? Dlaczego? Bo nie zawsze na "jedynce" jest "stary pierdziel" oraz nie zawsze na dalszym miejscu jest kandydat młody, który prezentuje jakiekolwiek wartości dla nas wyborców. Poza tym wydaje mi się, że pomysłodawcy tej akcji uważają wyborców za bezmyślne bydło, które przy wyborach kieruje się tylko i wyłącznie logiem partii nie patrząc na wartość merytoryczną poszczególnych kandydatów - a nie do końca to jest prawda ... Tak więc ja bym poszedł w innym stronę - głosujmy świadomie - i to wystarczy ![]() ok. możemy to jakość pogodzić -aby dać nam wszystkim szansę na dobry wybór Kandydata z Dąbrowy Górniczej w nawiązaniu do Twojej sugestii proponuję na forum rozpocząć akcję „ŚWIADOMY WYBÓR” akcja ma polegać na „weryfikacji” list wyborczych kandydatów z Dąbrowy Górniczej: - jeżeli widzicie na listach wyborczych w naszym okręgu wyborczym kandydata zajmującego dalszą pozycję, a wiecie, że to człowiek godny poparcia – polećcie taką osobę w na forum: I odwrotnie: - jeżeli Waszym zdaniem na listach znalazły się osoby nie zasługujące na nasz głos – również o tym napiszcie! Chodzi o to, by do Parlamentu z Dąbrowy Górniczej weszli ludzie autentycznie tego warci, co niekoniecznie musi się pokrywać ze wskazaniem partyjnego „aparatu” ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 7 Dołączył: śro, 15 cze 11 Nr użytkownika: 4,676 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ciekawy pomysł, popieram
|
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Pewnie, że wchodzę w akcje stop jedynkom, czas na zmiany, wielkie zmiany. Czas na młodych zdolnych. Starzy już pokazali co potrafią. A nie jest tak, że przy naszej ordynacji wyborczej taka akcja jest bez sensu? Co prawda na wybory nie chodzę więc fachowcem nie jestem ale wydaje mi się, że przepisy u nas są takie, że kto ma "wejść" do sejmu to i tak wejdzie ![]() CYTAT Poza tym wydaje mi się, że pomysłodawcy tej akcji uważają wyborców za bezmyślne bydło, które przy wyborach kieruje się tylko i wyłącznie logiem partii A nie jest tak w powiedzmy 80-90 procentach przypadków? |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: nie, 11 wrz 11 Nr użytkownika: 4,778 Płeć: Kobieta ![]() |
ciekawy pomysł, popieram Witam serdecznie. Od dłuższego czasu czytam Państwa wypowiedzi na forum. Tym razem postanowiłam zabrać głos w dyskusji. Kampania w toku, uważam, że w tych wyborach powinniśmy dać szansę młodym ludziom, którzy mają swoje pomysły, zapał i chęć do wprowadzenia zmian. Czy im się uda, będziemy mogli sprawdzić i rozliczyć za 4 lata (jeżeli zdobędą mandaty poselskie). W internecie kampania nabiera tempa, pojawiają się akcje typu „stop jedynkom” . POPIERAM! Może warto zapoznać się z programem osób, które mają dalsze pozycje na listach. Pozdrawiam ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: nie, 11 wrz 11 Nr użytkownika: 4,778 Płeć: Kobieta ![]() |
Przesyłam adres strony http://kasiastachowicz.pl/ Niestety nie znalazłam na niej programu
![]() |
|
|
![]()
|
|
co myślicie o piosence którą, znalazłem??
http://www.youtube.com/watch?v=_lOjJALQilo&feature=feedu Głosujcie na młodych, głosujcie na Roberta WARWASA!!! Tylko młodzi mają sznase wprowadzić jakiekolwiek zmiany na lepsze |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 99 Dołączył: czw, 08 lis 07 Nr użytkownika: 871 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wielu takich kandydatow zrobi duzo aby wygrac. Potem zapomna o wyborcach i swoim regionie.
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 99 Dołączył: czw, 08 lis 07 Nr użytkownika: 871 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tych co startuja do sejmu/senatu, itp.
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Kiepska precyzja, bo do sejmu/senatu startuje wielu a żeby móc kogokolwiek z czegokolwiek rozliczać trzeba najpierw znać kandydata i jego program.
|
|
|
![]()
|
|
Rouse:
Napisalem "wielu" a nie "wszyscy". Tom's: Jak widac po poprzednim poscie kandydatka startuje, a nie umiescila swojego programu. |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Rouse:
Po 1: Ochrona Danych Osobowych, Po 2: Ci co chca to wiedza :p |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja myślę, że Robert Warwas ma całkiem niezłe miejsce, zważywszy na to, że Waldemar Andzel dopiero na 2.
|
|
|
![]()
|
|
Rouse: Po 1: Ochrona Danych Osobowych, Po 2: Ci co chca to wiedza ![]() Naprawdę ciężko mi się z Tobą dyskutuje, publicznie oskarżasz niektórych o oszustwo a nie chcesz powiedzieć, których – chociaż jako wyborca masz do tego święte prawo Człowieku jak się mówi „A” to należałoby być konsekwentnym i powiedzieć, kto według Ciebie okłamuje wyborców A tak to mówisz na okrągło i po co to mówisz jak nic z tego nie wynika Zero informacji, takimi ogólnikami tworzysz tylko na tym forum – chaos Tobie już dziękuję, już nie dyskutuje – nie ma, o czym |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ciekawe czy Pani Kasia ma takie samo parcie do władzy jak jej mąż
![]() ![]() ![]() Co do Roberta Warwasa - nie znam tego Pana, ale dla mnie jest zdyskwalifikowany, ze względu na listę z której startuje. Myślę, że nie warto też głosować na Panią Beatę Małecką-Liberę. Za co - za głosowanie przeciw dofinansowaniu Ośrodka Szkolno-Wychowawczego dla Dzieci i Młodzieży Niepełnosprawnej - wiem, że dyscyplina partyjna, ale mogła się choć trochę postarać, żeby Dąbrowa te pieniądze dostała. PS. rouse - nie dyskutuj z pawcio1978 - szkoda czasu i nerwów a i forum się zaśmieca ![]() Ten post edytował Mały77 pon, 12 wrz 2011 - 06:42 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:32 |