![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zachęcam aby głosowac na kandydatów z DG ( z listy ktorą kazdy sobie preferuje ).
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
taca w kościele (jakby już mało byli opodatkowani) No fest płacą, fest ![]() Też bym tak chciał... Chciałbyś płacić podatek od tego, że w okolicy twojego sklepu mieszka np 20 tys. ludzi, mimo, że w sklepie pojawia się tylko tysiąc? |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
A niech sobie kupią kasę fiskalną i paragony za tacę dają...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 373 Dołączył: nie, 22 paź 06 Nr użytkownika: 241 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
To najbardziej nudna kampania wyborcza jaką przeżyłem... nic się nie dzieje, poza paroma głupawymi spotami i jednym spot-streaptiz-em zero ciekawostek, debaty drętwe, gadanie oczywistych oczywistości i lanie wody jak zwykle tyle, że podane w taki sposób jakby już sami kandydaci nie wierzyli, że im ktoś uwierzy... znaczy da się nabrać na kiełbasę wyborczą.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ale program Warwasa
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 373 Dołączył: nie, 22 paź 06 Nr użytkownika: 241 ![]() |
Czy ktoś widział programy wyborcze innych kandydatów?
Np.: Edward Bober - http://www.edwardbober.pl/ - żadnej informacji o programie Katarzyna Stachowicz - http://kasiastachowicz.pl/ - programu brak Itd. Rozumiem – o mnie – popierają mnie – galeria – a gdzie są ich programy – po co Ci ludzie startują – ktoś wie? Inni dąbrowscy kandydaci nie istnieją prawie w Internecie – na ulotkach programu nie znalazłem – o co chodzi w tych wyborach? |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tak na szybko sprawdziłem kandydatów - i do Senatu w naszym okręgu wybów mamy taki:
-Meres ( Warszawa) PO -Jaszczura (DG) Nowa Prawica -Krupinski (Warszawa) Partia Pracy -B.Dolniak (Bedzin) niezalezna -Nawara (Bedzin)) PJN -Grabowska (Katowice) SLD Do Sejmu z DG są - PIS (Głowacka, Warwas, Gruca, Piatek), PO (Małecka-Libera, Pasek, Stachowcz), SLD (Karolczak, Gierczak), PJN (Wróblewski, Wydańska-Wojcik,Mikołajek) Ruch Palikota (Borkowski), PSL (Bober) nie wszystkie listy sprawdzałem całe Lepiej zeby jednak NASI weszli ;] a nie stawiac na x gdzie popadnie |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja zaglosuje na Naware i Andzela, bo znam i ufam, choć kilku innych jak Warwas mam w pogotowiu - niemniej karierowiczów mam w poważaniu..
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Do Sejmu z DG są - PIS (Głowacka, Warwas, Gruca, Piatek), PO (Małecka-Libera, Pasek, Stachowcz), SLD (Klepacz, Gierczak), PJN (Wróblewski, Wydańska-Wojcik,Mikołajek) Ruch Palikota (Borkowski), PSL (Bober) nie wszystkie listy sprawdzałem całe Lepiej zeby jednak NASI weszli ;] a nie stawiac na x gdzie popadnie Wydaje mi się, że z SLD z Dąbrowy to raczej Karolczak, Gierczak, Borowiec ... - ale mogę się mylić ![]() Zdecydowanie lepiej, żeby weszli ludzie z DG niż z innych miast ... Ten post edytował Mały77 pią, 07 paź 2011 - 21:16 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
ZARAZ BĘDZIE CIEMNO!
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
http://www.dg.pl/news/show/group/1/id/2931...ficjalne+wyniki
W Zagłębiu wygrało PO - oficjalne wyniki To już oficjalne wyniki. PKW przeliczyła wszystkie oddane w Zagłębiu głosy. W sosnowieckim okręgu wyborczym najwięcej głosów zebrała Platforma Obywatelska, a SLD ze swoim wynikiem znalazło się dopiero za Ruchem Palikota. Frekwencja w naszym okęgu wyborczym wyniosła 49,73 %, a dla samej Dąbrowy Górniczej 49,87 % (z czego 96,47 % głosów było ważnych). W naszym mieście uprawnionych do głosowania było 102 930 osób. PO 43 % PiS 21,21 % RP 14,81 % SLD 13,01 % PSL 4,38 % PJN 2,09 % PP - Sierpień 80 - 0,78 % Prawica - 0,73 % ----------------------- SEJM: PO, 5 mandatów: Saługa Wojciech (42 lata, ekonomista) - 26 368 głosów ważnych (9,14 %) Małecka-Libera Beata Maria (57 lat, lekarz) - 23 822 (8,50 %) Piotr Van der Coghen (58 lat, ratownik górski) - 12 171 głosów (4,34 %) Jarosław Pięta (47 lat, prawnik) - 9309 głosów (3,32 %) Anna Nemś (47 lat, ekonomistka) - 9086 głosów ważnych (3,24 %) PiS, 2 mandaty: Ewa Malik (50 lat, inżynier metalurgii) - 25 214 głosów ważnych (8,99 %) Waldemar Andzel (40 lat, politolog) )- 10 328 (3,68 %) SLD, 1 mandat: Witold Klepacz (58 lat, inżynier budownictwa) - 6817 głosów ważnych (2,43 %) RP, 1 mandat: Jerzy Borkowski (54 lata, przedsiębiorca) - 20 292 głosów ważnych (7,24 %) SENAT: W wyborach do Senatu w okręgu nr 76 najwięcej głosów otrzymał Zbigniew Meres reprezentujący Platformę Obywatelską (47 820 głosów, 30,64 %) i to on otrzyma mandat senatorski. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Ile czasu na sprzątanie swoich śmieci mają komitety wyborcze? Dwa tygodnie?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
SLD ginie. Palikot jest niepewny. Ciekawe pod jakim szyldem prezydent Podraza pójdzie do wyborów za 3lata ? Czyżby miał zostać kandydatem PO ? ![]() PS. Nie mogę już oglądać w TV tych wszystkich durni co to "odnieśli moralne zwycięstwo". ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Jesli to nie tajemnica, to po ile głosów otrzymali poszczególni kandydaci w naszym okręgu?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
-------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
uprzedzono mnie
![]() Ten post edytował Prosty wto, 11 paź 2011 - 17:48 -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
Nie zrozumiałeś mojego zapytania. Nie interesują mnie statystyczne słupki i liczba głosów przy nazwiskach osób, które wejdą do sejmu i senatu. Takie informacje są ogólnodostępne. Chciałbym jednak wiedzieć po ile głosów otrzymali poszczególni kandydaci z naszego okregu, lub przynajmniej z naszego miasta. Dziękuję osobom, które się taką wiedzą z nami podzielą. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 30 Dołączył: wto, 10 lut 09 Nr użytkownika: 3,189 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie zrozumiałeś mojego zapytania. Nie interesują mnie statystyczne słupki i liczba głosów przy nazwiskach osób, które wejdą do sejmu i senatu. Takie informacje są ogólnodostępne. Chciałbym jednak wiedzieć po ile głosów otrzymali poszczególni kandydaci z naszego okregu, lub przynajmniej z naszego miasta. Dziękuję osobom, które się taką wiedzą z nami podzielą. Wybory 2011 - Wyniki Głosowania Tam wszystko znajdziesz ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:22 |