![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 3 Dołączył: pon, 18 lut 08 Nr użytkownika: 1,113 Płeć: Mężczyzna ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=GPBoHjRmTd4 halo! czy ktos z naszego miasta ma inny spot ? a jesli tak- czy na takim poziomie ? pozdrawiam:) |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 393 Dołączył: nie, 19 lut 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 187 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
Eee... na plaży to mają być dziewczyny w bikini, a nie jakieś smutasy. ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 373 Dołączył: nie, 22 paź 06 Nr użytkownika: 241 ![]() |
piosenka wyborcza dąbrowskiego rapera Da` Kara
http://www.youtube.com/watch?v=1QVu_VzCgx0...feature=related |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dzisiaj dostałem ulotkę Klepacza wsadzoną w gazetkę Spółdzielni Górnik... Muszę napisać do nich list, że nie życzę sobie takich wkładek i chamskiej agitacji...
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,635 Dołączył: pon, 16 lut 09 Skąd: Centrum Nr użytkownika: 3,199 Płeć: Mężczyzna ![]() |
W gazetce LOKATORa była również ulotka kogoś z SLD. Nieco mnie to wnerwiło i od razu ulotkę wyrzuciłem... Widać ktoś z SLD znalazł darmowy sposób kolportacji materiałów wyborczych
![]() -------------------- pozdrawiam,
Sylwester Dominik Historia miasta uwieczniona na fotografiach i pocztówkach. Zapraszam na www.dawnadabrowa.pl i www.facebook.com/dawnadabrowa |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
W gazetce LOKATORa była również ulotka kogoś z SLD. Nieco mnie to wnerwiło i od razu ulotkę wyrzuciłem... Widać ktoś z SLD znalazł darmowy sposób kolportacji materiałów wyborczych ![]() Sylwek - a skąd wiesz, że darmowy? Może ktoś za to zapłacił ... Poza tym powiem tak - czym więcej konkretnych materiałów wyborczych tym lepiej - mas zwiększy wybór i możesz poznać kandydata. Powiem tak - mnie nie denerwują gazetki wyborcze, ulotki, reklamy bo ... dzięki nim wiem co gdzie w promocji, kto startuje do sejmu itp. Nigdy się nie boje podawać swojego maila w celu otrzymywania takich rzeczy. Poza tym polecam czytać takie rzeczy bo ... czasami coś ciekawego tam pisze... ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Układy, układziki i dozorczynie są zmuszone wzadzać takie wkładki do gazet... A spółdzielnie nic z tego nie mają, chyba że liczymy pociotków w różnych radach osiedli czy zarządach...
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 373 Dołączył: nie, 22 paź 06 Nr użytkownika: 241 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Ile razy można wrzucać to samo? Bądź poważny gościu...
|
|
|
![]()
|
|
Czy Czerwone Zagłębie musi być już na zawsze czerwone?
Zanim pojedziemy na wybory polecam przeczytać artykuł Pani Jadwigi http://dabrowiak.eu/zaglebie/166/ |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Skąd informacja, że Stefan Okrzeja był uczniem Sztygarki?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Rouse artykuł jest całkiem dobry, ale proszę podpowiedz mi co ma Powstanie Styczniowe, Listopadowe czy sam PPS do dzisiejszych realiów politycznych i do samych wyborów. W przypadku PPS to według mnie wszystkie kandydujące partie dzieli ta sama bardzo długa droga do idei, założeń oraz praktycznych działań jakie prowadził ta partia. Zresztą sam PPS też był bardzo różny i gromadzili się wokół niego ludzie o różny poglądach od Anarchistów, Komunistów po Chrześcijańskich Demokratów, a jednak potrafili nie tylko rozmawiać ale i konkretnie działać.
Podsumowując: po przeczytaniu tego artykułu i konfrontacji z dzisiejszymi realiami jedyna myśl jak przychodzi mi do głowy brzmi: jako naród o bogatej historii idei walki o wolność oraz prawa najsłabszych i uciemiężonych nie dorośliśmy do państwa, które było marzeniem tamtych ludzi czynu (PPS) i tym samy głos oddany wyborach na ludzi nie potrafiących szanować samych siebie na wzajem poprzez brak umiejętności wspólnego działania na rzecz dobra ogółu jest głosem przeciwko własnej historii. Konkretyzując - wybory to farsa. pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 86 Dołączył: nie, 17 paź 10 Nr użytkownika: 4,167 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam po przerwie. Jak zwykle przed wyborami podczytuję co słychać u naszych kandydatów. Dzisiaj widziałem spis kandydatów dla każej z list. Uderzyły mnie dwie rzeczy: te same nazwiska, co zwykle, często pod inną - kolejną już - banderą. Poza tym osobiście mi znani ludzie znikąd, kompletnie przypadkowi oraz klsyczny zestaw oportunistów i koniunkturalistów.
Zagadką jest dla mnie pan Bober - niegdyś czerwonawy, dzisiaj zielonkawy. W międzyczasie pokłócony z własnym Stowrzyszeniem. Kolejną gwiazdą jest Pani Stachowicz. Po obejrzeniu jej agitki przed Pogorią straciłem apetyt. Znowu ze smutkiem skonstatowałem, że jako konserwatywny liberał i prawicowiec nie mam swojego kandydata. Tylko nie mówcie, że Nowa Prawica nią jest. Przy okazji - znalazłem tam pana Jaszczurę - czy on nie przetransferował sie z PO? -------------------- pomoc dla Maksymiliana
![]() ------------------------------------------------------------------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: nie, 11 wrz 11 Nr użytkownika: 4,778 Płeć: Kobieta ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Tylko nie mówcie, że Nowa Prawica nią jest. Przy okazji - znalazłem tam pana Jaszczurę - czy on nie przetransferował sie z PO? Jaszczura z tego, co pamiętam był z UPR - czyli w zasadzie zmienił tylko nazwę... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 393 Dołączył: nie, 19 lut 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 187 ![]() |
Tylko nie mówcie, że Nowa Prawica nią jest. Przy okazji - znalazłem tam pana Jaszczurę - czy on nie przetransferował sie z PO? Jaszczura z tego, co pamiętam był z UPR - czyli w zasadzie zmienił tylko nazwę... W wyborach do Rady Miejskiej w Dąbrowie Górniczej startował z listy Platformy Obywatelskiej i popierał kandydata na prezydenta DG Stachowicza ![]() |
|
|
![]()
|
|
Startował z listy nie musi równać się jest w partii, korwiniści chyba w ogóle nie mieli u nas listy?
Co do poparcia Stachowicza - to w ogóle żaden dowód, nawet rouse czyli naczelny pisowiec FMDG go popierał ![]() Ten post edytował Leszek wto, 04 paź 2011 - 09:24 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mi właśnie bardzo brakuje partii prezentującej ideały PPS. Obecnie cała lewica, zajmuje się takimi pierdołami jak geje, taca w kościele (jakby już mało byli opodatkowani), aborcja, eutanazja, narkotyki.. Najlepsze jest to, że obecnie szeroko pojętym wsparciem socjalnym zajmują się partie prawicowe.
|
|
|
![]()
|
|
taca w kościele (jakby już mało byli opodatkowani) No fest płacą, fest ![]() Też bym tak chciał... -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:22 |