![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Klub.Kibica #020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 779 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Manhattan :) Nr użytkownika: 995 Płeć: Mężczyzna GG: 5955911 ![]() |
Marzenka Wilczyńska w Stali Mielec.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 24 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,564 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Celu nie stawia trener tylko zarząd klubu... Swoją drogą doczepiacie się tych celów.... Co mają powiedzieć w Mielcu? Napisałem ze cele powinny być znane trenerowi a dalej pytanie retoryczne czy prezes zaryzykuje swój stołek określając cele na nowy sezon i broniąc trenera, więc jest ok. no cóż, a Mielec czy inne - tam znają swoje problemy i możliwości - a celów chyba samobójcy nie określają... a z drugiej strony ciekami mnie jakie cele w tym sezonie postawią w Sopocie i Bielsku, bo mineralne wiadomo ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
To rozczaruję Cię - cel na przyszły sezon to powtórzenie wyniku z tego, czyli znalezienie się w czwórce.
Choć nie ukrywają, że będą się bić o medale. -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 24 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,564 Płeć: Mężczyzna ![]() |
To rozczaruję Cię - cel na przyszły sezon to powtórzenie wyniku z tego, czyli znalezienie się w czwórce. Choć nie ukrywają, że będą się bić o medale. Powtórka z rozrywki? ![]() Z tym trenerem tak to już niestety będzie... ![]() to jak w tym kawale - najgorsze cztery lata blondynki - pierwsza klasa ... ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 73 Dołączył: pon, 20 paź 08 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 2,020 Płeć: Mężczyzna GG: 1440989 Skype: yash58 Tlen: Yash ![]() |
Link do relacji z konferencji prasowej
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
To rozczaruję Cię - cel na przyszły sezon to powtórzenie wyniku z tego, czyli znalezienie się w czwórce. Choć nie ukrywają, że będą się bić o medale. Powtórka z rozrywki? ![]() Z tym trenerem tak to już niestety będzie... ![]() to jak w tym kawale - najgorsze cztery lata blondynki - pierwsza klasa ... ![]() ![]() -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Matea poszła grać do Rosji - Urałoczka Jekaterinburg - szkoda
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Aj tam. Czym sezon dalej, tym Matea gorzej. Ja płakać nie będę...
|
|
|
![]()
|
|
Aj tam. Czym sezon dalej, tym Matea gorzej. Ja płakać nie będę... Tylko czym było to spowodowane? Z zawodniczki bardzo dobrej stała się zawodniczką co najwyżej dobrą. Czyżby treningi z naszym trenerem jej zaszkodziły? Obawiam się, że jeszcze o niej usłyszymy lub zobaczymy w dużo lepszej dyspozycji niż była u nas ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: sob, 04 gru 10 Nr użytkownika: 4,296 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Aj tam. Czym sezon dalej, tym Matea gorzej. Ja płakać nie będę... Tylko czym było to spowodowane? Z zawodniczki bardzo dobrej stała się zawodniczką co najwyżej dobrą. Czyżby treningi z naszym trenerem jej zaszkodziły? Obawiam się, że jeszcze o niej usłyszymy lub zobaczymy w dużo lepszej dyspozycji niż była u nas ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Można tylko się domyślać czym było to spowodowane. Na początku Matea to był wulkan energii i byłem bardzo zadowolony widząc ją w akcji. Jednak końcówka sezonu to wrak człowieka...
Ja tam swoje typy mam, bo znam Waldka z wuefów ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 530 Dołączył: wto, 03 cze 08 Nr użytkownika: 1,319 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Jesteś ode mnie ciut starszy więc może jeszcze wtedy mu się chciało
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: sob, 17 kwi 04 Nr użytkownika: 78 ![]() |
Dodam tylko tyle że Matea już tak od grudnia 2010 wiedziała że jeśli trener się nie zmieni to ona grać w Dąbrowie nie będzie. Zbyt duża była różnica w jakości treningów w porównaniu do ligi włoskiej. Myślę że trener Korpol pozwoli jej dojść do właściwego poziomu sportowego.
|
|
|
![]()
|
|
Dodam tylko tyle że Matea już tak od grudnia 2010 wiedziała że jeśli trener się nie zmieni to ona grać w Dąbrowie nie będzie. Zbyt duża była różnica w jakości treningów w porównaniu do ligi włoskiej. Myślę że trener Korpol pozwoli jej dojść do właściwego poziomu sportowego. Też tak myślę. Ale widać w klubie też to zauważyli bo mamy 3 trenera ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Lucie Muhlsteinova w AZS Białystok - zobaczymy jak jej pójdzie.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 16:16 |