![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 126 Dołączył: czw, 11 wrz 08 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 1,450 Płeć: Kobieta GG: 4130159 ![]() |
różne rodzaje piw
to jest jakaś żarciodajnia (kuraki, fast-food'y) z jadłopodawcą ![]() osiedle Morcinka - "kaufi" po drugiej stronie Ten post edytował bea1120 czw, 26 maj 2011 - 14:02 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,635 Dołączył: pon, 16 lut 09 Skąd: Centrum Nr użytkownika: 3,199 Płeć: Mężczyzna ![]() |
W realu promocja na Gniewosza (trzy odmiany) 1,99pln za 0,33l.
-------------------- pozdrawiam,
Sylwester Dominik Historia miasta uwieczniona na fotografiach i pocztówkach. Zapraszam na www.dawnadabrowa.pl i www.facebook.com/dawnadabrowa |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,635 Dołączył: pon, 16 lut 09 Skąd: Centrum Nr użytkownika: 3,199 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czy ktoś wie, co stało się z monopolowym naprzeciw wyjazdu z CH Pogoria, obok hotelu? Przez dwa ostatnie weekendy chciałem tam podjechać po śliwkowe wino z Japonii (ponoć przepyszne) i sklep był zamknięty. Bez żadnej kartki czy informacji...
ps. w sobotę kupiłem 6x0,33 gniewosza za 9pln w realu : ) -------------------- pozdrawiam,
Sylwester Dominik Historia miasta uwieczniona na fotografiach i pocztówkach. Zapraszam na www.dawnadabrowa.pl i www.facebook.com/dawnadabrowa |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 369 Dołączył: wto, 14 mar 06 Skąd: Łosień / Gołonóg Nr użytkownika: 192 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
dzięki prezes!
-------------------- pozdrawiam,
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 130 Dołączył: pon, 29 wrz 08 Skąd: DĄBROWA GÓRNICZA CiTY / MYDLiCE Nr użytkownika: 1,493 Płeć: Mężczyzna ![]() |
W kebabie Mini-Max na morcinka, który jest wypchany piwami regionalnymi i zagranicznymi, ceny piwa spadły ostro w dół. Średnia cena piwa z lodówki w sumie każdego to tam teraz już nie 7, ale około 4-5 złotych
![]() Za 20 zł kupiłem ostatnio 5 sztuk ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
W kebabie Mini-Max na morcinka, który jest wypchany piwami regionalnymi i zagranicznymi, ceny piwa spadły ostro w dół. Średnia cena piwa z lodówki w sumie każdego to tam teraz już nie 7, ale około 4-5 złotych ![]() Za 20 zł kupiłem ostatnio 5 sztuk ![]() przy zakupie 10 piw 10 procent gratis, 15 piw, 15 procent ![]() a czy ktoś niewie, gdzie można kupić w okolicy piwo Hoegardenn ? Bo wycieczki do czeskiego tesco w Cieszynie, troche kosztowne |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 93 Dołączył: nie, 16 gru 07 Nr użytkownika: 952 Płeć: Mężczyzna GG: 5344968 ![]() |
Ja zapytam nie o piwo lecz o FRUGO . Gdzie można w DG kupić ?
Ten post edytował janosikdg pią, 08 lip 2011 - 11:50 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Mam dziwne wrażenie, że nigdzie. Frugo w DG to chyba nie uraczymy póki co :|
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Teraz są cztery w sprzedaży. Głównie duże Tesco...
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
piwka ciechan, wiśnia w piwie, jabłko piwie itp. pojawiły się również w sklepie na Gołonogu, koło przystanku tramwajowego, na przeciw dawnego tokaja, gdzie niegdyś była piekarnia
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 171 Dołączył: nie, 18 sty 09 Skąd: Dąbrowa Górnicza Z-ce Nr użytkownika: 3,132 Płeć: Mężczyzna GG: 3986289 ![]() |
W bielsku kupowałem frugo w Lewiatanie
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 38 Dołączył: pią, 09 mar 07 Skąd: DG-Strzemieszyce Nr użytkownika: 546 Płeć: Mężczyzna GG: 6540816 ![]() |
Ja zapytam nie o piwo lecz o FRUGO . Gdzie można w DG kupić ? Znalazłem FRUGO w dwóch smakach (kolor żółty i fioletowy - polecam ten pierwszy) w sklepiku w Strzemieszycach Wielkich na Ul. Majewskiego zaraz przy strzeżonym przejeżdzie kolejowym. Co do ceny, powiedziałbym że akurat. 2 zł. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 171 Dołączył: nie, 18 sty 09 Skąd: Dąbrowa Górnicza Z-ce Nr użytkownika: 3,132 Płeć: Mężczyzna GG: 3986289 ![]() |
Piwo Zawiercie, Browar na Jurze - gdzie to mogę dostać?
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
W Zawierciu
![]() Jest też w Tesco, tyle, że niestety w dąbrowskim (w każdym razie w tym na Redenie) nie widziałem... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
W Podzamczu w tym sklepie na środku placu jest po 5 plów -bodaj trzy gatunki
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 98 Dołączył: śro, 03 wrz 08 Nr użytkownika: 1,438 Płeć: Mężczyzna ![]() |
CYTAT Jest też w Tesco, tyle, że niestety w dąbrowskim (w każdym razie w tym na Redenie) nie widziałem... W dużych TESCO jest. Np. w Tychach i Katowicach - cena różnie - od 4,5 zł do nawet 6,5zł. CYTAT Piwo Zawiercie, Browar na Jurze - gdzie to mogę dostać? Przeczytaj wątek od początku - tam podałem namiary na to piwo. CYTAT Znalazłem FRUGO w dwóch smakach (kolor żółty i fioletowy - polecam ten pierwszy) w sklepiku w Strzemieszycach Wielkich na Ul. Majewskiego zaraz przy strzeżonym przejeżdzie kolejowym. Co do ceny, powiedziałbym że akurat. 2 zł. W wielu sklepach w Strzemieszycach widuję FRUGO ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 126 Dołączył: czw, 11 wrz 08 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 1,450 Płeć: Kobieta GG: 4130159 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Frugo jest także w salonie prasowym w Biedronce na Mydlicach Pn oraz w Kolporterze na 3-maja
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:19 |