IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Closed TopicStart new topic
> Gdize mój wątek o chodniku?
olo
post pon, 16 maj 2005 - 06:50
Post #1

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 18
GG: 1387662 status gadu-gadu

CoŚ nie tak byŁo w poŚcie o chodniku koŁo banku, Że zniknĄŁ? Klikam na powiadomienie, a tu wychodzi, Że temat nie istnieje. :cry:
Go to the top of the page

+Quote Post
:)
post pon, 16 maj 2005 - 11:27
Post #2

IX :)

Grupa: ADMINISTRATOR
Nr użytkownika: 8
GG: 1234567 status gadu-gadu
Tlen: test status tlen

a mnie sie wydaje ze juz wyparowalo kiedys tez kilka twoich postow laugh.gif

+Quote Post
Master
post pon, 16 maj 2005 - 13:18
Post #3

FdZD

Nr użytkownika: 5

chodzi o to zeby z zastanowieniem zakŁadac nowe tematy. w tym wĄtku o chodniku nie byŁo wiadomo o co chodzi , , gdzie jest ten chodnik ,jaki itp itd , a wogÓle to jest juŻ specjalny temat o komunikacji , chodnikach i wszystkim wokÓŁ, a nie trzeba zakŁadaĆ nowego tematu z powodu tego ze na kilkudziesiĘciu metrach kŁadĄ kostke.

Czasami z racji funkcji moderatora musze troszke przeczyŚciĆ forum , a by nie tworzyŁ sie tu chaos i baŁagan. i przypominam ze usuwam posty typu
"Nie wiem" albo "hahaha" czy znacznie odbiegajĄce od treŚci tematu.

+Quote Post
olo
post pon, 16 maj 2005 - 13:52
Post #4

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 18
GG: 1387662 status gadu-gadu

QUOTE(klocek)
chodzi o to zeby z zastanowieniem zakŁadac nowe tematy. w tym wĄtku o chodniku nie byŁo wiadomo o co chodzi , , gdzie jest ten chodnik ,jaki itp itd , a wogÓle to jest juŻ specjalny temat o komunikacji , chodnikach i wszystkim wokÓŁ, a nie trzeba zakŁadaĆ nowego tematu z powodu tego ze na kilkudziesiĘciu metrach kŁadĄ kostke.

Czasami z racji funkcji moderatora musze troszke przeczyŚciĆ forum , a by nie tworzyŁ sie tu chaos i baŁagan. i przypominam ze usuwam posty typu
"Nie wiem" albo "hahaha" czy znacznie odbiegajĄce od treŚci tematu.

DziĘkujĘza wyczerpujĄcĄ odpowiedĹş, za usuniĘcie wĄtku rÓwnieŻ dziĘkujĘ, nie zauwazyŁem Że historia chodnikÓw jest juz na forum opisywana, podziekowaŁbym rÓwnieŻ za przeniesienie, ale musi administrator zapracowany, wiĘc operacja wyciĘcia byŁa duŻo krÓtsza. ObserwujĄc to Forum, zdajĘsobie sprawĘ, Że panowanie nad dziesiĄtkami aktywnych uczestnikÓw forum i setkami wpisÓw dziennie jest zadaniem niezwykle trudnym. Fakt, Forum jest niezwykle przejrzyste, sterylne i uporzĄdkowane, natomiast ja majĄc wrodzony talent do baŁaganiarstwa nie chciaŁbym kolejny raz naraŻaĆ siĘna adminowe noŻyce. Za stary jestem by siĘzmieniaĆ, choĆ niektÓrzy twierdzĄ, Że staroŚĆ nie ma tu nic do rzeczy......... :12:

+Quote Post
Kwasny
post pon, 16 maj 2005 - 23:01
Post #5

Echhhhhh

Nr użytkownika: 2

Wracam do zywych :5: ,Ale tak czy tak, Klocek jest tu adminem, moderem itp, wiec o usuwanie tematow itp zglaszajcie sie do niego. Z regoly, na forum nie usuwa sie tematow, jak to mialo miejsce na pierwszej oficjalnej stronie DG, z ktorej to usuwano posty np: krytykujace danego prezola miasta, ale porzadek musi byc biggrin.gif

+Quote Post
Master
post wto, 17 maj 2005 - 22:48
Post #6

FdZD

olo no chyba sie nie obraziŁeŚ ?? 8) zwŁaszcza ,Że to chyba doŚĆ bŁacha sprawa. Owszem ruch tu niewielki , ale ja teŻ nie mam czasu siedziec na forum godzinami i przeklejaĆ wszystkie posty odbiegajĄce od tematu , ŁĄczyĆ podobne temty w jeden, dzie3liĆ , przenosiĆ itp itd

Pozdrawiam i zachecajcie znajmoych do odwiedzin forum DG

+Quote Post
mary cha
post czw, 02 cze 2005 - 12:52
Post #7

GreenPointHooligan

Nr użytkownika: 119

najwieksza wada tego forum jest brak ciekawych i interesujacych tematow .jako mlody czlowiek(23 lata) nie za bardzo moge sie odnalezc w tematach.proponuje wiecej luznych tematow,czegos z "jajem".poza tym dzial hyde park i impreza wogole nie funkcjonuje-nie wiem dlaczego.wiem ze dg to pustynia kulturalna i inteligencka ale my,jako forumowicze,wcale nie musimy omijac takish watkow.rozumiem ze wiekszosc z was to ustatkowani i odpowiedzialni ludzie ale bez przesady.troche humoru i zabawy nikomu nie zaszkodzi.wierze ze znajdzie sie ktos kreatywny kto pomoze rozwinac sie forum-postaram sie zaczac a moze reszta podazy moim tropem.

+Quote Post
Master
post czw, 23 cze 2005 - 21:01
Post #8

FdZD

A jednak olo sie chyba obraziŁ ;/

+Quote Post
SIR1ONE
post wto, 19 lip 2005 - 04:45
Post #9

UZYTKOWNIK
*

Nr użytkownika: 155

wŁaŚnie moŻe jakaŚ promocja strony!!zaczĘŁo by wchodzic wiĘcej osÓb i posty byŁyby ciekawsze i byŁoby ich wiĘcej to naprawde fajny pomysŁ!!
a nie zakŁadaanie tematÓw o chodniku to jest paranoja :23:

--------------------
iśc swoją drogą nie dac satysfakcji wrogom!!
(molesta-"isc swoją drogą")
to rap gra człowieku!!!!!!!!
(molesta-"rap gra")

+Quote Post

Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 08:11
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza