![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
hehe - dobre :)
:) mozemy tobie pogratulowac rozslawiania naszego miasta ku chwale dabrowy adminie ![]() Ten post edytował Hator pon, 08 sty 2007 - 23:06 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,189 Dołączył: nie, 26 cze 05 Skąd: z bagien Nr użytkownika: 148 Płeć: Kobieta ![]() |
Kwasny podał dane forum za grudzień i zeszły rok:
Załączony plik
|
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
zrzut ekranu z dzis o 13 35
zobaczcie liste gosci ![]()
Załączony plik
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
zrzut ekranu z dzis o 13 35 zobaczcie liste gosci ![]() to i tak malo ![]() wczoraj caly wieczor bylo 70-100 a teraz 80. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
teraz zauwazylem dzisiejszy nowy rekord - 111
i caly czas goscie sie rozkladaja w miare rowno a jakby tak weszli wszyscy na raz? Dziwne ze to tak dlugo trwa -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
QUOTE i caly czas goscie sie rozkladaja w miare rowno a jakby tak weszli wszyscy na raz? ale czy by serwer takie cos wy3mal :) pozdr -------------------- |
|
|
![]()
|
|
no wlasnie to jest zmartwienie i jaki miesieczny limit ruchu
![]() od 6-11 stycznia juz 8768 wyswietlen hyde parku -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
co to sie dzisiaj dzialo
![]() bylo 221 dziwne jesli z wykopu teraz bylby taki rekord a nie wczesniej i dalej tam trzyma sie na 1 stronie Ktos u nas wspominal kiedys forum GKW ktore dzisiaj znacznie przebilismy. Szkoda ze to nie mieskzancy DG a najlepiej zarejestrowani uzytkownicy ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
co to sie dzisiaj dzialo ![]() bylo 221 dziwne jesli z wykopu teraz bylby taki rekord a nie wczesniej i dalej tam trzyma sie na 1 stronie Ktos u nas wspominal kiedys forum GKW ktore dzisiaj znacznie przebilismy. Szkoda ze to nie mieskzancy DG a najlepiej zarejestrowani uzytkownicy ![]() Chyba nie ma takiego forum, gdzie na raz przebywało ponad 2/3 użyszkodników ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
A ja się tak tylko zastanawiam, czy na serwerze naszym nie ma limitu ruchu..
![]() ![]() ![]() Ten post edytował kwintosz czw, 11 sty 2007 - 22:22 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
to sa tylko linki do fotek. Zadna fotka nie jest umieszczona na "naszym" serwerze.
@kwintosz przeciez "winny" ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
A to dobrze, choć ta masa fotek jak na 1 stronę jest zdecydowanie za duża haha..
![]() A faktycznie, nie zauważyłem wcześniej, jakoś tak zakręcony jestem - chyba przed sesją bo wpadam tylko na chwile ostatnio, trzeba dziobać ![]() Pozdrawiam -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
|
|
![]()
|
|
ja juz na fotki dubaja nie zerkam - ostatnio pamiec wirtualna tak mi zapchalo (przy okazji pare programow netowych nabrudzilo) ze musialem sporo sie nameczyc by pozniej poczyscic skutki "sabotazu" :)
PS te fotki to sa z imageshack'a - wrzucasz im na serwer a oni daja link htmlowy do wklejenia np na forum. (podobnie ludzie robia na allegro by nie placic za dodawanie wiekszej ilosci zdjec ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
A ja się tak tylko zastanawiam, czy na serwerze naszym nie ma limitu ruchu.. ![]() ![]() ![]() Zdjęcia zdaje się są na jakimś obrazkowym hostingu także z tym nie powinno być problemu. Na wykop ja dałem linka - jak widać słusznie, bo cieszy się sporą popularnością a liczyłem, że przy okazji jak największa liczba osób dowie się o forum - w końcu na wykop zaglądają też pewnie mieszkańcy DG. Co prawda jak na razie liczba gości nie przełożyła się jakoś na liczbę rejestracji ale może chociaż kilku spośród tej masy gości zostanie na dłużej, może kiedyś założy tu konto ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No ja dzisiaj tez sie wziolem troche za promocje i dodalem forum do jakiejs 100 portali wyszukiwarerk itp, ale w dzialach dotyczacych poszczegolnych regionow polski.
|
|
|
![]()
|
|
dziwne wczoraj byl nowy rekord
242 juz ostatnio sytuacja prawie wrocila do normy i nie ma juz tyle wejsc z wykopu bo tamten link nareszcie spadl z 1 strony a tu taki boom -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
13000 postow - 17.01.2007
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
14k - 4 albo 5 .02.07
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Gratulacje dla Właściciela i Współtwórców!
Forum Dąbrowy Górniczej to poważny i prężnie działający "ośrodek opiniotwórczy" oraz bardzo liczny elektorat - 350 zarejestrowanych osób + najbliższe otoczenie forumowiczów + czytający bez postowania. Ciekawe czy władza to wie i docenia? |
|
|
![]()
|
|
Kwasny mógłbyś podać staty za styczeń??
Jestem ciekaw jak to wygląda ostatnio różne dziwne rzeczy się dzieją z forum. W któryś dzień, licznik użytkowników pokazywał ponad 100 osób na forum, przeglądających jednocześnie: Regulamin ![]() Ciekaw jestem czy trzymamy linie albo czy przybywa odwiedzin.. ![]() Ten post edytował kwintosz pią, 09 lut 2007 - 13:45 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 08:11 |