![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 39 Dołączył: pią, 06 maj 05 Skąd: się biorą dzieci? Nr użytkownika: 143 ![]() |
. I będę sobie mógł napisać w podpisie "ja tego pana nie wybrałem" a ty się będziesz musiał za niego wstydzić. Eee... wstydzić ? Nie biorę wyborów politycznych aż tak do serca aby czuć się emocjonalnie związanym z kandydatem. Najwyżej będę zły, że się pomyliłem. ![]() ------------------------------------------------------------------------------------------------ Zaskoczyło mnie że, kandydaci mają już kampanię w d... i jada na opinii z I tury. a ja widziałem PPP na ryneczku na Broadwayu gadał z ludźmi jakieś ulotki rozdawali wiec chyba niema drugiej tury w "D" |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Generalnie nie ma się już co przekonywać bo się robi pyskówka. Stawiam: Podraza - 60% Stachowicz - 50% frekwencja - 30% a cóż to? Sonda z naszemiasto.pl na dziś CYTAT Na kogo zagłosujesz w drugiej turze w Dąbrowie Górniczej? * na Zbigniewa Podrazę (49%) * na Krzysztofa Stachowicza (45%) * na nikogo (6%) Imho bardziej prawdopodobne i też uważam, że frekwencja nie przekroczy 30 % zwłaszcza jak będzie taka aura za oknem. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
Generalnie nie ma się już co przekonywać bo się robi pyskówka. Stawiam: Podraza - 60% Stachowicz - 50% frekwencja - 30% a cóż to? No trochę się zagalopowałem z tymi procentami w weekend i głowa boli ![]() Miało być: Podraza - 60% Stachowicz - 40% Stawiam na sporą przewagę SLD bo w I turze dostali prawie 2razy więcej głosów niż PO. a ja widziałem PPP na ryneczku na Broadwayu gadał z ludźmi jakieś ulotki rozdawali A no to widocznie mam pecha ![]() Ten post edytował bzenek pon, 29 lis 2010 - 13:26 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 63 Dołączył: czw, 08 sty 09 Nr użytkownika: 3,111 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,635 Dołączył: pon, 16 lut 09 Skąd: Centrum Nr użytkownika: 3,199 Płeć: Mężczyzna ![]() |
HA HA HA
na youtube ma na razie 900 odsłon: http://www.youtube.com/watch?v=MXMhF0k6ZGU -------------------- pozdrawiam,
Sylwester Dominik Historia miasta uwieczniona na fotografiach i pocztówkach. Zapraszam na www.dawnadabrowa.pl i www.facebook.com/dawnadabrowa |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Odliczając głosy - niebede głosował- wychodzi ok 72% dla Podraza do 28% dla Stachowicz
Zwazając na fakt ze Stachowicz liczy na "głupszy elektorat" ktory nie zna spraw, szczegółów inwestycji naszego miasta czyli taki elektorat który tu nie zagląda, a wiedze swoją ma z gazetki typu Dąbrowskie Aktualnosci. Typuje wynik Podraza 58% - Stachowicz 42%. Frekwencja przy tej pogodzie 35% |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 11 Dołączył: wto, 26 paź 10 Nr użytkownika: 4,190 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Odliczając głosy - niebede głosował- wychodzi ok 72% dla Podraza do 28% dla Stachowicz Zwazając na fakt ze Stachowicz liczy na "głupszy elektorat" ktory nie zna spraw, szczegółów inwestycji naszego miasta czyli taki elektorat który tu nie zagląda, a wiedze swoją ma z gazetki typu Dąbrowskie Aktualnosci. Typuje wynik Podraza 58% - Stachowicz 42%. Frekwencja przy tej pogodzie 35% Odliczając głosy - niebede głosował- wychodzi ok 72% dla Podraza do 28% dla Stachowicz Zwazając na fakt ze Stachowicz liczy na "głupszy elektorat" ktory nie zna spraw, szczegółów inwestycji naszego miasta czyli taki elektorat który tu nie zagląda, a wiedze swoją ma z gazetki typu Dąbrowskie Aktualnosci. Typuje wynik Podraza 58% - Stachowicz 42%. Frekwencja przy tej pogodzie 35% świetnie się określiłeś, prawdziwy, prostolinijny dąbrowian.. do takiego traktowania ludzi przyzwyczaił ppp więc jesteś chyba jego bardzo, bardzo bliskim współpracownikiem określając ludzi jako "głupszy elektorat". miałem okazję usłyszeć kilka rzeczy o powstaniu SLD w DG, fajna sprawa, myślę, że ktoś powinien napisać o tym książkę - mam nadzieję, że po wyborach, ktoś to ładnie zrobi : "Pamiętniki dąbrowskiej lewicy" i nie będzie wtedy problemów, że to kampania. Sprawa motocykla rozbawiła mnie do łez ... ale lierki c s b g też coś znaczą i myślę, że w wielu przypadkach rządzenie wygląda identycznie jak w czasach Pana Lipczyka |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Odliczając głosy - niebede głosował- wychodzi ok 72% dla Podraza do 28% dla Stachowicz Zwazając na fakt ze Stachowicz liczy na "głupszy elektorat" ktory nie zna spraw, szczegółów inwestycji naszego miasta czyli taki elektorat który tu nie zagląda, a wiedze swoją ma z gazetki typu Dąbrowskie Aktualnosci. Typuje wynik Podraza 58% - Stachowicz 42%. Frekwencja przy tej pogodzie 35% Odliczając głosy - niebede głosował- wychodzi ok 72% dla Podraza do 28% dla Stachowicz Zwazając na fakt ze Stachowicz liczy na "głupszy elektorat" ktory nie zna spraw, szczegółów inwestycji naszego miasta czyli taki elektorat który tu nie zagląda, a wiedze swoją ma z gazetki typu Dąbrowskie Aktualnosci. Typuje wynik Podraza 58% - Stachowicz 42%. Frekwencja przy tej pogodzie 35% świetnie się określiłeś, prawdziwy, prostolinijny dąbrowian.. do takiego traktowania ludzi przyzwyczaił ppp więc jesteś chyba jego bardzo, bardzo bliskim współpracownikiem określając ludzi jako "głupszy elektorat". miałem okazję usłyszeć kilka rzeczy o powstaniu SLD w DG, fajna sprawa, myślę, że ktoś powinien napisać o tym książkę - mam nadzieję, że po wyborach, ktoś to ładnie zrobi : "Pamiętniki dąbrowskiej lewicy" i nie będzie wtedy problemów, że to kampania. Sprawa motocykla rozbawiła mnie do łez ... ale lierki c s b g też coś znaczą i myślę, że w wielu przypadkach rządzenie wygląda identycznie jak w czasach Pana Lipczyka A z jakiego powodu rządzenie miastem miałoby wyglądać inaczej? Podobno Nadprezydent wciąż ten sam... |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Odliczając głosy - niebede głosował- wychodzi ok 72% dla Podraza do 28% dla Stachowicz Zwazając na fakt ze Stachowicz liczy na "głupszy elektorat" ktory nie zna spraw, szczegółów inwestycji naszego miasta czyli taki elektorat który tu nie zagląda, a wiedze swoją ma z gazetki typu Dąbrowskie Aktualnosci. Typuje wynik Podraza 58% - Stachowicz 42%. Frekwencja przy tej pogodzie 35% Odliczając głosy - niebede głosował- wychodzi ok 72% dla Podraza do 28% dla Stachowicz Zwazając na fakt ze Stachowicz liczy na "głupszy elektorat" ktory nie zna spraw, szczegółów inwestycji naszego miasta czyli taki elektorat który tu nie zagląda, a wiedze swoją ma z gazetki typu Dąbrowskie Aktualnosci. Typuje wynik Podraza 58% - Stachowicz 42%. Frekwencja przy tej pogodzie 35% świetnie się określiłeś, prawdziwy, prostolinijny dąbrowian.. do takiego traktowania ludzi przyzwyczaił ppp więc jesteś chyba jego bardzo, bardzo bliskim współpracownikiem określając ludzi jako "głupszy elektorat". miałem okazję usłyszeć kilka rzeczy o powstaniu SLD w DG, fajna sprawa, myślę, że ktoś powinien napisać o tym książkę - mam nadzieję, że po wyborach, ktoś to ładnie zrobi : "Pamiętniki dąbrowskiej lewicy" i nie będzie wtedy problemów, że to kampania. Sprawa motocykla rozbawiła mnie do łez ... ale lierki c s b g też coś znaczą i myślę, że w wielu przypadkach rządzenie wygląda identycznie jak w czasach Pana Lipczyka Gazeta " Dabrowskie Aktualności" jasno i wyraznie pokazuje , za kogo uważa Stachowicz swoich wyborców. Za debili |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
A tak z ciekawości - czy pan Stachowicz lub jego sztab odniósł się w jakiś sposób do zarzutów z eseldowskiej gazetki? Część jest jak sądzę prawdziwa - choćby to na temat aktywności w sejmiku i zasług dla miasta jako radny, a reszta?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
resztą powinna się zająć prokuratura
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
No cóż, wg gazetki - zgłoszono sprawę "Aktualności Dąbrowskich" (że nie są opisane jako materiał komitetu wyborczego).
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,635 Dołączył: pon, 16 lut 09 Skąd: Centrum Nr użytkownika: 3,199 Płeć: Mężczyzna ![]() |
W Aktualnościach jakoś nie znalazłem nic na temat 4 interpelacji p. Stachowicza...
-------------------- pozdrawiam,
Sylwester Dominik Historia miasta uwieczniona na fotografiach i pocztówkach. Zapraszam na www.dawnadabrowa.pl i www.facebook.com/dawnadabrowa |
|
|
![]()
|
|
No i?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
no i... jestem ciekawy, czy można to gdzieś 'oficjalnie' sprawdzić...
no i... może ktoś na forum jest w stanie potwierdzić bądź zanegować tą informację... no i... fakt braku skomentowanie tych interpelacji w Aktualnościach przeważa szalę w tym temacie dla PPP -------------------- pozdrawiam,
|
|
![]()
|
|
Zapewne w kancelarii sejmiku (sekretariacie czy jak się tam to nazywa). Jeśli chodzi o forumowiczów - nie sądzę, by ktoś aż tak dokładnie śledził obrady sejmiku, chyba że jakiś cichociemny sztabowiec
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
Gazeta " Dabrowskie Aktualności" jasno i wyraznie pokazuje , za kogo uważa Stachowicz swoich wyborców. Za debili Przejrzalem najnowszy numer i delikatnie mowiac obraza inteligencje czytelnika. Robia sobie niezla antyreklame i jesli ktos sie wahal to raczej nie bedzie sie chcial identyfikowac z czyms takim ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
sonda zakonczona
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 02:28 |