![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 171 Dołączył: nie, 18 sty 09 Skąd: Dąbrowa Górnicza Z-ce Nr użytkownika: 3,132 Płeć: Mężczyzna GG: 3986289 ![]() |
Wie ktoś gdzie w naszym województwie można zrobić RM refundowany z NFZ? Skierowanie mam, ale Helimed (Katowice) każe mi czekać do przyszłego roku.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja robiłem w Górniczym w Sosnowcu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pod czepie się a jak z tomografią komputerową?
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 516 Dołączył: sob, 02 gru 06 Skąd: D.G. Mydlice Nr użytkownika: 352 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pod czepie się a jak z tomografią komputerową? Tomograf masz nawet w naszym szpitalu, na Rezonans zazwyczaj trzeba czekać około pół roku na terenie Zagłebia to tylko w Sosnowcu, w poblizu masz jeszcze Bytom i Gliwice. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 418 Dołączył: wto, 24 cze 08 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 1,349 Płeć: Mężczyzna GG: 1309044 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pod czepie się a jak z tomografią komputerową? W szpitalu u nas termin dostałem na 15listopad.. zapisywałem się jakoś w ostatnim tygodniu lipca. Zapisami na tomograf zajmuje się ta klinika co jest w szpitalu. Kliniki Serca czy jakoś tak. Kurcze, no to wiem, bo potrzebuje skierowanie na TK klatki piersiowej. Najbliższy torakochirurg jest w Zabrzu i Krakowie (i pewnie tam bym się operował). Ale brać skierowanie od rodzinnego jechać, do krakowa ustalać termin operacji, skierowania na spirometrie i tk klatki i potem jeżdzić tam tylko na badania niezbyt się uśmiecha. Tak samo jak wyciąganie z własnej kiszenii 350zł by prywatnie to zrobić. Chirurg w Szpitalu na mydlicach dałby mi skierowanie na TK klatki jakbym mu powiedział, ze planuje operacje w Krakowie, czy zasuwaj sobie Pan? |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 18 Dołączył: śro, 07 mar 07 Nr użytkownika: 537 ![]() |
Ja robiłam MR w szpitalu w Zagórzu i miałam dość szybki termin. Wiem napewno, że jeśli lekarz na skierowaniu napisze, że na CITO to przyspieszają bardzo termin.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:21 |