IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Parking główny przy SM Koksik, uwagi, pytania, propozycje
Reaper
post wto, 21 wrz 2010 - 12:50
Post #1

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 3,132
GG: 3986289 status gadu-gadu

Nie wiem czy to odpowiedni dział, jeżeli nie - proszę o przeniesienie.

Może to dotrze do mieszkańców mojego bloku, warto spróbować.

Jak wszyscy dobrze wiedzą, chyba wszyscy, od 1 października zostaje uruchomiony szlaban który będzie bronił dostępu na nasz parking główny. Chodziły słuchy, że w w tej sprawie odbędzie się zebranie, ale... no niestety - wyszło jak zwykle, wszystko zostało uzgodnione za naszymi plecami :/

Regulamin udostępniony w administracji jest po prostu śmieszny biggrin.gif 1 strona, żadnych konkretów poza orientacyjnym czasem działania baterii w pilocie. No i oczywiście przedostatnie zdanie regulaminu:
"ADM nie gwarantuje wolnego miejsca parkingowego dla wszystkich użytkowników parkingu".

Wszystkie pytania należy kierować do Pana prezesa, lecz w tym tygodniu nie będę miał niestety możliwości osobistego kontaktu z nim...

Moje pytania więc brzmią:
1. Wykupię pilot za 70zł, będę odprowadzał miesięczną opłatę za użytkowanie parkingu, a wracając z pracy po 22 nie będę miał gdzie stanąć?
2. Co z samochodami mieszkańców, którzy nie wykupią pilota? Z dniem 1 października ich auta zostaną "eksmitowane" z parkingu?
3. Są lokatorzy, u których na jeden lokal przypadają 2-3 auta. Co z nimi? Pilot będzie przypisany do auta (jeden pilot jedno auto) czy do lokalu (jeden pilot - kilka aut)?
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie
Reaper   Parking główny przy SM Koksik   wto, 21 wrz 2010 - 12:50

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:17
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza