![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: sob, 04 gru 10 Nr użytkownika: 4,296 Płeć: Mężczyzna ![]() |
WIELKIE UZNANIE DLA CAŁEGO ZESPOŁU za postawę w niedzielę w Krasnodarze. Śledziłem relację tekstowa na stronie MKS-u a wczoraj widziałem retransmisję i jestem dumny z tego co dziewczyny pokazały. Szkoda ze na koniec były żal i łzy.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nic to już nie zmieni, ale dla kronikarskiego porządku
CYTAT Trener Waldemar Kawka ma żal, że MKS nie zagra w finale czytaj więcej...Siatkarki Tauronu MKS Dąbrowa Górnicza nie zagrają w finale Pucharu CEV. Po zwycięstwie u siebie w pierwszym meczu półfinałowym z Dinamem Krasnodar 3:0, w rewanżu przegrały batalie o finał w "złotym secie". - Tego meczu też nie musieliśmy przegrać - piekli się szkoleniowiec Tauronu MKS - miał na myśli przede wszystkim fatalne sędziowanie. jeśli tak faktycznie było, a wcześniej tez słyszałem o tym po meczu w Rumunii, to tym bardziej nie ma po co się pchać w puchar CEV w przyszłym sezonie. Lepiej zrobić majstra lub PP i zagrać w LM ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 229 Dołączył: śro, 06 gru 06 Nr użytkownika: 357 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Trochę z innej beczki SOWIETY przegrały dzisiaj w Pucharze CEV z włoską drużyną z Urbino 3:1 i nie zdobyły Pucharu. Poniekąd sprawiedliwości stało się zadość ponieważ to DG powinna grać w finale. SOWIETY oszukały naszą drużynę w meczu w SOWIETACH i teraz mają za swoje...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:38 |