![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 113 Dołączył: pon, 23 lis 09 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 3,573 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Szczurek??!! Atak okej,nawet bardzo dobry,ale przyjęcie jej to był mega dramat... Mega!! Wogóle zmiany Waldka to jest dziwna sprawa. Marta Haładyn cofa się w rozwoju... Każda piła jest rozegrana na podwójny blok,nawet krótki były na podwójnym bloku. Tu akurat zgadzam się z bonusem. W ataku szczurek lepiej niż Żebrowska, ale widać było, że zawodniczki Miluzy zauważyły problem Szczurek w odbiorze. Coś dzisiaj ten odbiór nie wychodził ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 530 Dołączył: wto, 03 cze 08 Nr użytkownika: 1,319 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
To ja napiszę swoje odczucia.
Pierwszy set ok - był w miarę łatwy taki jaki miał być. Od drugiego seta się zaczęło - nie wiem czy to brak koncentracji, czy może zmęczenie sezonem i godzeniem PLK i CEV, ale wyglądało to tragicznie. Przyjęcie zero. Dzisiaj wszystkie panie grały słabo - bez wyjątku. Najbardziej dziwi mnie forma Ikić - w pierwszych meczach przyjęcie super (lepsze od Krysi), serwis z wyskoku (trudny) oraz atak z każdej piłki. Teraz Ikić jest cieniem zawodniczki z początku sezonu. Nie wiem czy to wina trenera czy może jest jakaś inna przyczyna ale fakt jest faktem. PS. Do KK - dzisiaj siedziałem na przeciwko Was i mogłem trochę poobserwować. A więc tak - doping w pierwszym secie 5+ (wybijanie rytmu przy każdej naszej zagrywce, śpiewy w czasie zagrywki rywalek) - i był efekt. W drugim powróciły przyśpiewki i wynik diametralnie różny ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
To nie jest "Taniec z gwiazdami", żeby oceniać mojego ulubionego perkusistę z długimi włosami, no!!
![]() pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 706 Dołączył: wto, 25 gru 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 989 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Bejca, ale Mały po tobie pojechał.
---{żart}---- Osobiście siedziałem z Rafciem w sektorze naprzeciw zarezerwowanego dla przyjezdnych. Uśmiałem się co nie miara i z gry Gwiazdek i pobocznych komentarzy. Warto było dla rozprężenia pójść na ten mecz. Filmu - komedii takiej nie oglądałem co bym się tak ubawił. -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
![]() Klub.Kibica #020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 779 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Manhattan :) Nr użytkownika: 995 Płeć: Mężczyzna GG: 5955911 ![]() |
Ogólnie zauważyłem (przynajmniej wczoraj), że jak bęben był w rękach Pana w rękawiczkach białych to dziewczyny seta wygrywały, natomiast Pan z długimi włosami nie miał szczęścia ![]() Wszystko na ten temat ! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 706 Dołączył: wto, 25 gru 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 989 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dziołchy; tylko dąbrowski MKS reprezentuje w jurop, Węgiel u chłopów, bo Skra blisko bye bye.
Ciekawie i wesoło. Przepraszam, bo o Zaksie zapomniałem i przez mój błąd pominąłem. Ten post edytował Szczepan czw, 03 mar 2011 - 16:44 -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 73 Dołączył: pon, 20 paź 08 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 2,020 Płeć: Mężczyzna GG: 1440989 Skype: yash58 Tlen: Yash ![]() |
No i mamy przeciwnika Dynamo Krasnodar wygrało 3:0 z Bergamo i złotego seta 15:13
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 229 Dołączył: śro, 06 gru 06 Nr użytkownika: 357 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Z logistycznego punktu widzenia przeciwnik do BANI. Do SOWIETÓW trzeba lecieć przez Moskwę i koczować zapewne na lotnisku w oczekiwaniu na kolejny "ZŁOM" (trudno nazwać te arcydzieła SOWIECKIE samolotami - to są latające bomby). (BB właśnie tak leciało do Azerbejdżanu i koczowało na lotnisku w Moskwie sześć godzin w oczekiwaniu na kolejny "samolot"). Poza tym będzie to kolejna wyprawa na minimum 3-4 dni i będzie się to wiązało z przełożeniem meczu ligowego. Oby tylko dziewczyny wygrały.
Warszawa - Moskwa około 1300 km Moskwa - Krasnodar 1400 km. do Bergamo tylko ... 1200 km Ten post edytował Robert123 czw, 03 mar 2011 - 19:11 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 178 Dołączył: śro, 03 wrz 08 Nr użytkownika: 1,439 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
Z logistycznego punktu widzenia przeciwnik do BANI. Do SOWIETÓW trzeba lecieć przez Moskwę i koczować zapewne na lotnisku w oczekiwaniu na kolejny "ZŁOM" (trudno nazwać te arcydzieła SOWIECKIE samolotami - to są latające bomby). (BB właśnie tak leciało do Azerbejdżanu i koczowało na lotnisku w Moskwie sześć godzin w oczekiwaniu na kolejny "samolot"). Poza tym będzie to kolejna wyprawa na minimum 3-4 dni i będzie się to wiązało z przełożeniem meczu ligowego. Oby tylko dziewczyny wygrały. Warszawa - Moskwa około 1300 km Moskwa - Krasnodar 1400 km. do Bergamo tylko ... 1200 km no i dużo gorsze marketingowo + ciężki mecz na wyjeździe -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Szkoda, że pierwszy mecz u siebie
![]() Ale to już za 2 tygodnie - niezłe tempo. Jeżeli trener nie zacznie "mielić" składem to słabo widzę dyspozycję dziewczyn w PO. PS. Nie wiecie co może się stało dzisiaj koło kultury ok. 19.30 - stał Seat MKS na środku ulicy z wyłączonymi światłami. Nie wiem, czy któraś z dziewczyn kogoś nie potrąciła ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 130 Dołączył: wto, 20 kwi 10 Skąd: Tarnowskie Góry Nr użytkownika: 3,827 Płeć: Kobieta ![]() |
Rosja ... No to krzyż na drogę. Chociaż dziewczyny powinny się cieszyć, na tym lotnisku w Moskwie co się ostatnio "sporo" działo - nie lądują polskie samoloty
![]() ![]() Ja się od rosyjskiej, formalnościowej ściany raz odbiłam. Zbieram siły na następne podejście ![]() -------------------- MKS Dąbrowa Górnicza! ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Klub.Kibica #020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 779 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Manhattan :) Nr użytkownika: 995 Płeć: Mężczyzna GG: 5955911 ![]() |
Chateau d'Ax Urbino - Budowlani Organika Łódź 3:2 (25:19, 26:28, 21:25, 25:9, 15:5)
Pomijając to, że Łodzianki w 2 ostatnich setach zostały zmiażdzone to coraz bardziej się obawiam naszego ligowego pojedynku. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 130 Dołączył: wto, 20 kwi 10 Skąd: Tarnowskie Góry Nr użytkownika: 3,827 Płeć: Kobieta ![]() |
Ano, 2 i 3 set ładnie, jak dla mnie
![]() ![]() -------------------- MKS Dąbrowa Górnicza! ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 369 Dołączył: wto, 14 mar 06 Skąd: Łosień / Gołonóg Nr użytkownika: 192 Płeć: Mężczyzna ![]() |
właśnie leciałem z Warszawy lotem o 12:05 z całym zespołem Dinamo Krasnodar
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Trzeba było sabotować zespół ;D
Swoją drogą ciekawe co one tak wcześnie? ![]() Mecz dopiero we wtorek Ten post edytował szer nie, 13 mar 2011 - 14:34 -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 343 Dołączył: wto, 27 lis 07 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 910 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Aklimatyzacja.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Patrząc na info, że nasze dziewczyny grają 18 z Bydgoszczą, a 20 w Krasnodarze to ciekawie...
Ale nawet aklimatyzacja Rosjankom nie pomoże ;D -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 373 Dołączył: nie, 22 paź 06 Nr użytkownika: 241 ![]() |
Jeśli nic się nie zmieni, to w przyszłym sezonie Tauron MKS Dąbrowa Górnicza nie wystąpi na europejskich parkietach - ostrzega Robert Karlik.
http://aktualnosci.siatka.org/pokaz/2011-0...ani-do-placenia |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:44 |