![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 130 Dołączył: wto, 20 kwi 10 Skąd: Tarnowskie Góry Nr użytkownika: 3,827 Płeć: Kobieta ![]() |
Moim zdaniem problem może być z Bergamo ... Z Miluzą powinno przejść gładko, ale wszystko to zależy. Szczególnie, że podejście do Miluzy jest odpowiednie
![]() Ale nie wiem co z Austriaczkami ... Bo w ogóle ich nie obstawiałam, a tutaj taka niespodzianka ... I aż się obawiam tego ich meczu ze Zvezdą ![]() -------------------- MKS Dąbrowa Górnicza! ![]() |
|
|
![]()
|
|
UŻYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 163 Dołączył: czw, 12 lut 09 Skąd: Center ! Nr użytkownika: 3,192 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wiecie może, czy nasz mecz jest trasmitowany gdzieś w internecie ?
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 59 Dołączył: pon, 01 paź 07 Nr użytkownika: 819 Płeć: Mężczyzna ![]() |
też szukam transmisji. Jedynie wynik meczu na stronie www.siatka.org
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 706 Dołączył: wto, 25 gru 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 989 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Coś niby ma się ruszyć na stronie klubu.
-------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 48 Dołączył: nie, 25 sty 09 Skąd: Białystok Nr użytkownika: 3,149 Płeć: Kobieta ![]() |
http://www.cev.lu/mmp/online/website/highl...s/index_EN.html tutaj jest live jeszcze
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 59 Dołączył: pon, 01 paź 07 Nr użytkownika: 819 Płeć: Mężczyzna ![]() |
http://www.mks.dabrowa.pl/14,126,asptt-mul...a-gornicza.html
Szkoda, że nie ma nigdzie normalnej transmisji - obraz ASPTT Mulhouse 11:25;15:25;25:27 Tauron MKS (0:3) w setach Świetny prezent dla p. Izy Żebrowskiej Ten post edytował troll śro, 23 lut 2011 - 21:26 |
|
|
![]()
|
|
UŻYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 163 Dołączył: czw, 12 lut 09 Skąd: Center ! Nr użytkownika: 3,192 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Niech teraz nasze Gwiazdy wracają bezpiecznie do domu i szykują się na bój z Muszyną. Oby skończył się takim wynikiem jak ostatnie mecze naszego zespołu !
BRAWO. p. Izabelo ! STO LAT !! |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Bergamo wygrało 3:0 u siebie - czyżby wycieczka do Włoch?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
CYTAT Każdy kibic dąbrowskiego klubu uśmiecha się na samo wspomnienie francuskiego miasta Miluza - to właśnie po wyjazdowej wygranej z miejscowym klubem MKS Dąbrowa Górnicza mógł świętować awans do fazy Pucharowej Ligi Mistrzyń. - Chcemy zrewanżować się za zeszłoroczne porażki - tak przed spotkaniem określiła cel francuskiego zespołu jego trener Magali Magail. Sądząc po ostatecznym rezultacie francusko-polskiej konfrontacji, zawodniczki z Miluzy nie wykazały takiej woli wygranej jak ich szkoleniowiec. Cała relacja by SportoweFaktyWynika z niej, że rozgrywała Marta a trener dał odpocząć podstawowym w ostatnich meczach zawodniczkom ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Moim zdaniem trener powinien dać odpocząć Ikić bo w porównaniu z początkiem sezonu Ikić gra wyraźnie słabiej.
Co do niedzieli - już się nie mogę doczekać ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 226 Dołączył: pią, 14 gru 07 Nr użytkownika: 947 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Krótkie video z meczu ASPTT Mulhouse - Tauron MKS DG
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 706 Dołączył: wto, 25 gru 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 989 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mam tylko nadzieję, że polscy kibice w europejskich pucharach będą mogli dopingować więcej niż jedną drużynę i to nie tylko w pucharze konfederacji (pocieszenia).
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Wielki szacunek dla zespołu, wygrać mecz w betonowym obuwiu?
Fiu, fiu. Więcej nie ma co pisać, bo moderator, czyli ja mnie zbanuje:( pozdr... P.s Do komentatora Grzegorza, fajnie, tylko trzeba podawać wynik po każdej akcji:) -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 113 Dołączył: pon, 23 lis 09 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 3,573 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Heh... Dzisiaj dziewczyny dały nam popalić
![]() ![]() Ela Skowrońska dzisiaj naprawdę ładnie grała ![]() Iza Żebrowska jakoś dzisiaj kompletnie nie potrafiła wejść w mecz. W ogóle mało kończyła piłek. Szkoda mi tylko dwóch sytuacji. Szkoda mi, że Natalia Kurnikowska nie zagrała dłużej i przyznam się szczerze, że nie rozumiem decyzji trenera o zdjęciu Gosi Lis ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Tylko Aśka, reszta komedia, aż 20 dychy postawię TPS.
Śmiech i tylko śmiech. -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Wczoraj pisałeś Lucie, dzisiaj Aśka.
Weź się ogarnij:) I nie stawiaj, szkoda, lepiej z cztery rosołki... pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
Lucie z urody, Aśka z dzisiejszej gry.
Bo poza Szczurek to żadna nie grała. -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
Ciężko dzisiaj szło, ale wygrały i chwała im za to:)
pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 142 Dołączył: nie, 27 sty 08 Nr użytkownika: 1,059 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Szczurek??!! Atak okej,nawet bardzo dobry,ale przyjęcie jej to był mega dramat... Mega!! Wogóle zmiany Waldka to jest dziwna sprawa. Marta Haładyn cofa się w rozwoju... Każda piła jest rozegrana na podwójny blok,nawet krótki były na podwójnym bloku.
|
|
|
![]()
|
|
Hałke to zaproś na kebaba, a Aśka ratowała (wciskała się przed) Kryśkę. Ja to tak widziałem. A że w okularach to może coś nie tak.
Karl von Clausewitz |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 04:27 |