![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
16:15 Żeberko obija blok, a piłka trafia w antenkę oraz piękny blok Małgosi Lis
![]() 6:10 I kto? Gosia Lis, bo któż inny! ![]() 6:9 Lis po raz trzeci! Tym razem do spółki z Lucie przerwa techniczna 6:8 Kolejno: blok Lis oraz blok Lis, gwarantuje pierwszą przerwę techniczną dla Tauronu MKS Dąbrowa Górnicza Gosia Lis najlepsza! Już więcej nic nie napiszę:) pozdr... Ten post edytował endriu czw, 03 lut 2011 - 21:32 -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 226 Dołączył: pią, 14 gru 07 Nr użytkownika: 947 Płeć: Mężczyzna ![]() |
"Koniec! Gosia Lis zakończyła spotkanie atakiem ze środka!" Ten post edytował checkin czw, 03 lut 2011 - 21:51 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ufff - dały radę
![]() No w rewanżu powinno być bez problemu ![]() Ciekawe jak będzie w sobotę we Wrocławiu - bo Pan Waldek pewnie znów będzie narzekał - długa podróż, samolot niewygodny, daleko do lotniska ... ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 19 Dołączył: czw, 25 lis 10 Nr użytkownika: 4,270 Płeć: Mężczyzna ![]() |
endriu ma rację! Gosia Lis Najlepsza
![]() Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Franek79, dzięki:)
A Mały77, zamiast się cieszyć ze zwycięstwa, to "malkontencisz" na całego. Mam słowa, ale wstyd mi ich użyć!!! pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
nożżż właśnie miałem to samo napisać - po co kibicować jak nawet zwycięstwo nie cieszy
![]() mały77 po prostu więcej radości. Dziewczynom dobrze poszło, nie wiem ile masz wzrostu a jak chcesz sie przekonać jak ktoś powyżej 180 wysiadający z ciasnego fotela po kilku godzinach ograniczenia ruchu się czuje posiedź z podkurczonymi nogami przez godz. pisząc i czytając to forum. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Przestańcie - w którym momencie narzekam? Cieszę się ze zwycięstwa przecież.
Po prostu przypomniała mi się przedmeczowa asekuracja trenera po powrocie z Rumunii (06.01) a następnie w sobotę grały z Łodzią (08.01) - ale wynik był baaardzo dobry wtedy i trener publicznie nie wypowiadał swoich przemyśleń po meczu ![]() Więc jak zagrają po tym powrocie tak jak wtedy z Łodzią to 3 punkty w sobotę będą nasze ![]() Ten post edytował Mały77 czw, 03 lut 2011 - 22:09 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 130 Dołączył: wto, 20 kwi 10 Skąd: Tarnowskie Góry Nr użytkownika: 3,827 Płeć: Kobieta ![]() |
Może lepiej żeby to nie był mecz jak z Łodzią. Wynik jak z Łodzią to może być, jeśli już musi, ale mecz nie
![]() No no no ... Asy serwisowe Gosi Lis ![]() -------------------- MKS Dąbrowa Górnicza! ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 706 Dołączył: wto, 25 gru 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 989 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Awans jest, a tu bez komentarzy...?
Dziwne... Teraz Miluza i wio.,, -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
Awans jest, a tu bez komentarzy...? Dziwne... Teraz Miluza i wio.,, Hmmmm - a co tu komentować ![]() ![]() Co do oceny meczu - znów przestój w 2 secie. A tak ogólnie to nieźle. Na Stal w poniedziałek powinno wystarczyć, ale czy taka gra starczy na Bielsko? |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 706 Dołączył: wto, 25 gru 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 989 Płeć: Mężczyzna ![]() |
I o polskim finale chcemy pomarzyć MKS vs Organika????????
-------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 178 Dołączył: śro, 03 wrz 08 Nr użytkownika: 1,439 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 130 Dołączył: wto, 20 kwi 10 Skąd: Tarnowskie Góry Nr użytkownika: 3,827 Płeć: Kobieta ![]() |
Wg mnie Organika nie przejdzie dalej, więc o polskim finale nie ma co marzyć.
Dziwi mnie przegrana Galatasaray. W 1 meczu przegrały, a teraz trochę zabrakło w Złotym Secie. Trochę, nie trochę, ale zabrakło. Myślałam, że ich awans jest prawie pewny. Ale myślę, że Zvezda da radę wygrać z Austriaczkami... Organika może odpaść, a MKS ma spore szanse na przejście dalej. Powtórzę się ... Finał - MKS - Zvezda? :> -------------------- MKS Dąbrowa Górnicza! ![]() |
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
Wg mnie Organika nie przejdzie dalej, więc o polskim finale nie ma co marzyć. Dziwi mnie przegrana Galatasaray. W 1 meczu przegrały, a teraz trochę zabrakło w Złotym Secie. Trochę, nie trochę, ale zabrakło. Myślałam, że ich awans jest prawie pewny. Ale myślę, że Zvezda da radę wygrać z Austriaczkami... Organika może odpaść, a MKS ma spore szanse na przejście dalej. Powtórzę się ... Finał - MKS - Zvezda? :> Według mnie finał będzie Bergamo z Kimś z dwójki MKS/ Zvezda. Nie wiecie kto z kim gra w 1/2? losowanie jest czy kryterium krajowe (tzn MKS musiałby grać z Łodzią żeby w finale nie było dwóch polskich) |
|
|
![]()
|
|
![]() EC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 547 Dołączył: nie, 16 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza-Centrum Nr użytkownika: 958 Płeć: Mężczyzna GG: 9808465 ![]() |
-------------------- Nikt nie rozumiał w jaki sposób można sobie zapewnić "korzystne miejsce w tabeli" bez ustawiania meczów, ale przyznanie scudetto Interowi wreszcie wyjaśniło tajemnicę.
|
|
|
![]()
|
|
Rozpiszę, żeby było czytelniej ![]() Challenge Round ASPTT MULHOUSE - Tauron MKS DABROWA GORNICZA Norda Foppapedretti BERGAMO - Sagres NEUCHATEL Université/Dinamo KRASNODAR Crvena Zvezda BEOGRAD - Post SCHWECHAT Organika Budowlani LODZ - Chateau d'Ax URBINO/Besiktas ISTANBUL Semi Final ASPTT MULHOUSE/Tauron MKS DABROWA GORNICZA - Norda Foppapedretti BERGAMO/Sagres NEUCHATEL Université/Dinamo KRASNODAR Crvena Zvezda BEOGRAD/Post SCHWECHAT - Organika Budowlani LODZ/Chateau d'Ax URBINO/Besiktas ISTANBUL Czyli wszyscy do ogrania ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jak dla mnie to oddałbym te sześć zwycięstw w Pucharze CEV za sześć wygranych setów w lidze.
Choć cieszy fakt, że lejemy kolejnego lidera innej ligi i dalej mimo dojścia dodatkowych drużyn jest wielka szansa na finał ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 226 Dołączył: pią, 14 gru 07 Nr użytkownika: 947 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pierwsza część fotek z wczorajszego meczu Tauron MKS DG - Valeriano Alles Menorca.
Video i fotki Zibara jeszcze dziś, po meczu Bielska ![]() Fotki Grześka Kucharka będą jutro :-( Dodałem do galerii fotki Marcina Babczyka z 1 meczu z Valeriano Alles Menorca, fotorelację z wyjazdu Marcina i Grześka na Menorkę i do Barcelony, oraz fotki z porannego treningu przed meczem Valeriano Alles Menorca - Tauron MKS DG Ten post edytował checkin czw, 10 lut 2011 - 19:36 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 04:27 |