![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 500 Dołączył: czw, 04 wrz 03 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 19 ![]() |
To tak z okazji Dnia Murarza ...
![]() ![]() ![]() -------------------- Ten kraj to jest po prostu Polska
W tym kraju możesz ukraść, nigdy dostać Odwrócony do góry nogami raj Ten kraj, ten kraj, ten kraj ... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Walentynki
walĘtynki dziŚ na Ścianie ale bĘdzie zamieszanie walentynki jak cudownie niech mi kurwa ktoŚ odpowie o co biega o co chodzi a szczegÓlnie ludzie mŁodzi czemu ŚwiĘto komercyjne jest tak bardzo atrakcyjne me pytanie skierowane do tych co majĄ nasrane i raz w roku ich jarajĄ piĘkne kartki ktÓre dajĄ bliskim im osobom wŁaŚnie liczĄc Że miŁoŚĆ nie zgaŚnie wiĘc w te sŁowa do was gadam i co myŚlĘopowiadam... jak ja lubiĘwalentynki i te kurwa sŁodkie minki Ładne kwiatki i uŚmiechy na ulicach brzydkie dechy brzydkie panie i panowie zaraz kurwa coŚ wam powiem bo mnie Śmieszy niesŁychanie wasze gŁupie ŚwiĘtowanie jeden dzieĹ jest w roku taki dla mnie kurwa jest nijaki ale dla was wy debile dniem by spĘdziĆ miŁe chwile caŁy rok robicie nic w walentynki wielki pic jak ja lubiĘwalentynki duŻo pudru duŻo szminki Ładne mini i bluzeczki koronkowe te majteczki te uŚmiechy niby szczere i radosne kurwa trele trele piosnki trele sŁowa juŻ mnie boli biedna gŁowa i po chuja czekoladki fioŁki, rÓŻe, bratki sratki i kolacje te przy Świecach ej i co to za podnieta Że komercja bije w twarz dla mnie gÓwno oraz faŁsz jeden raz do roku taki Że jarajĄ siĘdzieciaki mŁode panny maŁolatki dajĄ mŁodym chŁopcom datki mŁodzi chŁopcy uhahani idĄ kurwa doĹ z kwiatkami czuŁe sŁÓwka czuŁe Łkanie i pod oknem ich Śpiewanie och jak kurwa czas im pŁynie w walentynki i przy winie Świece muza napierdala z radia krzyczĄ la la la la i tak lecĄ im godziny i ustajĄ sŁodkie miny kwiatki wiĘdnĄ, stan opada koĹczy siĘjuŻ czekolada i nastaje dzionek nowy juŻ nie taki kolorowy i zaczyna siĘszarÓwka zwykŁa szara kurwa dniÓwka i dopiero gdzieŚ za roczek znowu mile siĘzaskoczĄ kupiĄ kwiatki kupiĄ wszystko i wybiorĄ siĘna disko i pojadĄ teŻ do kina caŁy rok chujowa mina tylko w walentynki wŁaŚnie uŚmiech z twarzy wam nie gaŚnie wiĘc pierdolta siĘsmarkacze i tak wam nie wytŁumaczĘ Żeby kochaĆ caŁy czas a nie tylko w roku raz i pamiĘtaĆ zawsze o tym komercyjne walentynki ŚwiĘtem tylko dla idioty Taki siobie wierszyk, Zdanie na ten temat mam mieszane. Owszem niepotrzebie , komercja , ale skoro sĄ to nie wypada byc kompletnie obojetnym wobec swojej drugiej poŁÓwki. Brak choĆby ŻyczeĹ to tez sprawienie przykroŚci. A wiĘc naleŻy o tym pamiĘtac choĆby o Życzeniach. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:24 |