![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kogo widzicie na nastĘpce Kwacha ?? WybÓr trudny, a raczej Żaden , Mimo rÓznych minusÓw Kwasniewskiego , to nie widze polityka , ktÓry mÓgŁby go zastĄpiĆ i w miare godnie reprezentowac nasz kraj.
Obecnie zgŁosili sie Religa i Borowski. Pewnie kandydowaĆ bedĄ jeszcze Cimoszewicz, Lepper, Giertych, Rokita , KaczyĹski. BOŻE CHROĄ POLSKE!!! |
|
|
![]()
|
|
Rafi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 25 sie 03 Skąd: DG City Nr użytkownika: 15 ![]() |
Na dzien dzien dzisiejszy moim zdecydowanym faworytem jest Borowski. W zadnym razie nie mozna go nazwac oszolomem, w przeciwienstwie do wielu innych chetnych. Religa zas jest, wedlug mnie, zdecydowanie za stary. Jak wygladaja rzady emerytow to ja widze na przykladzie naszego miasta.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja glosowalbym na D.Tuska, chlop spokojny, zrownowazony.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 500 Dołączył: czw, 04 wrz 03 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 19 ![]() |
Z tych wszystkich pchajĄcych siĘdo koryta, chyba najlepszy jest Borowski lub Religa.
Szkoda Że Jola nie kandyduje, bo to jest babeczka z klasĄ, reprezentatywna i obeznana w temacie, a chyba o to chodzi w peŁnieniu tej funkcji ... 8) -------------------- Ten kraj to jest po prostu Polska
W tym kraju możesz ukraść, nigdy dostać Odwrócony do góry nogami raj Ten kraj, ten kraj, ten kraj ... |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Z tymi wyborami naprawde mozĘbyc niewesoŁo.
SĄdze ze w 1 turze 6 kandydatÓw otrzyma po ok 15% tzn . Borowski, Cimoszewicz, Tusk, KaczyĹski ,Lepper i Giertych. I rÓŻnice bedĄ naprawde niewielkie. Nie ma,na dzieĹ dzisiejszy faworyta , ani nawet pary ktÓra mogŁaby wyprzedaĆ reszte. mozliwe jest ze w 2 turze bedziemy dokonywaĆ wyboru pomiĘdzy Lepperem , a Giertychem i tu sie nie ma z czego Śmiac. Religa mimo autorytetu nie zdobedzie wielu gŁosÓw. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,221 Dołączył: czw, 22 kwi 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 80 Płeć: Mężczyzna ![]() |
MyŚlĘŻe lewica wystawi jednego kandydata - Borowskiego, Z prawicy liczyĆ siĘbĘdzie - KaczyĹski. Pozostaje otwarta kwestia co do "radykalnych" Żeby nie powiedzieĆ dobitniej kandydatÓw - Leppera i Giertycha - stawiam jednak Że nie przejdĄ do drugiej tury, choĆ Giertych wiĘcej zbierze gŁosÓw od Leppera
|
|
|
![]()
|
|
Rafi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 25 sie 03 Skąd: DG City Nr użytkownika: 15 ![]() |
Hmm. Ja mam pewne obawy co do tego, czy SLD poprze Borowskiego. Zbyt urazil ich ambicje olewajac SLD swego czasu. Ciekaw jestem natomiast na co zdecyduje sie Tomasz Lis. Na razie sie nie wychyla, a spekulacji wokol jego kandydatury jest pelno.
|
|
|
![]()
|
|
![]() GreenPointHooligan ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 148 Dołączył: pon, 27 gru 04 Skąd: Dabrowa gornicza-Podlesie Nr użytkownika: 119 ![]() |
o Tomaszu Lisie slyszalem ciekawa wypowiedz:
piotr najsztub; a tomasz lis jest ok? zbigniew religa;to jest fantastycznychlopak,bardzo inteligentny,byc moze bylby to dobry kandydad na prezydentaza cztery,za osiem,za dwanascie lat. piotr najsztub;za mlody? zbigniew religa;wydaje mi sie,ze on ma za malo wlasnego,zyciowego doswiadczenia,za malo wlasnych przemyslen.poza tym on cale swoje to dorosle zycie zawodowe spedzil jako obserwator polityki i moze nawet bardzo wiele wiedziec, ale...przy calym moim uznaniu dla tego clopaka uwazam,ze lepiej byloby dla niego,a moze i dla Polski,zeby jeszcze troche poczekal. "przekroj" nr.4,23 stycznia 2005 zgadzam sie w tym momencie z p.Religa,ale o nim nie mam wogole zdania.nie ma programu,malo sie udziela na forum medialnym.sensownym kandydatem jest marek borowski. i tyle.reszta pseudo kandydatow mnie nie interesuje.klauny i blazny(z giertychem i kaczynskim na czele) |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 12 Dołączył: czw, 10 lut 05 Skąd: DG centrum - północ Nr użytkownika: 121 ![]() |
JeŚli ktoŚ chce poznac poglĄdy, sposÓb patrzenia na Świat i przemyslenia Tomasza Lisa na temat tego co sie dzieje w Polsce to polecam jego ksiĄŻke "co z ta polskĄ".Pozycja ciekawa.Warto przeczytac choĆby dla tego aby sie odnieŚc do sŁÓw Zbigniewa Religii przytoczonych przez Maryche aka Mr MrC :) ja po przeczytaniu tej ksiĄŻki stwierdzam, Że napewno nie brakuje mu zyciowych przemysleĹ.Nie ze wszystkimi jego pomysŁami sie zgadzam ale napewno warto sie z nimi zapoznaĆ.
PzdrG |
|
|
![]()
|
|
DziŚ DĄbrowe GÓrniczĄ odwiedziŁ PrzewodniczĄcy Samoobrony Andrzej Lepper w ramach kampani wyborczej. ByŁem 15 minut . przedstawiaŁ program wyborczy i namawiaŁ do uczestnictwa w wyborach prezydenckich i parlamentarnych. Oczywiscie nie obyŁo sie bez uwag do Balcerowicza
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Ja w sumie zastanawiam sie, czy dla Polski najlepszym prezydentem nie bylby teraz Marek Belka. Jako premier bardzo dobrze wywiazuje sie z obowiazkow i, co chyba najwazniejsze, potrafi skutecznie przeciwstawic sie wszystkim nawiedzonym. Nie ma znaczenia czy z lewicy czy z prawicy. Jako prezydent moglby pozytywnie wplywac na stopniowe cywilizowanie polityki w naszym kraju. Problem tylko tym, ze poki co, to on zarzeka sie, ze nie wystartuje w wyborach. No, ale mamy jeszcze kilka miesiecy...
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 392 Dołączył: sob, 07 lut 04 Skąd: DG - Stary Gołonóg Nr użytkownika: 42 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mam to w nosie. Nie chadzam na wybory ogÓlnopolskie od pewnego czasu. I mogĘna ten temat podyskutowaĆ. Ale niechĘtnie. Jestem natomiast Żywo zainteresowany wyborem nowego/innego prezydenta naszego miasta. Ale to juŻ inny wĄtek...
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 60 Dołączył: śro, 18 sie 04 Skąd: Dąbrowa Górnicza / Czeladź Nr użytkownika: 107 ![]() |
Lepper, Giertych i reszta oszoŁomÓw - nie daj BoŻe, jednego juz mieliŚmy tyle, Że tamtego powaŻaŁ caŁy Świat, a tych maŁo kto poza PolskĄ kojarzy. Prezydent w naszym kraju i tak ma gÓwnianĄ wŁadzĘ, za duŻo zrobic nie moŻe wiĘc niech chociaŻ wyglĄda jakoŚ i umie siĘzachowaĆ reprezentujĄc nasz kraj, stawiam na kogoŚ z dwÓjki Lis, Borowski.
-------------------- Pozdrawiam WeGeR
#gg : 88095 http://www.czeladz.org.pl http://www.forum.czeladz.org.pl |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jak to kto ? Talkowski i tylko on! buhahaha oczywiscie zartowalem
![]() Hmm ja widze Belke lub Tuska no ewentualnie Lisa lub Relige ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,221 Dołączył: czw, 22 kwi 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 80 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Podobno Ojciec Rydzyk kandyduje - CzĘstochowa blisko, u nas zatrzymywaŁy by sie obowiĄzkowe pielgrzymki, a ja sprzedawaŁbym im obrazki, medaliki itd. PosprzataŁem juŻ piwnicĘi otwieram warsztacik
![]() A tak serio to dla mnie prezydentem mÓgŁby zostaĆ hmm no wŁasnie chyba tylko KaczyĹskitylko on liczy siĘpo prawej stronie, w kaŻdym razie nikt z lewackiego obozu ( nic nie pomoze Borowskiemu, dla mnie on nie istnieje), Giertych odpada, choĆ wydaje mi siĘŻe jest najmniej ze wszystkich w bagnie umoczony, ale jest strzelony niestety (MŁodzieŻ Wszechpolska juz mnie namierza) ![]() |
|
|
![]()
|
|
No i Cimoszewcz wymiekl i zapowiedzial swoj udzial w imprezie roku.
Troche czasu jeszcze nam zostalo, moze jakis nowy rekord liczby kandydatow padnie...? |
|
|
![]()
|
|
A wiĘc kto juz kandyduje ??
Marek Borowski Lech KaczyĹski Donald Tusk WŁodzimierz Cimoszewicz Andrzej Lepper Henryka Bochniarz Leszek Bubel ![]() Zbigniew Religa Stan Tyminski i inni :) jak pamietajcie to wpisujcie. i chyba jakis Liwiasz Iliasz ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 294 Dołączył: pią, 25 lut 05 Skąd: DG Nr użytkownika: 125 Płeć: Mężczyzna ![]() |
UzupeŁniam listĘ:
1. Zbigniew Religa 2. Lech KaczyĹski 3. Andrzej Lepper 4. Marek Borowski 5. Donald Tusk 6. Maciej Giertych 7. JarosŁaw Kalinowski 8. Henryka Bochniarz 9. Stan TymiĹski 10. Zbigniew RoliĹski 11. Leszek Bubel 12. Liwiusz Ilasz 13. WŁodzimierz Cimoszewicz 14. Jan Pyszko A na stronce Życia Warszawy znajduje siĘsonda przedwyborcza. |
|
|
![]()
|
|
Strona niezaleznego kandydata na prezydenta:
http://www.romanwlos.go.pl/ Jego program wyborczy mnie ujal doglebnie. Chyba na niego zaglosuje ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Powiem jedno R O T F L
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:14 |