![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
biorac pod uwage otwarcie Pogorii lokazlizacja doskonala...
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 93 Dołączył: nie, 16 gru 07 Nr użytkownika: 952 Płeć: Mężczyzna GG: 5344968 ![]() |
Zgadnijcie co to za bar ?
20 stolików , w tym 10 zajętych i 10 wolnych przy których nie można usiąść bo pisze REZERWACJA ! ![]() Żeby się piwa nie można napić ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 91 Dołączył: sob, 29 gru 07 Nr użytkownika: 998 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Country ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() ...nocny wysławiacz firmamentu ... ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 92 Dołączył: sob, 02 cze 07 Skąd: DG/Cieszyn Nr użytkownika: 721 Płeć: Kobieta ![]() |
do opisu pasuje w zasadzie każdy w DG...
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Owszem, wieczorami szczególnie w weekendy jest u nas strasznie z miejscami w pubach. Ale najbardziej do opisu pasuje mi Partia.
-------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
![]() ...nocny wysławiacz firmamentu ... ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 92 Dołączył: sob, 02 cze 07 Skąd: DG/Cieszyn Nr użytkownika: 721 Płeć: Kobieta ![]() |
owszem przyznaje że w Partii było wczoraj trochę ludzi, ale rezerwacji nie widziałam...
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 93 Dołączył: nie, 16 gru 07 Nr użytkownika: 952 Płeć: Mężczyzna GG: 5344968 ![]() |
Nie no mi akurat chodzi o klub Puls . Porażka
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: śro, 15 paź 08 Nr użytkownika: 1,889 Płeć: Kobieta ![]() |
oczywiście wiadomo, że to puls
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: nie, 26 paź 08 Nr użytkownika: 2,163 Płeć: Mężczyzna ![]() |
fajnie bylo w snokerze na meczyki sie chodzilo bo byla cyfra teraz jest jest kapa bo nie ma snookera nie ma nic,tyko fantastyczny mandaryn..... pod wzgledem knajp dg przypomnina odlegla galaktyke gdzie podobno konie na placach gwizdaja pozdro....
![]() |
|
|
![]()
|
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 160 Dołączył: wto, 11 mar 08 Skąd: z Dupy Nr użytkownika: 1,151 Płeć: Mężczyzna ![]() |
na Manhatanie na ul. Piłsudkiego 34 w przybudówce powstaje nowy pub
![]() Czy ktos juz moze wie kiedy ten nowy pub na manhatanie powstanie ? Dzisiaj widzialem tylko napis "Wkrotce Otwarcie" za szybą w srodku na tabliczce gdzie sa podawane ceny piw |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
STARSFERA
CLUB & RESTAURACJA w budynku PAŁACU KULTURY ZAGŁĘBIA w Dąbrowie Górniczej http://starsfera.pl Czyżby coś nowego? Dania z karty brzmią zachęcająco ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Przecież to już kupe czasu jest
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Toto jest od stycznia/lutego tego roku i już o tym lokalu i jedzeniu tam pisałem! O piwie też!
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 107 Dołączył: śro, 21 maj 08 Nr użytkownika: 1,294 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam, szukam dobrej kawiarni w pobliżu centrum, nie koniecznie emipk cafe
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
W DG raczej tego nie uświadczysz.. gdybym to ja miał pieniądze..
![]() W PKZ była, nie wiem czy jeszcze jest.. -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
W DG raczej tego nie uświadczysz.. gdybym to ja miał pieniądze.. ![]() W PKZ była, nie wiem czy jeszcze jest.. Też nie wiem czy jeszcze jest, bynajmniej stronke mają: http://www.palac.art.pl/content/view/270/113/ |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 107 Dołączył: śro, 21 maj 08 Nr użytkownika: 1,294 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jakoś do pałacu mi się nie widzi iść, nie wiem czemu
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Restauracja Tower na Okrzei.
|
|
|
![]()
|
|
Restauracja to raczej nie kawiarnia...
..równie dobrze można polecić Shume czy Katamarana nad PI -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:22 |