![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,635 Dołączył: pon, 16 lut 09 Skąd: Centrum Nr użytkownika: 3,199 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czy ktoś może potwierdzić, że KUCHENNE REWOLUCJE dotarły do DG? Słyszałem już taką informację od kilku osób...
-------------------- pozdrawiam,
Sylwester Dominik Historia miasta uwieczniona na fotografiach i pocztówkach. Zapraszam na www.dawnadabrowa.pl i www.facebook.com/dawnadabrowa |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 38 Dołączył: pią, 09 mar 07 Skąd: DG-Strzemieszyce Nr użytkownika: 546 Płeć: Mężczyzna GG: 6540816 ![]() |
A o jaki lokal chodzi? Pewnie któraś budka z kebabem się zgłosiła do Sz.P. Gessler po pomoc:D
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,635 Dołączył: pon, 16 lut 09 Skąd: Centrum Nr użytkownika: 3,199 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Z tego, co słyszałem to chodziło o STYLOWĄ w centrum...
-------------------- pozdrawiam,
Sylwester Dominik Historia miasta uwieczniona na fotografiach i pocztówkach. Zapraszam na www.dawnadabrowa.pl i www.facebook.com/dawnadabrowa |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Z tego, co słyszałem to chodziło o STYLOWĄ w centrum... ![]() |
|
|
![]()
|
|
Dorzucam coś nowego: Łęknicka Sadyba.
Pamiętacie na Łęknicach taki stary, nigdy nie wykończony kilkupiętrowy budynek, który był szykowany na styl a'la pruski? Z drewnianymi belkami? Dziś dowiedziałem się od kumpla, że wynajmuje tam salę na imprezkę więc przesyłam. www.restauracjasadyba.pl - robi wrażenie! Ten post edytował Slyzaba wto, 22 lut 2011 - 13:26 -------------------- pozdrawiam,
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dorzucam coś nowego: Łęknicka Sadyba. Pamiętacie na Łęknicach taki stary, nigdy nie wykończony kilkupiętrowy budynek, który był szykowany na styl a'la pruski? Z drewnianymi belkami? Dziś dowiedziałem się od kumpla, że wynajmuje tam salę na imprezkę więc przesyłam. www.restauracjasadyba.pl - robi wrażenie! Zdecydowanie - cena piwka to 5 zł a i karta dań wygląda imponująco ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 369 Dołączył: wto, 14 mar 06 Skąd: Łosień / Gołonóg Nr użytkownika: 192 Płeć: Mężczyzna ![]() |
bywałem - miło, i faktycznie do ostatniego klienta
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 108 Dołączył: pią, 06 kwi 07 Nr użytkownika: 666 ![]() |
Sadyba wyglada miło, oby więcej takich lokali w mieście, jednak lokalacja głównie wskazuje naklientelę z Łęknic, może w sezonie będzie lepiej ze spacerowiczami z "miasta". Czy ktoś z Was spoza Łęknic bywa w Sadybie ? Pytam właśnie pod kątem lokalizacji i dojazdu
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 87 Dołączył: sob, 05 lut 11 Nr użytkownika: 4,429 Płeć: Kobieta ![]() |
a w Ząbkowicach powstał miły hotelik z salą bankietową http://www.zacisze-dabrowa.pl/ tylko też jak w Sadybie daleko od miasta
|
|
|
![]()
|
|
Wnętrze Zacisza bardzo ładne - szczególnie ten fragment wykończony drewnem.
Cieszy, że coraz więcej lokali otwiera się w DG i że ich poziom może zadowolić coraz to wybredniejsze gusta ;-) Maseur - wybieram się w przyszłym tygodniu do Sadyby. Plan jest prosty: z centrum KZKGOP i wysiadka 'na zakręcie' na Łęknicach. Potem 300m spacerkiem i już na miejscu. Napiszę jak było i co polecam : ) -------------------- pozdrawiam,
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 67 Dołączył: śro, 05 lis 08 Nr użytkownika: 2,358 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 18 Dołączył: śro, 07 mar 07 Nr użytkownika: 537 ![]() |
http://kleopatra.dg.pl/ polecam
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 33 Dołączył: pią, 09 sty 09 Nr użytkownika: 3,114 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wszystko fadnie , pięknie tylko otwarcie dopiero w maju :/, Ale jakby nie patrzeć narobił mi smaka :/, no i zobaczymy jak z cenami?? |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 20 Dołączył: sob, 16 lip 11 Skąd: Szuflandia Nr użytkownika: 4,714 Płeć: Kobieta ![]() |
Byłam sprawdziłam i polecam
![]() ![]() Ukłon w stronę właścicielki za pomysł ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 87 Dołączył: pią, 22 gru 06 Nr użytkownika: 381 Płeć: Kobieta ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Byliśmy z żoną kilka tygodni temu. W środku lekko ciemnawo - trzeba się przyzwyczaić
![]() Jedzenie jak dla mnie dobre i w dobrej cenie (~20-23pln za porcję). Warto odnotować, że mają krzesełka dla dzieci i trochę zabawek (co niestety nie jest standardem). Restauracja jest od kwietnia i z tego, co rozmawialiśmy z obsługą to chcą iść nieco w kierunku win. Czyli wieczory z degustacją etc. -------------------- pozdrawiam,
|
|
![]()
|
|
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 87 Dołączył: pią, 22 gru 06 Nr użytkownika: 381 Płeć: Kobieta ![]() |
Też się dzisiaj zupełnie przypadkiem dowiedziałam
![]() A tu jakiś konkurs: http://dg.pl/news/show/group/29/id/2645/Ko...stacj%C4%99+win |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:56 |