![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Poza tym pisane było ze na Ktowickiej bedzie magazyn Auchana
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 369 Dołączył: wto, 14 mar 06 Skąd: Łosień / Gołonóg Nr użytkownika: 192 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 416 Dołączył: śro, 08 kwi 09 Skąd: Mickiewicza Nr użytkownika: 3,277 Płeć: Mężczyzna GG: 9877186 ![]() |
Poza tym pisane było ze na Ktowickiej bedzie magazyn Auchana to caly czas tylko plotka, nikt nigdy nie podał nic oficjalnego w tym temacie. dopóki nie zobacze to nie uwierze. Na katowickiej na jakieś pytanie pani mi odpowiedziała, że teraz wszystko się sypie, bo przestawiają na Auchan. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 805 Dołączył: pią, 08 sty 10 Nr użytkownika: 3,645 Płeć: Mężczyzna GG: 3867643 ![]() |
Trzeba przyznać, że bojkot Aldiego się udał.
![]() -------------------- www.czerwonesamochody.com
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 694 Dołączył: nie, 26 lis 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 337 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Trzeba przyznać, że bojkot Aldiego się udał. ![]() To nie przez bojkot tak jest w każdym sklepie Aldika w którym do tej pory byłem, to jest sklep bez duszy, same powietrze.... |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 30 Dołączył: wto, 10 lut 09 Nr użytkownika: 3,189 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Grupa Auchan po niedawnej finalizacji przejęcia sieci Real rozpoczyna operację zmiany szyldów. Pierwsze modernizacje obejmą hipermarkety w centrach handlowych Karolinka w Opolu i Pogoria w Dąbrowie Górniczej.
Centra Karolinka i Pogoria należą do funduszu Blackrock. - Opole i Dąbrowa Górnicza to ważne miasta dla Auchan Polska. Cieszymy się, że udało nam się tam wypracować korzystne warunki współpracy z funduszem Blackrock - mówi Francois Colombie, przewodniczący rady nadzorczej Auchan w Polsce. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 271 Dołączył: nie, 26 lis 06 Nr użytkownika: 336 ![]() |
Szkoda Reala Auchan i tak był w pobliżu.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
Szkoda Reala Auchan i tak był w pobliżu. Najgorsze jest to, że w Ołszonie nie widać lodówek z piwem. A przy sezonie działkowym, zimne piwo to sprawa ponadważna... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,162 Dołączył: śro, 07 lut 07 Skąd: Gołonóg Starówka, Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 446 Płeć: Mężczyzna GG: 11390668 ![]() |
Kiedyś czytałem, że z dąbrowskich Realów tylko ten w Pogorii przechodzi pod Auchana. Ten na katowickiej muszą sprzedać. Jakaś tam komisja państwowa nie wydała zgody na przejęcie wszystkich Realów; w woj. śląskim do sprzedaży przewidziany jest jeszcze chyba ten na Milowicach
-------------------- Pozdrawiam!
Marcin |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Kiedyś czytałem, że z dąbrowskich Realów tylko ten w Pogorii przechodzi pod Auchana. Ten na katowickiej muszą sprzedać. Jakaś tam komisja państwowa nie wydała zgody na przejęcie wszystkich Realów; w woj. śląskim do sprzedaży przewidziany jest jeszcze chyba ten na Milowicach Przecież kilka stron wstecz był artykuł o tym jakie sklepy mają być sprzedane. I nie ma tam sklepu z Dąbrowy. I nie jakaś państwowa komisja tylko UOKiK. Markety, które mają sprzedać w ciągu 18 miesięcy od przejęcia są w Białymstoku, Bielsku Białej, Czeladzi, Legnicy, Rzeszowie, Szczecinie, Wałbrzychu i Sosnowcu. Ten post edytował szer pon, 10 mar 2014 - 20:44 -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Szkoda Reala Auchan i tak był w pobliżu. Nom, każde ograniczenie konkurencji to zły znak. Rzadko bywam w marketach ale są rzeczy, które dało się kupić tylko w Realu, są też takie dostępne tylko Auchan, pewnie te Realowe znikną, i już nawet nie chodzi o mnie ale to może być duży cios dla producentów, których produkcja opiera się na sprzedaży w Realach :/ Do tego polskie Auchany to są jakieś bieda-wersje, kto był we francuskich ten wie o czym mówię. Polskich nie lubię bo sprawiają wrażenie brudnych i nieprzyjemnych, z kolei we Francji mają fajną opcję w wybranych marketach, można zamówić towary przez net, podjechać na specjalne stanowisko i odebrać od pracownika już spakowane zakupy, to jest coś z czego bym się bardzo cieszył ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 694 Dołączył: nie, 26 lis 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 337 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jak dla mnie Real jest cholernie drogim marketem, Auchan ma ceny zdecydowanie niższe, ciekawe czy po zmianie szyldu ceny też pójdą w dół i będą na poziomie tego na Zuzanny. A to jest fakt że Auchan nie ma dużo produktów, był taki czas że nie było Tyskiego piwa co mnie bardzo dziwiło....
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jak dla mnie Real jest cholernie drogim marketem, Auchan ma ceny zdecydowanie niższe, ciekawe czy po zmianie szyldu ceny też pójdą w dół i będą na poziomie tego na Zuzanny. A to jest fakt że Auchan nie ma dużo produktów, był taki czas że nie było Tyskiego piwa co mnie bardzo dziwiło.... Droga to jest Alma i Piotr i Paweł, a real średni cenowo, zalezy jakie produkty ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
był taki czas że nie było Tyskiego piwa co mnie bardzo dziwiło.... Nie ma czegoś takiego jak "Tyskie piwo" ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Jak dla mnie Real jest cholernie drogim marketem, Auchan ma ceny zdecydowanie niższe, ciekawe czy po zmianie szyldu ceny też pójdą w dół i będą na poziomie tego na Zuzanny. A to jest fakt że Auchan nie ma dużo produktów, był taki czas że nie było Tyskiego piwa co mnie bardzo dziwiło.... Droga to jest Alma i Piotr i Paweł, a real średni cenowo, zalezy jakie produkty ![]() W porównaniu do Auchana prawie na każdym produkcie Real ma wyższe ceny...czasami ceny "promocyjne" są wyższe niż normalne ceny w Auchanie |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 418 Dołączył: wto, 24 cze 08 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 1,349 Płeć: Mężczyzna GG: 1309044 ![]() |
Najgorsze jest to, że w Ołszonie nie widać lodówek z piwem. A przy sezonie działkowym, zimne piwo to sprawa ponadważna... Ale za to w Realu nie ma regionalnych, a w Auchan półki od piw z mniejszych browarów się uginają Do tego polskie Auchany to są jakieś bieda-wersje, kto był we francuskich ten wie o czym mówię. Polskich nie lubię bo sprawiają wrażenie brudnych i nieprzyjemnych, Mam nadzieję, że po remoncie będzie to lepiej wyglądać niż to co jest w Sosnowcu. Bo wychodząc z tamtego Auchan mam ochotę wziąć prysznic.. A estetyka sklepu jest dla mnie ważniejsza niż kilka złotówek na rachunku. Ten post edytował gregol wto, 11 mar 2014 - 09:29 |
|
|
![]()
|
|
Najgorsze jest to, że w Ołszonie nie widać lodówek z piwem. A przy sezonie działkowym, zimne piwo to sprawa ponadważna... Ale za to w Realu nie ma regionalnych, a w Auchan półki od piw z mniejszych browarów się uginają Do tego polskie Auchany to są jakieś bieda-wersje, kto był we francuskich ten wie o czym mówię. Polskich nie lubię bo sprawiają wrażenie brudnych i nieprzyjemnych, Mam nadzieję, że po remoncie będzie to lepiej wyglądać niż to co jest w Sosnowcu. Bo wychodząc z tamtego Auchan mam ochotę wziąć prysznic.. A estetyka sklepu jest dla mnie ważniejsza niż kilka złotówek na rachunku. Jest tak brudno ponieważ jesteśmy takim Narodem brudasów, we własnym domu nie potrafimy czystości utrzymać a co dopiero mówić na sklepie, który nie jest Nasz tylko jakiegoś obcego kapitału, My wolimy kasę trzepać niż dbać o jakąś tam czystość i schludność, choć dziwie się że Francuzi nie wymagają tego od Nas |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
Najgorsze jest to, że w Ołszonie nie widać lodówek z piwem. A przy sezonie działkowym, zimne piwo to sprawa ponadważna... Ale za to w Realu nie ma regionalnych, a w Auchan półki od piw z mniejszych browarów się uginają Do tego polskie Auchany to są jakieś bieda-wersje, kto był we francuskich ten wie o czym mówię. Polskich nie lubię bo sprawiają wrażenie brudnych i nieprzyjemnych, Mam nadzieję, że po remoncie będzie to lepiej wyglądać niż to co jest w Sosnowcu. Bo wychodząc z tamtego Auchan mam ochotę wziąć prysznic.. A estetyka sklepu jest dla mnie ważniejsza niż kilka złotówek na rachunku. w realu na Katowickiej jest bardzo dużo regionalnych marek piw |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 805 Dołączył: pią, 08 sty 10 Nr użytkownika: 3,645 Płeć: Mężczyzna GG: 3867643 ![]() |
Najgorsze jest to, że w Ołszonie nie widać lodówek z piwem. A przy sezonie działkowym, zimne piwo to sprawa ponadważna... Ale za to w Realu nie ma regionalnych, a w Auchan półki od piw z mniejszych browarów się uginają Do tego polskie Auchany to są jakieś bieda-wersje, kto był we francuskich ten wie o czym mówię. Polskich nie lubię bo sprawiają wrażenie brudnych i nieprzyjemnych, Mam nadzieję, że po remoncie będzie to lepiej wyglądać niż to co jest w Sosnowcu. Bo wychodząc z tamtego Auchan mam ochotę wziąć prysznic.. A estetyka sklepu jest dla mnie ważniejsza niż kilka złotówek na rachunku. Jest tak brudno ponieważ jesteśmy takim Narodem brudasów, we własnym domu nie potrafimy czystości utrzymać a co dopiero mówić na sklepie, który nie jest Nasz tylko jakiegoś obcego kapitału, My wolimy kasę trzepać niż dbać o jakąś tam czystość i schludność, choć dziwie się że Francuzi nie wymagają tego od Nas Jesteście? Nie potraficie? Mówcie za siebie. ![]() W lidlach, aldich i innych polo marketach jakoś udaje się utrzymać czystość choć asortyment ten sam. -------------------- www.czerwonesamochody.com
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 418 Dołączył: wto, 24 cze 08 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 1,349 Płeć: Mężczyzna GG: 1309044 ![]() |
Jest tak brudno ponieważ jesteśmy takim Narodem brudasów, we własnym domu nie potrafimy czystości utrzymać a co dopiero mówić na sklepie, który nie jest Nasz tylko jakiegoś obcego kapitału, My wolimy kasę trzepać niż dbać o jakąś tam czystość i schludność, choć dziwie się że Francuzi nie wymagają tego od Nas yyy. Real, Lidl, Biedronka, Frac (te sklepy znam, bo kupuję) dają radę z myciem podłóg i układaniem towaru na półkach... więc to raczej wina polityki Auchan niż ludzi. w realu na Katowickiej jest bardzo dużo regionalnych marek piw Na Katowickiej jestem sporadycznie. Fakt, że w Pogorii też zaczęły się pojawiać od jakiegoś czasu. Ale to jeszcze nie to co w Auchan. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 14:43 |