![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 530 Dołączył: wto, 03 cze 08 Nr użytkownika: 1,319 Płeć: Mężczyzna ![]() |
lepszy ten sklep niż stare rozpadające się hale...a i parking będzie dodatkowy...
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 17 Dołączył: nie, 27 mar 11 Nr użytkownika: 4,549 Płeć: Mężczyzna ![]() |
witam a dziś się dowiedziałem co do budowy LIDLA zaraz koło TESCO na Mydlicach po drugiej stronie ulicy chyba ul wolska już stoi budynek po prostu wierzyć się nie chce ze asz tyle sklepów będzie ciekawe który pierwszy zamkną ehehe
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,221 Dołączył: czw, 22 kwi 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 80 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ciekawe który pierwszy zamkną ehehe pierwszy zamkną mały osiedlowy sklepik Pana Józka albo Pani Hani..... -------------------- Moje osobiste i subiektywne spojrzenie na Dąbrowę Górniczą - zapraszam
www.facebook.com/blogdabrowski.blogspot i http://blogdabrowski.blogspot.com |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
witam a dziś się dowiedziałem co do budowy LIDLA zaraz koło TESCO na Mydlicach po drugiej stronie ulicy chyba ul wolska już stoi budynek po prostu wierzyć się nie chce ze asz tyle sklepów będzie ciekawe który pierwszy zamkną ehehe Zastanawiałem się co tam budują, bo na tablicy informacyjnej było tylko "Budynek usługowy". Jak na lidla to lokalizacja dziwna, nawet parkingu tam nie będzie, bo nie ma miejsca ![]() Co do tego czy się wierzyć chce czy nie chce. Ich teren to budują. Będą zarabiać albo i nie. Mnie to obojętne jest. Wątpię by ludzie szli aż tam mając tyle sklepów pod oknami. Ten post edytował szer pon, 29 lip 2013 - 22:38 -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 694 Dołączył: nie, 26 lis 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 337 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Taki dziwny budynek tam budują, wcale nie podobny do żadnego marketu a tym bardziej Lidla, po drugie tam nie ma przejścia dla pieszych, jakoś nie chce mi się wierzyć że Lidl tam będzie
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Patrząc na lokalizację ciężko uwierzyć, by to był jakikolwiek sklep.. Ale jeśli chodzi o sam budynek to jak najbardziej podobny do lidla. Jeśli chodzi o markety to najbliżej mu właśnie do lidla.
Ten post edytował szer pon, 29 lip 2013 - 23:11 -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 694 Dołączył: nie, 26 lis 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 337 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Patrząc na lokalizację ciężko uwierzyć, by to był jakikolwiek sklep.. Ale jeśli chodzi o sam budynek to jak najbardziej podobny do lidla. Jeśli chodzi o markety to najbliżej mu właśnie do lidla. A gdzie jest taki Lidl który ma dach stożkowy i w dodatku zbudowany z drewna, Ja jeszcze takiego marketu nie widziałem. |
|
|
![]()
|
|
Dach stożkowy? To widzieliśmy dwa różne budynki chyba.
Tak wygląda budynek na dzień dzisiejszy po godzinie siódmej: -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Odsyłam Cię do grafik google. Wpisz sobie Lidl i zobaczysz jak najczęściej wygląda budynek sklepów Lidl.
Ewentualnie zapraszam do Lidla na Sobieskiego, na 11 Listopada, w Będzinie również na 11 Listopada. Próbujesz na siłę wmówić, że Lidl tak nie wygląda to Ci udowodniłem jak jest. Tak domyślnie wygląda Lidl. Poza tym temat trochę zszedł w bok. Czy to będzie Lidl? Kształtem pasuje, ale miejsce na sklep bardzo dziwne. Okaże się pewnie niedługo. Jak pisałem wyżej na tablicy informacyjnej widniało tylko "Budynek usługowy". -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,221 Dołączył: czw, 22 kwi 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 80 Płeć: Mężczyzna ![]() |
wygląda jak Lidl w budowie ale zastanawia mnie to miejsce. Brak miejsca na parking. To dziwne bo przecież inwestorzy tego typu przybytków celują w klienta zmotoryzowanego. Co jest za tym budynkiem, garaże?
-------------------- Moje osobiste i subiektywne spojrzenie na Dąbrowę Górniczą - zapraszam
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 181 Dołączył: czw, 31 maj 07 Nr użytkownika: 711 Płeć: Mężczyzna GG: 3933460 ![]() |
Garaże za, garaże z lewej i wjazd do garazy z prawej.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
I tak budują Lidla każdego, z takim dachem? chyba nie Aldi też takie stawia, w zasadzie standardowe Aldi kształt ma identyczny jak Lidl i kontrukcja dachu na 100% drewniana (w Lidlach pewnie też). [Edytka] W zasadzie nawet bardzie by do ALdi pasowało, bo Lidl chyba nie ma okienek pod dachem oraz ma przeszkloną całą linię za kasami, Aldi nie. Jednak do obu brakuje "trójkąta" nad wejściem. ![]() Ten post edytował vacu wto, 30 lip 2013 - 19:23 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: wto, 08 sty 13 Nr użytkownika: 5,126 Płeć: Mężczyzna ![]() |
to nie bedzie zaden lidl czy Aldi bedzie to Polo Market i otwarcie bedzie w Połowie Listopada
|
|
|
![]()
|
|
o tak to jednak PoloMarket jak można było pomylić z Lidlem albo Aldim - oczywiste różnice w stylu
Co prawda na stronie sieci jest info o planowanych otwarciach nowych placówek ale w Czarnowąsach, Nieporęcie i Brudzeniu Dużym o DG cisza -------------------- Moje osobiste i subiektywne spojrzenie na Dąbrowę Górniczą - zapraszam
|
|
![]()
|
|
Czyli jednak miałem rację że to nie Lidl
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 369 Dołączył: wto, 14 mar 06 Skąd: Łosień / Gołonóg Nr użytkownika: 192 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Obsługiwałem kiedyś Polo Markety jako firma zewnętrzna i faktycznie wiele z nich było z bardzo małym parkingiem - na kilka samochodów, więc trop dobry
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 765 Dołączył: nie, 17 cze 12 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 5,028 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Najbliższy polo market jest w Czeladzi swoją drogą jakie duże nasycenie będzie marketów na Mydlicach jak otworzą Kaufland ,to ciekawe jak się potoczą losy intermarche czy ten sklep nie zbankrutuje bo coraz mniej osób tam chodzi pustki w sklepie dwa sklepy koło siebie ,pożniej kolejne Tesco i Polo Market w tak niedalekiej odległości od siebie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Na pewno któryś upadanie i na pewno przez jakiś czas będą jechać na minusie byle pozbyć się konkurencji. Lepiej by uderzyli w zielone dzielnice jak Korzeniec czy Łęknice. Może i obroty nie byłyby nie wiadomo jaki, ale byłoby duże prawdopodobieństwo że w okresie letnim nadrobili by sporo. Ja w dalszym ciągu nie rozumiem jak mogli 7 czy 8 lat temu zamknąć biedronkę, przecie to co jest w lewiatanie i jaka jest tam obsługa woła o pomstę do nieba..
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 13:17 |