![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 112 Dołączył: śro, 25 cze 08 Skąd: DG- Broadway Nr użytkownika: 1,352 Płeć: Kobieta ![]() |
minął pierwszy tydzień. pare zdjęć w albumie: http://picasaweb.google.pl/sowaa86/1TydzieBudowa#
(albumy będą chyba właśnie takie tygodniowe...) |
|
|
![]()
|
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 160 Dołączył: wto, 11 mar 08 Skąd: z Dupy Nr użytkownika: 1,151 Płeć: Mężczyzna ![]() |
no widac ze prace szybko ida... a wiadomo juz co tu bedziee?
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
minął pierwszy tydzień. pare zdjęć w albumie: http://picasaweb.google.pl/sowaa86/1TydzieBudowa# (albumy będą chyba właśnie takie tygodniowe...) Dzięki za fotki. ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 112 Dołączył: śro, 25 cze 08 Skąd: DG- Broadway Nr użytkownika: 1,352 Płeć: Kobieta ![]() |
Do tematu budowy czegoś (carrefoura?) na Broadwayu:
mniej mam czasu ostatnio więc jest zdjęć malutko.... ![]() dla przypomnienia- pierwszy album: http://picasaweb.google.pl/sowaa86/1TydzieBudowa# i pare nowszych zdjęć: http://picasaweb.google.pl/sowaa86/15114122008# najpierw zasypywali te całe piwnice gruzem i ziemią i wyrównywali cały teren, a później wykopali na nowo na głębokość hmm może metra? od paru dni nic się nie dzieje, nie ma żadnych koparek ani innych maszyn na tym terenie Odezwę się jak zaczną coś cokolwiek tu działać ![]() |
|
|
![]()
|
|
na terenie budowy wiatr hula i nic się nie dzieje ale dowiedziałam się co to ma tu powstać. Jest to informacja pewna hmm może na 95%.
A teraz po kolei ![]() ![]() to dlatego podjeżdżały tu kiedyś samochody firmowe z JAFFu, przecież to oni mają swoje mięcho w Biedronkach. no i cała zagadka rozwiązana ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Troche szkoda że tam będzie ta biedrona.....no ale coz w sumie to kawałek tylko.....
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 81 Dołączył: sob, 01 lis 08 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 2,293 Płeć: Kobieta GG: 8646382 ![]() |
a co z Pulsem ?
|
|
|
![]()
|
|
Puls podobno zmienił właściciela, trwają lub trwały jakieś remonty czy coś takiego ale podobno nadal ma tam być knajpa... ale to wszystko jest gdzieś tam zasłyszane a co się dzieje tam naprawdę to nie wiem niestety
![]() ale to nie temat o barach/pubach tylko o supermarketach ![]() ale też domyślam się skąd się mogło tu wziąć to pytanie: otóż hmm na moje oko "do wynajęcia" dotyczy tylko lokalu gdzie obecnie znajduje się biedronka, myślę że reszta pawilonu pozostaje bez zmian. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Czegoś nie kumam. Na alejach Jaf "stawiał" Carrefoura..
![]() -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 221 Dołączył: pią, 15 gru 06 Skąd: Ujejsce City Nr użytkownika: 370 ![]() |
chyba jednak te dywagacje są za wczesne, skoro działka jest dopiero wystawiona do sprzedaży link
|
|
|
![]()
|
|
to ja zgłupiałam. najpierw wyburzyli to co było (początek listopada), pożniej dali ogłoszenie (8.12.2008) a informacje o której pisałam o tej biedronce jest z zeszlego tygodnia, no maks sprzed dwóch ;|
|
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
JAF na pewno byl inwestorem (zastepczym? albo inne kombinacje) przy budowie malych Carrefourow (expressow). Moze i Biedronkami tez sie zajmuja. W kazdym razie dziwna firma.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
No trochę dziwna skoro firma wędliniarska zajmuje się budową marketu..
![]() Pogłoskom nie ma co wierzyć, na Alejach miało być Tesco, Biedronka, Carrefour... -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja jestem juz przeciwniokiem budowania w DG marketów typu Lidl, Biedronka, Mini Carefour, Intermarhe czy stare leader price. Myśle ze tych sklepów juz wystarczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oprócz tego jest Kaufland , cała sieć Biedronek i 2 Reale. Czekam tylko na inwestycje Rank Progres !!!! Pozostałym marketom mówie głosnie i zdecydowane NIE ! |
|
|
![]()
|
|
Ja jestem juz przeciwniokiem budowania w DG marketów typu Lidl, Biedronka, Mini Carefour, Intermarhe czy stare leader price. Myśle ze tych sklepów juz wystarczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oprócz tego jest Kaufland , cała sieć Biedronek i 2 Reale. Czekam tylko na inwestycje Rank Progres !!!! Pozostałym marketom mówie głosnie i zdecydowane NIE ! No zgadza się - tego mamy już całkiem sporo....teraz tylko centrów handlowych z prawdziwego zdarzenia nam trzeba ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
W Kauflandzie przemeblowanie i odswiezenie. Do tego powiekszyli kosztem (chyba) magazynu.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
W Kauflandzie przemeblowanie i odswiezenie. Do tego powiekszyli kosztem (chyba) magazynu. Dokładnie - jestem w miare regularnym ich klientem. Zrobili rewolucję - sklep powiększył się znacznie, wszyscy wszystkiego szukają, jeszcze nie było wszystko czynne, ale widać że będzie fajne stoisko z cukierasami (czyżby przenieśli ten sklepik co był na pasażu za apteką? - tam pisze że trwa przebudowa) oraz ogólny większy wybór artykułów. Orange też "się zamknął" i ciekawe co tam będzie.... Ten post edytował Sebastian22 wto, 10 mar 2009 - 18:30 |
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
Byłem dziś w Kauflandzie powiększyli sklep kosztem około połowy magazynu. Przemeblowali i dodali : stoisko "na wage" (cukierki, mrożonki na wage itp) świeże pieczywo (chyba pieką sami nie wiem) sery, wędliny i mięso z obsługą
![]() |
|
|
![]()
|
|
Przy Al. Zaglebia Dabrowskiego rozpoczely sie prace ziemne.
Co do powiekszenie Kauflanda to byl chyba bardzo dobry ruch. Klientow duzo, czasem chyba az za duzo. -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:22 |