![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Na pewno w zwiazku, Rako pisal ze maja pozwolenie na wycinke. Jak duze drzewa, to chyba powinny byc wyciete wczesniej ze wzgledu na ptaki. Moze sie nie znam. Pewnie okoliczni mieszkancy staruszkowie sie denerwuja. Ale to miejsce bylo zaniedbane i wkoncu to centrum, ktore powinno byc zabudowane nawet pierzejowo. Resursa bedzie miala sasiada i chyba nie jest w calosci wynajeta, a widzialbym na jej parterze od strony 3 Maja jakas restauracje albo super pub. Tak sobie dzisiaj tam szedłem i się zastanawiałem - jak tam zrobią dodatkowych kilkanaście sklepów, to chyba chcąc załatwić coś na 3 maja, trzeba będzie samochód na parkingu Pogorii zostawić -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 181 Dołączył: czw, 31 maj 07 Nr użytkownika: 711 Płeć: Mężczyzna GG: 3933460 ![]() |
Według najnowszej poczty pantoflowej market na majakowskiego to ma być Carrefour.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Dąbrowa G ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 626 Dołączył: wto, 15 lis 05 Skąd: PL Nr użytkownika: 168 Płeć: Mężczyzna GG: 3563765 Skype: syzio0 ![]() |
Pewnie Carrefour Express
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 181 Dołączył: czw, 31 maj 07 Nr użytkownika: 711 Płeć: Mężczyzna GG: 3933460 ![]() |
No tej wielkości to może być tylko Express.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dzielnica marketów.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
A niech budują, będzie tam konkurencja xD. Na MDC PŁD jest Plus, Biedronka, Albert i Tesco ;p. Jakby liczyć Północ to jeszcze kolejna Biedronka i Lidl xD. Dużo tego... Ale skoro widzą zapotrzebowanie...
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Hmmmm na Legionów Polskich jest Albert ;p. Aczkolwiek ostatnimi dniami zamiast szyldu alberta widziałem napis Supermarket... Ktoś coś wie o co chodzi? :>
EDIT: zdjęcie szyldu ![]() EDIT2: wcześniej napisałem biedronka, a chodziło mi o alberta. sorka Ten post edytował szer sob, 14 cze 2008 - 15:00 -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
A co do supermarketu na Majakowskiego.. Wiadomo już że elewacja będzie biała.
![]() Nie mam ostatnio czasu na zrobienie fotek. ![]() Ten post edytował kwintosz sob, 14 cze 2008 - 16:07 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A co do supermarketu na Majakowskiego.. Wiadomo już że elewacja będzie biała. ![]() Nie mam ostatnio czasu na zrobienie fotek. ![]() No to chyba CE.... |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 369 Dołączył: wto, 14 mar 06 Skąd: Łosień / Gołonóg Nr użytkownika: 192 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ostatnio nowe biedronki też są białe, więc nic nam nie wnosi ta informacja.
|
|
|
![]()
|
|
Zobaczymy choć osobiście wolalbym CE bo w DG jeszcze niema...a tych "owadów" jest pełno
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
Podobno w Sosnowcu tez JAF buduje Carrefour Express
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Ma ktoś jakieś fotki z postępu prac?
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 369 Dołączył: wto, 14 mar 06 Skąd: Łosień / Gołonóg Nr użytkownika: 192 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hmmmm na Legionów Polskich jest Albert ;p. Aczkolwiek ostatnimi dniami zamiast szyldu alberta widziałem napis Supermarket... Ktoś coś wie o co chodzi? :> http://www.albert.pl/ : "Supermarkety Albert w całej Polsce zmieniają szyld. Wszystkie sklepy przejdą tę zmianę do końca czerwca 2008 r. Ta strona wygaśnie z dniem 30 czerwca 2008 r" na Albercie przy 11-go listopada też już zmienili. |
|
|
![]()
|
|
O dzięki za wyjaśnienie
![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
ja też rzadko korzystałem z Alberta, aczkolwiek bardzo podoba mi się, że jest czynny do 24 i do samego końca można kupić ciepłe bułeczki prosto z pieca
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Dąbrowa G ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 626 Dołączył: wto, 15 lis 05 Skąd: PL Nr użytkownika: 168 Płeć: Mężczyzna GG: 3563765 Skype: syzio0 ![]() |
Pierwszy raz widzę taki szyld. Przecież to nie jest ani Carrefour Express ani 5 minut
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 16 Dołączył: nie, 15 cze 08 Nr użytkownika: 1,338 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dowiedziałem się ( z dość pewnych źródeł), że w "starym" realu mają być jakieś magazyny. Dlatego, że mają problemy z inspekcją. Jakiś strop im się wali i jest to lekko niebezpieczne
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Dowiedziałem się ( z dość pewnych źródeł), że w "starym" realu mają być jakieś magazyny. Dlatego, że mają problemy z inspekcją. Jakiś strop im się wali i jest to lekko niebezpieczne ![]() O tym, że starego reala mają zamknąć i zrobić w nim magazyny pierwszy raz usłyszałem mniej więcej pół roku po tym, jak go otworzyli ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
No ale widać dobrze mu się powodziło i czekali na dogodną okazję jaką jest CH Pogoria
![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:44 |