![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
wierzycie, ze wprowadza juz radiowe?
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Dąbrowa G ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 626 Dołączył: wto, 15 lis 05 Skąd: PL Nr użytkownika: 168 Płeć: Mężczyzna GG: 3563765 Skype: syzio0 ![]() |
Jestem ciekawy co wymyślą. Real nie powala wystrojem
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Fotki z budowy Pawilonu Handlowego przy ul Majakowskiego (19.03.2008)
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Z dość pewnego źródła wiem, że inwestycja przy Majakowskiego to jednak Biedronka
![]() -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
To niezle sie zamaskowali, a ja bralem pod uwage, ze moze to byc zamaskowany np Aldi, ktory wchodzi do kraju i naszego regionu na wielka skale. Przynajmniej bylaby jakas odmiana, a Biedronka...
A inwestor moze bedzie mial male stoisko miesne ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
No podobno Biedronka taką właśnie metodę stosuje, że nigdy sami nie budują swoich obiektów. Szkoda, bo liczyłem na coś bardziej reprezentatywnego a nie zwykły supermarket. Żeby chociaż to jakoś wyglądało, chociaż patrząc na to jak nabiera kształtów ten obiekt, to na cuda bym nie liczył. Czy potrzebny jest kolejny supermarket tego typu akurat tu jak jest Real, Plus, całkiem niedaleko Tesco..
-------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
|
|
![]()
|
|
![]() Sun of a beach ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 202 Dołączył: nie, 18 lis 07 Nr użytkownika: 883 Płeć: Mężczyzna GG: 6460675 Skype: peterek.fm ![]() |
TAK ! Potrzebujemy WIĘCEJ żółtych blaszaków w naszym mieście żeby było ładne architektonicznie !!!
Ja proponuję wyburzyć PKZ i postawić tam Tesco ! -------------------- "Słońce lśni, mieni się, jak ze złota sztabka, trafia szlag, że nie można go skraść"
|
|
|
![]()
|
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 160 Dołączył: wto, 11 mar 08 Skąd: z Dupy Nr użytkownika: 1,151 Płeć: Mężczyzna ![]() |
<lol2>
Ten post edytował kwintosz śro, 09 kwi 2008 - 22:08
Powód Edycji: Sugerowałbym jednak pisanie postów coś więcej wnoszących, inaczej będą kasowane a nagminne sytuacje będą skutkować ostrzeżeniem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
"Biedronka, ach biedronka..." heh szkoda gadać....
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 22 Dołączył: czw, 30 sie 07 Nr użytkownika: 793 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam
co do tej niby bedronki na majakowskiego to nie jestem tak do konca przekonany. Wiem napewno ze likwiduja plusa koło cmentarza i powstanie tam na 99 % biedronka. także dwie biedronki blisko siebie wykluczam wydaje mi sie ze bedzie tam firmowy sklep miesny. pozdro |
|
|
![]()
|
|
![]() Dąbrowa G ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 626 Dołączył: wto, 15 lis 05 Skąd: PL Nr użytkownika: 168 Płeć: Mężczyzna GG: 3563765 Skype: syzio0 ![]() |
rako Biedronka wykupiła Plusa
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 22 Dołączył: czw, 30 sie 07 Nr użytkownika: 793 Płeć: Mężczyzna ![]() |
oto nowy powilon uslugowo handlowy na ulicy bandrowskiego otwarcie listopad 2008 na gratce sprzedawane sa powierzchnie handlowe w nim .. pozdro
Ten post edytował rako śro, 09 kwi 2008 - 21:33
Załączony plik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 540 Dołączył: wto, 03 kwi 07 Skąd: Toruń/DG Nr użytkownika: 652 Płeć: Kobieta GG: 2636495 ![]() |
ja jednak myślę, że kwintosz ma sprawdzone informacje
![]() -------------------- Jeśli boga nie ma to dzięki bogu! Jeśli zaś bóg istnieje to broń nas panie boże! www.zaglebiedabrowskie.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,162 Dołączył: śro, 07 lut 07 Skąd: Gołonóg Starówka, Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 446 Płeć: Mężczyzna GG: 11390668 ![]() |
CYTAT(rako) oto nowy powilon uslugowo handlowy na ulicy bandrowskiego otwarcie listopad 2008 na gratce sprzedawane sa powierzchnie handlowe w nim .. pozdro w którym miejscu miałby on powstać? -------------------- Pozdrawiam!
Marcin |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Jakiś link do strony na gratce? Więcej informacji?
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
Ok, powiem tak. Jeśli chodzi o biedronkę to informację tą potwierdził jeden z radnych. Ale jak to w rzeczywistości będzie to się okaże.
Co do tego budynku przy Bandrowskiego, to całkiem całkiem. Nie jest taki zły. Tylko nie bardzo wiem, w którym dokładnie miejscu miałby on stanąć. Ale fajnie by było, mimo wszystko nowych budynków w DG mamy jak na lekarstwo.. -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
|
|
![]()
|
|
http://www.gratka.pl/dom/tresc/7-948539-sl...b69c6c1&s=1
apropo juz maja zgode na wycinke drzew na tym terenie.,. pozdro |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Co do tego budynku przy Bandrowskiego, to całkiem całkiem. Nie jest taki zły. Tylko nie bardzo wiem, w którym dokładnie miejscu miałby on stanąć. Patrząc na zumi, widzę tylko jedno miejsce, gdzie się bez problemu zmieści - czyli za resursą (bo na rogu z Kościuszki chyba za mało miejsca). -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Plus ze wogole bedzie i jeszcze, ze cos w nim bedzie
![]() Termin oddania malo realny, chyba ze wykonawca bedzie powazna firma. Widac spora roznice poziomow miedzy nim i sasiednim budynkiem. Na drugiej wizualce widac gdzie przod i przed nim nie ma ulicy hmm. -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:38 |