![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Dąbrowa G ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 626 Dołączył: wto, 15 lis 05 Skąd: PL Nr użytkownika: 168 Płeć: Mężczyzna GG: 3563765 Skype: syzio0 ![]() |
A macie link do ogłoszeń? Czy ogłoszenia są w internecie?
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ciekawe czy sie ktos znajdzie....praca w hipermarkecie to istny obóz pracy. No ale samego sklepu nie kojarze....dziwne.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 271 Dołączył: nie, 26 lis 06 Nr użytkownika: 336 ![]() |
Wyjaśniło się to ma być Car,Expres tylko ciekawe gdzie bo ma ruszyć w marcu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
moze rebranding Albertow. W DG jest w Golonogu i chyba na Mydlicach
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Dąbrowa G ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 626 Dołączył: wto, 15 lis 05 Skąd: PL Nr użytkownika: 168 Płeć: Mężczyzna GG: 3563765 Skype: syzio0 ![]() |
Właśnie! Przecież Carrefour kupił Ahold Polska
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Na Alejach ogrodzono spory teren który był pusty (sam środek, nie daleko przystanków). Widziałem, że z samochodu chłodni 2 dni temu, na którym były napisy firmy wędliniarskiej wyciągano belki do ogrodzenia terenu.
Dziś praca ruszyła z kopyta, pracują koparki itp.. Ciekaw jestem co tam powstanie, teren jest dość spory, że taki np. Plus z palcem w .. by się zmieścił.. Chyba że to będzie sklep firmowy tej firmy + jakiś parking.. Na BiP nic nie widziałem, żadnej decyzji środowiskowej, zezwolenia ani nic takiego.. Wie ktoś coś może, bo to dosłownie rzut beretem ode mnie (ze 100m). Dziś to może tam nie skocze, ale jutro sprobuje poszukać chociaż tablicy informacyjnej. -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
tu?
![]() Tablice musza postawic, wiec sie moze szybko wyjasni, o ile nie bedzie jakiegos dziwnego zakamuflowanego inwestora. Moze to z tym byla zwiazane ta analiza oddzialywania obiektow handlowych (czy jakos tak) dla okolicznych terenow -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Dokładnie w tym miejscu. Cały ten teren jest ogrodzony i z okien widząc fragment tego placu widzę że coś tam kopią, koparki jeżdżą itp. Dziś to chyba nie ma już sensu bo ciemno będzie, więc jutro się wybiorę, może jakieś fotki strzele i poszukam tablicy.
-------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
|
|
![]()
|
|
Tak jak pisałem. Na tablicy informacyjnej pisze "Pawilon handlowy firmy JAF z Pilicy"
Tu macie stronę tego producenta: JAF Pilica Mam nadzieję że to będzie jakiś ładny budyneczek, z parkingiem. Co by nie być gołosłownym, że coś zaczęli robić: ![]() ![]() ![]() -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
|
|
![]()
|
|
Ciekawe i troche nietypowe. Najczesciej sklepy firmowe powstaja w juz istniejacych budynkach a tu powstanie wolno stojacy. Bedzie musial byc spory. Co innego przeciez meblowy a miesny
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
No i tablica informacyjna:
![]() podszedłem później bo wcześniej strasznie lało, teraz trochę mniej.. tak czy siak robione telefonem bo szkoda aparatu na deszczu.. Ja bym tylko chciał żeby to nie był zwykły klocek. No i może żeby ten parking na te kilkanaście miejsc powstał. Co prawda, lokalizacja jest dobra ale kurde zawsze marzyło mi się tam coś innego. Dobrze że chociaż powstanie takie coś a nie że teren świeci pustkami. Zresztą na Alajach jest jeszcze jedno dość duże miejsce wolne a także ze stojącym budynkiem do wyburzenia. -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 369 Dołączył: wto, 14 mar 06 Skąd: Łosień / Gołonóg Nr użytkownika: 192 Płeć: Mężczyzna ![]() |
na alejach, w kwadracie Majakowskiego/6-go sierpnia/Mickiewicza praca wre
![]() ![]() ps. niestety nie posiadam aktualnie aparatu, więc jeśli komuś sie chce może iść pofocić ![]() Ten post edytował prezes śro, 20 lut 2008 - 10:47 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,162 Dołączył: śro, 07 lut 07 Skąd: Gołonóg Starówka, Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 446 Płeć: Mężczyzna GG: 11390668 ![]() |
Ciekawe czy warunki pracy w Biedronce się zmieniły. Bo może byc problem z otwarciem jak nie będzie "rąk do pracy"!
-------------------- Pozdrawiam!
Marcin |
|
|
![]()
|
|
Wiemy o tym juz od dawna. Tablice wywiesili juz chyba 2 dnia. Kwintosz zrobil fotki. Bylo w temacie o inwestycjach i teraz tu przenioslem (pierwszego dnia nie bylo wiadomo czy to inwestycja handlowa).
Ale Biedronka? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 369 Dołączył: wto, 14 mar 06 Skąd: Łosień / Gołonóg Nr użytkownika: 192 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wiemy o tym juz od dawna... ok, faktycznie, przepraszam za nieposzukanie ;) Ale Biedronka? no właśnie też mi się nie chce wierzyć, tym bardziej że na redenie jest. No chyba że pracownik sobie ze mnie jaja robił ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Ok, praca wre ale póki co robą fundamenty to tak tego nie widać. Aczkolwiek muszę przyznać że tepo mają niezłe i nawet się z tym uwijają.
Biedronka?? eeee coś mi tu nie pasuje.. Ja nie chce biedronki! Wykonawcą i inwestorem jest firma przetwórstwa mięsnego więc chyba robią to dla siebie. Sam jestem ciekaw co to dokładnie będzie i jak będzie wyglądać. Oby budynek był jak największy i może oprócz tego sklepu firmowego powstało coś tam jeszcze i oczywiście parking (byle nie za duży i zajmował 3/4 placu). Wcześniej nie było pogody na robienie zdjęć z placu budowy. Pogoda ma się poprawiać to co jakiś czas wrzucę tu zdj jakieś. P.S Ja bym jednak przywrócił temat do inwestycji, bo tak na prawdę nie mamy 100% pewności co tam będzie Ten post edytował kwintosz śro, 20 lut 2008 - 13:15 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 336 Dołączył: pią, 01 cze 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 717 Płeć: Mężczyzna GG: 1385735 Skype: parulski1 Tlen: filipparulski1 ![]() |
koło kauflandu też mieli coś robić no i nic
![]() ![]() Ten post edytował filip13 śro, 20 lut 2008 - 13:28 -------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]()
|
|
![]() Sun of a beach ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 202 Dołączył: nie, 18 lis 07 Nr użytkownika: 883 Płeć: Mężczyzna GG: 6460675 Skype: peterek.fm ![]() |
Mam nadzieję, że nie wierzycie w nic więcej niż prosty blaszak/zwyczajny klocek.
Nie chcę żebyście się potem zawiedli... -------------------- "Słońce lśni, mieni się, jak ze złota sztabka, trafia szlag, że nie można go skraść"
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Biedronki jak do tej pory raczej były tworzone w obiektach adaptowanych, a nie budowanych od podstaw. Może JAF sobie hurtownię ze sklepem stawia?
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:22 |