![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 282 Dołączył: pon, 28 sty 08 Skąd: 42-530 Nr użytkownika: 1,063 Płeć: Mężczyzna GG: 4757707 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
konczcie ten spam
![]() -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
![]() GNLS ! ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 49 Dołączył: nie, 21 lut 10 Skąd: Dąbrowa Górnicza (MDC Północ) Nr użytkownika: 3,730 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Można nabyć w jakikolwiek sposób szaliczek MKS'u z napisem Dąbrowa Górnicza (ekipa centrum mnie nie interesuje), a bardzo takowy chciałbym nabyć a 50 zł za ostatnią sztukę to trochę sporo
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Babcia może Ci zrobić
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() GNLS ! ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 49 Dołączył: nie, 21 lut 10 Skąd: Dąbrowa Górnicza (MDC Północ) Nr użytkownika: 3,730 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Coś się pomyśli i może ktoś z nas sprzeda Ci swój z 1 edycji. Napis 'Dąbrowa Górnicza' na szaliku. Nie mam czasu szukać zdjęć, ale zobacz sobie w galerii 1 sezon w LSK i patrz na zdjęcia KK. Jeślibyś był zainteresowany daj znać na komórkę, poszukam Ci sprzedawcy
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 62 Dołączył: wto, 26 maj 09 Skąd: dąbrowa górnicza Nr użytkownika: 3,332 Płeć: Mężczyzna GG: 15773508 ![]() |
ten szal jest bezcenny?
|
|
|
![]()
|
|
Coś się pomyśli i może ktoś z nas sprzeda Ci swój z 1 edycji. Napis 'Dąbrowa Górnicza' na szaliku. Nie mam czasu szukać zdjęć, ale zobacz sobie w galerii 1 sezon w LSK i patrz na zdjęcia KK. Jeślibyś był zainteresowany daj znać na komórkę, poszukam Ci sprzedawcy ![]() Miałem na myśli to by nabyć szal inny, niż z napisem "Ekipa Centrum". A te 50 zł to wolę wydać na wyjazd do Łodzi ![]() @edit: 40 zł na wyjazd wydane xD To może znajdzie się ktoś kto mógłby mi odsprzedać szalik ? Bo wiem, że niektóre osoby mają po 2 szaliki (1 i 2 edycja) ![]() Ten post edytował NeoKs pon, 08 mar 2010 - 22:31 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:20 |