![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 530 Dołączył: wto, 03 cze 08 Nr użytkownika: 1,319 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a poważnie to ten człowiek nie działa od dzisiaj w polityce może i działa. ale co mu się udało zdziałać?hmm?to tak jak w szkole, przy odpowiedzi kiedy nauczyciel wstawia ci pałę a tu mu na to: "panie profesorze, ale ja się uczyłem"...podaj mi argument konkretny, dlaczego powinienem na niego oddać głos?a wiecie z czego mi się najbardziej chce śmiać?tak stachowicze plują na czerwone pochodzenie podrazy, a taktykę z czyjej kampanii stosują rozdając jabłka?napatrzyli się na perfekcyjną kampanię prezydencką napieralskiego i małpują ![]() Ten post edytował kamillll wto, 16 lis 2010 - 17:20 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Byłoby jeszcze piękniej i symboliczniej,
gdyby jabłuszka jakaś Ewa rozdawała... W stroju rajskim oczywiście. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 393 Dołączył: nie, 19 lut 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 187 ![]() |
A ja pamiętam jak on 15 lat temu handlował na targu dresami ![]() ![]() ![]() On coś budował? chyba dom w Błędowie, ja też go pamiętam sprzed 15 lat, jego rówieśnicy i grupa młodych ludzi, która tworzyła zgraną paczkę partyjną przy UW a potem Platformie została rozbita właśnie przez niego. Stachowicz pod każdym kopał dołki, aby ktoś inny poza nim się nie wychylił, każdego z nich zniszczył w partii a sam się podpiął pod Śp. Posła Dolniaka. To tak w skrócie... A jeśli chodzi o handlowanie dresami, to chyba nie powiesz mi że się dorobił na nich swojego majątku. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
Tak na marginesie i a propos ścieżek rowerowych i temu podobnych... To gdyby ich JT, czyli PP nie zaczął robić, to ZP, czyli PPP nie miałby czego rozwijać. Gdyby JT-PP sprzedał ośrodek na Pogorią III to by faktycznie nie było czego rozwijać ![]() Swoją drogą ? ciekawie byłoby, gdyby JT zdecydował się startować na prezia... Pewnie parę procent z tzw. starszego elektoratu PPP by uszczknął :-) Pewnie tak ale nie jestem przekonany, że Talkowski przebiłby Stachowicza w I turze. Byłoby jeszcze piękniej i symboliczniej, gdyby jabłuszka jakaś Ewa rozdawała... Pewnie tak ale mamy już chyba za zimno na takie ekscesy ![]() Dziś siedziałem w pewnym serwisie i z nudów oglądałem TV. A tam debata wyborcza kandydatów na radnych w stolicy. Oczywiście bełkot niesłychany. Ale ku mojemu zdziwieniu pojawił się tam akcent dąbrowski. Jakiś koles z SLD jeździł po Borowiczu (kandydat PO na radnego u nas). Że niby jako dyrektor pogotowia ratunkowego w Katowicach przyczynił się do śmierci wielu osób ![]() Ten post edytował bzenek wto, 16 lis 2010 - 23:16 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 530 Dołączył: wto, 03 cze 08 Nr użytkownika: 1,319 Płeć: Mężczyzna ![]() |
właśnie wpadła mi w ręce ulotka kandydatki na radną z list PO...Stachowicz i ekipa straciła wszystko w moich oczach
![]() jak można dopuścić na listę wyborczą kobiete która chodzi pijana po osiedlu a jej dzieci to jedne z większych osiedlowych zadymiarzy? zresztą jedno chyba siedzi w pierdlu ![]() masakra... nie polecam oddawania głosu na PO ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jak dla mnie to przy wyborach samorządowych nie oddaje się głosu (przynajmniej w mniejszym stopniu niż w parlamentarnych) na partię tylko na konkretną osobę
![]() Tu nie ma takiej dyscypliny partyjnej... |
|
|
![]()
|
|
ale dbając o reputację ktoś chyba powinien weryfikować osoby jakie wpisują na listę wyborczą....tak mi się przynajmniej wydaje...
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 373 Dołączył: nie, 22 paź 06 Nr użytkownika: 241 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
Nie zapomnij dodać, że to odpowiedź napisana przez Strzeleckiego - znanego kolesia Talkowskiego. Podraza wywalił go z roboty i stracił bidulek łatwy zarobek. Nic dziwnego, że Podrazy nie lubi. ![]() Najlepszy jest ten kawałek "Panie Prezydencie, Przykro mi, że prezydent mojego miasta sięga po tak tanie i łatwe do rozszyfrowania chwyty. A wszystko po to, aby za wszelką cenę wygrać wybory". Informuję, że pan Strzelecki kandyduje na radnego z ramienia PiS. Przykro mi że w tej sytuacji sięga po tak tanie i łatwe do rozszyfrowania chwyty. A wszystko po to, aby za wszelką cenę wygrać wybory ![]() Ten post edytował bzenek śro, 17 lis 2010 - 23:26 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,635 Dołączył: pon, 16 lut 09 Skąd: Centrum Nr użytkownika: 3,199 Płeć: Mężczyzna ![]() |
:-)
Jeśli czytaliście wczorajsze Aktualności Dąbrowskie, to wiecie, że i tak wszyscy są powiązani z CZERWONĄ PAJĘCZYNĄ ![]() ![]() Na pewno żaden z kontrkandydatów Podrazy nie 'wpuściłby na stołki' (w przypadku wygranej) ludzi ze swojego zaplecza... ;-) -------------------- pozdrawiam,
Sylwester Dominik Historia miasta uwieczniona na fotografiach i pocztówkach. Zapraszam na www.dawnadabrowa.pl i www.facebook.com/dawnadabrowa |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 9 Dołączył: pią, 07 gru 07 Nr użytkownika: 931 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kto by nie został to i tak my zwykli ludzie będziemy zawsze na szarym końcu jeżeli chodzi o zainteresowanie nami i naszymi problemami.Ale mam nadzieję,że ani Podraza ani Stachowicz na fotelu nie zasiądą.Bober też mi nie odpowiada,w sumie nie pasuje mi nikt z kandydujących ale jak miałbym już wybierać to wolałbym Bobera.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
właśnie wpadła mi w ręce ulotka kandydatki na radną z list PO...Stachowicz i ekipa straciła wszystko w moich oczach ![]() jak można dopuścić na listę wyborczą kobiete która chodzi pijana po osiedlu a jej dzieci to jedne z większych osiedlowych zadymiarzy? zresztą jedno chyba siedzi w pierdlu ![]() masakra... nie polecam oddawania głosu na PO ![]() To rzadkość by kandydat sam sobie robił czarny PR. Wypada mieć nadzieję, że wyborcy ślepi nie są i widując Panią Kandydatkę "po spożyciu", nie zagłosują na nią. Gdyby jednak kandydowała nie w swoim rejonie może otrzymać liczbę głosów w granicach przeciętnej. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 86 Dołączył: nie, 17 paź 10 Nr użytkownika: 4,167 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czy chodzi o panią B.?
Mydlice? -------------------- pomoc dla Maksymiliana
![]() ------------------------------------------------------------------------------- |
|
|
![]()
|
|
z wiadomych mam nadzieje powodów nie powiem o kogo chodzi. niech się każdy domyśli.
nazwiskami nie bede rzucal. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ale dbając o reputację ktoś chyba powinien weryfikować osoby jakie wpisują na listę wyborczą....tak mi się przynajmniej wydaje... Zgadzam się w 100% jednakże mówienie by z tego powodu nie głosować na PO to już przesada ![]() Ten post edytował Kamil_ czw, 18 lis 2010 - 19:32 |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Oj no
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 407 Dołączył: pią, 09 gru 05 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 174 Płeć: Mężczyzna GG: 1006247 ![]() |
Wielki powrót!. Dalszy ciąg wydawnictwa znanego sprzed 4 lat "Kim jest..."!!!
Tym razem po publikacji "Kim jest generał" doczekaliśmy się ulotki pn. "Kim jest Krzysztof Stachowicz". Tradycyjnie potok pomyj i oskarżeń, o którym bym nie pisał, gdyby nie to, że podpisane zostało przez "Niezależne Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej", co bardzo mi się nie spodobało. W ogóle już coraz częściej te pseudogazetki podpierają się wypowiedziami z tego forum (np. Dąbrowskie Aktualności), dodatkowo tendencyjnie je prezentując. Teraz jeszcze jakieś oszołomy wykorzystują nazwę z dodatkiem "Niezależne". Naturalnie bez nazwisk, kontaktów, nic. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 139 Dołączył: pią, 17 wrz 10 Nr użytkownika: 4,102 Płeć: Kobieta ![]() |
mick, a gdzie to cudo znalazłeś, na wycieraczce?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 14:00 |