![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
jaki by ten stachowicz nie byl to grubo przesadzacie - skoro nie macie sie do czego doczepic to piszecie o fotoszopie A bo to jest konsekwencja zmęczenia propagandową elokwencja PO na szczeblu krajowym. Ja też zmieniam program w TV jak widzę kogoś z PO. ![]() Ilu jest wkoncu oficjalnych kandydatow na prezydenta? 5,6 czy 7? Realnie to chyba 2,5 kandydata. ;) Te 0,5 to Bober. A reszta się nie liczy - ta kobitka, Drożyński i Frączek to był żart. Kościelniakowi Jarek kazał kandydować. Cieszy mnie droga jaką przeszliśmy w cywilizowaniu kampanii wyborczej. Nie ma już walających się wszędzie papierów, wzajemnego zaklejania się kandydatów, zrywania konkurencji, zaklejania wszystkich murów. itd, itp ![]() Ten post edytował bzenek nie, 14 lis 2010 - 13:58 |
|
|
![]()
|
|
![]() Klub Kibica nr 29 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 242 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: Łęknice Nr użytkownika: 920 Płeć: Mężczyzna GG: 7281781 ![]() |
Z tym bym się kłócił. Dziś dostałem kartkę A4 z "nowościami" o Agnieszce Pasternak. Ulotki wszędzie jak się walały tak się walają. Co wybory to samo.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Z tym bym się kłócił. Dziś dostałem kartkę A4 z "nowościami" o Agnieszce Pasternak. Ulotki wszędzie jak się walały tak się walają. Co wybory to samo. Też ją dorawałem ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Taa nie jest kampania Podrazy namolna.
Pełno go na słupach a dziś ludzie go wspierający jeździli po mieście na motorach i głąby trąbili na okrągło.. :/ Ten post edytował kwintosz nie, 14 lis 2010 - 16:25 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 119 Dołączył: śro, 05 sie 09 Skąd: DG Nr użytkownika: 3,404 Płeć: Kobieta ![]() |
Jakieś ciekawe newsy o Pani przewodniczącej czy nic wbijającego w fotel?
![]() Ten post edytował Aszz nie, 14 lis 2010 - 17:35 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Dziękuję komitetowi Przyjaciół Dąbrowy Górniczej za włożenie za wycieraczkę ulotki z waszymi kandydatami, która pięknie przykleiła się do szyby i częściowo została na niej
![]() Jeżeli jutro nie będzie padać, zapraszam z gąbeczką i płynem do szyb... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 86 Dołączył: nie, 17 paź 10 Nr użytkownika: 4,167 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kandydatka na radną zakleiła Bobera. Kilka podobnych przypadków na słupach tez widziałem. Losowo. Piszecie, że Podraza nie jest tak natarczywy - on poszedł na rozmiar, Stachowicz bardziej na ilość. Taka obserwacja. Chociaż billboardów ze S. też sporo, ale gabarytami bannerów P. nikt nie pobił. W najlepszych miejscach miasta. Na przykład na Arsie, o co była ta mała awantura.
Czy ktoś się pofatyguje i zeskanuje te njusy o pani Pasternak? Warto kolekcjonować takie ulotki. -------------------- pomoc dla Maksymiliana
![]() ------------------------------------------------------------------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Klub Kibica nr 29 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 242 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: Łęknice Nr użytkownika: 920 Płeć: Mężczyzna GG: 7281781 ![]() |
Nie mam skanera ale mogę tak na szybko napisać co na niej jest. Zdjęcie pani radnej z plakatów kontra realne zdjęcie ( zdeka się postacie różnią). później wypisane co miała gdy zasiadała w sejmie, a co teraz ( wymienione nieruchomości, oszczędności itd.) podsumowane na " razem: ponad 2 miliony złotych - za nic"
Na koniec słowa Pani przewodniczącej z Dziennika Zachodniego że polityka jest brutalna, nie zawsze jest miło, a podkreślony jest fragment " robić swoje i nie przejmować się tym co myślą o nas inni.." To tyle. Szkoda że ktoś wydaje pieniądze na podchody, zamiast wkładać to skrzynek swoje programy, plany jakie chce się zrealizować. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 119 Dołączył: śro, 05 sie 09 Skąd: DG Nr użytkownika: 3,404 Płeć: Kobieta ![]() |
Nie mam skanera ale mogę tak na szybko napisać co na niej jest. Zdjęcie pani radnej z plakatów kontra realne zdjęcie ( zdeka się postacie różnią). później wypisane co miała gdy zasiadała w sejmie, a co teraz ( wymienione nieruchomości, oszczędności itd.) podsumowane na " razem: ponad 2 miliony złotych - za nic" Na koniec słowa Pani przewodniczącej z Dziennika Zachodniego że polityka jest brutalna, nie zawsze jest miło, a podkreślony jest fragment " robić swoje i nie przejmować się tym co myślą o nas inni.." To tyle. Szkoda że ktoś wydaje pieniądze na podchody, zamiast wkładać to skrzynek swoje programy, plany jakie chce się zrealizować. No to skomentuję chociaż Twoje słowa( zamiast paszkwilka): Kobieta mi się wydaje ładniejsza niż jest na jakiekolwiek fotografii. Tu chyba też dochodzi kwestia ujecia. Po drugie - cholercia jasna - ciezko pracuje, wiec niech sobie ma te 2mln zł(których jej strasznie zazdroszę). Zazdroszczę jej także wydajnosci i organizacji pracy. Ech. W sensie społeczno-mentalnym to moja "dąbrowska idolka". Z poglądami i niektórymi decyzjami - gorzej:) Co do cytaty z DZ - łatwo się domyślić w jakim kontekście był wypowiadany. Chodziło pewnie o aferę z wyproszeniem pewniej hałaśliwej grupki z sesji...:)Więc lekka manipulacja tu nastąpiła. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Z tym bym się kłócił. Dziś dostałem kartkę A4 z "nowościami" o Agnieszce Pasternak. Ulotki wszędzie jak się walały tak się walają. Co wybory to samo. Też ją dorawałem ![]() Jeśli chodzi o zajętą powierzchnię reklamową w metrach kwadratowych /kandydata, Pan Podraza nie ma sobie równych! To co wisi na dawnym Arsie, widać prawie z Gołonoga. |
|
|
![]()
|
|
Jeśli chodzi o zajętą powierzchnię reklamową w metrach kwadratowych /kandydata, Pan Podraza nie ma sobie równych! To co wisi na dawnym Arsie, widać prawie z Gołonoga. a przy bezchmurnej pogodzie nawet z Łęki:) |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 11 Dołączył: wto, 26 paź 10 Nr użytkownika: 4,190 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Inna sprawa, że Podraza wcale nie wygląda na modela na zdjęciach. Właśnie jest na nich naturalny, stary, pomarszczony ![]() i niestety nieogolony... Witamy nowego użytkownika. Szkoda, że to pewnie Twój ostatni post na forum ![]() napisałem tego posta a propos tego, że na forum są tylko zwolennicy lub krypto-zwolennicy(że niby jest dyskusja) obecnego prezydenta, chciałem wrzucić coś żeby urozmaicić wam życie. podoba mi się, że na forum jest "kultura" bez chamskich wycieczek. uważam też, że za każdym prezydentem, który walczy o reelekcje powinny iść dokonania a nie plakaty 200-metrowe. jedyne co uważam za jego dobry ruch to wybór młodych ludzi na ważne w mieście stanowiska - dzięki temu, po zatwardziałym talkowskim dużo się zmieniło w kwestiach dostępności informacji, promocji, ngo (to, że po linii partyjnej sld to inna kwestia ale ważne, że zawsze się coś wydarzyło i to na lepsze). w kwestiach rządzenia miastem nic się nie zmieniło, wciąż jest miastem prywatnym i betonowym ale tego nie zmieni żaden prezydent czy bober czy stachowicz czy bobrowska ... jedynie wybór kogoś z pisu dałby temu miastu zmianę ... ale by było ... śmiesznie - w tych wyborach paradoksalnie nie ma wyboru |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 271 Dołączył: nie, 26 lis 06 Nr użytkownika: 336 ![]() |
CYTAT jedynie wybór kogoś z pisu dałby temu miastu zmianę Idę się pociąć. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: nie, 06 wrz 09 Skąd: Dąbrowa Górnicza, Staszic Nr użytkownika: 3,443 Płeć: Kobieta ![]() |
Zamierzam głosować na Podrazę. W poprzednich wyborach nie był moim faworytem, ale teraz zyskał u mnie parę punktów (nie interesuje mnie jego przynależność partyjna).
![]() ![]() Mam też cichą nadzieję, że Stachowicz polegnie z kretesem. Nie mam nic do niego osobiście, ale jego gęba na każdym bloku i banerze już mnie irytuje. Od roku widzę billboardy "Krzysztof Stachowicz ostrzega: zwolnij", "Krzysztof Stachowicz przypomina: zapnij pasy" - mam już tego dość. Widać, że ma chyba za dużo kasy i wywala ją na kolejne banery. Żeby jeszcze uczciwie reklamował sam siebie - ale nie, on próbuje zakamuflować to pod "troską o bezpieczeństwo". Jakie to żałosne, przecież i tak każdy wie, o co chodzi. Nienawidzę takiego ściemniania (poza tym ta jego troska to zwykła przemądrzałość). |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 94 Dołączył: wto, 14 wrz 04 Nr użytkownika: 109 Płeć: Mężczyzna Skype: misteradzio2 ![]() |
Zamierzam głosować na Podrazę. W poprzednich wyborach nie był moim faworytem, ale teraz zyskał u mnie parę punktów (nie interesuje mnie jego przynależność partyjna). ![]() ![]() Mam też cichą nadzieję, że Stachowicz polegnie z kretesem. Nie mam nic do niego osobiście, ale jego gęba na każdym bloku i banerze już mnie irytuje. Od roku widzę billboardy "Krzysztof Stachowicz ostrzega: zwolnij", "Krzysztof Stachowicz przypomina: zapnij pasy" - mam już tego dość. Widać, że ma chyba za dużo kasy i wywala ją na kolejne banery. Żeby jeszcze uczciwie reklamował sam siebie - ale nie, on próbuje zakamuflować to pod "troską o bezpieczeństwo". Jakie to żałosne, przecież i tak każdy wie, o co chodzi. Nienawidzę takiego ściemniania (poza tym ta jego troska to zwykła przemądrzałość). Tak na marginesie i a propos ścieżek rowerowych i temu podobnych... To gdyby ich JT, czyli PP nie zaczął robić, to ZP, czyli PPP nie miałby czego rozwijać. Swoją drogą – ciekawie byłoby, gdyby JT zdecydował się startować na prezia... Pewnie parę procent z tzw. starszego elektoratu PPP by uszczknął :-) -------------------- POZDROWIENIA!
Andrzej Bęben _______________ MOTTO OBECNEJ WŁADZY: "Możemy z ufnością patrzeć w przyszłość, idziemy bowiem słuszną drogą, posiadamy pewnych przyjaciół i wiernych sojuszników, przewodzi nam nieśmiertelna idea socjalizmu..." |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 36 Dołączył: sob, 07 paź 06 Nr użytkownika: 226 ![]() |
A Krzysztof Stachowicz rozdawła dzisiaj przez cały w centrum dzień jabuszka razem ze swoim bobrem
![]() Ten post edytował jacu007 wto, 16 lis 2010 - 16:00 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 530 Dołączył: wto, 03 cze 08 Nr użytkownika: 1,319 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja mam już dość rządów tej samej ekpy. I zaguły który wiecznie sie gdześ wciśnie. Trzeba coś zmienić i napewno Stachowicz coś zmieni ![]() znasz zaplecze Stachowicza? wiesz kto za nim stoi? wiesz kogo gdzie wsadzi? wiesz skąd się wziął? już gdzieś pisałem że przeraża mnie jak łatwo mozna kupić ludzi jabłkami ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 36 Dołączył: sob, 07 paź 06 Nr użytkownika: 226 ![]() |
ale jabłko dobrego sortu chociaż było
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ten post edytował jacu007 wto, 16 lis 2010 - 16:57 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Albo królem, co sobie będziesz żałował...
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 14:00 |