IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

48 Stron V  « < 27 28 29 30 31 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Wybory 2010
bzenek
post nie, 14 lis 2010 - 13:58
Post #561

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 87

CYTAT(kiwi @ nie, 14 lis 2010 - 11:49) *
jaki by ten stachowicz nie byl to grubo przesadzacie - skoro nie macie sie do czego doczepic to piszecie o fotoszopie

A bo to jest konsekwencja zmęczenia propagandową elokwencja PO na szczeblu krajowym. Ja też zmieniam program w TV jak widzę kogoś z PO. mellow.gif

CYTAT(:) @ pią, 12 lis 2010 - 15:50) *
Ilu jest wkoncu oficjalnych kandydatow na prezydenta? 5,6 czy 7?

Realnie to chyba 2,5 kandydata. ;)

Te 0,5 to Bober. A reszta się nie liczy - ta kobitka, Drożyński i Frączek to był żart. Kościelniakowi Jarek kazał kandydować.

Cieszy mnie droga jaką przeszliśmy w cywilizowaniu kampanii wyborczej.
Nie ma już walających się wszędzie papierów,
wzajemnego zaklejania się kandydatów,
zrywania konkurencji,
zaklejania wszystkich murów.
itd, itp smile.gif

Ten post edytował bzenek nie, 14 lis 2010 - 13:58
Go to the top of the page

+Quote Post
Rysiu_dg
post nie, 14 lis 2010 - 16:09
Post #562

Klub Kibica nr 29

Nr użytkownika: 920
GG: 7281781 status gadu-gadu

Z tym bym się kłócił. Dziś dostałem kartkę A4 z "nowościami" o Agnieszce Pasternak. Ulotki wszędzie jak się walały tak się walają. Co wybory to samo.

+Quote Post
xMarcinx
post nie, 14 lis 2010 - 16:15
Post #563

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 2,576

CYTAT(Rysiu_dg @ nie, 14 lis 2010 - 16:09) *
Z tym bym się kłócił. Dziś dostałem kartkę A4 z "nowościami" o Agnieszce Pasternak. Ulotki wszędzie jak się walały tak się walają. Co wybory to samo.

Też ją dorawałem smile2.gif Zresztą na słupach jak było, ba w niektórych miejscach jest gorzej, bo cały słup w plakatach Pani z PO owinięty folą, coby ktoś nie zerwał plakatu/nakleił innego.. Już mam dość gdzie nie idę to mordy tych z PO na mnie się gapią.. jakoś kampania Podrazy nie jest tak natarczywa.

+Quote Post
kwintosz
post nie, 14 lis 2010 - 16:25
Post #564

UZYTKOWNIK

Grupa: MODERATOR
Nr użytkownika: 130
GG: 3030588 status gadu-gadu

Taa nie jest kampania Podrazy namolna.
Pełno go na słupach a dziś ludzie go wspierający jeździli po mieście na motorach i głąby trąbili na okrągło.. :/

Ten post edytował kwintosz nie, 14 lis 2010 - 16:25

--------------------
"(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted

When you love a woman you tell her that she's the one (..)"

+Quote Post
Aszz
post nie, 14 lis 2010 - 17:34
Post #565

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 3,404

Jakieś ciekawe newsy o Pani przewodniczącej czy nic wbijającego w fotel?smile2.gif

Ten post edytował Aszz nie, 14 lis 2010 - 17:35

+Quote Post
Leszek
post nie, 14 lis 2010 - 17:41
Post #566

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 197
GG: 2519362 status gadu-gadu

Dziękuję komitetowi Przyjaciół Dąbrowy Górniczej za włożenie za wycieraczkę ulotki z waszymi kandydatami, która pięknie przykleiła się do szyby i częściowo została na niej angry.gif

Jeżeli jutro nie będzie padać, zapraszam z gąbeczką i płynem do szyb...

--------------------

+Quote Post
marcinem
post nie, 14 lis 2010 - 17:47
Post #567

UZYTKOWNIK
**

Nr użytkownika: 4,167

Kandydatka na radną zakleiła Bobera. Kilka podobnych przypadków na słupach tez widziałem. Losowo. Piszecie, że Podraza nie jest tak natarczywy - on poszedł na rozmiar, Stachowicz bardziej na ilość. Taka obserwacja. Chociaż billboardów ze S. też sporo, ale gabarytami bannerów P. nikt nie pobił. W najlepszych miejscach miasta. Na przykład na Arsie, o co była ta mała awantura.

Czy ktoś się pofatyguje i zeskanuje te njusy o pani Pasternak? Warto kolekcjonować takie ulotki.

--------------------
pomoc dla Maksymiliana

-------------------------------------------------------------------------------

+Quote Post
Rysiu_dg
post nie, 14 lis 2010 - 23:52
Post #568

Klub Kibica nr 29

Nr użytkownika: 920
GG: 7281781 status gadu-gadu

Nie mam skanera ale mogę tak na szybko napisać co na niej jest. Zdjęcie pani radnej z plakatów kontra realne zdjęcie ( zdeka się postacie różnią). później wypisane co miała gdy zasiadała w sejmie, a co teraz ( wymienione nieruchomości, oszczędności itd.) podsumowane na " razem: ponad 2 miliony złotych - za nic"
Na koniec słowa Pani przewodniczącej z Dziennika Zachodniego że polityka jest brutalna, nie zawsze jest miło, a podkreślony jest fragment " robić swoje i nie przejmować się tym co myślą o nas inni.."

To tyle. Szkoda że ktoś wydaje pieniądze na podchody, zamiast wkładać to skrzynek swoje programy, plany jakie chce się zrealizować.

+Quote Post
Aszz
post pon, 15 lis 2010 - 01:04
Post #569

UZYTKOWNIK

CYTAT(Rysiu_dg @ pon, 15 lis 2010 - 01:52) *
Nie mam skanera ale mogę tak na szybko napisać co na niej jest. Zdjęcie pani radnej z plakatów kontra realne zdjęcie ( zdeka się postacie różnią). później wypisane co miała gdy zasiadała w sejmie, a co teraz ( wymienione nieruchomości, oszczędności itd.) podsumowane na " razem: ponad 2 miliony złotych - za nic"
Na koniec słowa Pani przewodniczącej z Dziennika Zachodniego że polityka jest brutalna, nie zawsze jest miło, a podkreślony jest fragment " robić swoje i nie przejmować się tym co myślą o nas inni.."

To tyle. Szkoda że ktoś wydaje pieniądze na podchody, zamiast wkładać to skrzynek swoje programy, plany jakie chce się zrealizować.

No to skomentuję chociaż Twoje słowa( zamiast paszkwilka): Kobieta mi się wydaje ładniejsza niż jest na jakiekolwiek fotografii. Tu chyba też dochodzi kwestia ujecia. Po drugie - cholercia jasna - ciezko pracuje, wiec niech sobie ma te 2mln zł(których jej strasznie zazdroszę). Zazdroszczę jej także wydajnosci i organizacji pracy. Ech. W sensie społeczno-mentalnym to moja "dąbrowska idolka". Z poglądami i niektórymi decyzjami - gorzej:)
Co do cytaty z DZ - łatwo się domyślić w jakim kontekście był wypowiadany. Chodziło pewnie o aferę z wyproszeniem pewniej hałaśliwej grupki z sesji...:)Więc lekka manipulacja tu nastąpiła.

+Quote Post
Arbas
post pon, 15 lis 2010 - 10:36
Post #570

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 307

CYTAT(xMarcinx @ nie, 14 lis 2010 - 14:15) *
CYTAT(Rysiu_dg @ nie, 14 lis 2010 - 16:09) *

Też ją dorawałem smile2.gif Zresztą na słupach jak było, ba w niektórych miejscach jest gorzej, bo cały słup w plakatach Pani z PO owinięty folą, coby ktoś nie zerwał plakatu/nakleił innego.. Już mam dość gdzie nie idę to mordy tych z PO na mnie się gapią.. jakoś kampania Podrazy nie jest tak natarczywa.

Jeśli chodzi o zajętą powierzchnię reklamową w metrach kwadratowych /kandydata,
Pan Podraza nie ma sobie równych! To co wisi na dawnym Arsie, widać prawie z Gołonoga.

+Quote Post
Aszz
post pon, 15 lis 2010 - 11:42
Post #571

UZYTKOWNIK

Pan Podraza nie ma sobie równych! To co wisi na dawnym Arsie, widać prawie z Gołonoga.

a przy bezchmurnej pogodzie nawet z Łęki:)

+Quote Post
kiwi
post pon, 15 lis 2010 - 18:48
Post #572

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 4,190

CYTAT(Arbas @ nie, 14 lis 2010 - 13:33) *
CYTAT(Kamil_ @ nie, 14 lis 2010 - 08:50) *
Inna sprawa, że Podraza wcale nie wygląda na modela na zdjęciach. Właśnie jest na nich naturalny, stary, pomarszczony wink.gif

i niestety nieogolony...

Witamy nowego użytkownika. Szkoda, że to pewnie Twój ostatni post na forum wink.gif

napisałem tego posta a propos tego, że na forum są tylko zwolennicy lub krypto-zwolennicy(że niby jest dyskusja) obecnego prezydenta, chciałem wrzucić coś żeby urozmaicić wam życie. podoba mi się, że na forum jest "kultura" bez chamskich wycieczek.
uważam też, że za każdym prezydentem, który walczy o reelekcje powinny iść dokonania a nie plakaty 200-metrowe. jedyne co uważam za jego dobry ruch to wybór młodych ludzi na ważne w mieście stanowiska - dzięki temu, po zatwardziałym talkowskim dużo się zmieniło w kwestiach dostępności informacji, promocji, ngo (to, że po linii partyjnej sld to inna kwestia ale ważne, że zawsze się coś wydarzyło i to na lepsze). w kwestiach rządzenia miastem nic się nie zmieniło, wciąż jest miastem prywatnym i betonowym ale tego nie zmieni żaden prezydent czy bober czy stachowicz czy bobrowska ... jedynie wybór kogoś z pisu dałby temu miastu zmianę ... ale by było ... śmiesznie - w tych wyborach paradoksalnie nie ma wyboru

+Quote Post
st1111
post pon, 15 lis 2010 - 19:13
Post #573

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 336

CYTAT
jedynie wybór kogoś z pisu dałby temu miastu zmianę

Idę się pociąć.

+Quote Post
bzenek
post pon, 15 lis 2010 - 22:40
Post #574

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 87

CYTAT(Arbas @ pon, 15 lis 2010 - 12:36) *

A ten Stachowicz co wisi koło "wieżowca" w Gołonogu nie jest porównywalnej wielkości ?

+Quote Post
krikra
post wto, 16 lis 2010 - 10:30
Post #575

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 3,443

Zamierzam głosować na Podrazę. W poprzednich wyborach nie był moim faworytem, ale teraz zyskał u mnie parę punktów (nie interesuje mnie jego przynależność partyjna). wink.gif Przynajmniej robi COŚ, COKOLWIEK dla miasta, za poprzednich prezydentów Dąbrowa była taka badziewna i smętna. Odnoszę wrażenie, że za Podrazy sporo się zmieniło (na lepsze). Nie ma już tego marazmu (co np. wg mnie widać po Będzinie - bez urazy). Podoba mi się, że Podraza stara się wykorzystać rekreacyjno-sportowy potencjał naszego miasta. Mamy przecież Pogorie, masę ciekawych terenów do jazdy rowerem, lasy itd. Jakoś dopiero on to dostrzegł. U mnie, zapalonej rowerzystki, pan Podraza ma plusa choćby za dbanie o ścieżki i szlaki rowerowe. wink.gif Fundusze z Unii, remont kanalizacji, Pogorie - no, coś jednak za jego kadencji się dzieje.

Mam też cichą nadzieję, że Stachowicz polegnie z kretesem. Nie mam nic do niego osobiście, ale jego gęba na każdym bloku i banerze już mnie irytuje. Od roku widzę billboardy "Krzysztof Stachowicz ostrzega: zwolnij", "Krzysztof Stachowicz przypomina: zapnij pasy" - mam już tego dość. Widać, że ma chyba za dużo kasy i wywala ją na kolejne banery. Żeby jeszcze uczciwie reklamował sam siebie - ale nie, on próbuje zakamuflować to pod "troską o bezpieczeństwo". Jakie to żałosne, przecież i tak każdy wie, o co chodzi. Nienawidzę takiego ściemniania (poza tym ta jego troska to zwykła przemądrzałość).

+Quote Post
Andrzej Bęben
post wto, 16 lis 2010 - 13:40
Post #576

UZYTKOWNIK
**

Nr użytkownika: 109

CYTAT(krikra @ wto, 16 lis 2010 - 10:30) *
Zamierzam głosować na Podrazę. W poprzednich wyborach nie był moim faworytem, ale teraz zyskał u mnie parę punktów (nie interesuje mnie jego przynależność partyjna). wink.gif Przynajmniej robi COŚ, COKOLWIEK dla miasta, za poprzednich prezydentów Dąbrowa była taka badziewna i smętna. Odnoszę wrażenie, że za Podrazy sporo się zmieniło (na lepsze). Nie ma już tego marazmu (co np. wg mnie widać po Będzinie - bez urazy). Podoba mi się, że Podraza stara się wykorzystać rekreacyjno-sportowy potencjał naszego miasta. Mamy przecież Pogorie, masę ciekawych terenów do jazdy rowerem, lasy itd. Jakoś dopiero on to dostrzegł. U mnie, zapalonej rowerzystki, pan Podraza ma plusa choćby za dbanie o ścieżki i szlaki rowerowe. wink.gif Fundusze z Unii, remont kanalizacji, Pogorie - no, coś jednak za jego kadencji się dzieje.

Mam też cichą nadzieję, że Stachowicz polegnie z kretesem. Nie mam nic do niego osobiście, ale jego gęba na każdym bloku i banerze już mnie irytuje. Od roku widzę billboardy "Krzysztof Stachowicz ostrzega: zwolnij", "Krzysztof Stachowicz przypomina: zapnij pasy" - mam już tego dość. Widać, że ma chyba za dużo kasy i wywala ją na kolejne banery. Żeby jeszcze uczciwie reklamował sam siebie - ale nie, on próbuje zakamuflować to pod "troską o bezpieczeństwo". Jakie to żałosne, przecież i tak każdy wie, o co chodzi. Nienawidzę takiego ściemniania (poza tym ta jego troska to zwykła przemądrzałość).

Tak na marginesie i a propos ścieżek rowerowych i temu podobnych... To gdyby ich JT, czyli PP nie zaczął robić, to ZP, czyli PPP nie miałby czego rozwijać. Swoją drogą – ciekawie byłoby, gdyby JT zdecydował się startować na prezia... Pewnie parę procent z tzw. starszego elektoratu PPP by uszczknął :-)

--------------------
POZDROWIENIA!
Andrzej Bęben

+Quote Post
jacu007
post wto, 16 lis 2010 - 16:00
Post #577

UZYTKOWNIK
*

Nr użytkownika: 226

A Krzysztof Stachowicz rozdawła dzisiaj przez cały w centrum dzień jabuszka razem ze swoim bobrem smile2.gif Miły uśmiechnięty, każdmu ręke poda. Ja mam już dość rządów tej samej ekpy. I zaguły który wiecznie sie gdześ wciśnie. Trzeba coś zmienić

Ten post edytował jacu007 wto, 16 lis 2010 - 16:00

+Quote Post
kamillll
post wto, 16 lis 2010 - 16:33
Post #578

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 1,319

CYTAT(jacu007 @ wto, 16 lis 2010 - 16:00) *
Ja mam już dość rządów tej samej ekpy. I zaguły który wiecznie sie gdześ wciśnie. Trzeba coś zmienić

i napewno Stachowicz coś zmieni wink.gif
znasz zaplecze Stachowicza?
wiesz kto za nim stoi?
wiesz kogo gdzie wsadzi?
wiesz skąd się wziął?

już gdzieś pisałem że przeraża mnie jak łatwo mozna kupić ludzi jabłkami wink.gif tego się bałem i po takich wypowiedziach boję się jeszcze bardziej...

+Quote Post
jacu007
post wto, 16 lis 2010 - 16:45
Post #579

UZYTKOWNIK
*

Nr użytkownika: 226

ale jabłko dobrego sortu chociaż było tongue.gif a poważnie to ten człowiek nie działa od dzisiaj w polityce. Oczywiście, że ma swoje zaplecze, bo bez zaplecza nigdzie by nie startował. Pewnie, że bedzie miał swoich współpracowników. Ale Bober też ściagnie swoich ludzi. Ale Krzysiek po pierwsze odświeży ten urząd. Co ja poradze, że jak widzę tych wszystkich Jurofów, Oprychów, Zagułów którzy całą rodzinkę obstawili w miejskich przedsiębiorstwach to mnie skręca smile2.gif. Ludzie są zawistni, jak się ktoś ładnie uśmiecha i pracą dorobił to już złodziej. A ja pamiętam jak on 15 lat temu handlował na targu dresami biggrin.gif. I budował kontakty i zaplecze. Ma doświadczenie i wykształcenie. A jak nie to i tak go zrobimy posłem za rok smile2.gif albo nawet vicepremierem tongue.gif

Ten post edytował jacu007 wto, 16 lis 2010 - 16:57

+Quote Post
Leszek
post wto, 16 lis 2010 - 17:15
Post #580

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 197
GG: 2519362 status gadu-gadu

Albo królem, co sobie będziesz żałował...

--------------------

+Quote Post

48 Stron V  « < 27 28 29 30 31 > » 
Reply to this topicStart new topic
7 Użytkowników czyta ten temat (7 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 14:00
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza