![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No i kurcze nic z tego nie wiem - czy ktoś mógłby napisać jak odpowiedział kandydat na te pytania a nie tylko, że odpowiedział? Jakieś problemy z czytaniem ze zrozumieniem? Jak wół w podlinkowanym artykule podano odpowiedzi jakie padły na zadane pytania... Przepraszam - ale gdzie mogę znaleźć odpowiedzi na te pytania? "Pomimo nieobecności kontrkandydata debata się odbyła. Stachowicz rozpoczął swoją prezentację krótkim materiałem multimedialnym. Kandydat PO odpowiedział na 6 pytań zadanych przez prowadzącego. Wąsowicz, mimo wszystko, próbował zachować formę debaty, a nie monologu jednego kandydata. Poprowadził debatę w sposób dynamiczny i rzeczowy, odnosząc się do kwestii, które u wyborców mogłyby budzić jakieś nieścisłości. Pytał o to: w jaki sposób ma zamiar obniżyć pensję radnych i prezydenta, skoro prezydent nie ma na to wpływu; o bezpłatne wielopoziomowe parkingi, których budowę zapowiada Stachowicz; o zapowiadane obniżenie cen wody i prądu i o to, w jaki sposób chce to osiągnąć; o zdolności koalicyjne kandydata i całej PO w przyszłej Radzie Miejskiej; o polityczne kompromisy; inwestycje i inwestorów. " Szczególnie interesuje mnie kwestia bezpłatnych, wielopoziomowych parkingów ![]() Ten post edytował Mały77 śro, 10 lis 2010 - 15:46 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 119 Dołączył: śro, 05 sie 09 Skąd: DG Nr użytkownika: 3,404 Płeć: Kobieta ![]() |
Przepraszam - ale gdzie mogę znaleźć odpowiedzi na te pytania? "Pomimo nieobecności kontrkandydata debata się odbyła. Stachowicz rozpoczął swoją prezentację krótkim materiałem multimedialnym. Kandydat PO odpowiedział na 6 pytań zadanych przez prowadzącego. Wąsowicz, mimo wszystko, próbował zachować formę debaty, a nie monologu jednego kandydata. Poprowadził debatę w sposób dynamiczny i rzeczowy, odnosząc się do kwestii, które u wyborców mogłyby budzić jakieś nieścisłości. Pytał o to: w jaki sposób ma zamiar obniżyć pensję radnych i prezydenta, skoro prezydent nie ma na to wpływu; o bezpłatne wielopoziomowe parkingi, których budowę zapowiada Stachowicz; o zapowiadane obniżenie cen wody i prądu i o to, w jaki sposób chce to osiągnąć; o zdolności koalicyjne kandydata i całej PO w przyszłej Radzie Miejskiej; o polityczne kompromisy; inwestycje i inwestorów. " Szczególnie interesuje mnie kwestia bezpłatnych, wielopoziomowych parkingów ![]() [/quote] Przecież ta debata nie wyglądała tak, że gość siedział cały czas podpięty do maszyny i przez 2 h odpowiadał: Tak/Nie. Odpowiedzi na pytania zadane po podpięciu do wariografu znajdują się w poniższym fragmencie artykułu: Zapytano m.in. o to: „czy przed 2009 namawiał kogoś do strajku?” (odp. „nie), „czy to on stał za protestem salowych?” (odp.: „nie”), "czy zamierza świadomie zrezygnować z którejś z obietnic wyborczych?" (odp.: "nie"), „czy wobec Zbigniewa Podrazy stosuje świadomie 'czarny' PR?” (odp.: „nie”), "czy w doborze kadr magistratu będzie się kierował kryteriami merytorycznymi?" (odp.: "tak") . Wyniki badań kandydata nie wykazały jego mijania się z prawdą - odczytał je Igor Szczupak, który obsługiwał wariograf .... |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Przecież ta debata nie wyglądała tak, że gość siedział cały czas podpięty do maszyny i przez 2 h odpowiadał: Tak/Nie. Odpowiedzi na pytania zadane po podpięciu do wariografu znajdują się w poniższym fragmencie artykułu: Zapytano m.in. o to: „czy przed 2009 namawiał kogoś do strajku?” (odp. „nie), „czy to on stał za protestem salowych?” (odp.: „nie”), "czy zamierza świadomie zrezygnować z którejś z obietnic wyborczych?" (odp.: "nie"), „czy wobec Zbigniewa Podrazy stosuje świadomie 'czarny' PR?” (odp.: „nie”), "czy w doborze kadr magistratu będzie się kierował kryteriami merytorycznymi?" (odp.: "tak") . Wyniki badań kandydata nie wykazały jego mijania się z prawdą - odczytał je Igor Szczupak, który obsługiwał wariograf .... Przepraszam, ale chyba umiem czytać ze zrozumieniem ![]() ![]() Chodzi mi o pytania zadane przez prowadzącego w kwestiach programu wyborczego ![]() I przepraszam - dla Podrazy były przygotowane takie same pytania jak dla Stachowicza? O parkingi wielopoziomowe i inne bzdety z ulotek wyborczych Stachowicza? |
|
|
![]()
|
|
Przecież ta debata nie wyglądała tak, że gość siedział cały czas podpięty do maszyny i przez 2 h odpowiadał: Tak/Nie. Odpowiedzi na pytania zadane po podpięciu do wariografu znajdują się w poniższym fragmencie artykułu: Zapytano m.in. o to: „czy przed 2009 namawiał kogoś do strajku?” (odp. „nie), „czy to on stał za protestem salowych?” (odp.: „nie”), "czy zamierza świadomie zrezygnować z którejś z obietnic wyborczych?" (odp.: "nie"), „czy wobec Zbigniewa Podrazy stosuje świadomie 'czarny' PR?” (odp.: „nie”), "czy w doborze kadr magistratu będzie się kierował kryteriami merytorycznymi?" (odp.: "tak") . Wyniki badań kandydata nie wykazały jego mijania się z prawdą - odczytał je Igor Szczupak, który obsługiwał wariograf .... Przepraszam, ale chyba umiem czytać ze zrozumieniem ![]() ![]() Chodzi mi o pytania zadane przez prowadzącego w kwestiach programu wyborczego ![]() I przepraszam - dla Podrazy były przygotowane takie same pytania jak dla Stachowicza? O parkingi wielopoziomowe i inne bzdety z ulotek wyborczych Stachowicza? |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 393 Dołączył: nie, 19 lut 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 187 ![]() |
Odpowiedzi na pytania zadane po podpięciu do wariografu znajdują się w poniższym fragmencie artykułu: Zapytano m.in. o to: 1. „czy przed 2009 namawiał kogoś do strajku?” (odp. „nie), 2. „czy to on stał za protestem salowych?” (odp.: „nie”), 3. "czy zamierza świadomie zrezygnować z którejś z obietnic wyborczych?" (odp.: "nie"), 4. „czy wobec Zbigniewa Podrazy stosuje świadomie 'czarny' PR?” (odp.: „nie”), 5. "czy w doborze kadr magistratu będzie się kierował kryteriami merytorycznymi?" (odp.: "tak") Wyniki badań kandydata nie wykazały jego mijania się z prawdą - odczytał je Igor Szczupak, który obsługiwał wariograf Byłem na tej "debacie" i powiem co zobaczyłem gdy pytania zostały zadawane po podpięciu do wariografu: Po podpięciu do wariografu Stachowicza wykres sinusoidalny na jednym poziomie oczywiście wychylenia minimalne "+" "-". Padają pytania czy siedzi na stołku, czy jest 2010 rok itp. wykres niezmiennie na tym samym poziomie wychyleń, na pytanie „czy wobec Zbigniewa Podrazy stosuje świadomie 'czarny' PR?” wykres idzie do góry po czym opada do wcześniej oglądanego na pytanie „czy to on stał za protestem salowych?” wykres opada znacznie w stronę "-" po czym wraca do wcześniej ustalonego. Do innych pytań wykres się zmieniał ale nie tak znacząco jak do opisanych powyżej 2 pytań. Po serii pytań Pan rzeczoznawca robi przerwę zmienia jakieś zakresy i oznajmia że Stachowicz nie mija się z prawdą. Nie chce podważać opinii operatora wariografu ale na gołe oko można stwierdzić że coś jest nie tak z tymi odpowiedziami. Poza tym czy podpięcie sensorów wariografu przez koszulę jest miarodajne? |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 119 Dołączył: śro, 05 sie 09 Skąd: DG Nr użytkownika: 3,404 Płeć: Kobieta ![]() |
Przepraszam, ale chyba umiem czytać ze zrozumieniem
![]() ![]() Chodzi mi o pytania zadane przez prowadzącego w kwestiach programu wyborczego ![]() I przepraszam - dla Podrazy były przygotowane takie same pytania jak dla Stachowicza? O parkingi wielopoziomowe i inne bzdety z ulotek wyborczych Stachowicza? [/quote] Ok, wyszło na to, że się nie zrozumieliśmy. W ramach przeprosin wykopałam dwa linki dwa:) http://www.sosnowiec.info.pl/informacje/da...rafem,1,4,18477 (Jest fr.o parkingach...) i wygrzebałam jeszcze ciekawostkę nakręconą przed debatą. Istotna sprawa: podobna rozmowa z PPP się nie odbyła, gdyż nie odpowiedział na zaproszenia redaktorów. http://www.silesia24.com.pl/blog/wywiady/1...howicz/297.html P.S.Podejrzewam, że prowadzący nie chciał odpytywać PPP z parkingów Stachowicza... |
|
|
![]()
|
|
\ Sorry - czegoś tu nie rozumiem. Gość tak bardzo chciał uczestniczyć w debacie to miał okazję na tej pierwszej organizowanej przez Civitas. Nie uczestniczył bo jak stwierdził, Civitas jest powiązane z UM. To ja pytam dlaczego w takim wypadku Podraza miał iść na debatę organizowaną przez sztab wyborczy Stachowicza? |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 139 Dołączył: pią, 17 wrz 10 Nr użytkownika: 4,102 Płeć: Kobieta ![]() |
również byłam na debacie - co do wykresów - tylko w jednym miejscu możemy mieć jakieś wątpliwości (skoczyło ciśnienie) - "czy namawiał pan kogoś do strajku przed 2009 rokiem?".
w innych pytaniach wykresy szły na podobnym poziomie, a na wspomnianym pytaniu był wyraźny wzrost ciśnienia |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
Ilu jest wkoncu oficjalnych kandydatow na prezydenta? 5,6 czy 7?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 343 Dołączył: wto, 27 lis 07 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 910 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 86 Dołączył: nie, 17 paź 10 Nr użytkownika: 4,167 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czy ktoś poza mną zauważył jak bardzo "zfotoszopowany" jest Stachowicz na swoich billboardach? Facet jest ledwie podobny do siebie ze zdjęcia! Dodali mu takiej... szlachetności. Podraza (jakkolwiek nie jest to mój typ) prezentuje facjatę z nieodmiennie tym samym zarostem i bez tego milusińskiego, słodkiego uśmiechu. A może już mam dość tego przymilnego (...wyciete Mod) Stachowicza i zadziałał efekt zmęczenia? Ja w każdym razie boję się otworzyć lodówkę...
Powód Edycji: Edycja Mod
-------------------- pomoc dla Maksymiliana
![]() ------------------------------------------------------------------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Czy ktoś poza mną zauważył jak bardzo "zfotoszopowany" jest Stachowicz na swoich billboardach? Facet jest ledwie podobny do siebie ze zdjęcia! Dodali mu takiej... szlachetności. Podraza (jakkolwiek nie jest to mój typ) prezentuje facjatę z nieodmiennie tym samym zarostem i bez tego milusińskiego, słodkiego uśmiechu. A może już mam dość tego przymilnego (wyciete Mod) Stachowicza i zadziałał efekt zmęczenia? Ja w każdym razie boję się otworzyć lodówkę... A ja boję się otworzyć komputer po takim wpisie... |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 11 Dołączył: wto, 26 paź 10 Nr użytkownika: 4,190 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jaki by ten stachowicz nie byl to grubo przesadzacie - skoro nie macie sie do czego doczepic to piszecie o fotoszopie ! haha, popatrzcie na podraze - jest stary i brzydki a na zdjeciach jak modelka.
moze stachowicz nie bedzie dobrym prezydentem ale jest przystojny |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 530 Dołączył: wto, 03 cze 08 Nr użytkownika: 1,319 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jaki by ten stachowicz nie byl to grubo przesadzacie - skoro nie macie sie do czego doczepic to piszecie o fotoszopie nie ma do czego? raczej nie ma zadnego pozytywu...ten gosc to (Edycja. Mod) , lawirant. na stanowiska do interpromexu tez powsadzal samych kolesi. dziekuje za takiego kandydata. moze stachowicz nie bedzie dobrym prezydentem ale jest przystojny ja jestem facetem i chyba sie nie znam. jak dla mnie to zwykły oblech ![]() ale skoro ty tez jestes facetem i tobie sie podoba to nie mam pytan ![]()
Powód Edycji: Edycja. Mod
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Inna sprawa, że Podraza wcale nie wygląda na modela na zdjęciach. Właśnie jest na nich naturalny, stary, pomarszczony
![]() Witamy nowego użytkownika. Szkoda, że to pewnie Twój ostatni post na forum ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Poza tym czy podpięcie sensorów wariografu przez koszulę jest miarodajne? Nie, poza tym wariograf się kalibruje i trzeba zbierać co najmniej 3 wskaźniki. Poza tym Bober też jest zfotoszopowiony ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 530 Dołączył: wto, 03 cze 08 Nr użytkownika: 1,319 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
Przypominam o regulaminie forum.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 16:01 |